2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok heyecanlıyım doğum günü için ama henüz bir hazırlık yapamadım bir siteden stiker sipariş etmiştim geldi ama hiç içime sinmedi geri gönderdim :)

bu arada kızım birkaç gündür özellikle geceleri ateşleniyodu 38-39 arası dişten dir diyodum ama dün gece 40 geçti ateşi çok korktum anlatamam bugün doktoro götürdüm diş bu kadar ateş yammaz dedi doktorumuz tahlil istedi kan tahlini verdşk ama dişkı veremedik benim çırçır kızım hastanede yapmadı kanda bişek çıkmadı bakalım yarın artık yaptığında götürücek dışkıyıda bende kızımın fotosunu eklemeye çalışıçam bakalım olucak mı

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inş önemli birseyi yoktur.
esmer güzelii senin kızında saçlı maşallah

geçmiş olsun cnm inş önemli birseyi yoktur.
esmer güzelii senin kızında saçlı maşallah

geçmiş olsun inş temiz çıkar 6. hastalıkta çok fena ateş yapıyo ama hiç bi belirtisi yok ne boğaz ne kulak enf. 3 gün ateşlerde yanıyo 4.gün döküntüler başlıyo.. belki öyledir diş en fazla 38,5 yapıyo ateşi inş iyi olur ay bendede hazırlık yok maşallah kuzuya benimkindede saç yok sabah olmayan saçını taradım pek mutlu oluyo

saolasın inş yarar gerçi kilomuz iyi ama sürekli devam sütü içio başka bişi ağzına sürmüyo ondan üzüldüm sağlıklı beslensin kiloyu napım yani..
menünüz güzel inş iştahla yer yanlış anlaşıldımmı banamı öle geldi ben kızına balından yenmiyo diye gerçekten söyledim maşallah tatlı anlamında,,
.

bu da benim tatlı cadım tabi resimleri yüklemeyi başarabildiysem...

Eklentiler

• $Fotoðraf0210.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoðraf0203.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 34

yok canım asla yanlış anlaşılmadın ne demek istedğini anladım :)
bu da benim tatlı cadım tabi resimleri yüklemeyi başarabildiysem...

sizde bizdensiniz saçlı :) maşallah

nerde cnm bizimki de ancak o kadar takıtırıyor sacları hep gozunun onunde ama taktımıyor....bi de herkese laf anlat bu kızın sacına toka taksana gozunun onunu goremiyor diye laf...sanki bizb,lmıyoruz ya boş laf işte....

Al benden de o kadar:) Eoscumun öğle menüsünü yese daha ne isterim ne yemek saati oturtabildik nede doğru dürüst bişi yiyo.. 9 kiloyu zor bulduk bi kaç gr eksik bile hala :)))) boyları nasıl bebişlerin biz uzun zamandır doktora gitmiyoruz kilosunu da evde takip ediyorum :))))
Aman Maşallah diyelim de nazar değmesin Eosun bebişine, çk çok çok yesin inşallahhhhhh

saat 01:24 ve biz kızımla şimdi yatıcaz sabahda 10-11 e kdr uyuruzz analı kızlı uykucu olduk

Eooos tatlım bu saat çok geç değil mi???İşine karışmak için demedim sakın kızma samimiyetine güvenerek dedim vee kızını çok sevdim çok şeker benim kız gibi güleç ama erken uyusun yaa noolur :))) Büyüme hormonlarının salgılanması için 9 bucuk-11 arası uyumuş olması lazımmış çok öptüm siziiiiiiiiiiiiiii
Bir de bişi danışmak istyorum yemek düzenini nasıl oturttun, bizimki kahvaltı mahfaltı yok yumurta ancak yiyo çoğu zaman yemiyo bile.... haliyle erken acıkıp bişiler yemek istiyo... öğlen yemeyince mecbur bi yarım saat sonra tekrar deniyorum, yemedi mi? tekrar deniyorum ne zaman yerse işte haliyle saati tutmuyo... bir de sabah bazen 7 de bazen 8 de bazen de 9 bucukta kalkıyor...saatini nasıl tutturuyosun :)
Bi akıl ver bana bea :))) Çok teşekkürler şimdiden

Geçmiş olsun Bicket, Allah şifa versin tez zamanda senin bebiş de kök diş çıkarıyo sanırım :) bizimkinin de parmağı hep aynı yerde ve üstten çıktı bi tane (Yani sanırım kök diş köpek dişin arkasındaki çıktı)
Allah nazardan korusunn

Slm kizlar cok tatli bebisleriniz masallahResim nasil konuyo bende koycam..
Soyle konulara baktim guzel guzel yemekler kahvaltilar hazirlanmis,ozendim vallaBiz gerileme devrine girdik
Su icmez meyve suyu sut icmiyor,yemekleri butun verdim mi elini agzina sokup cikartiyorhala eski duzen gidiyoruz.sabah kah:sutun icine yumurta peynir atiyorum o kadar,oglen bi corba,ikindi yogurt,aksam kasik mamasicok moralim bozuluyor
Tabi ii seylede oluyor bizimkide yuruyor artik,hatta kosuyorTabi kazalarda ardarda geliyorİste kulagin burnun nerde diyince gosteriyor,ssstt sesiz ol diyorum oda elini agzina goturup yapiyor,tavsan nerde yatiyor diyorum avcunun icini gosteriyorCok duygulaniyorum bendeAma daha konusmadi,mem mom falan diyo ama daha net bisi duymadikBen cok erken konusmusum ama bilemiyorum..
Uykumuzda azaldi bizim sizin nasil?sabah 10da kalkiyor gunduz 2sa uyuyor gece 12 ye kadar,salla salla deliriyorum bazen!suanda hala uyanik!!!bide kizlar sizinkilerde oyle mi benim kiz 1sn durmuyor ordan oraya ordan oraya..gece agzi acik uyuyorum yorgunluktanSizinkilerde oyle mi?hiperaktiflik mi var acaba??neyse hepimize kolay gelsin,bebisleri optum..

ayaktta sallamak kötüdürçok iyi bilirim ahh ah. salıncak yöntemi dene çok rahat edersn bak canım ben gündüzleri salıncakta uyutuyrm sonra alıyorum yatağına. maşallah yürümeye başlamışşzamanı gelincede konusur canım üzülme.. sanırım bu devir çocukları böyle annem beni evde bırakıp pazara gidip geliyormuş önüme oyuncak sepeti annem gelene kdr ancak boşaltıp yerine koyuyprmusum şimdi nerde bırakcan deliriyor benim kız odadan çıkınca

sanada kolay gelsn canım sağol öptük balımla sizi

bu 2011 kızları çok can yakıcak walla erkek annelerinin çekiçeği var :)

kızım hastaydı yazmıştım cuma ve cumartesi ne yediyse çıkardı daha önceki yapılan tahliller temiz çıktı ama dün doktorumuz hastaneye gelin yine bir göreyim dedi baktı ki kilo kaybı var (sanki çok kiloluymuş gibi ) yeniden tahliller yapıldı kendini toparlaması için serum takıldı şükür şimdi iyi ateşi düştü isal durdu kusmasıda serumdan sonra durdu dün acilde hastaların hepsi bebek ve çocuktu salgın var sanırım dikkat edin bebişlere kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…