bende çok heyecanlıyım doğum günü için ama henüz bir hazırlık yapamadım bir siteden stiker sipariş etmiştim geldi ama hiç içime sinmedi geri gönderdim :)
bu arada kızım birkaç gündür özellikle geceleri ateşleniyodu 38-39 arası dişten dir diyodum ama dün gece 40 geçti ateşi çok korktum anlatamam bugün doktoro götürdüm diş bu kadar ateş yammaz dedi doktorumuz tahlil istedi kan tahlini verdşk ama dişkı veremedik benim çırçır kızım hastanede yapmadı kanda bişek çıkmadı bakalım yarın artık yaptığında götürücek dışkıyıda bende kızımın fotosunu eklemeye çalışıçam bakalım olucak mı Eki Görüntüle 334112
Eki Görüntüle 334113
geçmiş olsun cnm inş önemli birseyi yoktur.
esmer güzelii senin kızında saçlı maşallah
Herkesin evladını rabbim ana babalarına bağışlasın..
8100 gr anck olabildik.
çok geçmiş olsun dikkat et bebişe birsey olmasın..rabbim korusun evlatlarımızı
bana göre bal,, herkesin evladını kendine güzel tatlı
meyvesuyu adı pediasure(vanilyalı) eczaneden alabilirsin bize doktorumuz reçeteye yazdı ama sigorta karşılamıyor.
Eki Görüntüle 333912 Eki Görüntüle 333913
sabah kahvaltımız ( 1 yumurta , pekmez , tereyağ(kasedeki sarı olan) ,labnepeyniri, ekmek, kibrik kutusu peynir , zeytin,taze sıkılmış 1 portakal suyu)
öğle yemeği yogurt çorbası , yeşil mercimek yemeği , yogurt
her yemekten sona tatlıda veriyorum
söyle birsey meyvesuyu
saolasın inş yarar gerçi kilomuz iyi ama sürekli devam sütü içio başka bişi ağzına sürmüyo ondan üzüldüm sağlıklı beslensin kiloyu napım yani..
menünüz güzel inş iştahla yer yanlış anlaşıldımmı banamı öle geldi ben kızına balından yenmiyo diye gerçekten söyledim maşallah tatlı anlamında,,
.
bu da benim tatlı cadım tabi resimleri yüklemeyi başarabildiysem...
cnm maaaşallh ya bunları yiyormu nekadr güzel yaa
bnm oğlum imkansız bunalrı bitiremz ben zar zor sabahları bi yumurta anca yedirebiliyorum ekmek peynir hiç birini yemiyor o saydıklarının işte eline bi lokma bölüp veriyorum ekmeği onu kemiriyor okadar sonra emziiriyorum öğlende bi kase çorba sadece yanında hiç bişi yok ikindi yoğurt bi kase akşamda biz ne yersek az bişi yiyor oda çok az senin saydıklarını okuyunca
şimdi hani öğle yemeği saymışsınya bunların hepsi birarada mı veriyosun bide ne kadar veriyosun porsiyonu bu şekilde çok güzel kilo alması gerekir çünkü çok besleyici bi menü inşş bende uygulayabilirim bizim kilomuz çok şkür ii oldu toparladık 10kg ulaştık ama az yiyo emmek istiyo hep
saat 01:24 ve biz kızımla şimdi yatıcaz sabahda 10-11 e kdr uyuruzz analı kızlı uykucu olduk
bende çok heyecanlıyım doğum günü için ama henüz bir hazırlık yapamadım bir siteden stiker sipariş etmiştim geldi ama hiç içime sinmedi geri gönderdim :)
bu arada kızım birkaç gündür özellikle geceleri ateşleniyodu 38-39 arası dişten dir diyodum ama dün gece 40 geçti ateşi çok korktum anlatamam bugün doktoro götürdüm diş bu kadar ateş yammaz dedi doktorumuz tahlil istedi kan tahlini verdşk ama dişkı veremedik benim çırçır kızım hastanede yapmadı kanda bişek çıkmadı bakalım yarın artık yaptığında götürücek dışkıyıda bende kızımın fotosunu eklemeye çalışıçam bakalım olucak mı Eki Görüntüle 334112
Eki Görüntüle 334113
maşallah canım çok tatlı kızın benim kız tokadan nefret ediyo zorla 5 -10 dakika takıyı nasıl başarıyorsunuz şu toka olayını acaba :)
Israrlı takınca pes etti bizimki :) Şimdi keyfi yerindeyse bekliyo takim diyeD
kızlarında bu takı süs olayı süper yaa:)
maaşallh Rabbim yavrularımızı korusun
bizim erkeklerimizile böle sorunlar yok:)))
Al benden de o kadar:) Eoscumun öğle menüsünü yese daha ne isterim ne yemek saati oturtabildik nede doğru dürüst bişi yiyo.. 9 kiloyu zor bulduk bi kaç gr eksik bile hala :)))) boyları nasıl bebişlerin biz uzun zamandır doktora gitmiyoruz kilosunu da evde takip ediyorum :))))
Aman Maşallah diyelim de nazar değmesin Eosun bebişine, çk çok çok yesin inşallahhhhhh[/QUOTE
72.5 cm idik 1 hafta önce. bizimde amaç yaşında 9 kilo olması son gaz devam ediyoruz beslenmeye. çok yesin yaşıtlarına yakın olsun kilomuz :))
aslında geç ama uykusu dağlınca geç yatıyor. kızcak birsey yok cnm tabiki söyliceksin.artık o kdr geç olmuyor en geç 23:30 da uyuyor sbh en erken 09.30da kalkıyoruz.sabah kalkınca hiçbirsey verme devam sütü falan hemen kahvaltı hazırla aç uyancak yer diye düşünüyorum ( çocuktan çocuğa değişebiliyor bu durum) uyuma ve uyanma saatleri genelde birbirine yakın olunca yemek saatleride öyle oluyor. kahvaltıdan sonra biraz oynar ve uyur kalkması 3.-4 öğlen yemeği yeriz oynar ara öğün yer tekrar uyur kalkınca 8 gibi genelde akşam yemeği en geç artık 23:30da uyuyoruz gece uyanma huyumuz kalmadı ben uyanıp devm sütü veriyorum (suan kilo alması için meyvesuyu veriyorum gecede 1 kere) bebekler ayarlıyor aslında bunları daha çok onlara göre hareket ediyoruz :) PATRON ONLAR NE DERSELER ÖYLE OLUYOR :))Eooos tatlım bu saat çok geç değil mi???İşine karışmak için demedim sakın kızma samimiyetine güvenerek dedim vee kızını çok sevdim çok şeker benim kız gibi güleç ama erken uyusun yaa noolur :))) Büyüme hormonlarının salgılanması için 9 bucuk-11 arası uyumuş olması lazımmış çok öptüm siziiiiiiiiiiiiiii
Bir de bişi danışmak istyorum yemek düzenini nasıl oturttun, bizimki kahvaltı mahfaltı yok yumurta ancak yiyo çoğu zaman yemiyo bile.... haliyle erken acıkıp bişiler yemek istiyo... öğlen yemeyince mecbur bi yarım saat sonra tekrar deniyorum, yemedi mi? tekrar deniyorum ne zaman yerse işte haliyle saati tutmuyo... bir de sabah bazen 7 de bazen 8 de bazen de 9 bucukta kalkıyor...saatini nasıl tutturuyosun :)
Bi akıl ver bana bea :))) Çok teşekkürler şimdiden
Yerim o gülen suratını yaa çok tatlı maşallahhh, Ömür boyunca hep gülsün MEvlam alnına en gğzel yazıları yazsın inş.
tşk ederz teyzesi herkesin evladının yazısnı güzel yazsın Rabbim.
kızlar bebeklerinizin çamaşırlarına deterjan kullanıyormusunuz ? toz sabun kullanıyorum ben ama sizinde fikrinizi almak istedim birde yumuşatı kullanıyormusunuz ? çıkmayan lekelere hangi leke çıkarıcıyı kullanıyorsunuz :)
cvplar için tşkler şimdiden
herkese iyi gecelerr
Slm kizlar cok tatli bebisleriniz masallahResim nasil konuyo bende koycam..
Soyle konulara baktim guzel guzel yemekler kahvaltilar hazirlanmis,ozendim vallaBiz gerileme devrine girdik
Su icmez meyve suyu sut icmiyor,yemekleri butun verdim mi elini agzina sokup cikartiyorhala eski duzen gidiyoruz.sabah kah:sutun icine yumurta peynir atiyorum o kadar,oglen bi corba,ikindi yogurt,aksam kasik mamasi cok moralim bozuluyor
Tabi ii seylede oluyor bizimkide yuruyor artik,hatta kosuyorTabi kazalarda ardarda geliyor İste kulagin burnun nerde diyince gosteriyor,ssstt sesiz ol diyorum oda elini agzina goturup yapiyor,tavsan nerde yatiyor diyorum avcunun icini gosteriyor Cok duygulaniyorum bende Ama daha konusmadi,mem mom falan diyo ama daha net bisi duymadik Ben cok erken konusmusum ama bilemiyorum..
Uykumuzda azaldi bizim sizin nasil?sabah 10da kalkiyor gunduz 2sa uyuyor gece 12 ye kadar,salla salla deliriyorum bazen!suanda hala uyanik!!!bide kizlar sizinkilerde oyle mi benim kiz 1sn durmuyor ordan oraya ordan oraya..gece agzi acik uyuyorum yorgunluktanSizinkilerde oyle mi?hiperaktiflik mi var acaba??neyse hepimize kolay gelsin,bebisleri optum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?