2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar, Van depreminin ardından oradaki bebekleri unutmayalım, battaniye bebek maması, ikinci el kıyafetler vs elimizden ne gelirse gönderelim!!

Yardımları gönderme yolları:

İstanbul'da yarın (Pazartesi) 11:00 Esenler'den Bestvan turizm otobüsü kalkıyormuş, yardım göndermek isteyenler oraya götürebilir

izmir de yardımları Bornova Belediyesi topluyor ... Bornova Uğur Mumcu (Büyük Park) Kültür Merkezine götürebilirsiniz..İzmir Bornova Belediyesi – 0 232 388 29

Ankara'da da yarın AŞTİ'den Van gölü Turizm 13:00'de (Pazartesi) yardımları görütecekmiş bunun haricinde yardım götürecek mercilerden haberdar olursanız lütfen paylaşın!

Ayrıca Kızılay'a yardım için 2868'e boş mesaj gönderebilirsiniz, AKUT için de tüm faturalı hatlardan 2930'a mesaj gönderek 5TL yardım ulaştırabilirsiniz.

Yardım için web siteleri:

Kizilay: http://www.kizilay.org.tr/

AKUT: AKUT Arama Kurtarma Dernei

Sarmasik: SARMAŞIK; YOKSULLUKLA MÜCADELE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ

Kimseyokmu: Kimse Yok Mu

Sisli Belediyesi: Sisli Belediyesi Kurumsal Internet Portali

Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma Vakiflari (VAN): Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi İnternet Sitesi | Vakıflarla İletişim

Van Golu Turizm: http://www.vangoluturizm.com/

Best Van Turizm: Best Van Turizm Resmi Web Sitesi

Dayanışma çok önemli! Allah yardımcıları olsun!
http://www.kizilay.org.tr/
www.kizilay.org.tr

Arkadaşlar selam oradaki bebeklere bir şekilde bez mama tüp kıyafet ve battaniye ulaştırılması lazım. Keşke elimizden birşey gelse bir paket bez bile ne kadar önemli. Yurtiçi Kargo ücretsiz ulaştırıyormuş. Ben bez ve battaniye alıp göndermeyi düşünüyorum. Elim ancak bu kadarına uzanır Çok fena Allah yardım etsin.

oğlumun yün kazak hırka ve yeleklerinin %90 ını ayırdım 2 battaniyesinden 1 ini oyuncaklarından birazını iki paket bezinden 1ini calpol dolven ve pişik kremi devam sütü kavanoz maması 1 yaraya merhem olsa bile kardır (( bizim bebeklerimiz sıcak evlerinde onlar sokakta

kızlar biz van dayız deprem anında ben ve kızım evdeydk coooookkkk korktuk bi an hiç bitmicek zannettim minikimde cok korktu hemen aşagı inip babanızı bulduk allahıma cook şükür zarar görmedik ama cok korktuk dısarda sogukta kalan bebişler aileler vaar ayrdım edin lütden(

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun yardımlarımız ulaşır umarım bayrağıma vatanıma şehidime laf etmeyenlere kötülük yapmayanlara kötü düşünmeyenlere... az önce bi topikte okudum 24 şehidimiz olduğu gün havai fişek bile patlatan olmuş Van'da o adilerin hepsi yerin dibinde kalmıştır inşallah...

cnm bnm çok geçmiş olsun inşallah yardımlar biranönce ulaşır Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Merhaba Canım,

Bizim bızdık da aynı şekilde herşey çok güzel giderken bi anda sapıttı :) Doktoruyla konuştuk "4 diş birden çıkarıyo" dedi. "bu huzursuzluk normal geçecek" dedi... Ben de ilk başlarda arkadaşın dediği gibi doymadığını sandım ama baktım emmek de istemiyo süt de var o nedenle dişten olduğuna kanaat getirdim... Sütüm azaldı demişsin sık sık emzirmeye çalış Allahın izniyle gelir bide Milupanın süt arttıcıcayı çok iyi oluyo mutlaka dene derim (ben çok korkuyorum süt kesilecek diye o nedenle gece devam sütü felan vermiyorum sık sık uyanıyorum ama çalışmadığım için sorun olmuyo çalışıyorsan çok zor olur sık sık uyanmak... Allah yardımcımız olsun inş. Bizim bızdık da ayda 450 gr zor alıyo napalım bi şekilde büyücekler Allahın izniyle

Sevgiler,

kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?

tonimer baby sprey sıkıp otribebeyle sümüklerini çekiyoruz

Yazıyı paylaşmak için açmıştım burayı sen yazmışsın canımmm

sana ve tüm van halkına büyük geçmiş olsun yaşayan biliyor hiç kolay değil allah yardımcınız olsun

Cok zor gunler yasiyoruz cok aci Allahim herkeze yardim etsin..van halkina cok gecmis olsun.insallah bu kotu gunlerden sonra yuzumuzu guldurecek ii seyler yasariz..

çok geçmiş olsun canım keşke bütün herkes de sizin kadar şanslı olsaydı

kızlar yaa oğlum su içmeyi beceremiyo hep boğazına kaçırıyo ne yapabilirim

kaşıklada içmiyo biberonlada bardaklada hepsindende boğazına kaçırıyove bu yüzden içmek istemiyo

tükürüğünü bile yutmuyo dışarı püskürtüyo :44:

cnm cok ama cok gecmış olsun haberlerı ızlemeye dayanamıyorum artık çok uzuluyorum o ınsanları görunce...allah hepınızın hepımızın yardımcısı olsun 1 dk sonra bıle başımıza neler gelecek bılemıyoruz bu zor gunde hepımızın elele vererek vandakı kardeşlerımıze yardımcı olalım..

selam anneler

ya başımıza neler geldi bizim :2:
balıma mikrosefali(küçük baş) tanısı koydu hmn tedaviye başlamak istedi bizde başka doktorlara götürdk asla öyle bir sey yok çok sağlıklı dedi 2 doktorda. sonucu mahkemeye verdi eşim doktoru.. çocuğuma boşu boşuna beyin emarı çektirdi kan tahlilleri yaptırdıı

kıyamam yaa canım benim işini bilmeyen drlara lanet olsun. çok geçmiş olsun canım iyi ki tek drla kalmamışsınız başka dra da götürmüşsünüz. çok sevindim bişeyi yokmuş bak. mahkemeye vermekte de çok haklısınız ne hakkı varmış size o durumları yaşatmaya. çok sinir bozucu. bizde vajinal yapışıklıkla uğraşıyoruz Allah başka sağlık sorunu vermesin inş bebeklerimize

nasıl yani yaa neyden şüphelendi de beyin emarı istedi anlayamadım
şükür ki bişey çıkmamış çok geçmiş olsun canım benim sağlıcakla kalın

allah yardımcın olsun cnm. hemde ne sinir üzüntüsü yetti .

nasıl yani yaa neyden şüphelendi de beyin emarı istedi anlayamadım
şükür ki bişey çıkmamış çok geçmiş olsun canım benim sağlıcakla kalın

mikrosefali küçük baş(küçük beyin) sağol cnmmm
allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…