- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar biz van dayız deprem anında ben ve kızım evdeydk coooookkkk korktuk bi an hiç bitmicek zannettim minikimde cok korktu hemen aşagı inip babanızı bulduk allahıma cook şükür zarar görmedik ama cok korktuk dısarda sogukta kalan bebişler aileler vaar ayrdım edin lütden(
kızlar biz van dayız deprem anında ben ve kızım evdeydk coooookkkk korktuk bi an hiç bitmicek zannettim minikimde cok korktu hemen aşagı inip babanızı bulduk allahıma cook şükür zarar görmedik ama cok korktuk dısarda sogukta kalan bebişler aileler vaar ayrdım edin lütden(
arkadaşlar merhaba..26 şubat doğumlu bi oğluşum var...herşey güzel gidiyor yalnız bu ay sanki huyu değişti yavruşumun...normalinde geceleri belli aralıklarla uyanır emer ve uyurdu,bu ay yatırdıktan sonra yarım saate, 1 saate bir ağlayarak uyanıyor,kucağıma alıyorum emziğini verince uyuyor,sonra 15 20 dk sonra tekrar uyanıyor,sonra tekrar tekrar bu böyle sık aralıklarla devam ediyor sabah günışığıyla da uyanıyor,o keyifli uyanıyor ben bi zombi gibi kalkıyorum.gece emerdi şimdi gece de pek emmiyor,sütüm de iice azaldı zaten ben de mama dan yapıyorum sabaha karşı onu veriyorum.sizin de böyle sıkıntılarınız varmı?sebebi ne olabilir acaba? diş mi?biraz gribi var ondan mıı?üzülüyorum o böyle sık uyanınca kaliteli bi uyku uyumuyor...zaten gündüz de 2-3 defa 40 dakika uyuyor 41. dakka kurulu saat gibi kalkıyor.ne yapmam gerek....
çaresiz kaldım....
kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?
Yazıyı paylaşmak için açmıştım burayı sen yazmışsın canımmmArkadaşlar, Van depreminin ardından oradaki bebekleri unutmayalım, battaniye bebek maması, ikinci el kıyafetler vs elimizden ne gelirse gönderelim!!
Yardımları gönderme yolları:
İstanbul'da yarın (Pazartesi) 11:00 Esenler'den Bestvan turizm otobüsü kalkıyormuş, yardım göndermek isteyenler oraya götürebilir
izmir de yardımları Bornova Belediyesi topluyor ... Bornova Uğur Mumcu (Büyük Park) Kültür Merkezine götürebilirsiniz..İzmir Bornova Belediyesi 0 232 388 29
Ankara'da da yarın AŞTİ'den Van gölü Turizm 13:00'de (Pazartesi) yardımları görütecekmiş bunun haricinde yardım götürecek mercilerden haberdar olursanız lütfen paylaşın!
Ayrıca Kızılay'a yardım için 2868'e boş mesaj gönderebilirsiniz, AKUT için de tüm faturalı hatlardan 2930'a mesaj gönderek 5TL yardım ulaştırabilirsiniz.
Yardım için web siteleri:
Kizilay: http://www.kizilay.org.tr/
AKUT: AKUT Arama Kurtarma Dernei
Sarmasik: SARMAŞIK; YOKSULLUKLA MÜCADELE VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ
Kimseyokmu: Kimse Yok Mu
Sisli Belediyesi: Sisli Belediyesi Kurumsal Internet Portali
Sosyal Dayanisma ve Yardimlasma Vakiflari (VAN): Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi İnternet Sitesi | Vakıflarla İletişim
Van Golu Turizm: http://www.vangoluturizm.com/
Best Van Turizm: Best Van Turizm Resmi Web Sitesi
Dayanışma çok önemli! Allah yardımcıları olsun!
http://www.kizilay.org.tr/
www.kizilay.org.tr
sana ve tüm van halkına büyük geçmiş olsun yaşayan biliyor hiç kolay değil allah yardımcınız olsunkızlar biz van dayız deprem anında ben ve kızım evdeydk coooookkkk korktuk bi an hiç bitmicek zannettim minikimde cok korktu hemen aşagı inip babanızı bulduk allahıma cook şükür zarar görmedik ama cok korktuk dısarda sogukta kalan bebişler aileler vaar ayrdım edin lütden(
selam anneler
ya başımıza neler geldi bizim :2:
balıma mikrosefali(küçük baş) tanısı koydu hmn tedaviye başlamak istedi bizde başka doktorlara götürdk asla öyle bir sey yok çok sağlıklı dedi 2 doktorda. sonucu mahkemeye verdi eşim doktoru.. çocuğuma boşu boşuna beyin emarı çektirdi kan tahlilleri yaptırdıı
selam anneler
ya başımıza neler geldi bizim :2:
balıma mikrosefali(küçük baş) tanısı koydu hmn tedaviye başlamak istedi bizde başka doktorlara götürdk asla öyle bir sey yok çok sağlıklı dedi 2 doktorda. sonucu mahkemeye verdi eşim doktoru.. çocuğuma boşu boşuna beyin emarı çektirdi kan tahlilleri yaptırdıı
allah yardımcın olsun cnm. hemde ne sinir üzüntüsü yetti .kıyamam yaa canım benim işini bilmeyen drlara lanet olsun. çok geçmiş olsun canım iyi ki tek drla kalmamışsınız başka dra da götürmüşsünüz. çok sevindim bişeyi yokmuş bak. mahkemeye vermekte de çok haklısınız ne hakkı varmış size o durumları yaşatmaya. çok sinir bozucu. bizde vajinal yapışıklıkla uğraşıyoruz Allah başka sağlık sorunu vermesin inş bebeklerimize
nasıl yani yaa neyden şüphelendi de beyin emarı istedi anlayamadım
şükür ki bişey çıkmamış çok geçmiş olsun canım benim sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?