evet canım bizde krem kullanıyoruz,kullandığımız krem aynıdır muhtemelen...ben onu elimle sürüyorum ama aparatını kullanmıyorum sen kullanmışmıydın? ama açılmış kontrol ediyorum bende, inşallah tekrarlamaz canım sağol...
kızlar şu aileleri gördükçe daha çok içim yanıyor...çok üzgünüm sabah işe giderken lise öğrencileri yürüyüş yapıyordu, onlara katıldım bayraklar ellerimizde biraz içim rahatladı bişey yapabildim tepkimi haykırdım 2 saat işe geç kaldım ama birazda olsa rahatladım lütfen hepimiz tepkimizi gösterelim oşanlı BAYRAĞIMIZLA heryeri donatalım....
kullandım canım ona doldurunca daha kolay geldi bana kremi az bişey sıkıyodum tüpünden fışkırıyodu ama o plastik aparata doldurunca rahat oldu hem mercimek tanesi kadar sür demişti dr onunla daha iyi sürülüyodu. 1 ay sürdük; sabah akşam sürmeye başladık, sonra sadece sabah, daha sonra günaşırı, en sonda hafta da 1 defayla sonlandırmıştık.
keşke elimizden daha fazlası gelse ama şuan yapabilceğimiz en güzel şey dediğin gibi o şanlı bayraklarımızı evlerimize işyerlerimize gururla takmak. Ailelerine sevenlerine sabır versin Allah çok zor. biz bu kadar çok üzülürken onların halini düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun
evet canım bizde krem kullanıyoruz,kullandığımız krem aynıdır muhtemelen...ben onu elimle sürüyorum ama aparatını kullanmıyorum sen kullanmışmıydın? ama açılmış kontrol ediyorum bende, inşallah tekrarlamaz canım sağol...
kızlar şu aileleri gördükçe daha çok içim yanıyor...çok üzgünüm sabah işe giderken lise öğrencileri yürüyüş yapıyordu, onlara katıldım bayraklar ellerimizde biraz içim rahatladı bişey yapabildim tepkimi haykırdım 2 saat işe geç kaldım ama birazda olsa rahatladım lütfen hepimiz tepkimizi gösterelim oşanlı BAYRAĞIMIZLA heryeri donatalım....
kullandım canım ona doldurunca daha kolay geldi bana kremi az bişey sıkıyodum tüpünden fışkırıyodu ama o plastik aparata doldurunca rahat oldu hem mercimek tanesi kadar sür demişti dr onunla daha iyi sürülüyodu. 1 ay sürdük; sabah akşam sürmeye başladık, sonra sadece sabah, daha sonra günaşırı, en sonda hafta da 1 defayla sonlandırmıştık.
keşke elimizden daha fazlası gelse ama şuan yapabilceğimiz en güzel şey dediğin gibi o şanlı bayraklarımızı evlerimize işyerlerimize gururla takmak. Ailelerine sevenlerine sabır versin Allah çok zor. biz bu kadar çok üzülürken onların halini düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun
:kullandım canım ona doldurunca daha kolay geldi bana kremi az bişey sıkıyodum tüpünden fışkırıyodu ama o plastik aparata doldurunca rahat oldu hem mercimek tanesi kadar sür demişti dr onunla daha iyi sürülüyodu. 1 ay sürdük; sabah akşam sürmeye başladık, sonra sadece sabah, daha sonra günaşırı, en sonda hafta da 1 defayla sonlandırmıştık.
sağol canım bende öyle süreyim ozaman..zaten açılmış ani yapışıklık yok artık dur bakalım cumartesi kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerim senin meleğinide kocaman öptüm toplanayım da kızıma geç kalmayım....
:
sağol canım bende öyle süreyim ozaman..zaten açılmış ani yapışıklık yok artık dur bakalım cumartesi kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle dönerim senin meleğinide kocaman öptüm toplanayım da kızıma geç kalmayım....
bizde meleğimle sizi çok öpüyoruz. inşallah sorun çıkmaz tekrarlamaz meleklerimizin yapışıklığıburda okumuştum 8 yaşında bile tekrarlayan varmış hormonal bi durum olduğu için o yüzden de sürekli gözüm orda
Slm kizlar nasilsiniz?bwnim kiz dun gece hic uyumadi bugun de gun boyu 3saat uyudu mallastim iyice yaa inanilmaz yoruluyorum hic yardim edenim de yok tek basima herseye yetismeye calisyorumKafayi yemek uzereyim
Neyse dr gidicem demistim burda bugun gittik benim kiz 7400 boy 70 cm.tuysiklet dalinda 1numara yavrum benimDr zorlama yerse yer yemezse yemez dedi.ama yarim litre sut icmeliymis gunde bende dedim biz yogurtla beraber 300ml anca oda zorla dedim.1yasina kadar cocuga yogurt verme yaptigin sut uygun degil dedi ve ben koptum Cok ilginc bana bebekler icin hazirlanmis hazir yogurtlaro tavsiye etti ayrica gene bebekler icin hazirlanmis pudingleri tavsiye etti cok sasirdim.yogurdu kendim yapiyorum dediysemde no dedi
Yani 4ayliktan beri veriyorum ne yapiyim olan oldu zaten vermeye devam edecem,ama kafam karismadi da degil:26:
Bide park yatak kullananlar alt kata gectiniz mi benimki kenarlardan tutup kalkmaya calisyor alt kisma indirsem cok altta olcak gibi kararsizim siz ne yaptiniz???
Merhaba arkadaşlar.Oğluşum 4 gündür çok rahatsız<.Ateşi yüksek yemiyor içmiyor sarardı soldu yazık yavrucum,dünden bu yanada kusuyor,kolunu kaldırmaya hali yok.Salı günü dr a götürmüştüm ateşini 4 gün kontrol edin Cuma tekrar getirin demişti.Bugün götürdüm epeyce üşütmüş dedi((Toz halinde bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.Umarım iyi gelir
mısra geçmiş olsun cnm kuzuna
bende nane çayı yapıyorum hergün bikaç gündür öksürük avr hafif hafif ilerlemesin diye işte içine ayva yaprağıda atıyorum demliyorum içiriyorum onu ıhlamur falan da katılabilir ama nane çayını çok seviyo paşam Rabbim şifa versin hepsine
kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?
çok geçmiş olsun canım bu ara bütün miniklerimizde var o hastalık Allah acil şifa versin hepsineMerhaba arkadaşlar.Oğluşum 4 gündür çok rahatsız<.Ateşi yüksek yemiyor içmiyor sarardı soldu yazık yavrucum,dünden bu yanada kusuyor,kolunu kaldırmaya hali yok.Salı günü dr a götürmüştüm ateşini 4 gün kontrol edin Cuma tekrar getirin demişti.Bugün götürdüm epeyce üşütmüş dedi((Toz halinde bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.Umarım iyi gelir
bunu diyen doktor muSlm kizlar nasilsiniz?bwnim kiz dun gece hic uyumadi bugun de gun boyu 3saat uyudu mallastim iyice yaa inanilmaz yoruluyorum hic yardim edenim de yok tek basima herseye yetismeye calisyorumKafayi yemek uzereyim
Neyse dr gidicem demistim burda bugun gittik benim kiz 7400 boy 70 cm.tuysiklet dalinda 1numara yavrum benimDr zorlama yerse yer yemezse yemez dedi.ama yarim litre sut icmeliymis gunde bende dedim biz yogurtla beraber 300ml anca oda zorla dedim.1yasina kadar cocuga yogurt verme yaptigin sut uygun degil dedi ve ben koptum Cok ilginc bana bebekler icin hazirlanmis hazir yogurtlaro tavsiye etti ayrica gene bebekler icin hazirlanmis pudingleri tavsiye etti cok sasirdim.yogurdu kendim yapiyorum dediysemde no dedi
Yani 4ayliktan beri veriyorum ne yapiyim olan oldu zaten vermeye devam edecem,ama kafam karismadi da degil:26:
Bide park yatak kullananlar alt kata gectiniz mi benimki kenarlardan tutup kalkmaya calisyor alt kisma indirsem cok altta olcak gibi kararsizim siz ne yaptiniz???
kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?
mısra geçmiş olsun cnm kuzuna
bende nane çayı yapıyorum hergün bikaç gündür öksürük avr hafif hafif ilerlemesin diye işte içine ayva yaprağıda atıyorum demliyorum içiriyorum onu ıhlamur falan da katılabilir ama nane çayını çok seviyo paşam Rabbim şifa versin hepsine
arkadaşlar merhaba..26 şubat doğumlu bi oğluşum var...herşey güzel gidiyor yalnız bu ay sanki huyu değişti yavruşumun...normalinde geceleri belli aralıklarla uyanır emer ve uyurdu,bu ay yatırdıktan sonra yarım saate, 1 saate bir ağlayarak uyanıyor,kucağıma alıyorum emziğini verince uyuyor,sonra 15 20 dk sonra tekrar uyanıyor,sonra tekrar tekrar bu böyle sık aralıklarla devam ediyor sabah günışığıyla da uyanıyor,o keyifli uyanıyor ben bi zombi gibi kalkıyorum.gece emerdi şimdi gece de pek emmiyor,sütüm de iice azaldı zaten ben de mama dan yapıyorum sabaha karşı onu veriyorum.sizin de böyle sıkıntılarınız varmı?sebebi ne olabilir acaba? diş mi?biraz gribi var ondan mıı?üzülüyorum o böyle sık uyanınca kaliteli bi uyku uyumuyor...zaten gündüz de 2-3 defa 40 dakika uyuyor 41. dakka kurulu saat gibi kalkıyor.ne yapmam gerek....
çaresiz kaldım....
bence doymuyor canım.devam sütü ver yatırmdan ,ondan sonra uyut.o zaman daha düzenli uyanır 3 saatte falan.bende aynı sıkıntıyı yaşadım bi ara.başka sıkıntısı yoksa kesinlikle doymadığı için yapıyor.akşamdan devam sütü yapacağım suyu kaynatıyorum cam kavonaza koyuyorum.gece mızırdandığında hemen kalkıp çok az ısıtıyorum soğutmaya beklemeye gerek kalmadan uykusunu kaçırmadan veriyorum.nacizane fikrim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?