2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:

Slm kizlar nasilsiniz?bwnim kiz dun gece hic uyumadi bugun de gun boyu 3saat uyudu mallastim iyice yaa inanilmaz yoruluyorum hic yardim edenim de yok tek basima herseye yetismeye calisyorumKafayi yemek uzereyim
Neyse dr gidicem demistim burda bugun gittik benim kiz 7400 boy 70 cm.tuysiklet dalinda 1numara yavrum benimDr zorlama yerse yer yemezse yemez dedi.ama yarim litre sut icmeliymis gunde bende dedim biz yogurtla beraber 300ml anca oda zorla dedim.1yasina kadar cocuga yogurt verme yaptigin sut uygun degil dedi ve ben koptumCok ilginc bana bebekler icin hazirlanmis hazir yogurtlaro tavsiye etti ayrica gene bebekler icin hazirlanmis pudingleri tavsiye etti cok sasirdim.yogurdu kendim yapiyorum dediysemde no dedi
Yani 4ayliktan beri veriyorum ne yapiyim olan oldu zaten vermeye devam edecem,ama kafam karismadi da degil:26:
Bide park yatak kullananlar alt kata gectiniz mi benimki kenarlardan tutup kalkmaya calisyor alt kisma indirsem cok altta olcak gibi kararsizim siz ne yaptiniz???

maşallah canım kızına çıtı pıtı olur zaten kızlar

doktorunun dediklerinide dehşetle okudum.ilk defa bunları söyleyen bir doktor gördüm hayret yani.saçmalamış kusura bakmasın ama :))evde yaptığın yoğurt uygun değilde hazırlar uygun hadi yoğurdu anladım hazır bebek yoğurtları tamam sağlıksız değil ama pudinke ne demeli.bütün doktorlar sıkı sıkı tmebihliyo yedirmeyin hazır ürün diye.benimki tamam sıkı denetimden geçiyor bebek besinleri zararlı demem ama ne kadarda olsa raf ömrü var muhakkak katkı vardır mecbur kalmadıkça verme demişti

ayrıca süt yoğurt olarak mayalanınca form değiştirki inek sütü alerjisi olmayan her bebek rahatlıkla yer aman bence sen bırakma yoğurt vermeyi

park yatağa gelince ben alt kata geçeli nerdeyse 4 ay oluyo :)) metehan ayağını atmaya başlamıştı 4 aylıkken ben aşağı indirdim bence indir artık oturuyolar tırmanıyolar tehlikeli olmaya başladı.biraz alıp koyarken zorlanıyosun ama alışıyosun sıkıntı olmuyo yani

Merhaba arkadaşlar.Oğluşum 4 gündür çok rahatsız<.Ateşi yüksek yemiyor içmiyor sarardı soldu yazık yavrucum,dünden bu yanada kusuyor,kolunu kaldırmaya hali yok.Salı günü dr a götürmüştüm ateşini 4 gün kontrol edin Cuma tekrar getirin demişti.Bugün götürdüm epeyce üşütmüş dedi((Toz halinde bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.Umarım iyi gelir

çok geçmiş olsun canım... bi elmayı soy, kabuğunu cezveye koy, birazda ıhlamur koyup kaynat suda. biraz şekerle tatlandır ver iyi geliyo. şu sıra bol sıvıda vermen gerekir.

mısra geçmiş olsun cnm kuzuna
bende nane çayı yapıyorum hergün bikaç gündür öksürük avr hafif hafif ilerlemesin diye işte içine ayva yaprağıda atıyorum demliyorum içiriyorum onu ıhlamur falan da katılabilir ama nane çayını çok seviyo paşam Rabbim şifa versin hepsine

bende yapıcam nurberra tarif için teşekkür. şekerle tatlandırıyosunuz değil mi? 1 yaşına kadar yasak ama tatlandırmayınca içmiyo

kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?

canım bak bunu dillerim_lal önermişti daha önceden

kızlar serum fizyolojik şu aldık hemen 3 lira valla 5-6 ay gider kullandım şırıngayla sıktım otri bebeyle çektim ohh mis gibi olduu

çok geçmiş olsun canım bu ara bütün miniklerimizde var o hastalık Allah acil şifa versin hepsine
bunu diyen doktor mupes yani tv de bile bas bas bağırıyolar katkı maddesi olan ürünlerden vermeyin diye ben yoğurdu kendim mayalıyorum puding de hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum yalnız bizim 20 gündür falan geçmeyen bi öksürüğümüz olduğu için dr inek sütünden mayalama yoğurdu keçi sütünden yap alerjisi olmuş olabilir kavanoz mamalarından da verme dedi yani mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak besleyelim dedi bence sen de bildiğin gibi mayala tazecik ver kuzuna yoğurdu eski köye yeni adet getiriyo bu doktorlar da benim annem hep çok biliyo o doktorlar kaç çocuk büyütmüşler sanki der
kızlar kızım ateşlendi gece şimdi bırz iyi ama burnusu tıkalı burnu için tavsıyesi olan varmı?

geçmiş olsun canım okyanus suyu spraylerinden kullanabilirsin hem yan etkisi yok hem de burnu temizliyo bizde sinomarin ve sterimar var ikisi de iyi hangisi gelirse elime onu kullanıyorum bi de sıktıktan sonra açılmazsa falan otribebe burun aspiratörüyle çekebilirsin

az önce korna sesleri duydum pencereye çıktım acayip duygulandım gözlerimden yaşlar süzüldü. araçların geneli türk bayraklarını asmış konya yolunda kornayla protesto yaptılar... muhteşem bi görüntüydü gurur duydum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Saol cnm tarif içinde teşekkürler işten gidince yapayım bakalım içecek mi hiç birşey içmiyor ((

Slm kizlar hasta olan bebislere cok gecmis olsun.acil sifa versin Allah!ihlamur iciriyor misunuz?uzman tv deki dr ihlamur vermyin diyodu bi kere dinlemistim.
Estalmus ve dillerim lal tsk ederim cvplariniz icin icime su serptiniz valla bende aynen bende sizin gibi dusunuyorum yogurda devambide mesela meyveli yogurt 2014 e kadar diyor yani 2sene.illaki bi katki maddesi vardir bencede.yalniz burda turkiyedeki gibi degil hhersey denetleniyor.ama bence kultur farkli burda hersey hazir yani yapacagin yemegin tabagina kadar hazir at firina ye at cope,bu kulturde olduklari icinde cocuklarinida boyle besliyorlar.

arkadaşlar merhaba..26 şubat doğumlu bi oğluşum var...herşey güzel gidiyor yalnız bu ay sanki huyu değişti yavruşumun...normalinde geceleri belli aralıklarla uyanır emer ve uyurdu,bu ay yatırdıktan sonra yarım saate, 1 saate bir ağlayarak uyanıyor,kucağıma alıyorum emziğini verince uyuyor,sonra 15 20 dk sonra tekrar uyanıyor,sonra tekrar tekrar bu böyle sık aralıklarla devam ediyor sabah günışığıyla da uyanıyor,o keyifli uyanıyor ben bi zombi gibi kalkıyorum.gece emerdi şimdi gece de pek emmiyor,sütüm de iice azaldı zaten ben de mama dan yapıyorum sabaha karşı onu veriyorum.sizin de böyle sıkıntılarınız varmı?sebebi ne olabilir acaba? diş mi?biraz gribi var ondan mıı?üzülüyorum o böyle sık uyanınca kaliteli bi uyku uyumuyor...zaten gündüz de 2-3 defa 40 dakika uyuyor 41. dakka kurulu saat gibi kalkıyor.ne yapmam gerek....
çaresiz kaldım....

bence doymuyor canım.devam sütü ver yatırmdan ,ondan sonra uyut.o zaman daha düzenli uyanır 3 saatte falan.bende aynı sıkıntıyı yaşadım bi ara.başka sıkıntısı yoksa kesinlikle doymadığı için yapıyor.akşamdan devam sütü yapacağım suyu kaynatıyorum cam kavonaza koyuyorum.gece mızırdandığında hemen kalkıp çok az ısıtıyorum soğutmaya beklemeye gerek kalmadan uykusunu kaçırmadan veriyorum.nacizane fikrim:))

teşekkür ederim arkadaşım...umarım başka sıkıntısı yoktur...yavruşum diyemiyor ki şuram ağrıyo diye...diş sıkıntısı da olabilir diyor annem...bilemedim...

Günaydınnnn anneler ve cici bebişleri.Huzurlu neşeli mutlu sağlıklı bir hafta geçirmenizi dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…