onu okudum ama bu 100 ml hepsi çocuğa verilmez herhalde yaaa..çok fazla
doktor tavsiyesiyle kullanan var mı ki?
aynen zaten gaz ilaçlarına servet ödedik ne alırsan 30 tl
aynen ...hep emzirme odasıolan yerlere gitmiyoruz ki...,
hımmm biberona sağıp taşımayı düşünmemiştim ama ben hiç biberon vermedim nasıl olur acaba
bu fikir beni korkutuyor ve bunaltıyor.
dışarı çıkamayacağım herhalde..
çünkü benim kızım ya uyuyor uyanıkken de ağlıyor..öyle yatırıp sakin sakin durduramıyorum
serum fizyolojik ne kızlar ya ne işe yarıyr cahilim bu konulardaslm kizlar,
kalca röntgeninden bahsedilmis bizde önce hastaneden carsamba günüde tekrar doktorda cektirdik burda rutin her bebekte cekiliyo 2 kez allahtan bebisimde bisey yok ama benim kiz kafasi bazen baya geriye atip yatiyo doktor fark etti bi sorun yok kafasini her yöne ceviriyo 2 ay snra cocuk doktoru yine baksin rapor yazayimda dedi. insan nasil korkuyo ya adama yüz defa bi sorun yok dimi diyorum yok yok kafasini her yöne ceviriyo kullanim kisitli degil nolur nolmaz diye baksin yine dedi.
bu arada benim kiz hara hirildiyo genzi tikali bogazinda sanki balgam var gibi aradada öksürüyo odayi nemli tutmaya calisiyorum serum fizyolojik kullaniyorum biraz düzeldi gibi. ne kötü oluyo uykusu bölük bölük nefes alamadigi icin huzursuz oluyo öff
evet kızlar ,rahat bir gece geçirdik .yüzümüz gülüyor.popolin kremle pişiğimizi geçirdik denemediğimiz şey kalmamıştı.kaç kez bez değiştirdik ama bu krem geçirdi çok şükür mutluyuz..
serum fizyolojik ne kızlar ya ne işe yarıyr cahilim bu konularda
tuzlu su canım %0.9 luk eczanelerde satılıyo burun için ii gelio
benimde kızımın burnu tıkalı gibi kullansam olurmu?recete gereklimi almk için ve nasıl kullanıyoruz cok soru sordum sanırım ama napacagımı bilmiyorum
merhaba arkadaşlarlar yaa benim aklımda bişi var:)
hastanedeki hemşireler bana ilk bir ay sütyen takma demişlerdi 1 ay boyunca süt kanalları açılıyor kapanmasın engellenmesin filan demişti
ben de hiç takmıyorum zaten taksam da düz penye bişi bu emzirme sütyenleri
ama böyle de memeler sarkıyormuşş hep emzirenler öyle söylüyorlar
çocuktan sonra sarktı göğüslerim diyorlar.
şimdiden ben bunu sanki hissediyorum zaten çok büyüdüler :) yerçekimine karşı koyamiicaklar..
bu sorunu düşündünüz mü hiç
napsak ki var mıdır hem destekli balenli hem de emzirme şekli olan çamaşırlar..:)
inşallah uzuuun bir süre de emzirmek istiyorum benn:)
ben kizima günde 1 bazen 2defa mama takviyesi yapiyorum anne arada cay kasigi ile su yada rezene cayi ver dedi, ebeye sordum nadiren mama veriyosan bile suya gerek yok verme dedi, siz ne düsünüyosunuz
ayy kızım 8den beri uymadıııı biraz dalıyo uyanıyoo hemen 2mizde perişan olduk allahtan sabah eşimle kahvaltı yapmıştım amaaa şimdi aspiratörü açtım mışıl mışıl uyuyo mutfaktaderlerdi de gülerdim gece gece süpürge açıyoz fön mak açıyoz uyusun die diyenlere bizimki de çok seviyo ya süpürge yada aspiratörde deliksiz uyuyoo neyse bende bişiler yiyim su bile içemedim yaww
sedacım bende kendim alıyom yaa kuaföre gidip bi şekle girmem lazım saçımı kestirip boyatmak istiyom banyodan banyoya tarıyomm artık saçımı yaa :84: banyoyu da gecenin bi körü yapıyom zaten offf kendime gelmem lazııım :84:
kızımın saçları dökülmeler var sizin bebeklerinizdede oluyo mu?
birde bebeğinizin odasına nem cihazı aldınız mı?memnun musunuz?hangi marka hangi modeli tavsiye edersiniz?
selam kızlar sonunda metehanı uyuttum daha doğrusu uyuması için beşiğe bıraktım.kucağımda bi güzel uyudu yatağa koyunca açtı gözünü bakalım uyur heralde bıraktım
alt değişme sıklığını sormuşsıunuz valla bi rutini yok.zaten her emmeden sonra kısa zamanda kaka yapıyo azda olsa pırtlarken bile biraz kaka çıkıyo oda onu rahatsız ediyo bende hemen değişiyorum zaten azcık ıslaklık olsa durmuyo.genelde emzirmeden önce değişiyorum emziriyorum uyutuyorum.bide her kaka yaptığında altını yıkıyoruz annemle günde en az 4-5 kere yıkıyoruz azsa eğer siliyorum.pişiğimiz hala var ama hematen krem iyi geldi gibi biraz hafifledi
dün sağdığım süt buzdolabının kapağındaydı bugünde ekleyipo buzluğa koymayı düşünüyodum baktım rengi mengi değişmiş bi tuhaf olmuş çöpe attımama yenisini sağmadım oğlum iyi emdi bugün göğüslerde bi gerginlikte yok off bide uçlarını çok acıtıyoo zaten.
cumartesi 20 günlük olacağız inşallah ama çok soğuk biyere gidemeyiz heralde pimpirik babamızın aklı çıkıyo üşüyüp hasta olacak diyedün yıkarken bile hadi hadi üşüdü su soğudu falan diye yedi bizi
arkadaşlar hastaneden bebeğim 1 aylık olduğunda hem aşısı için hem de kaçla röntgeni için randevu verdiler bize.. şu ana kadar ben kalça röntgenini pek okumadım çektireni.. ama önemliymiş haberiniz olsunn.. benim bir arkadaşımın çekilmediği ve fsark edilmediği için 7 aylık kızını ameliyat ettiler çokkk üzülmüştü.. geri gitti malesef bi kaç ay çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?