2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet huzun çiçeği yolumuzu kaybettik bize doğru yolu gösterecek birini arıyoruz gördünmü buralarda öyle birini

hoşgeldınız cnm burası doğru yol en azından ben oyle düşünüyorum..benım gıbı samımı arkadaşlar var dıye düşünüyorum....burda hepımız bılgılerımızı tecrubelerımızı paylaşıyoruz cnm burda olmanıza sevındım....

bu arada sen nasılsın canım sağlık durumun vardı gözün nasıl emzirmeden dolayı ertelemiştin tedaviyi en son

evet cnm çok tşk ederım düşündüğün için...doktorumla görüştüm bebeğin 6 aylık olmadan amelıyat yapamam dedı sorumluluk nuyuk dedı...oyuzden bayramdan sonra ınşallah olcak...sağol tekrardan.....sen nasılsın kızınn nasıl ıyıdır ınşallah.

iyi canım Allaha şükür büyüyüp gidiyor işte Allah hepimizin bebişlerini korusun

tuz koymayın demişsiniz ben tuzlu yapıyom valla çorbayı unurmuşum bak yaaa....kızımda koymazdım oğlanda koyuyom...zaman gıttıkçe akılda kalmıyo ıyıce unutkan oldum bu ıkıncı bebekten sonra anlamadım ya....sabah ne yedın dıye sorsanız hatırlayamıycam....yorgunluktanmı aceba????

ahah aha aha ben 1 cide böyleyim tatlımm..ikincide ne olurum kimbilirr.bu arada yazmadan geçemiycemm..daha ek gıdaya başlamadım ama geçen ben yemek yerken öyle yalandıki oğluşumm bende ona accık mercimek çorba verdimm..tuzlu-karabiberliii...ohhhhh..
pek sevmedi ama:)))))

ayyyy kk yıda özlemişim ama ..cocuklar gibi mutlu oldumm sayfamıza tekrar bakıncaaa..hoplayıvereyim birazzzz

merhaba güzelim ..ben ilkinde öyleyim ikinciyi düşünemiyorum..ilk bir yıl tuz önermiyorlar maalesef canım

bebişi 8 kg ulaşan var mı?

valla canım benim kız 7350gr 62 cm de boy olmuş.
yaa bu kız hiç abisine çekmemişvalla oğluşumun
maşşallahı vardı 5 aylıkken 9200gr ve 67 cm miş
şimid aşı kartlarını karşılaştırdım.kızım bayaa geriden
geliyo çok üzülüyorum
seninki ne kadar oldu cnm:26:

günaydın kızlar 5ten beri ayaktayım bizim kız saatleri şaşırdı 3 gündür böyleyiz :26:
dün ben gidince cozutmuşunuz aaaa hiç yakıştıramadım size

hüzünçiçeğim nasılsın özledim seniii bebişler nası sağlık durumunu okudum ii en azından 6 ay emzirmiş olcan
senin kp ler ne halde çıldırtıyolar mı hala seni??

estalmus üzülme canım şimdiden belli olmaz o aman sağlıklı olsun normal ölçülerde olsun da önemli olan o benim pamuğum 6300 kg hiççç de takmıyom akıllı sağlıklı olsun yeter bana çok şükür

ayy yyaaa aynı beni tarif ettin şimdi bende de ikinciden sonra bi unutkanlık bi unutkanlık sorma canım yaa
bunadım mı naptım acep
ilk bebeğimden sonra başlamıştı zaten hele ikinciden sonra...
adam boşıcak bizi kııız

vay vay vay bütün kızlar toplanmış
beni unutmayın kızlar
aay nickleri görerek yazmakta bir garip oldu şimdi
özlemişim değişik geldi
bikini giyecekmisiniz diye ben sormuştum :))

tüü tüü tüü kaçırmışım sizi yaa

ama dün akşam mete beyle boğuşmaktan gelemedim

uyku düzeni gitti düzen ne kelime uylu gitti

zor bela 11 de uyuttum 1.5 ta uyandı emdi uyudu

3 te uyandı mümkün değil uyumuyoo.havada bi sıcak tek çıtçıtlı badi vardı üstünde onuda çıkardı tek bezle kaldı su verdim emzirdim altını değiştim yatırdım bıcır bıcır konuşuyo beşikte gözler ci,n gibi.eşimle birbirimize bakıyoruz.halimize vahlanıyoruz o bize gülüyo

neyse bıraktım orda debelendi debelendi anaa yüz üstü uyuduu.ilk defaaa hayret ettim.saat 4 oldu sabah ezanı okundu ben uyuyamadım bu sefer kalktım sütün içine cici bebe kırdım yedim mete yüz üstü hiç yatmamıştı bişi olurmu diye sürekli onu kontrol etttim sesini dinledim derken uyuyakalmışım 7de bidaha uyandı böle böle bi gece geçti ama üstümden tır geçmiş gibii

aaaaaa ben şanslıydım bu gece prensesim akşam 9.30 da uyudu 3 saat sonra uyndı emdi geri uyudu sonra sabah 7 ye kadar
ben de ayı gibi uyumuşum vallaşimdi de o dinçlikle sabah bi köstebek pasta yaptım ıııımmmmmm mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…