aboooooo kımler var burda yaaaaaaa...hayırdır kızlar yolunuzumu kaybettınız
offf ben bu grubun samimiyetine inanmıyorum yaa yaanii bazı çelişkilerim var kafamda pozitif düşünemiyorum
aboooooo kımler var burda yaaaaaaa...hayırdır kızlar yolunuzumu kaybettınız
evet özü sözü 1 olmayan insanlar var onlarda benden uzak gitsin!!!!
evet huzun çiçeği yolumuzu kaybettik bize doğru yolu gösterecek birini arıyoruz gördünmü buralarda öyle birini
bu arada sen nasılsın canım sağlık durumun vardı gözün nasıl emzirmeden dolayı ertelemiştin tedaviyi en son
evet cnm çok tşk ederım düşündüğün için...doktorumla görüştüm bebeğin 6 aylık olmadan amelıyat yapamam dedı sorumluluk nuyuk dedı...oyuzden bayramdan sonra ınşallah olcak...sağol tekrardan.....sen nasılsın kızınn nasıl ıyıdır ınşallah.
iyi canım Allaha şükür büyüyüp gidiyor işte Allah hepimizin bebişlerini korusun
bu akşam aldım mayaladım yarın vericem inşallah
tuz koymayın demişsiniz ben tuzlu yapıyom valla çorbayı unurmuşum bak yaaa....kızımda koymazdım oğlanda koyuyom...zaman gıttıkçe akılda kalmıyo ıyıce unutkan oldum bu ıkıncı bebekten sonra anlamadım ya....sabah ne yedın dıye sorsanız hatırlayamıycam....yorgunluktanmı aceba????
merhaba güzelim ..ben ilkinde öyleyim ikinciyi düşünemiyorum..ilk bir yıl tuz önermiyorlar maalesef canımtuz koymayın demişsiniz ben tuzlu yapıyom valla çorbayı unurmuşum bak yaaa....kızımda koymazdım oğlanda koyuyom...zaman gıttıkçe akılda kalmıyo ıyıce unutkan oldum bu ıkıncı bebekten sonra anlamadım ya....sabah ne yedın dıye sorsanız hatırlayamıycam....yorgunluktanmı aceba????
hangı sütten mayaladın cnm....
bebişi 8 kg ulaşan var mı?
tuz koymayın demişsiniz ben tuzlu yapıyom valla çorbayı unurmuşum bak yaaa....kızımda koymazdım oğlanda koyuyom...zaman gıttıkçe akılda kalmıyo ıyıce unutkan oldum bu ıkıncı bebekten sonra anlamadım ya....sabah ne yedın dıye sorsanız hatırlayamıycam....yorgunluktanmı aceba????
tüü tüü tüü kaçırmışım sizi yaa
ama dün akşam mete beyle boğuşmaktan gelemedim
uyku düzeni gitti düzen ne kelime uylu gitti
zor bela 11 de uyuttum 1.5 ta uyandı emdi uyudu
3 te uyandı mümkün değil uyumuyoo.havada bi sıcak tek çıtçıtlı badi vardı üstünde onuda çıkardı tek bezle kaldı su verdim emzirdim altını değiştim yatırdım bıcır bıcır konuşuyo beşikte gözler ci,n gibi.eşimle birbirimize bakıyoruz.halimize vahlanıyoruz o bize gülüyo
neyse bıraktım orda debelendi debelendi anaa yüz üstü uyuduu.ilk defaaa hayret ettim.saat 4 oldu sabah ezanı okundu ben uyuyamadım bu sefer kalktım sütün içine cici bebe kırdım yedim mete yüz üstü hiç yatmamıştı bişi olurmu diye sürekli onu kontrol etttim sesini dinledim derken uyuyakalmışım 7de bidaha uyandı böle böle bi gece geçti ama üstümden tır geçmiş gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?