- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldıııııımmmmm..cepteyım...
ben de geldıııııımmmmm..cepteyım...
benide sevin benide kucaklayin hayydeeeeeeeeeeeeeeeeee
senı fesat ve sınsı evrıdıkı benden once geldın mı hemen...ıcten oazarlıklı senııı
bi yoğurt yapasım var sormayın gitsin...:79:
118 33 adamın karısı vefat etmiş kızlar..denizde boğulmuş...yazık yaa...,
hala anlamadın mı canım iki nick birden kullanıyorum...babababababa....manige bak hele kalbımızdesın falannnn hem nalına hem mıhına vuruyon az degılsın sende.... Babys senın ıkıyuzun vardı dımı sekerım ben dıgerını goremedım nerde o
bi yoğurt yapasım var sormayın gitsin...:79:
maşallah yaa boyu çok ii:)) ya benim kızım geçen ayki kontrolde 7200gr 62 cm gelmişti siz 70-69 falandan bahsediyosunuz benim kızım cücemi olcak yaaaaaaaaa çok endişeleniyorum benim boyum uzun sayılır 1.70 babasıda 1.80 ama halası çok kısa onamı çekti acep???? babanneside kısaaaa:18:
Kizlar daha once yazmistim oglumun yanaklarinda ciban gibi buyuk sivilceler var diye. Papatya cayi surerek kuruttum hepsini 2 gunde. Cildiyeciye de goturdum sonrasinda yinelemesin diye krem verdi. Simdi gectiler cok sukur. Bidaha olmaz umarim.
Papatya cayinin mikroplari oldurme ozelligi varmis. Banyo suyuna da her seferinde bi bardak karistirip oyle yikiyorum artik oglani. Bilginize...
Bu arada bi kitapta okudum 1 yasina kdr susam ve susamli seyler vermeyin diyo. Alerjen etkisi olabilirmis. Unu da glutensiz kullanin diyodu. Pirinc unu falan.
Okudukca paylasirim. Yemek tarifleri de var.