bebişi 8 kg ulaşan var mı?
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... sorularım olcak gece uyanmadan uyuyan bebeği olan warmı?? inek sütüyle yoğurt yapıorum sütçü gelio sewio kızım bişe olmaz demi?? sebze çorbası nası yapıosunuz??? meyvelerden hangisini weriosunuz püremi yoksa suyunumu???
uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... sorularım olcak gece uyanmadan uyuyan bebeği olan warmı?? inek sütüyle yoğurt yapıorum sütçü gelio sewio kızım bişe olmaz demi?? sebze çorbası nası yapıosunuz??? meyvelerden hangisini weriosunuz püremi yoksa suyunumu???
bizde ıyız çok şükür cocuklarla uğraşıyorum ben valla kendıme hıç vakıt ayıramıyorum anca arada buraya takılabılıyorum oda bu saatte anca ...ama yınede çok şükür çok mutluyuz memnunum hayatımdannnnGünaydın arkadaşlar uzun bir süredir evde kullandığım Vınn internet ağının süresi dolduğu için yazamadım,şu anda tekrar alsam mı diye düşünmekteyim.
Bugün heyet raporumun süresi bittiği için işyerindeim 15 gün daha izne ihtiyacım var umarım onaylanır.
Sizler ve bebişleriniz nasılsınız geçmiş sayfaları okuyamadığımdan bilgim yok umarım iyisinizdir.
Ben ve Uras paşam iyiyiz.
benımkı bı ıkı kez uyanır açsa daha çok uyanır....inek sütünden yoğurdu bende verdım....sebz çorbası olarak bı ıkı kwz pirinç suyuna yoğurt karıştırıp verdım ......ben meyvelerın suyunu verıyorum.....uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... sorularım olcak gece uyanmadan uyuyan bebeği olan warmı?? inek sütüyle yoğurt yapıorum sütçü gelio sewio kızım bişe olmaz demi?? sebze çorbası nası yapıosunuz??? meyvelerden hangisini weriosunuz püremi yoksa suyunumu???
tşkler cnm yapıyorum patates havuç pirinçten....çorbasının için zeytinyağı koy. 1 tatlı kaşığıda azgelirse 1 yemek kaşığı koy yağın zararı yok.
Kabak-havuç-patates-pirinç bazen taze fasulye koyuyorum mercimek koymamaya çalışıyorum gaz yapar diye
hoşgeldın cnm ınsan evıne gelmeyene kadar ne yorgunluk ne stres gecer...ınsan annesnın yanında sıkılmaz ama yınede ev gıbısı yok....metehanada gecmış olsun hava değişiminden olmuş olabilir bıde senın oğluş daha küçükkende gözlerı hep ıltıhaplanıyodu sanırım..benım komşumun oğluda 1 yaşına kadar dvm ettı ama duzeldı dıkkat et sen yınede cok gecmiş olsun......selam gençlik ben geldim
uzun zamandır yoktumn
1 haftadır bartındaydık cumartesi geldik pazarda günü birlik konyaya gittik
ahh bi yoruldum bi yoruldum sormayın.evimizi çok özlemişiz oğlumda yatağını çok özlemiş.
bavulları aç yıka kurut falan derken bugünüde akşam ettik
metehanın gözü akıyo iki gündür mikrop kaptı sanırım sarı irin var.bu sabah yapışmıştı suyla pamukla gazlı bezle sildim ama hala akıyo sanki bide biraz kısık gibi sol gözü
eşime söledim gelirken damla al diye geçen sefer doktorun verdiği damla bakalım bir iki gün kullanayım inşallah geçer
evimize geldik huzur bulduk (gerçi annemlerdede gayet huzurlu ve mutluyduk) ama uykularımız düzenimiz haliyle dağılmıştı.kalabalığa sokaklara gezmelere çok alıştık hele mete herkesle oynamaktan sabahları sabah yürüyüşü yapmaya akşamları serinlikte gezmeye denize pikniğe doydu.bakalım yalnız kaldık şimdi nasıl olacak.birazdan uyansın serinlikte dışarı çıkalım diyorum hava alalım biraz babamızı kapıda karşılayalım bu gün
geçmişi okuyamadım uygun bi anda okuyacağım bi yukardaki mesajoı gördüm rota virüsü aşısı 2 tane bir 2 dozluk biri 3 dozluk arkadaşınki 3 dozluk olanındandır belkii
şaştım yaa tavuk kıyma balık için erkekn değil mi ben hala bişi vermedim oğluma 4.5 aylık olduk sadece anne sütü veriyorum gece 8 kere emiyo meme dışarda geziyorum ben artık hahahahh
kızım pişik olmuşşşş görünce çok üzüldümmmmmmmm yaa of kıpkırmıızı hmn geçirmem lazım pişiğini
kızlar sizin de bebişleriniz parmak emiyo mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?