2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar uzun bir süredir evde kullandığım Vınn internet ağının süresi dolduğu için yazamadım,şu anda tekrar alsam mı diye düşünmekteyim.
Bugün heyet raporumun süresi bittiği için işyerindeim 15 gün daha izne ihtiyacım var umarım onaylanır.
Sizler ve bebişleriniz nasılsınız geçmiş sayfaları okuyamadığımdan bilgim yok umarım iyisinizdir.
Ben ve Uras paşam iyiyiz.

maşallah paşlara canları sağolsun sağlıklı olsun yeter.biz 7500 dük ama iki haftadır kilo alamıyoruz 4.ay aşılarından bebeğim bi halsizleşti yüzü soldu ya resmen bugün biras daha iyi neşesi geldi tosuncuğumun.metehanımın tontişimin gözlerine kıyamam öp+ öp+ öp+ benim için annesi.cennetin melekleri onlar allah bize bağışlasın onları.

mrb kızlar ya nezamandır giremedim nasılsınız hepiniz özledim
bizde iiz çok şükür oğlumun 5.ay kontrolü ldu kilomuz boyumuz ii maşallah doktor amcmız çokhareketli bi bebk dedi bide adama bakıp bakıp sırıtmazmı öyle tatlıydki doktor olcak bnm oğlum inş):)
kızlar ya ben hala ek gıdaya geçemiyorum yani az az veriyorum ama doyumluk olmuyo hiç hep emmek sitiyo bende sürekli emziriyorum napiim sanki onlarla doymıcakmış gibi geliyo inş severek yemeye alışırlar bi noktadan sonra sadece anne sütü vitamin olarak yeteri kalmıyo yoğurt falan hiç vermedi daha sadece arada meyvelerden püre veryorum sebzepüreleri bazen ama çok azzzz tadıo 6.ay aşımızı olduktan sonra kontrolden itibaren daha sdüzenli ve ii bi şekildebaşlamak istiyorum bu gıda olayına inş baalım nolcak

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... sorularım olcak gece uyanmadan uyuyan bebeği olan warmı?? inek sütüyle yoğurt yapıorum sütçü gelio sewio kızım bişe olmaz demi?? sebze çorbası nası yapıosunuz??? meyvelerden hangisini weriosunuz püremi yoksa suyunumu???

2 akşamdır hiç uyanmıyor kızım maş inek sütü kullanma daha çok ufak bebeklerimiz 1 yaşına kdr inek sütü verme sakın. keçi sütü varsa ondn yap günlük taze olarak yoksa hazır pastörize sütle yap mama ilede yapabilirisn ama ben yapmadım bilmiyorum.
sebze çorbası : yarım kabak, yarım patates,yarım havuç,pirinç 1 tatlı kaşığı zeytnyağı( sebze ekleyebilirisn daha istersen bu bnm çorba ) pişince süzüyorum öle veryorum kaşıkla.meyve olarak şeftaliyi eme eme yedi dun ama püre tercihim kayısı verdm ve elmanın suyunu sıktım verdm

ahh nerdeee bırak geceyi saat 9dan beri uyutmaya çalışıyorum hala uyumuyo halbuki çok uykusu var.yapmadığım kalmadı

canım inet sütü 1 yaşına kadar yasak ama yoğurtta sorun olmuyo.yoğurdu inek sütünden yapabilirsin.çünkü yoğurt olurken süt form değiştiriyor ben yoğurtta inek sütünün bir zararı olmadığını duymuştum.ama alternatif olarak keçi sütü devam sütü gibi şeylerlede yapabilirsin

bizde ıyız çok şükür cocuklarla uğraşıyorum ben valla kendıme hıç vakıt ayıramıyorum anca arada buraya takılabılıyorum oda bu saatte anca ...ama yınede çok şükür çok mutluyuz memnunum hayatımdannnn
benımkı bı ıkı kez uyanır açsa daha çok uyanır....inek sütünden yoğurdu bende verdım....sebz çorbası olarak bı ıkı kwz pirinç suyuna yoğurt karıştırıp verdım ......ben meyvelerın suyunu verıyorum.....
tşkler cnm yapıyorum patates havuç pirinçten....
hoşgeldın cnm ınsan evıne gelmeyene kadar ne yorgunluk ne stres gecer...ınsan annesnın yanında sıkılmaz ama yınede ev gıbısı yok....metehanada gecmış olsun hava değişiminden olmuş olabilir bıde senın oğluş daha küçükkende gözlerı hep ıltıhaplanıyodu sanırım..benım komşumun oğluda 1 yaşına kadar dvm ettı ama duzeldı dıkkat et sen yınede cok gecmiş olsun......
şaştım yaa tavuk kıyma balık için erkekn değil mi ben hala bişi vermedim oğluma 4.5 aylık olduk sadece anne sütü veriyorum gece 8 kere emiyo meme dışarda geziyorum ben artık hahahahh

demekkı bebişin doymuyor cnm bence yavaştan başla ıkınızede yazık gece 8 kez uyanmak zor olmalı aç kalıyo bebeğin sütünle doymuyor galıba....gece kaşık maması verebılırsın...ben muzlu sütlü pirinçli kaşık mamaı verıyorum çok şükür iyi....arada bisküvide karıştırıyorum ıçıne tadı daha hoş gibi.....önce ben tadıyom sonra oğlana verıyorum ben....

kızım pişik olmuşşşş görünce çok üzüldümmmmmmmm yaa of kıpkırmıızı hmn geçirmem lazım pişiğini

kızım pişik olmuşşşş görünce çok üzüldümmmmmmmm yaa of kıpkırmıızı hmn geçirmem lazım pişiğini

geçmiş olsun metehanda pişik olur sık sık dizlerinin arkası özellikle ayağında ben bütün kremleri kullandım nerdeyse bana hematen iyi geliyo
birde toz pudrayı gül suyuyla karıştırıp macun kıvamına getirip onu sür demişlerdi antalyadan bir arkadaşım orda sıcaktan onunda bebeği pişiik olmuş bu karışım geeçirmiş.bide sık sık yıka ve kurula

benim kız baş parmağını alıyo emzik niyetine emiyo korkuyorum damak yapısı bozulur parmağı ince kalır diye:18:
o kadar emzik vermeye alıştırmaya çalıştım ama almıyo iştene yapıcam şaşırdım valla şimdilik karışmıyorum
birazdan aylık kontrole gidicez hem de rota nın 3. dozunu olucaz bi de dr'a sorayım bakayım ne diyecek:26::26::26:

Selam hanimlar, nasilsiniz ?
Bebislerimiz sicak yaz geceleri yuzunden susadiklari icin de sik uyaniyolar. Odaniz sicaksa ltfn o uyanmasa da siz uyandirim emzirin ya da su verin.
Benimki de parmaklarini sokuyo agzina.
Onumuzdeki hafta atak haftamiz. Bakalim nasil gececek :)
Sutu pastorize olarak alip yogurt yapin. Gunluk sutler (markette satilan) daha dogala yakin. Ama acik sut almayin. Onlar da ilaclaniyo aksama kdr bozulmasin diye. Dahasi bakteri yuvasi hepsi. Ahirlar, sagildiklari yerler temiz mi ki ? Ustune havayla temas ediyolar.

canım ben de dün akşam ilk yoğurdu mayaladım bakalım nasıl olacak beğenecek mi kızım

kızlar bi de sütü ısıtpta mayalarsanız yoğurt tutmuyo ben denedim dün akşam kaynatıp da ılımasını bekledim öyle mayaladım
bu sefer tutmuş şimdi baktım aklınızda bulunsun tadı da güzeldi ama daha kızıma vermedim.doktora gidip gelelim
ondan sonra vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…