- 9 Ekim 2010
- 133
- 121
- 123
herkese güüünaayyyydııııııııınnnnnnnnn.....
ben çok sık yazmıyorum ama takip ediyorum,malum işe başladım,nasılsınız?ben kısmetse bu ay süt olayını bitiriyorum,mastitim diye bahsetmiştim 6 ay dayan demişti doktorum şimdi ilaçla kesicezneyse buna şükür 6 ay emzrmiş olucam,stoktada var 2 ay onları vericem....
kızlar ek gıdaya başladınız mı acaba,ben milupanın 8 tahıllı ballı kahcvaltısını veriyorum 2 gündür,yoğurt ve meyve suyu filan ufak ufak başladım sizler ne durumdasınız? birde sebze çorbasını nasıl veriyorsunuz? ek gıda önemli kızlar lütfen bildiklerimizi paylaşalım..
buarada sedacım benimki elini emmeyi bırak ayak başparmağını emiyorr...
evet kızlar doktordan geldik.kızım 7.350 gr 62 cm olmuşdr normal dedi.havuç ve patates haşla ve püre olarak ver dedi.ilk üç gün iki tatlı kaşığıyla başla sonradan yarım çay bardağına çıkar dedi.her gün farklı tatları verme dedi.bi verdiğini 2 tatlı kaşığı ile başlayıp üç gün böyle ver ki alerji,döküntü,kaşıntı v.s. olursa neden kaynaklandığını bilelim dedi.böylece de bağırsaklarını da yormamış oluruz dedi.çünkü her gün başka tatlar verilen bebeklerde kabızlık çok oluyomuş sindirim güçlüğü çekiyomuş.üç gün elma,üç gün armut üç gün başka bişi v.s.parmak emmesi için de kesinlikle engelleme dedi.bu yürümek kadar önemli bi gelişim süreci dedi.nasıl ki yürümeyi isteyen bi çocuğu oturtup engelllemek mantıksızsa bu da aynısı dedi.el,göz ve ağız koordinasyonu için önemliymiş yanii.bi de kızlar yoğurt için günlük taze süt kulllan dedi.uzun ömürlü olandan değil.marketlerde satılıyomuş ben daha bakmadım ama ilk işim bu akşam gidip bakmak olucak.tabi güvendiğin yer varsa aşıları ve kontrolü yapılan inek çiftliği hijyenik ortamda sağılan o sütü kullan dedi ama benim hiç öyle bi tanıdığım yok maalesef ben de günlük süt arıcam bulamazsam uzun ömürlü pastörize sütten yapıcam artık.bi de kızlar hoppala,yürüteç v.s. için de hiç bindirme bacak şeklini kalça yapısını fln olumsuz etkiliyomuş.bu arada bu biraz alakasız olucak ama eğer aranızda lazer epilasyona giden varsa onlar için de şunu söyliyeyim.ben kendim gitmek istediğimi söyledim
gitme dedi.herhangi bi kanıtlanmış etkisi yok ama bebeğe de kesinlikle geçmez diye bişi de yok emzirme dönemi bitince git dedi artık 1,5 sene sonraya kaldı.neyse kızlar biraz fazla uzun oldu ama belki faydası olur diye paylaşmak istedim.öpüyorum bebişlerinizi
Masallah kuzuna
Canim gunluk sut her markette vardir. Yorsan inki cok guzeldir mesela. Bunun disinda bi de sek inkini tavsiye ederim. Ataturk orman ciftligi nin sutu ankara disinda var mi bilmiyorum. Varsa onu al mutlaka. Diilse yorsan ve sek de super. Genelde ayranlarla ayni ya da yakin yerde durur. Biz ankara da bufelerde bile buluyoruz.
evet kızlar doktordan geldik.kızım 7.350 gr 62 cm olmuşdr normal dedi.havuç ve patates haşla ve püre olarak ver dedi.ilk üç gün iki tatlı kaşığıyla başla sonradan yarım çay bardağına çıkar dedi.her gün farklı tatları verme dedi.bi verdiğini 2 tatlı kaşığı ile başlayıp üç gün böyle ver ki alerji,döküntü,kaşıntı v.s. olursa neden kaynaklandığını bilelim dedi.böylece de bağırsaklarını da yormamış oluruz dedi.çünkü her gün başka tatlar verilen bebeklerde kabızlık çok oluyomuş sindirim güçlüğü çekiyomuş.üç gün elma,üç gün armut üç gün başka bişi v.s.parmak emmesi için de kesinlikle engelleme dedi.bu yürümek kadar önemli bi gelişim süreci dedi.nasıl ki yürümeyi isteyen bi çocuğu oturtup engelllemek mantıksızsa bu da aynısı dedi.el,göz ve ağız koordinasyonu için önemliymiş yanii.bi de kızlar yoğurt için günlük taze süt kulllan dedi.uzun ömürlü olandan değil.marketlerde satılıyomuş ben daha bakmadım ama ilk işim bu akşam gidip bakmak olucak.tabi güvendiğin yer varsa aşıları ve kontrolü yapılan inek çiftliği hijyenik ortamda sağılan o sütü kullan dedi ama benim hiç öyle bi tanıdığım yok maalesef ben de günlük süt arıcam bulamazsam uzun ömürlü pastörize sütten yapıcam artık.bi de kızlar hoppala,yürüteç v.s. için de hiç bindirme bacak şeklini kalça yapısını fln olumsuz etkiliyomuş.bu arada bu biraz alakasız olucak ama eğer aranızda lazer epilasyona giden varsa onlar için de şunu söyliyeyim.ben kendim gitmek istediğimi söyledim gitme dedi.herhangi bi kanıtlanmış etkisi yok ama bebeğe de kesinlikle geçmez diye bişi de yok emzirme dönemi bitince git dedi artık 1,5 sene sonraya kaldı.neyse kızlar biraz fazla uzun oldu ama belki faydası olur diye paylaşmak istedim.öpüyorum bebişlerinizi
teşekkür ettim tatlım burdaki yerel marketlere baktım yoktu bi de akşam kipa ve 5m migros'a bakarım orda bulurum heralde
günaydın
simgenin pisisi metehan geçen ay 7800 dü aradan 1 ay geçti kaç kilo oldu bilmiyorum ama 8 olmuştıur heralde bakalım haftaya kontrol
metenin gözü dün de çok aktı gece yapışmış emmek için uyanmıştı sildim uykusu falan açıldı ama öyle yatıramazdım damla damlattım bu sabah daha iyi gibi damlaya devam edeyim eğer geçmezse yarın doktora giderim
sabah yatağında uykuya dalma çalışmaları yaparken girdiği şekle bi bakın hele çok komik oluyo yaa yan dönüyo ayaklar tepedeee
Eki Görüntüle 223129
selam,dün kontrolümüz vardı 5 ay 2 günlüğüz,kilo 7700,boy 71 cm,boya vermişiz yine,zaten bu aydan itibaren kilo alımı eskisi gibi olmayacak,kızlar ben canbebe 3 numara kullanıyorum,4 e geçsemmi artık? bezimiz bitti en büyük paketten alıcam 4 numaramı alayım?
maşallah kuzuna canımbiz hala 2 kullanıyoruz bende 3 geçicektim ama markette yoktu bizimkini sıkmayateşekk başladı artık 3 geçmek şart oldu bu aydan sonra 1 kilo alan bebek bile 300gr kadar düşebilirmiş diş çıkarma zamanı artık
selam,dün kontrolümüz vardı 5 ay 2 günlüğüz,kilo 7700,boy 71 cm,boya vermişiz yine,zaten bu aydan itibaren kilo alımı eskisi gibi olmayacak,kızlar ben canbebe 3 numara kullanıyorum,4 e geçsemmi artık? bezimiz bitti en büyük paketten alıcam 4 numaramı alayım?
maşallah yaa boyu çok ii:)) ya benim kızım geçen ayki kontrolde 7200gr 62 cm gelmişti siz 70-69 falandan bahsediyosunuz benim kızım cücemi olcak yaaaaaaaaa çok endişeleniyorum benim boyum uzun sayılır 1.70 babasıda 1.80 ama halası çok kısa onamı çekti acep???? babanneside kısaaaa:18:
Evet gec, sikma kuzunu.
Bnm oglan 66,5 cm di. Bodur oglum benim :)))
Masallah kuzuna.
benim fıstığım kaç kilo oldu acaba bu ctesi kontrolümüz var bi de rota aşısı var. kızlar ankara' da oturanlardan cevap bekliyorum organik meyve sebze nerelerde satılır bileniniz cevap verirse çok sevinirim
benim fıstığım kaç kilo oldu acaba bu ctesi kontrolümüz var bi de rota aşısı var. kızlar ankara' da oturanlardan cevap bekliyorum organik meyve sebze nerelerde satılır bileniniz cevap verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?