2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende yuh artık dedim

ay bende süreyim kızıma uyanınca vallahi sivilcelendi bebiş ergenliğemi geçiyor ne yarı kırkımız çıktıya ondandır

bu arada yarı kırkta bişey yapan oldumu kızlar???

Son düzenleme:
kızlar bışey sorcam ben az önce fark ettım sağ koltuk altımda küçük bişey var sankı bılyeden kuçuk ne olabilir sütten dolyımıdır aceba dokununca ağrıyo napıyım ya korktum şimdi...yardımcı olun

dur korkma,sanırım yeni farkettin,sertmi? eline gelen o kitle içeride derindemi? yoksa deridemi?

kitlede ağrı olması çok normal hormonlar yüksek düzeyde,süt üretiyor göğsün,fakat sert ele net gelen bir kitleyse bi genel cerraha mutlaka görün,benim iki göğsümde toplam 6 adet kitlem var,bayada büyüdüler,hatta şöyle söylim en küçüğü 3 cm,3 yıl önce bir tanesini aldırdım,biyopsi yapıldı,fibroadenom denen zararsız bir kitle çıktı,diğerlerini takibe aldı doktorum,fakat hızlı büyüyolar,şuandada baya büyüdüler,hepsinin cerrahi olarak çıkartılması lazım,fakat emziriyorum,2 tanesi süt kanallarının üzerinde,1 sene daha sabredicem,bebeği sütten kesince,sonrasında hepsi tek tek alınacak,benimkilerde şuan ağrı yok,sende 1,2 hafta bekle o şişlik gitmezse mutlaka bi doktora görün ihmal etme.

sağol cnm bılgın ıçın eşimle beraber çok korktuk beklıycem bı ıkı hafta dediğin gibi gecmezse gidiyim...bıde benım görümcem meme kanserı oldu o tedavı görüyo şuanda ondan bı panık oldum yarın onada bı göstereyım vardır bı bılgısı...tşkler ıyı akşmalr çıkmak zorundayım oğlum yatmıyo

Allah korusun korkma canım kanserli tümörler şekil itibariyle daha farklı oluyor,sen bilye gibi demişsin,hiç korkma,kolay gelsin

ne güzel...aslında heryerde benzer şeyler yapılıyor ama anlamlarını bilmiyorduk

hangi 14 gün?15 tatildeki mi?
benim iznim 14 mayısta bitiyor sonra da heyet raporu alıcam sanırım

bu ara ayakta sallanmaya alıştık...aslında çok karşı olduğum tüm şeyleri yapmaya mecbur bıraktı kızım
bir arkadaşım derdi hiç kasma hepsi kendi kullanma klavuzuyla doğuyor diye doğruymuş gerçekten

Günaydin kizlar, hergün bask abisi cikiyo kizim dün öglen öksürmeye basladi bide agzinda cok tükürük oluyo sonra bogazinda kaliyo cok korktum bogulacak diye nolur nolmaz diye dra götürdüm üsütmedi yatagin bas kismini bira yükselt ve yan yatir dedi (zaten yan yatiyodu) bizde yatagin ayaklarinin altina tugla koyduk gece ara ara öksürük nöbetleri gecirsede daha rahat uyudu sanki, gece yalniz kalacaktim annem bu halimi görünce benle kaldi kendi bakti gengizi tutulmus dedi salak doktor ben üsüttü demistim o yok tükürsüdügü bogainda kaliyo ondan öksürüyo demisti simdi ariymda bi firca atiym yazik kizimi gece hic uyumadim desem yeridir offf

Allah korusun korkma canım kanserli tümörler şekil itibariyle daha farklı oluyor,sen bilye gibi demişsin,hiç korkma,kolay gelsin

hayırlısı cnm dedığını yapıp beklıycem sanada cok gecmış olsun...bişey bıterken başka bişey başlıyo yazın ıstanbulda keretakonus amelıyatı olcam gözümden onun stresını yaşıyorum 1 yıldır çok ılerledı bu hastalık bebekten dolayı erteledı doktor offf kadın olmak çok zor....hanımlar hepınızın kadınlar gununu kutluyorum bıde değerımız bılınse vallahı bı kızım var şimdiden gelecekte onun ıçın kaygılanıyorum oğlumdan çok onu düşünüyorum allahım onları korusun kötü ınsanlrdan ınşallah...

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Kızlar..

Ya Oğlum Çok Hıçkırıyor Dr Geçmezse 1 Damla Limon Ver Demişti Ama Kıyamıyorum Sizde de Var mı Hıçkırık Nasıl Geçiriyorsunuz?

ayy içim rahatladı valla teşekkür ederim :}

süt bezesi ilk hafta bende de olmuştu geçti şimdi Allaha şükür

Markasını Bilmiyorum da Böyle Bişey Aldık Canım Tam Olarak Bu Değil Ama Netten Bu Fotoğrafı Bulabildim..Karyolasını Henüz Kullanmıyoruz Bizim Odamızda Ve Diğer Odalara Bunu Taşıyoruz Bunda Yatıyor Şimdilik..

bu arada bende mapuçi gibi yatarak emzirmeyi başardım kızımın altına yastık koyarak gece çok rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…