• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaww kızlar ne de çok yazıyosunuz kalabalıklaştıkca yetişemiyorum size sabah ki yazdıgımla bile arada 10 sayfa var neyse bakamıcam şimdik
yaaa kızım yine krize girdi saatelrce agla agla sinirlerim bozuldu :37: zaten halsizim şimdi uyudu umarım uyur şöyle 3 saat felan bende dinleniim kolum agrıdı onu taşımaktan sallamaktan 6-7 kg olunca napcam bilmiyom :18:
biraz ortadan dalayım muhabbetinze de yemek yiyim sonra

şu çekmeyen radyo frekansını denedin mi tatliş benimkini az önce öle uyuttum:) sabah 630dan beri kucakta dolandık nerdeyse allah sabır versin hepimize

off kızlar offf gece gaz ilacını da vermiştim, rezene de içtim. karnına ayaklarına masaj da yaptım yok yok uyumuyor bir türlü sürekli ağladı durdu. kucakta bile susmadı. ne biçim bir gaz sancısıysa, saç kurutma makiinesi vs. her şeyi denedik. iki saatten fazla süren ağlama krizinden sonra sızdı kaldı tabi yavrum. bu sabah tamam düzeldi derken şimdi gene ağlayarak uyandı 1 saatten fazladır kucağımda, şimdi size oğlumla birlikte yazıyoruz. 3 ay diyorlar ya gaz sorunu için, hiç inanmıyorum.

elektrik süpürgesi bizde işe yarıyor,süpürge bozulmak üzere : )) bir de onu dene bakalım,kolay gelsin ve Allah sabır versin

günaydın kızlarrr.....

evimise döndük neyseki 1günde düzenimize döndük çok şükür.akşam misafirliğe bilem gittik

bugün izmitte iyi dedikleri bir çocuk doktorundan randevu aldık oraya gidicez ordan da ağdaya giderim.babamızla bi yemek yer biraz turlarız.emzik aldığından beri kızım arabasında ağlamıyor çok şükür umarım bugün gene öyle olur.

bebeği uyuturken annem başına radyo koymayı denedi.kız kardeşim de hep öyle dururmuş kızım da da işe yaradı aklınızda olsun
ancak sesi normalin biraz üstünde açın

hangi doktor???bizim nerdeyse gitmediğimiz doktor kalmadı da : )))

son msjı yazdıktan sonra bi aglama sesiiii kendimi duvarlara carpasım varrrr :84: ya uyumasın ama öylede aglamasın neyse sakinleşti biraz da bakınıyo öyle

mrh güzel şubat anneleri
ben şuan tam bir zombiyim sinirlerimde tepemde kzım gece 3ten beri uyumuyor sürekli mızmız uyuyo 10dk sonra kalkıyo kakasınıda yaptı gazınıda çıkardı karnıda tok ama yok uyumuyor uyumadıkça huysuzlaşıyor neyapıcam ya kafayı yiycem yakında benim ilk kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım ama bu ufaklık parmağında oynatıyo birgünü birgününe uymuyor dün başka bi çocuktu bugün bambaşka şimdide oto koltuğunda uyuttum habire sallıyorum en son bunu denedik bakalım kaç dk uyuycak hiçbirşey yapamadım az önce ekmek arası anca bişeyler yiyebildim hıh yine uyandı:27::27::27:

şu çekmeyen radyo frekansını denedin mi tatliş benimkini az önce öle uyuttum:) sabah 630dan beri kucakta dolandık nerdeyse allah sabır versin hepimize

canım beyaz pembe kahverengi gürültü,buzuki orhan,ninni,aspiratör,sesli masal ne varsa dinletiyorum ama yok :36: benim ıpod ona yaradı zaten tüm dosyalar onun müzikleri gürültüleriiii
şimdi de bana bakıyo açmış gözleri aynen şöyle :53: aha annemi tırlattırdım sonunda die :37:

off kızlar offf gece gaz ilacını da vermiştim, rezene de içtim. karnına ayaklarına masaj da yaptım yok yok uyumuyor bir türlü sürekli ağladı durdu. kucakta bile susmadı. ne biçim bir gaz sancısıysa, saç kurutma makiinesi vs. her şeyi denedik. iki saatten fazla süren ağlama krizinden sonra sızdı kaldı tabi yavrum. bu sabah tamam düzeldi derken şimdi gene ağlayarak uyandı 1 saatten fazladır kucağımda, şimdi size oğlumla birlikte yazıyoruz. 3 ay diyorlar ya gaz sorunu için, hiç inanmıyorum.

Canım bir kaç tane havluyu al ütüyle ısıtıp karnına ve sırtına koy ama 2 dk da 1 havluları değiştirki sürekli sıcak kalsın sonra sıcak havluyu karnının üzerine koy ve karnını ov bu arada altını açık bırak. yalnız havluları kıyafetleri üzerinden koyki yanmasın yavrucak sonra:S ben bi kaç kez böyle yaptım hem gaz çıkarmasına hem kksını yapmasına yardımcı olur bi dene istersen...

QUOTE=MKT;18667095]canım beyaz pembe kahverengi gürültü,buzuki orhan,ninni,aspiratör,sesli masal ne varsa dinletiyorum ama yok :36: benim ıpod ona yaradı zaten tüm dosyalar onun müzikleri gürültüleriiii
şimdi de bana bakıyo açmış gözleri aynen şöyle :53: aha annemi tırlattırdım sonunda die :37:[/QUOTE]

yazık benimkide saatlerdir çızırtılı radyoda uyuyo yaww bugün keşfettim ama uyandırıp emzirmek de lazım giddim yanına şeker:):3:

ben evde vakit bılup yemek yiyemiyoken istinyepark sevil den arayıp cilt bakımına çağırıyolar valla aynaya bile dışarı çıkarken yada denk gelince bakıyorum ne olacak benim sonum böyle :33:

ben evde vakit bılup yemek yiyemiyoken istinyepark sevil den arayıp cilt bakımına çağırıyolar valla aynaya bile dışarı çıkarken yada denk gelince bakıyorum ne olacak benim sonum böyle :33:

bende öyleyim canım eskiden bi yere giderken saatlerce süslenirdim ama şimdi saçımı toplayıp bi rimel sürüyom kızı hazırlamaktan eşimin hadiii ammmaaaa geç kaldık demesinden sonra gittigim yerlerde kendimi egreti gibi hissediyorum alışık olmadıgımdan

aaahhhaaa benim kız kapatmış gözleri hemen bişlier yyim açmadan :52:

bebek aç olabilirmi aceba benimkide ugunarak aglıyo sütüm yetmiyo sanırım mama yapıp veriyorum susuyor ve uyuyor öle bi deneyim arkadaşlar :)

iyide benimkini emzirdikten sonra hıçkırık tutuyor süt kalmıyoki memede emzirip geçireyim:50:

bebeklerde hıçkırık migdede kalan hava baloncuklarından dolayı meydana gelirmiş annemin dediği gibi mide genişlemesinden değil yani bol bol sırtını sıvazlayın gazını çıkarın bir çıkarmayla tamam bitti demeyin ovmaya devam ederseniz devamını görceksiniz ben kucagımda gezdirirken bile ovalıyorum çünkü benim bebeişim çok gazlıydı şükür atlattık o devreyi kendi gazını kendi çıkarıyo artıkın :)

canım benim ki aglarken emmiyo ki aç olsa alır hemen bazen agzından sütler aka aka aglıyoo

canım benimkide aglarken tutmuyoki memeyi ya süt sağıp hazırda bulunduruyorum öle anlar için yada hemen mama yapıyorum okadar çok aglıyoki gözler kapalı memeyi görmüyo zaten huysuz kızım :)))

kızlar aşıdan geldik bizde :) umarım ateşi çıkmaz rotayı yaptırmadım düşündüm taşındım vazgeçtim :((
aşıları olur olmaz uyumak istedi .bazı arkadaşlar demişti uyku yapıyor diye uyku yapsın yeter ki ateşi çıkmasın ...gerçi şimdi uyursa gece ayaktayız demektir ama ona razıyız

Cok tes ettim icim rahatladı o fitildende aldırayım bugün esime iyi varsınız tel elimden düsmez oldu yalnız degilim sayenizde
canım sen telefondan mı bağlanıyorsun ben de nokia var defalarca mesaj attım kazene ben bağlanamıyorum önceden kkya giriyordum ama şimdi girmiyor.her siteye giriyor kkya girmiyor
kesinlikle ben de de çok etkili daha önemlisi bilgisayara falan gerek kalmadan direkt heryerde radyo kolaylığı
şenay o zaman aç canım ya da sancısı var mama vermeyi dene azıcık ben öyle çözdüm.bu arada seni aradım açmadın sen eylülde izin alacaksan eğer yazın da maaş almaman gerek aylıksız izin bölük bölük alınamıyor diye biliyorum ama
hangi doktor???bizim nerdeyse gitmediğimiz doktor kalmadı da : )))
necati günaltay canım tecrübeli bir doktor
canım beyaz pembe kahverengi gürültü,buzuki orhan,ninni,aspiratör,sesli masal ne varsa dinletiyorum ama yok :36: benim ıpod ona yaradı zaten tüm dosyalar onun müzikleri gürültüleriiii
şimdi de bana bakıyo açmış gözleri aynen şöyle :53: aha annemi tırlattırdım sonunda die :37:
müziklerin sesini yükselt işe yarıyor
ayyy ağzımdan bal damlamış eşim hazırlanın dışarı çıkcağız dedi arayıp:64:
ayyy ne güzell bizde çıktık bugün iyi geliyor
bebek aç olabilirmi aceba benimkide ugunarak aglıyo sütüm yetmiyo sanırım mama yapıp veriyorum susuyor ve uyuyor öle bi deneyim arkadaşlar :)

kesinlikle katılıyorum aynısını yaşadım

kızlar aşıdan geldik bizde :) umarım ateşi çıkmaz rotayı yaptırmadım düşündüm taşındım vazgeçtim :((
aşıları olur olmaz uyumak istedi .bazı arkadaşlar demişti uyku yapıyor diye uyku yapsın yeter ki ateşi çıkmasın ...gerçi şimdi uyursa gece ayaktayız demektir ama ona razıyız

kıyamam geçmiş olsun evet yeterki çıkmasın ateşii

canım benim ki aglarken emmiyo ki aç olsa alır hemen bazen agzından sütler aka aka aglıyoo

Aynı benimkide aynı mkt aclık degil canım sütümde allaha sükür iyi ip gibi fıskırıp bogazında kalıyo cogu zaman ve genelde de cok deli emiyo 2 memeden de. Benim zeynonun gözü hala yesilimsi sizlerin döndü mü ki

Back