Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya paradise sen normal doğummu yapmıştınn bu hareketleri yapalım iyide sezeryanlılar için sakat olmasın :26: doktora sormaya gerek varmıkii.bilmem kaç aydan önce spor yapmanyın falan diyolarda ondan merak ettim.bana yolladığın link altyazılı türkçe dublajıda varmı bunun
Aynı benimkide aynı mkt aclık degil canım sütümde allaha sükür iyi ip gibi fıskırıp bogazında kalıyo cogu zaman ve genelde de cok deli emiyo 2 memeden de. Benim zeynonun gözü hala yesilimsi sizlerin döndü mü ki
dönmedi canım benimkide mavi gibi
yazdım ama görmedin sen cepten mi giriyorsun ben çok uğraştım giremiyorum önceden kkya girerdi ama şimdi girmiyor ya.
telefonum nokia başka bir ayarı falan mı varki tm sitelere giriyor ama kkya girmiyor
kıyamam geçmiş olsun evet yeterki çıkmasın ateşii
Evet canısı telefondan baglanıyorum genelde daha pratik oluyo profil düzeni yapamadım sadece o laptop dan. Nokia var bende de 5800. İyi oluyo böle biraz gec cevap yazsamda daha rahatcanım sen telefondan mı bağlanıyorsun ben de nokia var defalarca mesaj attım kazene ben bağlanamıyorum önceden kkya giriyordum ama şimdi girmiyor.her siteye giriyor kkya girmiyor
kesinlikle ben de de çok etkili daha önemlisi bilgisayara falan gerek kalmadan direkt heryerde radyo kolaylığı
şenay o zaman aç canım ya da sancısı var mama vermeyi dene azıcık ben öyle çözdüm.bu arada seni aradım açmadın sen eylülde izin alacaksan eğer yazın da maaş almaman gerek aylıksız izin bölük bölük alınamıyor diye biliyorum ama
necati günaltay canım tecrübeli bir doktor
müziklerin sesini yükselt işe yarıyor
ayyy ne güzell bizde çıktık bugün iyi geliyor
kesinlikle katılıyorum aynısını yaşadım
e 71 benim kazene yada curlye mesaj atsana sende önceden giriyordum benaynen yaa bende cepten giremiyorum benimde nokia neden acaba?
inşallah öyledir de yazın maaaşını alırSAĞOL CANIM .ŞENAYA CEVABINI GÖRDÜM YANLIŞ BİLİYORSUN CANIM .SEMİNERİN SON GÜNÜ GÖREVE BAŞLASA DA YAZ MAMAŞINI ALIR SONRA YENİDEN ÜCRETSİZ İZİN ALABİLİR ..
kasmadan acıtmadan yapacaksın sonra yavaş yavaş esnedikçe hareketin oranını artıracaksın :))
Evet canısı telefondan baglanıyorum genelde daha pratik oluyo profil düzeni yapamadım sadece o laptop dan. Nokia var bende de 5800. İyi oluyo böle biraz gec cevap yazsamda daha rahat
Kızzzzlarrrrr kociş işten erken geldi hemen sağdım sütümü fırladım dışarı dooooooğğru kuaföre aslında saçımı boyatacaktım ama renkte kararsız kalınca kestirip fön çektirdim .Çooook güzel oldu ya kendime geldim bide yolda birkaç tanıdıkla rastlaşım hepsi süper görünüyosun maşallah gitmiş kilolar vs şeyler söyleyince ben uça uça geldim eve ay çok mutluyum.Tabi eşim yine strese girmiş sütü ısıtıcam vericem derken oda bayağı kilo veriyo sayemde Ay kurtlandım bak hazır süslenmişken kocayı kipaya çıkmayamı zorlasam ne evde oturmak istemiyorummmm yaşasın gezentilik...
canım beyaz pembe kahverengi gürültü,buzuki orhan,ninni,aspiratör,sesli masal ne varsa dinletiyorum ama yok benim ıpod ona yaradı zaten tüm dosyalar onun müzikleri gürültüleriiii
şimdi de bana bakıyo açmış gözleri aynen şöyle aha annemi tırlattırdım sonunda die
acaba kakasını mı yapamıyo benimkide dün akşam fön makinasıyla rahatlayıp buzukiyle zor uyudu
canım benimkide aglarken tutmuyoki memeyi ya süt sağıp hazırda bulunduruyorum öle anlar için yada hemen mama yapıyorum okadar çok aglıyoki gözler kapalı memeyi görmüyo zaten huysuz kızım :)))
Aynı benimkide aynı mkt aclık degil canım sütümde allaha sükür iyi ip gibi fıskırıp bogazında kalıyo cogu zaman ve genelde de cok deli emiyo 2 memeden de. Benim zeynonun gözü hala yesilimsi sizlerin döndü mü ki
kızımı götürdüm doktora önce sütün yeter mamayı neden verdin falsn dedi sonra tartınca akşamları 60 lık ver dedi..
canım ne kadar almış ki 1 ayda mama ver dedi
emziği aldı mı sonunda hadi gözünaydın
Kızzzzlarrrrr kociş işten erken geldi hemen sağdım sütümü fırladım dışarı dooooooğğru kuaföre aslında saçımı boyatacaktım ama renkte kararsız kalınca kestirip fön çektirdim .Çooook güzel oldu ya kendime geldim bide yolda birkaç tanıdıkla rastlaşım hepsi süper görünüyosun maşallah gitmiş kilolar vs şeyler söyleyince ben uça uça geldim eve ay çok mutluyum.Tabi eşim yine strese girmiş sütü ısıtıcam vericem derken oda bayağı kilo veriyo sayemde Ay kurtlandım bak hazır süslenmişken kocayı kipaya çıkmayamı zorlasam ne evde oturmak istemiyorummmm yaşasın gezentilik...
kızlar yazıların altındaki ay gün göstergelerini nerden ve nasıl ekliyosunuz bende yapıcam ama yapamıyorum
kızlar izin paralarınızı aldınız mı? ben bugün sgk ya gittim rapora göre topladılar vs.. 1.850 tl çıktı. yahu dedim az bu çevremde alanlar var 3.000 - 2.500 neden dedim? sizin doğum erken olmuş erken izne çıkmışsınız ondan dedi. bişi anlamadım neyse 10 gün sonra alabilirmişim paramı.
Ben ilk defa duyuyorum nasıl aliniyo bu izin parası
Ya da kimler alabiliyo?