- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bu arada banada tetenoz aşısı vurdular bilgilerinize..
ayaklarına masaj yaparken bişi sürülecek mi?
Canım cok gecmis olsun bebise ası yaptırınca her annisede tetanoz mu vuruluyo
bencede mecbur kalmadıkça vermemk lazım ilaç.amaç zaten direnç kazanması aşı bi hastalık değilki aksine ilaç.ama tabi bebeğin durumuda önemli yavrumm acı çekiyosa nasıl vermicen dimii.amaann bilmiyorum valla aklım karışıyo bakalım biz napıcaz ben şimdiden çocuğa pozitif quantum yapimmaşı olacaksınn acımayacak ağlamayacaksın ateşin çıkmayacak diye telkin ediyim kulağına hergünn ahahaha belkim işe yararrr
selam kızlar annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen emzik almayı düşünüyorum çünkü wc ye bile gitsem benim bebek arkamdan çok ağlıyor hep başında durmak zorunda kalıyorum hangi tür ve ne marka emzik almalıyım varmı memnun oldugunuz marka?
selam kızlar annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen emzik almayı düşünüyorum çünkü wc ye bile gitsem benim bebek arkamdan çok ağlıyor hep başında durmak zorunda kalıyorum hangi tür ve ne marka emzik almalıyım varmı memnun oldugunuz marka?
dene canımmm kuuzularım kıyamam valla bnm kızın ateşi yoktu sözde vermicektim aşıya gitmden önce kendi doktoruma sormuştum bana verme ddi atş olursa ver dedi sağlık ocagındakilr ver deyince dayanamadım valla verdimm napııyımm bizim kız hassas anaım vücüduna dokun kızarıyor bana cekmişş bnm mememi ble alırlen ilk önce öğürüyorr insan anasının memesinden öğürürmüü kii anlamadım gitti..
valla onu biz berlileyemiyoruz onu bebek seçiyor canım burda 10 tane farklıo marka emzik alanlar da var.ben bebedor almıştım onu beğendi onu emiyor başka marka denemedim.
bu arada sabah teyzemden kibar yollu bir fırça yedimm nasihat dinledim
aslında haklıydı
akşam eşim geldikten sonra pc açmama kızdı.kocan varken başka bişi yapma yanında otur sarıl sohbet et hiç bişi yapmasan birlikte oturun yan yana dedi.bütün gün boşsun zaten gündüz yap napacaksan dedi.o sana bişi demez karışmaz ama içten içe istemez dedi.ilgilen yeni doğum yaptın biraz sıcak tut arayı dedibirlilkte tv seyredin bebeğinizle oynayınn dediii.ayrı ayrı ieyler yapmayın dedi
ben senelerce kayınvalidemle oturdum hiç yan yana gelmezdik eniştenle kayınvalidem öldü ikimiz kaldık akşam oldu elişimi aldım karşısına oturdum enişten kızdı senelerce söyleyemedim bırak şunu gel yanımda otur dedi dedi.yani adamlar sevmez böyle şeyleri dedi
ayy bi utandımm haklıda kendimee bi baktım doğumdan önce hiç böyle değildim.çay bile içsek tepsiyi mutfağa bırakır gelirdim yalnız kalmasın diye işleri gündüz yapardım.tavla oynardık film seyrederdik sırnaşık sırnaşık otururdukkk. hakkaten bende bir değişim olmuşş teyzem tokat gibi vurdu yüzüme farkettimmm.akşamları artık açmıcam pcyii kocacımla ilgilenicem
Aslında tayzen çok doğru söylemiş cannım, büyükleri dinlemek lazım. zaten doğumdu çocuktu derken ara biraz soğuyor, ısıtmak lazım
Cok tes ettim icim rahatladı o fitildende aldırayım bugün esime iyi varsınız tel elimden düsmez oldu yalnız degilim sayenizdecanım aşıdan korkma artık eski aşılar gibi değil daha hafif geçiriyorlar biraz ağlıyorlar tabii. ateşi benim oğlumun fazla çıkmadı ama ben yinede aşıdan 2 saat sonra yarım fitil verdim spazmo panalgine doktorumuz ateşi çıkarsa bunu kullanırsın demişti. panalgine fitil daha çabuk etkisini gösteriyor rahatlayıp uyuyor gaz sancılarında da zaman zaman veriyorum bu fitili.
valla onu biz berlileyemiyoruz onu bebek seçiyor canım burda 10 tane farklıo marka emzik alanlar da var.ben bebedor almıştım onu beğendi onu emiyor başka marka denemedim.
aslında haklıydı
akşam eşim geldikten sonra pc açmama kızdı.kocan varken başka bişi yapma yanında otur sarıl sohbet et hiç bişi yapmasan birlikte oturun yan yana dedi.bütün gün boşsun zaten gündüz yap napacaksan dedi.o sana bişi demez karışmaz ama içten içe istemez dedi.ilgilen yeni doğum yaptın biraz sıcak tut arayı dedibirlilkte tv seyredin bebeğinizle oynayınn dediii.ayrı ayrı ieyler yapmayın dedi
ben senelerce kayınvalidemle oturdum hiç yan yana gelmezdik eniştenle kayınvalidem öldü ikimiz kaldık akşam oldu elişimi aldım karşısına oturdum enişten kızdı senelerce söyleyemedim bırak şunu gel yanımda otur dedi dedi.yani adamlar sevmez böyle şeyleri dedi
ayy bi utandımm haklıda kendimee bi baktım doğumdan önce hiç böyle değildim.çay bile içsek tepsiyi mutfağa bırakır gelirdim yalnız kalmasın diye işleri gündüz yapardım.tavla oynardık film seyrederdik sırnaşık sırnaşık otururdukkk. hakkaten bende bir değişim olmuşş teyzem tokat gibi vurdu yüzüme farkettimmm.akşamları artık açmıcam pcyii kocacımla ilgilenicem
aslında haklıydı
saol cnmm ben bişey yapmadım aşıdan sonra verdim ama pişman oldum bence ateş yapmasa verme ilaç direnç kazanması lazımmış birde şanlıurfada görümcem görev yapıyor ögretmn hatrladıgım kadarıyla eğitim araştrma hastanesi var ordaa merkezdeysen bir oraya götr derim.
Cok tes ettim icim rahatladı o fitildende aldırayım bugün esime iyi varsınız tel elimden düsmez oldu yalnız degilim sayenizde
kızlar bu arada banada tetenoz aşısı vurdular bilgilerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?