2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınız?
herkesss okulda...kızım uyuyo bende boş boş oturuyorum...yapamam diye el işimi getirmemiştim ama olmıcak böyle akşamüstü çarşıya çıkıp bişiler alıp yeni iş başlıycam...
ay çok komikk ya annemin yanına gelmek için can atıyordum şimdide sürekli atışıyoruzbetül yüzünden yok onu şöyle yap bunu böyle yap diyee sonrada oturup halimize gülüyoruz
burda olmak çok güzel ama tam anlamıyla tadını çıkaramıyorum çünkü eşimden ayrı olmak beni çok yıpratıyor...bugün 3 gün ve benn deliler gibi özledim eşimi

dene canımmm kuuzularım kıyamam valla bnm kızın ateşi yoktu sözde vermicektim aşıya gitmden önce kendi doktoruma sormuştum bana verme ddi atş olursa ver dedi sağlık ocagındakilr ver deyince dayanamadım valla verdimm napııyımm bizim kız hassas anaım vücüduna dokun kızarıyor bana cekmişş bnm mememi ble alırlen ilk önce öğürüyorr insan anasının memesinden öğürürmüü kii anlamadım gitti..

valla onu biz berlileyemiyoruz onu bebek seçiyor canım burda 10 tane farklıo marka emzik alanlar da var.ben bebedor almıştım onu beğendi onu emiyor başka marka denemedim.

bu arada sabah teyzemden kibar yollu bir fırça yedimm nasihat dinledim

aslında haklıydı

akşam eşim geldikten sonra pc açmama kızdı.kocan varken başka bişi yapma yanında otur sarıl sohbet et hiç bişi yapmasan birlikte oturun yan yana dedi.bütün gün boşsun zaten gündüz yap napacaksan dedi.o sana bişi demez karışmaz ama içten içe istemez dedi.ilgilen yeni doğum yaptın biraz sıcak tut arayı dedi birlilkte tv seyredin bebeğinizle oynayınn dediii.ayrı ayrı ieyler yapmayın dedi

ben senelerce kayınvalidemle oturdum hiç yan yana gelmezdik eniştenle kayınvalidem öldü ikimiz kaldık akşam oldu elişimi aldım karşısına oturdum enişten kızdı senelerce söyleyemedim bırak şunu gel yanımda otur dedi dedi.yani adamlar sevmez böyle şeyleri dedi

ayy bi utandımm haklıda kendimee bi baktım doğumdan önce hiç böyle değildim.çay bile içsek tepsiyi mutfağa bırakır gelirdim yalnız kalmasın diye işleri gündüz yapardım.tavla oynardık film seyrederdik sırnaşık sırnaşık otururdukkk. hakkaten bende bir değişim olmuşş teyzem tokat gibi vurdu yüzüme farkettimmm.akşamları artık açmıcam pcyii kocacımla ilgilenicem

Valla canım ben beş çeşit emzik aldım o hiçbirini almadı.Anlayacağın bizim tercihlerimiz onları ilgilendirmiyor :) Almayacaksa asla almıyor hangi marka olursa olsun...

aynen bizim kızı tarif ettin gülşah bizimkide öyle ben babana çekmişin diyorum onunda herşeyden midesi bulanır bebnim kızda emiyor emiyor doyduktan sonra diliyle itiyor ben tekrar vermeye çalışınca öğüyor.

Aslında tayzen çok doğru söylemiş cannım, büyükleri dinlemek lazım. zaten doğumdu çocuktu derken ara biraz soğuyor, ısıtmak lazım

Cok tes ettim icim rahatladı o fitildende aldırayım bugün esime iyi varsınız tel elimden düsmez oldu yalnız degilim sayenizde

aynı durum bizdede var canım ama benim eşim kenara çekip söyledi geçenlerde işe gitmedende uyardı ben geldiğimde bilgisayar açık olmasın istemiyorum benimle ilgilen dedi tabi bizde bide k.v var ama eşim yinede bensiz bir lokma bir şey yemez lavaboya bile gitsem düşünün yani biraz geç gelsem peşimden gelir hai nerdesin gel der kocişimi öyle alıştırdım şimdide biraz ilgilenmesem üzülüyor haliyle

gerçekten büyükler haklı...valla benimde düşkünlüğüm dahada arttı eşime..inş artık evimize dönünce düzenimiz iyice oturur...bebek küçüktü evde hep misafir vardı şimdide memleket memleket dolanıyoz...artık düzen girmiş bi hayat lazım....betülünde uykusu iyice düzene girerde inş bizde kocişle yine kahve içip film seyyrettiğmiz günlere döneriz...

merkezdeyim hatta eşim eğitim araştırmada dr :):) ama anestezi uzmanı bide söz konusu kendi kızı olunca en az benim kadar panikliyo yalnız burada aşıları sadece sağlık ocaklarında yapıyolar ankarada hastanede yaptırıyodum işte bi orda bi burda karışıklık oldu yanlış bişi olmasın dedim...

Cok tes ettim icim rahatladı o fitildende aldırayım bugün esime iyi varsınız tel elimden düsmez oldu yalnız degilim sayenizde

birbirim izden fikir almak, yardım etmek için buradayız... eve hapsolduk bir süre yapacak bişi yok ee yanlızızda... bende teşekkür ederim

kızlar bu arada banada tetenoz aşısı vurdular bilgilerinize..

Bu tetenoz aşısı bi çok ülkede insanlar 10 yılda 1 vuruluyormuş aslında yptırsak iyi olurmuş ama yaptırmamanında zararı yokmuş. Fakat şu anda sağlık bakanlığı vurulmasını istediği için vede ssağlık ocakları takip ettiklerini göstermek istedikleri için vuruyorlar bu aşıyı... beni aramışlardı sağlık ocağından yapalım diye gitmemiştim ama Ceren in aşısı için gittiğimde kaçamıycam sanırım :SS

yaww kızlar ne de çok yazıyosunuz kalabalıklaştıkca yetişemiyorum size sabah ki yazdıgımla bile arada 10 sayfa var neyse bakamıcam şimdik
yaaa kızım yine krize girdi saatelrce agla agla sinirlerim bozuldu zaten halsizim şimdi uyudu umarım uyur şöyle 3 saat felan bende dinleniim kolum agrıdı onu taşımaktan sallamaktan 6-7 kg olunca napcam bilmiyom :18:
biraz ortadan dalayım muhabbetinze de yemek yiyim sonra

off kızlar offf gece gaz ilacını da vermiştim, rezene de içtim. karnına ayaklarına masaj da yaptım yok yok uyumuyor bir türlü sürekli ağladı durdu. kucakta bile susmadı. ne biçim bir gaz sancısıysa, saç kurutma makiinesi vs. her şeyi denedik. iki saatten fazla süren ağlama krizinden sonra sızdı kaldı tabi yavrum. bu sabah tamam düzeldi derken şimdi gene ağlayarak uyandı 1 saatten fazladır kucağımda, şimdi size oğlumla birlikte yazıyoruz. 3 ay diyorlar ya gaz sorunu için, hiç inanmıyorum.

selam
bizimde cuma aşımız var,ve de doktor kontrolümüz öncesinde doktora gidicez ve ben aşıdan sonra ilaç konusunu sorucam bakalım ne diyecek....genelde ateş çıkmadan vermeyin diyorlar ama ağrısıda olur yazık yaa...

bu arada gaz için metsil veriyorum artık,ya o iyi geldi ya da artık büyüdüğü için daha hafif geçiriyor atakları....

bu arada Kraft ın beşiğinden bizde aldık,ben çok memnunum,hanmefendi arada uyuyor onda keyfi olursa,sürekli sallandığı için daha uzun uyuyor gibi geliyor bize,30 dk. da bir çalıştırıyorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…