2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar.hemen konuya dalıyorum.hemeroid için bi ilaç ismi yazmıştı bi arkadaş.hatırlayan varsa tekrar yazabilirmi? ya da iyi gelecek bitane biliyosanız yazarmısınız?.çok kötüyüm dünden berilütfen bekliyorum.

bide oğlumun ağzının suyu akıyo uyurken falan.sizin bebeklerde de varmı böyle bir durum.tükrük bezleri mi gelişiyor acaba?

çok çok geçmiş olsun kızlar ikinizede..

ya kızlar ben çok kaygılıyım yarın oğlumu sünnet ettiriyoruz dua edinde birşey olmasın çok ağlamasın yavrum

kızlar bana acil bi kolikler için site yollayın çıldırıcam fatma yollamıştı ama bakamıycam şimdi

çok mu ağlıyor bizimkide saat 6 dan beridir ağlıyordu az önce sustu yoruldu uyudu. gaz sancısı vardı gözünden yaşlar geldi yavrumun bıktımm bu gaz sancısındannnnnn

çok geçmiş olsun üstüste gelmiş allah beterinden korusun

korkma canım inş bişey olmaz biz de mi yaptırsak diye düşünüyorum ama bakalım dr soralım bir

çok sorduk araştırdık tüm doktorlar öneriyor krem sürüp uyuşturacaklarmış pipisini acımaz inşallah şenay yaptırmıştı sağolsun çok cesaretlendirdi beni çabuk iyileşiyor diyor..

çok geçmiş olsun

çok sorduk araştırdık tüm doktorlar öneriyor krem sürüp uyuşturacaklarmış pipisini acımaz inşallah şenay yaptırmıştı sağolsun çok cesaretlendirdi beni çabuk iyileşiyor diyor..

inş sorunsuz geçer sen yaz nasıl geliştiğini canım belki cesaretlenip ben de yaptırırım

canım çorba işe yararsa tarifini yazar mısın...herşeyi denemeliyiz..benim sütüm az da ((((

kortos suppozituvar canım...3 günde geçiriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…