slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değilaklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
anladım canım.. eşim şimdi hemşire gerek yok dedi diye almak istemez ama aldırayım bari.. sabah yaptırcaz aşıyı şurubu sadece gece mi vercez..?
Maşallah canım mama vermediysen benim gibi olupta bişey olmaz doktorumuz sadece anne sütü alsaydı oğluma diyet vermeyecekti.
canım merak ettim nasıl bir egzersizmiş neler yapılıyo
ya kızlar ben çok kaygılıyım yarın oğlumu sünnet ettiriyoruz dua edinde birşey olmasın çok ağlamasın yavrum
kızlar bana acil bi kolikler için site yollayın çıldırıcam fatma yollamıştı ama bakamıycam şimdi
herkese selamlar cumartesi 20 lik dişimi çektirdiğim için gece yatmaya eve gittim pazar sabahıda annem kahvaltıya çağırdı neyse kalktık çıktık evlerimiz arka arkaya bebekte ilk torun olduğu için kucaktan düşmüyor gece 10 gibi eve gittik bide ne görelim kapının kilidini patlatmışlar yani eve hırsız girmiş elim ayağıma dolandı yatak odasına bir girdik sormayın evin halini (özellikle beyaz çamaşırların üstüne çamurlu ayaklarıyla başmışlar) allahtanki evde hiçbirşey bırakmıyorum eşim hafta sonu die alyansını evde bırakmıştı bi o gitmiş ama hala piskolojim ii değilaklıma geldikçe kötü oluyorum iyiki sütüm kesilmedi korkudan ya biz gidince çıkmamış olsalardı eşimin kucağında bebek ya birimizden birine bişi olsaydı napardık allah korudu ertesi gün yani dünde bebeğe aşı yaptırdık dr umun tavsiyesiyle gitmeden önce calpol verdim oğluma gelince 2 saat sonra bi daha verdim calpol ama baktım acısı dinmio fitil verdim rahat etti yattı bide diş etim yanağım şişti geceleri sıtma tutuyor(antibiyotik alıyorum) yani herşey üst üste geldi kızlar
çok mu ağlıyorbizimkide saat 6 dan beridir ağlıyordu az önce sustu yoruldu uyudu. gaz sancısı vardı gözünden yaşlar geldi yavrumun bıktımm bu gaz sancısındannnnnn
korkma canım inş bişey olmaz biz de mi yaptırsak diye düşünüyorum ama bakalım dr soralım bir
evet yaaa bi tabak çorba içemedim açlıktan ölücem sinirdende
evet yaaa bi tabak çorba içemedim açlıktan ölücem sinirdende
çok sorduk araştırdık tüm doktorlar öneriyor krem sürüp uyuşturacaklarmış pipisini acımaz inşallah şenay yaptırmıştı sağolsun çok cesaretlendirdi beni çabuk iyileşiyor diyor..
canım çorba işe yararsa tarifini yazar mısın...herşeyi denemeliyiz..benim sütüm az daselam kızlar
oğluşu yıkadık yine dünde yıkamıştık sıcak sıcak suyla yıkadı teyzem ilk suda bağırdı sanırım sıcak geldi hemen müdahale ettim soğuttum biraz sonra sustu yazık kıyamam
emdi uyudu hala uyuyoo.
teyzem süt olsun diye çorba pişirdi bana çok iddialı bunu iç süt fışkırcak dediyavan çorba adıda bilmem bilirmisiniz bayburt çorbası içinde bulgur yarma un et suyu barbunya falan var içiyoruz bakalım yarasınnnn
ya şu jimlastikten bahsetmişsiniz bende istiyrum bende bende bendeeyat yat ye ye nereye kadar kotlarımı vermiştim terziye yana parça koydu güya ama hala darrrr anlamadım gitti adam ölçmüştü halbuki ama olmazsa getir falan dedi ama hırs yaptım bidaha açtırmamgöbeği eritip giricem içinee
kortos suppozituvar canım...3 günde geçiriyo...iyi akşamlar kızlar.hemen konuya dalıyorum.hemeroid için bi ilaç ismi yazmıştı bi arkadaş.hatırlayan varsa tekrar yazabilirmi? ya da iyi gelecek bitane biliyosanız yazarmısınız?.çok kötüyüm dünden berilütfen bekliyorum.
bide oğlumun ağzının suyu akıyo uyurken falan.sizin bebeklerde de varmı böyle bir durum.tükrük bezleri mi gelişiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?