• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef Canım Eşim Bile Geliyor Bazen Dayanamıyor Öpüyor Ona Bile Bişey Diyemiyorum İşten Geliyor Özlüyor Diye..

Biz Sebamed Kullanıyordum Realde Gördük Uykuyu Rahatlatıyormuş Johnsons Baby Şampuan Banyo Jeli Ve Bebe Yağını Almıştık 2 Haftadır Kullanıyoruz Kullanmasak mı Bugün Yine Sebamed le Yıkayalım Bakalım :S

canım eğer kullandığın ürünler alerji yaptıysa ben kullandığım ürünleri öneririm deterjanındn şampuana evde herşeye kullanıyorum organik ama öyle pahalı değil..ersağ türk markası netten bir bak istersen ...

artırıyorum 10 şubat :)) kova burcu canavarları nasıl olacak acep huyları suları bilen var mı ?benim hayatımda ova burçlu insan az yani birebir yakınımda yok ?ben bilirim en bariz cümleleriymiş

benim oğlum balık burcu.yükseleni de yengeç yani 2 burç da hassas duygusal burçlar ilerde kendine laf da söyletmez başlar ağlamaya napcaz bilmiyorum...

kızlar benim 1 dayım annanem 2 kuzenim yengem ve en yakın arkadaşım kova
hepsinin ortak özelliği çok dikkatli insanlar ve çok zekiler size sadece şunu sööliyim kuzenlerimden biri okula başladı diğer kuzenim ondan 2 yaş küçük hatta o da umayla aynı gün 3 şbat doğumlu büyük olan ödev yaparken hecelerken falan o baka baka okuma yazma öğrendi inanamadık bende inş onun gibi bi kızım olur hep diyodum aynı gün doğdular şans eseri

hıçkırığa çare bulan varmı ?? saatlerce hıçkırıyor kuzum hıçkırmktan uyuyamıyor bebeğimmm...emziriyorum olmuyorr ayak parmaklarına alttan bastırıyorum olmuyor :(:( :5:

hıçkırığa çare bulan varmı ?? saatlerce hıçkırıyor kuzum hıçkırmktan uyuyamıyor bebeğimmm...emziriyorum olmuyorr ayak parmaklarına alttan bastırıyorum olmuyor :(:( :5:

ben hıçkırık tutunca emziriyorum hemen geçiyor. emzirmezsem 1 saat hıçkırıyo yavrum...

walla benim bildiğim en yakın 2 kova var abim ve eltim zor insanlar özgürlüklerine düşkünler kendi bildiklerini yaparlar yaa bide benim kzım asabi hemen kızıyoo sizde de böyle mi huy mu yoksa burcundan mı yaa bide hamileyken çok klasik müzik dinletmiştim nası oluyo anlamadım ama normalde sakin ve huzurlu ama acıkır uykusu gelir keyfini bozar yada emzigi düşerse evi yıkıyo yaww :47: zor geçiyo siniri bide napcam bilmiyom büyüyünce :18:

walla benim bildiğim en yakın 2 kova var abim ve eltim zor insanlar özgürlüklerine düşkünler kendi bildiklerini yaparlar yaa bide benim kzım asabi hemen kızıyoo sizde de böyle mi huy mu yoksa burcundan mı yaa bide hamileyken çok klasik müzik dinletmiştim nası oluyo anlamadım ama normalde sakin ve huzurlu ama acıkır uykusu gelir keyfini bozar yada emzigi düşerse evi yıkıyo yaww :47: zor geçiyo siniri bide napcam bilmiyom büyüyünce :18:

bir asabi de bende var canım uykudan uyanırken yıkıyor ortalığı. karnı aç ya küçük beyin meme 1 saniyede ağzında olacak yoksa basıyor çığlığı

aynen ya normalde gülücük saçıyor ama sinirlendimi yandık yani :))

ayy kızlar şu süslü püslü resimlerden bende yaptım tek başna nekadar olursa işte bakıp bakıp gülüyorum babası beni öldurecek oğluma ne yaptın diye:18::1: $100_2017.jpg

Merhaba kıslar, benim bebeğimde 7 subat doğumlu ve kardeşim de kova burcu. Çok zeki çok başarılı ama çok zor bir çocuktu.
Size bir şey sorucam reg olursam sütüm gider mi ?

bir asabi de bende var canım uykudan uyanırken yıkıyor ortalığı. karnı aç ya küçük beyin meme 1 saniyede ağzında olacak yoksa basıyor çığlığı

ayneeennn istedigi hemen olacak hanfendinin

ayy kızlar şu süslü püslü resimlerden bende yaptım tek başna nekadar olursa işte bakıp bakıp gülüyorum babası beni öldurecek oğluma ne yaptın diye:18::1:Eki Görüntüle 175401

çok güzel olmuş canım ben de yapiim dedim ama benim kız kıpır kıpr bi durmadı en sonund da bastı feryadı :84:
Merhaba kıslar, benim bebeğimde 7 subat doğumlu ve kardeşim de kova burcu. Çok zeki çok başarılı ama çok zor bir çocuktu.
Size bir şey sorucam reg olursam sütüm gider mi ?

regl olursan gitmez canım bişi olmaz

manik bizim yükselen yay

Back