Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 şubat bebişleri 3 oldu, yok mu arttıran)))
Malesef Canım Eşim Bile Geliyor Bazen Dayanamıyor Öpüyor Ona Bile Bişey Diyemiyorum İşten Geliyor Özlüyor Diye..
Biz Sebamed Kullanıyordum Realde Gördük Uykuyu Rahatlatıyormuş Johnsons Baby Şampuan Banyo Jeli Ve Bebe Yağını Almıştık 2 Haftadır Kullanıyoruz Kullanmasak mı Bugün Yine Sebamed le Yıkayalım Bakalım :S
artırıyorum 10 şubat :)) kova burcu canavarları nasıl olacak acep huyları suları bilen var mı ?benim hayatımda ova burçlu insan az yani birebir yakınımda yok ?ben bilirim en bariz cümleleriymiş
hıçkırığa çare bulan varmı ?? saatlerce hıçkırıyor kuzum hıçkırmktan uyuyamıyor bebeğimmm...emziriyorum olmuyorr ayak parmaklarına alttan bastırıyorum olmuyor
ben hıçkırık tutunca emziriyorum hemen geçiyor. emzirmezsem 1 saat hıçkırıyo yavrum...
walla benim bildiğim en yakın 2 kova var abim ve eltim zor insanlar özgürlüklerine düşkünler kendi bildiklerini yaparlar yaa bide benim kzım asabi hemen kızıyoo sizde de böyle mi huy mu yoksa burcundan mı yaa bide hamileyken çok klasik müzik dinletmiştim nası oluyo anlamadım ama normalde sakin ve huzurlu ama acıkır uykusu gelir keyfini bozar yada emzigi düşerse evi yıkıyo yaww zor geçiyo siniri bide napcam bilmiyom büyüyünce :18:
aynen ya normalde gülücük saçıyor ama sinirlendimi yandık yani :))walla benim bildiğim en yakın 2 kova var abim ve eltim zor insanlar özgürlüklerine düşkünler kendi bildiklerini yaparlar yaa bide benim kzım asabi hemen kızıyoo sizde de böyle mi huy mu yoksa burcundan mı yaa bide hamileyken çok klasik müzik dinletmiştim nası oluyo anlamadım ama normalde sakin ve huzurlu ama acıkır uykusu gelir keyfini bozar yada emzigi düşerse evi yıkıyo yaww zor geçiyo siniri bide napcam bilmiyom büyüyünce :18:
ayy kızlar şu süslü püslü resimlerden bende yaptım tek başna nekadar olursa işte bakıp bakıp gülüyorum babası beni öldurecek oğluma ne yaptın diye:18:Eki Görüntüle 175401
çok güzel olmuş ya ne beceriklisiniz maşallah diyeyim
bir asabi de bende var canım uykudan uyanırken yıkıyor ortalığı. karnı aç ya küçük beyin meme 1 saniyede ağzında olacak yoksa basıyor çığlığı
ayy kızlar şu süslü püslü resimlerden bende yaptım tek başna nekadar olursa işte bakıp bakıp gülüyorum babası beni öldurecek oğluma ne yaptın diye:18:Eki Görüntüle 175401
Merhaba kıslar, benim bebeğimde 7 subat doğumlu ve kardeşim de kova burcu. Çok zeki çok başarılı ama çok zor bir çocuktu.
Size bir şey sorucam reg olursam sütüm gider mi ?