• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bizimkininde aşıları var gitmeden önce agrı kesici fitil ver dedi hemşire.
siz kaç günde banyo yaptırıyorsunuz.ben 1 hafata bir azmıki

burda havalar soğuk bende haftada 1 yaptırıyorum

bebeği hepo bi tarafına yatırma dönüşümlü yatır canım kafa yapısı için

dün gecede biz aynı sorunu yaşadık biraz sırnaştım eşime ama eşim beni özlememiş gibi davranıyo doktora gitmeden açılış yapmayalım dedi çok bozuldum yani:19: beni özlemediğini gösterir bu.

arkadaşlar bence eşleriniz bir sorun olur diye korkuyor. biz sezonu 2 hafta önce açtık:) eşim önce tedirgin oldu ama bir sıkıntı yaşamadık. sizinkilerde size bişi olur diye korkmuşlardır. içinizi ferah tutun bence ben zırt pırt soruyorum beni seviyormusun diye:) zavallı kocam eskisinden daha çok diyor.sonuçta biz eşlerimize büyük bir armağan verdik dimi? tam bir aile olduk artık sabırlı olun :61:

dönüşümlü yatıracagımda canım şimdi kafası yamulmuş saga dogru sola yatırıyorum.yoksa şimdiden bir sağ bir sol mu yapayım düzelirmiki.çok üzülüyorum

benimde sütüm yetmiyor.sezaryan ve kanamam çok oldu.yanımdada bakan kimse yoktu.sütüm çok az mama veriyorum.2 saate 90 acaba çokmu ki.öncesinde çıktıgı kadar emziriyorum.sol gögsümü hiç almadı.ondan az az çok az geliyor digeri gb degil....ne yapayım artarmı bu zamandan sonra

benimde sütüm yetmiyor.sezaryan ve kanamam çok oldu.yanımdada bakan kimse yoktu.sütüm çok az mama veriyorum.2 saate 90 acaba çokmu ki.öncesinde çıktıgı kadar emziriyorum.sol gögsümü hiç almadı.ondan az az çok az geliyor digeri gb degil....ne yapayım artarmı bu zamandan sonra

canım bende senin gibi sütüm yetmiyor bende mama veriyorum ben 3 saatte 120 öncesinde emziriyorum iki göğsümüde boşaltıyor iyice sonra mamayı veriyorum. mama vermesem feryat figan ağlıyor 120 cc mama yemeden susmuyor doktorumuz önce mamayı kes gelişimi çok iyi obez olur demişti ama nasıl keseyim doymuyoki. en sonunda doktorumuzda pes etti:) şimdi oğlum hem beni emiyor hem 3 saate bir 120 mama yiyiyor. bence çok değil saatte 90cc.. sonuçta sütün yetmiyorsa yapacak bişi yok vereceksin. hem 2 aylık bebeğe 2 saatte 90 cc fazla gelmez.

bende gonderdım ıstegı faceden acaba yonetıcısı kım eklermı hemen acaba:26::26:

kızlar bebeğim hep sola uyumaktan kafası içe dogru yamulmuş düzelirmiki ..2 aylık
ben anneme sordum o tecrübelidir.biraz diğer tarafa biraz düz yatırsın düzelince de her seferinde başka bi yöne yatırsın dedi onun kafası daha yumuşaktır dedi.
benim kuzenim hep düz yatırmış kafasının arkası dümdüz olmuştu çocuk 7 aylık düzelmez artık ama seninki 2 aylık düzelir bence.

bızımkıde duz yatmıo hıc yaa kafasını saga sola cevırıo yatarken duz yatırıom cevırıo hemen nasıl duz yatırıcam yaa kızlar:59:

düz derken anlamadım.benimki sırt üstü yatıp kafasını saga çeviriyor hep.ben ne yaparsam yapayım.şimdi sırtına yastık koyuyorum.hatta yan yatırma yastıgı mı alsam faydası olurmuki.bariz şekilde belli

düz derken anlamadım.benimki sırt üstü yatıp kafasını saga çeviriyor hep.ben ne yaparsam yapayım.şimdi sırtına yastık koyuyorum.hatta yan yatırma yastıgı mı alsam faydası olurmuki.bariz şekilde belli

sırtustu kafasının tam arkasına yatırmıo saga yada sola cevırıo oyusden benımkıde sıvrılestı gelıyo gozume eger oleyse yanyatırma yastıgı al cnm yada yastık koy sırtına cnm.

bence 3 saatte bir ver
ben 90 ml ama benim sütüm daha fazla sanırım çünkü günde 2 kere veriyorum
emiyor 4 saat sonra mama veriyorum bazen emince yıkıyor ortalıgı ozman hemen vermek zorunda kalıyorum
mesela bugün beni emdi doymadı mama emdi üstüne:D

dönüşümlü yatıracagımda canım şimdi kafası yamulmuş saga dogru sola yatırıyorum.yoksa şimdiden bir sağ bir sol mu yapayım düzelirmiki.çok üzülüyorum

canım onun kemikleri yumusacık daha düzelir birazda sola yatır sonra bi sağa bi sola yatırırsın

ben anneme sordum o tecrübelidir.biraz diğer tarafa biraz düz yatırsın düzelince de her seferinde başka bi yöne yatırsın dedi onun kafası daha yumuşaktır dedi.
benim kuzenim hep düz yatırmış kafasının arkası dümdüz olmuştu çocuk 7 aylık düzelmez artık ama seninki 2 aylık düzelir bence.

aynı şeyi yazmışım yaa
bende annen gibi tecrübeli olmuşum demekki:1:

kızlar bebeğimi burcu gibi aşcı yapıp face e ekledim çok şeker olduu :))

alma yan yatırma yastıgı artık bu saatten sonra
ben kullanmıyorum artık
yan çevir kafasını diğer tarafı dönemeyeceği şekilde hafif yükselt

ya arkadaşlar bu sabah aşılarımızı olduk 3 aşı birden yaptı doktor biri tetanoz diğeri karma aşı diğeri ise rota ağır gelmez inş... ateş falan yaparmı bilmiyorum şimdi uyuyor umarım huysuzlanmaz...

valla benimkide hep kafasını yana çeviriyo geçen ay kafa biraz uzamıştı yan yatmaktan sırt üstü yatırıyodum kafayı çeviriyodu yanlara destek koydum zorda olsa öyle yatırdım biraz düzeldi
şimdi paşa kendi belirliyo ne tarafa yatacağını ama genelde sırt üstü yatsada kafa yana dönüyo

selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...
çok geçmiş olsun denizcim umarım şimdi daha iyisindir

Günaydın kızlar demeden hoppp daldım hemen . Günaydın güzel anneler :16:

Güzzel bir gün diliyorum hepinize. Kızlar kızacaksın biliyorum ama. Benim kız durmadan uyuyor.Akşam 9 da yattı. 2 saat sonra kalkar gibi oldu bakındı. Ben de uyandı diye emzirdim ve arkasından biberonla sağdığım sütü içti. İki göğsümü birden emmiş oldu yani.11.30 gibi yattı. Saat 4 de kalktı iki göğsümü emzirdim uyudu. Sabah kakasının sesiyle uyandım. Zarttt diye bir ses. Hemen altını açtım temizledim. Açtı gözlerini tekrar uyudu.4 saat geçmişti saat 8 olmuştu. Ben de emzirdim gözünü açmadan aldı memeyi. Normalde böyle değildi bizim kız. 2 ayımız doldu sayılır. Ondan mı böyle anlayamadım. Hemşire arkadaşımı aradım uyusun ne güzel işte dedi. Uyanmadan göğsünü vermek bakalım ağlayacak mı dene dedi. Sarılık ihtimalinden korktum.
:nazar::nazar::nazar::nazar: ne güzel ne şanslısın.

seda canım mevlüdünüzü allah kabul etsin.
sevim uzak duuuuuuur öyle insanlardan. böyleleri konuştukça batıyor ve insanın moralini sıfırlıyor o yüzden susup oturabilseler keşke.

Back