selam herkese nasılsınız biz pek iyi değiliz gerçi oğlum azıcık üşütmüş onun dışında iyi ama ben değilim b u milletin çenesi ne kadar boş işlere çalışıyr ya cuma günü anneanneme gittik memlekete gidicek diye yengem geldi emiri kucağına aldı ayyyy bu çok yumuşak sert ve dik durmuyor aynı hamur bunda bi sorun olmasın işte ayşenin çocuğu daha bi aylıkken dikmiş kemikleri sertmiş kii doktorlarımız gelişimini gayet iyi buluyor maşallah kemikleride boyuda kilosuda gayet iyi 2,5 aylık ama 6 ay kıyafetleri oluyor boyundan dolayı
neyse ogün anneme geldik c.tesi tekrar annne anneanneme gittik bu seferde teyzelerimn aynı şeyi söylüyor üşütmüş diye doktora götürdüm tanıdık bi doktor var babamın akrabası muayene etti annem kalktı doktora bu yumuşak meselesini sordu adam akraaba makraba dinlemedi fırçaladı annemi gayet iyi bu daha ne istiyorsunuz siz böyle deyip kızını üzüyorsun bu çocuk emiyor annesi iyi olmassa sütüde olmas filan diye 10 günde 380 gr ve 1,5 cm uzamış paşam buarada bugünkü mevzuda görümcelerim ayyy bu çocuk zayıflamış sütün yaramıyor demekki vahhh vahhh suratı kaşık kadar kalmış boğasım geldi valla zaten görümcem sayesinde üşüttüğü için bi sinirliyim ona bide böyle dedi eşim zor tuttu beni kalk dedim eve gidelim yoksa parçalıyacam geçen hafta kaynanama gittik görümcekte geldi çocuğu uyuttu ben tek kat giydiriyorum emiri alıştı bu haline buda çocuğun üzerine polar battaniye polar hırkası vardı onu bide ince battaniye örtmüş uyutmuş çocuk su gibi eve gelincede arabaya binene kadar üşüttü sonrada hastamı ettin çocuğu oldu ayyyyyy çok konuştum ama çok sinirliyim