• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...kuzum anca uyudu.gögsüm sütlü gibi geldi..sağarken size içimi dökem dedim..biz sezonu açtık 45 günde..ama benim canım sıkkın sanki çok özlememiş eşim beni...daha doğrusu bi cuma oldu bidaha istemedi...dr kontrolüne kadar uzak dur benden dedi...özleseydi böyle diyemezdiki:14: çok bozuldum...ria taktırmayı düşünüyom ama hevesim kaçtı:14:... 2 gündür hem kızım çok huysuz hemde bundan do layı çok sinirliyim...elimde değil...kızıma bile kızdım uyu artık diyeeskisi gibi olamıycaz sanırsam...kaç aydır insan özler dimi...çok sinir oldum çoook...

selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...

çok çok geçmiş olsun canım:nazar:

selam herkese nasılsınız biz pek iyi değiliz gerçi oğlum azıcık üşütmüş onun dışında iyi ama ben değilim b u milletin çenesi ne kadar boş işlere çalışıyr ya cuma günü anneanneme gittik memlekete gidicek diye yengem geldi emiri kucağına aldı ayyyy bu çok yumuşak sert ve dik durmuyor aynı hamur bunda bi sorun olmasın işte ayşenin çocuğu daha bi aylıkken dikmiş kemikleri sertmiş kii doktorlarımız gelişimini gayet iyi buluyor maşallah kemikleride boyuda kilosuda gayet iyi 2,5 aylık ama 6 ay kıyafetleri oluyor boyundan dolayı :nazar: neyse ogün anneme geldik c.tesi tekrar annne anneanneme gittik bu seferde teyzelerimn aynı şeyi söylüyor üşütmüş diye doktora götürdüm tanıdık bi doktor var babamın akrabası muayene etti annem kalktı doktora bu yumuşak meselesini sordu adam akraaba makraba dinlemedi fırçaladı annemi gayet iyi bu daha ne istiyorsunuz siz böyle deyip kızını üzüyorsun bu çocuk emiyor annesi iyi olmassa sütüde olmas filan diye 10 günde 380 gr ve 1,5 cm uzamış paşam buarada bugünkü mevzuda görümcelerim ayyy bu çocuk zayıflamış sütün yaramıyor demekki vahhh vahhh suratı kaşık kadar kalmış boğasım geldi valla zaten görümcem sayesinde üşüttüğü için bi sinirliyim ona bide böyle dedi eşim zor tuttu beni kalk dedim eve gidelim yoksa parçalıyacam geçen hafta kaynanama gittik görümcekte geldi çocuğu uyuttu ben tek kat giydiriyorum emiri alıştı bu haline buda çocuğun üzerine polar battaniye polar hırkası vardı onu bide ince battaniye örtmüş uyutmuş çocuk su gibi eve gelincede arabaya binene kadar üşüttü sonrada hastamı ettin çocuğu oldu ayyyyyy çok konuştum ama çok sinirliyim :47:

ay varya böyle şeyleri okuyunca aşırı sinirleniyorum
çok bilmiş herkes ya
bundan sonra gitme güzelim sen boşver onlara
ne diye moralini bozacaksın

selam kızlar...kuzum anca uyudu.gögsüm sütlü gibi geldi..sağarken size içimi dökem dedim..biz sezonu açtık 45 günde..ama benim canım sıkkın sanki çok özlememiş eşim beni...daha doğrusu bi cuma oldu bidaha istemedi...dr kontrolüne kadar uzak dur benden dedi...özleseydi böyle diyemezdiki:14: çok bozuldum...ria taktırmayı düşünüyom ama hevesim kaçtı:14:... 2 gündür hem kızım çok huysuz hemde bundan do layı çok sinirliyim...elimde değil...kızıma bile kızdım uyu artık diyeeskisi gibi olamıycaz sanırsam...kaç aydır insan özler dimi...çok sinir oldum çoook...

canım bazen erkeklerdede lohusalık sendromu olabiliyor
çok önemseme bence
dr dan duymadan normal hayata geçemeyebiliyorlar
eşimde "ben acıyacak diye huzursuz oluyorum" demişti bana 48.günde
ama dr nezamanki serbest dedi rahat etti:)

günaydın hanımklaar

bir kaç gün uzak kaldım sizlerden.cumartesi günü mevlüdümüz vardı onun hazırlıkları sonrası derken anca gelebildim

gayet güzel geçti atlattık mevlüdü.gündüz 40 kişi akşamda 15 kişi falan vardı.sağolsıun kayınvalidem herşeyi hazırlamıştı zaten.eşimin teyzesiyle yengeside tüm mutfak işlerini hallettiler.bende ortalarda süzüldüm durdum :37: hiç bişi yapmadım ama çok yoruldum ne yalan söliimm

oğluma damatlıklarını giydirdimm herkes bi sevdi bi sevdii kapanın elinde kaldı valla.genelde odadaydık ama dışarıda çıktık nazar değecek diye korktum ama hoca duadan sonra kucağına alıp okudu maşallah oğluma çok usluydu.

akşamda ailemizin erkekleri geldi kalabalıktık gayet güzeldi

geçmiş epeeyy epeyy birikmiş.mete beyi uyutabilrsem okuyacağım şimdi mızırdanmaya başladı

bu arada bizde sezonu açtık sonunda:17: dün gece annem kuzenimde kaldı ilk defa başbaşa kaldık bizde bu durumu değerlendirdik:37: gerçi benimki biraz korktu doktora sormadık bişi olurmu falan diye ama çok şükür bişi olmadı acıda olmadı sadece sonrası hafif bir lekelenme gibi kanama oldu ama o bende arayı uzun açtığımda hep olur :17: ayyyhhh doktora bu kadar rahat anlatamıyorum valla

bu arada busenin fotolarını gördüm face de bayıldım çok özendim valla ilk fırsatta bende yapıcamm

metehanın sesi fazla çıkmaya başladı ben bi
onla ilgileneyimm geçmişi okumaya gelicem.hepsini okuyamam ama bi göz gezdiririm en azından

Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında:59:

canım aynı sorun bizde de var..doğduğundan beri bir hırıltı var ve hala gitmedi..sanki genzi tıkalı gibi..acaba burnunda et falan mı var anlamadık..dr gidince sorcam bunu..önceden sormuştum boğazında süt kalırsa ondan olur demişti ama bana mantıklı gelmedi.
senin szeryamıydı canım..

ayyyyy kafayı yicem yaa şu akşamın 8iyle 11i hiç olmasa ne olurdu.gün içinde gayet iyi zart zurt az çok gaz da çıkartıyoruz ama saat 8 bi olsun tokta olsa gaz olmasada yüzü şekilden şekile giriyo kızarıyo bozarıyo ama gözünde damla yaş yok.özellikle ben başındayken bi mutfaya yada lavaboya bi gidiyim gözünün önünden az kaybolıyım Allah zaten start ı öyle başlatıyo resmen annnne gel diye ağlıyo diycem şaşıracaksınız valla bana oyle geliyodur dedim önceden ama dün akşam öyle bi bağırdıkı lavobadan duydum bu akşam videoya çekicem.birde ben giderken yan yan bakıp bi takip etmesi var sinrimi yatıştıran bu komik halleri olmasa kafayı yemiştim.akşam eşim geç çıkıyo işten.babası bi gelsin küt uyuyo yada o saatlerde bizde misafir olsun keyfi beyde yok paşanın gıkı çıkmıyo horul horul maşallah.bu kolikmidir nazlanmakmıdır, daha 2 aylık bebek şimdiden bu kadar anneci olunmaz herhalde ya

canım aynı sorun bizde de var..doğduğundan beri bir hırıltı var ve hala gitmedi..sanki genzi tıkalı gibi..acaba burnunda et falan mı var anlamadık..dr gidince sorcam bunu..önceden sormuştum boğazında süt kalırsa ondan olur demişti ama bana mantıklı gelmedi.

canım bizimde var doğduğundan beri hemde.ben sormuştum emdikten sonra sütü hazmederken o tür sesler çıkarır demişti.şimdide genelde gazı olduğunda yapıo.sanki boğazını temizler gibi sesler çıkarıyo
ayyyyy kafayı yicem yaa şu akşamın 8iyle 11i hiç olmasa ne olurdu.gün içinde gayet iyi zart zurt az çok gaz da çıkartıyoruz ama saat 8 bi olsun tokta olsa gaz olmasada yüzü şekilden şekile giriyo kızarıyo bozarıyo ama gözünde damla yaş yok.özellikle ben başındayken bi mutfaya yada lavaboya bi gidiyim gözünün önünden az kaybolıyım Allah zaten start ı öyle başlatıyo resmen annnne gel diye ağlıyo diycem şaşıracaksınız valla bana oyle geliyodur dedim önceden ama dün akşam öyle bi bağırdıkı lavobadan duydum bu akşam videoya çekicem.birde ben giderken yan yan bakıp bi takip etmesi var sinrimi yatıştıran bu komik halleri olmasa kafayı yemiştim.akşam eşim geç çıkıyo işten.babası bi gelsin küt uyuyo yada o saatlerde bizde misafir olsun keyfi beyde yok paşanın gıkı çıkmıyo horul horul maşallah.bu kolikmidir nazlanmakmıdır, daha 2 aylık bebek şimdiden bu kadar anneci olunmaz herhalde ya

evet o bir kolikkkk.bizdede vardıı.sakinleşmesi için kucağına al kulağına yüksek sesle şşşşşşş diye bağır.aspiratör yada saç kurutma makinası çok işe yarıyo

ama en iyisi o kolik saatinden önce yıkamak.ben öyle yaptım.o ağladığı saatleri uyuyarak geçirmesini sağla.yıka ve o saatte uyutt.inan çok işe yarıyor.

canım bizimde var doğduğundan beri hemde.ben sormuştum emdikten sonra sütü hazmederken o tür sesler çıkarır demişti.şimdide genelde gazı olduğunda yapıo.sanki boğazını temizler gibi sesler çıkarıyo

evet o bir kolikkkk.bizdede vardıı.sakinleşmesi için kucağına al kulağına yüksek sesle şşşşşşş diye bağır.aspiratör yada saç kurutma makinası çok işe yarıyo

ama en iyisi o kolik saatinden önce yıkamak.ben öyle yaptım.o ağladığı saatleri uyuyarak geçirmesini sağla.yıka ve o saatte uyutt.inan çok işe yarıyor.

ya bişiy değil sürekli ıkınmaktan ağlamaktan göbek fıtığıda arttı kafam kadar olmuş oraya para filan bağlayın demişti hemşire ama o da organların yalnış yerleşmesine sebep oluyomuş.şimdi kontrolü var inşallah ameliyat filan demezler

geçmişi okudum bissürü alıntı yapmıştım ama pofff hepsi gitti neyse aklımda kalanları yaziimm bari

en çok başkalarının söyledikleri abuk subuk şeylere kızdımm.herkes her konuda uzman maşallahhh.herkes çok biliyoo.banada çok şey söylüuyolar he he diyorum dinliyorum ama bi kulağımdan giriyoooo birinden çıkıyoo.dikkat ediyorumda genelde en çok konuşup yok kucağa alıştırma yok sallamaya alıştırma yok bu zayıf yok çok şişman diyenler genelde çocuğu olmayanlar yada çocuğunu büyüteli senleeerrr geçmişş kişiler.
hiç bir çocuk birbiriyle kıyaslanamaz bence hepsi farklı anatomilere sahip birine bakıp diğerinin özelliğini normal yada anormal olarak değerlendirilemez

duymayın derim valla.kimsenin lafıylada iş yapmayın.ne kadarda tecrübesiz olsakda bilmesekte görmesekte enn iyisini annesi olarak biz biliriz.takmayın kafanızı

valla o göğsün küçük sütün yok diyen zat-ı muhteremlerede buran saygılarımı sunuyıorum.yolla onları bana da görsün küçük göğüsten nasıl süt geliyoo.ne alakası var canım yaaa.heryerde bas bas bağırıyolar süt oluşumuyla göğsün boyutunun alakası yok diye.ayrıca tasası onlaramı düşmüş yaa.peehhh

şu d vitaminini bizde kullanıyoruz ama bazen unutuyorum vermeyi yaaa bak mesela 2 gündür vermedimm aklıma geldiğinde metehan uyuyo oluyo uyanıncada unutuyorum falan filan.bende kaşıkla veriyrum 3 damla ama 4 damla damlatıyorum çünkü ya kaşıkta kalıyo ya ağzının etrafından akıyo falan.ağzına damlatmıyorum zaten kıpır kıpır durmuyoki

artık havalar ısınsada kaloriferler kapansa ya hep bu burnunun tıkanıklığı hırıltısı falan bundan diye düşünüyorum ben.

günaydınnn herkese biz 4ten beri uyanığız kaç haftadır ilk defa gece uyandı ama ne uyanış hala uyanık ve huzursuz kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor yerde uzanıp kucağıma alıyorum yine ağlıyorrr dün kalabalık bi ortamdaydık sanırım nazar değdi saolsun görümcekler sürekli kilosundan boyundan bahsetti çocuğun yabancı insanlarda vadı ortamda bidaha biyere gitmiyecem zaten özleyen gelsin görsün yazık çocuk perişan oldu kaç gündür

günaydınnn herkese biz 4ten beri uyanığız kaç haftadır ilk defa gece uyandı ama ne uyanış hala uyanık ve huzursuz kucakta ağlıyor yatakta ağlıyor yerde uzanıp kucağıma alıyorum yine ağlıyorrr dün kalabalık bi ortamdaydık sanırım nazar değdi saolsun görümcekler sürekli kilosundan boyundan bahsetti çocuğun yabancı insanlarda vadı ortamda bidaha biyere gitmiyecem zaten özleyen gelsin görsün yazık çocuk perişan oldu kaç gündür

Allah kem gözlerden korusun canım yavruşlarımızı.bi okusaydınnn.

bende kaç gündür çok yorgunum hep uyuyacam diyorum tam yatıyorum oğlan uyanıyoo o uyuyuncada benim uykum kaçıyoo öyleee bi döngü iştee

annemle teyzem bu gece kuzenimde kaldılar dayımlarda orda.yani dün akşam ve bugün başbaşayız oğlumla.önce bi fena oldum ama napalım alışmam lazım annem gidicek yakında napıcam ben onsuzz.öyle alıştımkii bunalında al anneannesi diye hoopp kucağına veriyorum :37:bende onunla memlekete gidicektim aslında eşimde gelecekti ama evdeki hesap çarşıya uymadı bu mevlüttü alışverişti derken biraz içeri girdik
sonra düşündük annemle fikrimizi değiştik.annem gidicek biraz duracak dinlenecek sonra gelecek haziranda okullar kapanınca eşimde senelik iznini alıp hepberaber gidicez hem yeğenlerimde gelecek ozaman anneme hem havalar güzel olur hem mete biraz daha büyür.bakalımm sabredelim

günaydın kızlar :3: güzel bi haftasonundan sonra herkese güzel bi hafta diliyorum :16:
geçmişe şöyle bi göz attım :51:
sevim sen bakma başkalarına bende önceden herkese cevap vercem die yorulurdum en öncede k.v ile eltime ama şimdi sallamıyorum tabii olabilir felan deyip geçiştiriyorum ben sürekli araştırıyorum dr.una herşeyi soruyorum sonra sizler varsınız içim rahat walla :21:

faygen hiiç öyle şeyleri aklına getirme canım :20: biraz eşini heyecanlandır kendine güvenin olsun bende ilk öyle düşünmüştüm tombulum çirkin bi göbegim ve çatlaklarım var eşim beni eskisi gibi çekici bulmıcak die :85: ama boşuna üzmüşüm kendimi erkek bişi olcak die daha da çok korkuyo ondan öyle davranmıştır

derya ya o bizde de vardı şimdi biraz geçti gibi bi de nazar da tetikliyo canım sedanın dediği gibi 8 civarı yıkayp emziriyorum aglama krizi başlar gibi olursa şiiişşşşşşş diyerek hafif sallıyorum kucagımda sakinleyip uyuyoo

seda Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım şu senin k.v ye içim gidiyo benimki bi işin ucundan tutmaz :50:

Canım neden öyle düşünüyorsun. O seni düşündüğü için böyle demiş olabilir.Dr kontrolüne kadar demiş zaten. Sağlık yönünden demiştir daha yeni doğum yaptık. Özlemiştir tabiki ama sağlık onun önüne geçmiştir. Üzme kendini gerekirse açıkça konuş eşinle. Sonuçta hayatı paylaştığın insan.

kızlar ben herkezin adresini bilmiyorum ama burdan istek yollarsınız faceden bazen gzüel paylaşımlar oluyo
derya sedat cenik

faygen kullanıcısından alıntı
selam kızlar...kuzum anca uyudu.gögsüm sütlü gibi geldi..sağarken size içimi dökem dedim..biz sezonu açtık 45 günde..ama benim canım sıkkın sanki çok özlememiş eşim beni...daha doğrusu bi cuma oldu bidaha istemedi...dr kontrolüne kadar uzak dur benden dedi...özleseydi böyle diyemezdiki çok bozuldum...ria taktırmayı düşünüyom ama hevesim kaçtı... 2 gündür hem kızım çok huysuz hemde bundan do layı çok sinirliyim...elimde değil...kızıma bile kızdım uyu artık diyeeskisi gibi olamıycaz sanırsam...kaç aydır insan özler dimi...çok sinir oldum çoook...

canım benimkide eğer ben bişi demesemm ohoo hiçç bişi diyeceği yoktu bu konuda.50 gün oldu dün artık dedim yinede tereddütteydii.ya bişi olursaa doktora sormadık.sakıncalı olmasın diyip durduu.hatta sonrasındada bişi varmı canın yandımı bişi oldumu diyip durdu.eminim seninkininde kafasında bu tür şeyler vardır ve onları düşünmekten korkmaktan tam konsantre olamamıştır :17:
ben bile çocuk uyudu uyanacak aman kalkacak falan diye öyle aceleci oldumki belkide eşimde bu tür şeyler düşünmüş olabilir.
kendini üzme eskisi gibi evet hiçbirimiz olamayacağız ama eskisinden daha farklı daha güzel daha iyi olacak bence.sende öyle düşün.

Günaydın Fıstıklar..

Bebek Arabamızı Baya Baya Kullandık O KLadar Kullanışlı ve Hafif ki Çok Rahat Kullandık.. Bebeğim Ctesi Günü Çok Huysuzdu Ama Dün Biraz Daha İyiydi ee Biraz MArkete Falan Çıktık Gezdik Gezenti Annenin Gezenti Oğlu Sevdi Dışarıyı :}

Burnu Hırıl Hırıl Otri Bebe Aldım Ama O da Çok Fayda Etmedi Sanki Yaa Napıcam Ben Bu Çocuğun Burnunu Bi de Minnacık Yaa Ne Tıkıyor O Kadar Niye Hırlıyor Anlamıyorum Ne Sprey Ne Serum Fizyolojik Fayda Etmedi Sanki..

Yaaaa Bi de Benim Kocam Artık İsyanlara Başlıcak Galiba Nirvanayı Bile Geçtim Diyor Normal Doğum Yapan Arkadaşlar Kaçıncı Gününüzde Sezonu Açtınız Bi Diyiverin de İçim Rahatlasın Kocacığımın da Yüzü Bi Gülsün :} Gerçi Reglimde Bitti Daha Doktora Gidip Spiral Olayınıda Konuşcam Offff Ne Zor İşler Bunlar Böyle..

hyır canım biz konyadayız ama annemler istanbulda hediyelerde orda geldi

Ankara'da Antares De Bi Alışveriş Merkezindde Max İsimli Bi Giyiyim Mağazasında Çok Güzel Bebek Ürünleri Varmış Belki Ordan Almışlardır Diye Demiştim Canım..

Son düzenleme:

evet cnm sezaryen oldum ben..
Günaydın Fıstıklar..

Bebek Arabamızı Baya Baya Kullandık O KLadar Kullanışlı ve Hafif ki Çok Rahat Kullandık.. Bebeğim Ctesi Günü Çok Huysuzdu Ama Dün Biraz Daha İyiydi ee Biraz MArkete Falan Çıktık Gezdik Gezenti Annenin Gezenti Oğlu Sevdi Dışarıyı :}

Burnu Hırıl Hırıl Otri Bebe Aldım Ama O da Çok Fayda Etmedi Sanki Yaa Napıcam Ben Bu Çocuğun Burnunu Bi de Minnacık Yaa Ne Tıkıyor O Kadar Niye Hırlıyor Anlamıyorum Ne Sprey Ne Serum Fizyolojik Fayda Etmedi Sanki..

Yaaaa Bi de Benim Kocam Artık İsyanlara Başlıcak Galiba Nirvanayı Bile Geçtim Diyor Normal Doğum Yapan Arkadaşlar Kaçıncı Gününüzde Sezonu Açtınız Bi Diyiverin de İçim Rahatlasın Kocacığımın da Yüzü Bi Gülsün :} Gerçi Reglimde Bitti Daha Doktora Gidip Spiral Olayınıda Konuşcam Offff Ne Zor İşler Bunlar Böyle..

Ankara'da Antares De Bi Alışveriş Merkezindde Max İsimli Bi Giyiyim Mağazasında Çok Güzel Bebek Ürünleri Varmış Belki Ordan Almışlardır Diye Demiştim Canım..

reglı ne zaman oldun cnm dogumdan kacgun sonra ben daha olmadım korkuyorum yoksa 2.cimi geliyooo:18::18:Buarada bebek arabanızın markası neydı bende aldımda nasıl kullanısı tam emın degılım cunku daha tam kullanmadık..

Son düzenleme:
Back