ayyyyy kafayı yicem yaa şu akşamın 8iyle 11i hiç olmasa ne olurdu.gün içinde gayet iyi zart zurt az çok gaz da çıkartıyoruz ama saat 8 bi olsun tokta olsa gaz olmasada yüzü şekilden şekile giriyo kızarıyo bozarıyo ama gözünde damla yaş yok.özellikle ben başındayken bi mutfaya yada lavaboya bi gidiyim gözünün önünden az kaybolıyım Allah zaten start ı öyle başlatıyo resmen annnne gel diye ağlıyo diycem şaşıracaksınız valla bana oyle geliyodur dedim önceden ama dün akşam öyle bi bağırdıkı lavobadan duydum bu akşam videoya çekicem.birde ben giderken yan yan bakıp bi takip etmesi var sinrimi yatıştıran bu komik halleri olmasa kafayı yemiştim.akşam eşim geç çıkıyo işten.babası bi gelsin küt uyuyo yada o saatlerde bizde misafir olsun keyfi beyde yok paşanın gıkı çıkmıyo horul horul maşallah.bu kolikmidir nazlanmakmıdır, daha 2 aylık bebek şimdiden bu kadar anneci olunmaz herhalde ya
ay benimkide anneci
yanından kalkıp odadan dışarı çıkıyorum hemen anlıyor basıyor yaygarayı
bi yandan güzel bi yandan kötü değilmi
kızlar ben herkezin adresini bilmiyorum ama burdan istek yollarsınız faceden bazen gzüel paylaşımlar oluyo
derya sedat cenik
deryacım suan ben ekledim seni onayla lütfen fatmanur:)
günaydın hanımklaar
bir kaç gün uzak kaldım sizlerden.cumartesi günü mevlüdümüz vardı onun hazırlıkları sonrası derken anca gelebildim
gayet güzel geçti atlattık mevlüdü.gündüz 40 kişi akşamda 15 kişi falan vardı.sağolsıun kayınvalidem herşeyi hazırlamıştı zaten.eşimin teyzesiyle yengeside tüm mutfak işlerini hallettiler.bende ortalarda süzüldüm durdum hiç bişi yapmadım ama çok yoruldum ne yalan söliimm
oğluma damatlıklarını giydirdimm herkes bi sevdi bi sevdii kapanın elinde kaldı valla.genelde odadaydık ama dışarıda çıktık nazar değecek diye korktum ama hoca duadan sonra kucağına alıp okudu maşallah oğluma çok usluydu.
akşamda ailemizin erkekleri geldi kalabalıktık gayet güzeldi
geçmiş epeeyy epeyy birikmiş.mete beyi uyutabilrsem okuyacağım şimdi mızırdanmaya başladı
bu arada bizde sezonu açtık sonunda dün gece annem kuzenimde kaldı ilk defa başbaşa kaldık bizde bu durumu değerlendirdik gerçi benimki biraz korktu doktora sormadık bişi olurmu falan diye ama çok şükür bişi olmadı acıda olmadı sadece sonrası hafif bir lekelenme gibi kanama oldu ama o bende arayı uzun açtığımda hep olur ayyyhhh doktora bu kadar rahat anlatamıyorum valla
bu arada busenin fotolarını gördüm face de bayıldım çok özendim valla ilk fırsatta bende yapıcamm
metehanın sesi fazla çıkmaya başladı ben bi onla ilgileneyimm geçmişi okumaya gelicem.hepsini okuyamam ama bi göz gezdiririm en azından
Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım
ben hala yavruma bişey okutamadım
mevlüt olmaz zaten burda akraba vs yok ama bi yasin okutayım pilavlı falan diye düşünüyorum
inşallah yapabilirim tek başıma