2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimkide anneci
yanından kalkıp odadan dışarı çıkıyorum hemen anlıyor basıyor yaygarayı
bi yandan güzel bi yandan kötü değilmi

kızlar ben herkezin adresini bilmiyorum ama burdan istek yollarsınız faceden bazen gzüel paylaşımlar oluyo
derya sedat cenik

deryacım suan ben ekledim seni onayla lütfen fatmanur:)

Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım
ben hala yavruma bişey okutamadım
mevlüt olmaz zaten burda akraba vs yok ama bi yasin okutayım pilavlı falan diye düşünüyorum
inşallah yapabilirim tek başıma

bize ne zaman kem gözlü bi misafir gelse nazar çıkıyo dediğin gibi bu en son gelen lerde cam tabak olduğu gibi buz oldu öndan öncede cam orta masa vardı o parçalanmıştı bu sefer ucuz atlattık

Günaydın kızlar demeden hoppp daldım hemen . Günaydın güzel anneler

Güzzel bir gün diliyorum hepinize. Kızlar kızacaksın biliyorum ama. Benim kız durmadan uyuyor.Akşam 9 da yattı. 2 saat sonra kalkar gibi oldu bakındı. Ben de uyandı diye emzirdim ve arkasından biberonla sağdığım sütü içti. İki göğsümü birden emmiş oldu yani.11.30 gibi yattı. Saat 4 de kalktı iki göğsümü emzirdim uyudu. Sabah kakasının sesiyle uyandım. Zarttt diye bir ses. Hemen altını açtım temizledim. Açtı gözlerini tekrar uyudu.4 saat geçmişti saat 8 olmuştu. Ben de emzirdim gözünü açmadan aldı memeyi. Normalde böyle değildi bizim kız. 2 ayımız doldu sayılır. Ondan mı böyle anlayamadım. Hemşire arkadaşımı aradım uyusun ne güzel işte dedi. Uyanmadan göğsünü vermek bakalım ağlayacak mı dene dedi. Sarılık ihtimalinden korktum.

günaydın kızlar oglum 46 günlük ve 5 gündür büyük çisini kendi basına yapamıyor ıkınıyor aglamaktan catlayacak gibi oluyor bende zeytinyagı ile poposunu uyarmak zorunda kalıyrm ozaman yapıp rahatlıyor yavrum ama alısır ve zararı olur diye korkuyrm ben uyarmasam yapamıyr bu sorunu yasayan varsa lütfen yardım etsin doktora götürsem fitil verip gönderecek(( allahım bu gaz ve tuvalet sorunumuz nezaman gececek bilmiyrm

Ayyy Canım Yaa Maşallah Aman Deme Heryerde Nazar Değer

aynen cnm em iyi hem kötü misafırler gelmişti eşimin tarafımdan onlarda farketmiş bende bıyık altından gülüyorum

keske benim oglusumda bukadar rahat kakasını yapsa masallah ...yavrum suanda uykusunda bile sancı cekiyor dayanamıyorum aglayarak uyanıyr neyapacagımı sasırdım

dün gecede biz aynı sorunu yaşadık biraz sırnaştım eşime ama eşim beni özlememiş gibi davranıyo doktora gitmeden açılış yapmayalım dedi çok bozuldum yani beni özlemediğini gösterir bu.

bazen bizdede oluyor o durum
bende uyarıyorum yapıyor
kızımdada yapmıştım ayrıca fitilde kullanmıştım korkma bişey olmaz sadece her kakasını sen yaptırma azcık ugrassın öğrensin:)

dün gecede biz aynı sorunu yaşadık biraz sırnaştım eşime ama eşim beni özlememiş gibi davranıyo doktora gitmeden açılış yapmayalım dedi çok bozuldum yani beni özlemediğini gösterir bu.

bence sana bişey olmasından korktugunuda gösterir

ya ama ameliyat oldukya onda garip geliyo galiba.bizimkide dibimden ayrılmıyordu neyse şimdi sesi çımıyo bizimkide unuttu galiba kaçacak yer arıyorum aman aklına gelmesin şimdi valla

inşallah öyledir yani tombiş olduğum için beğenmiyo desem ben zaten tombiştim yani...

ya ama ameliyat oldukya onda garip geliyo galiba.bizimkide dibimden ayrılmıyordu neyse şimdi sesi çımıyo bizimkide unuttu galiba kaçacak yer arıyorum aman aklına gelmesin şimdi valla

bizimkininde hiç aklından çıkmıyo valla
he desem hergün isteyecek
aman hiç düşünecek halim yok benim bu sıralar
2-3 gündür akşam 10 gibi yatıyorum bebeği sallayarak o uyutuyor getiriyor yatağına yatırıyor

bu arada kızlar keramet bende değil pompadaymış göğsümün ucu yara hem pompadan çekip hem emir emerken canım çok acıyo diye bırakmıştım sağolsun oğlum babasının tapulu malı gibi çekip çekip bırakıyo göğsümü birde o küçük damaklarıyla ısırıyo hiçibişiy bulmasa eliyle yumrukluyo yine akşmaları bir öğün mamaya başlıycaz galiba:26:

cnm maşallah bebeğine bizde vardı sarılık ordan biliyorum tehlikesi ilk hafta değerlerinin çok yüksek olmasıymış zaten gözünün akında sarılık olduğu anlaşılıyo bizde tek kafa bölgesinde vardı ama ayaklara inince hemen tedavye alıyolarmış ilk haftada olmadıysa daha korkma.ben bile sınırın az üstü diye doktor doktor dolaştım hepside bişiy olmaz korkma buna biz sarılık bile demiyoruz diye yolladılar gözünün akıda beyazlaştı çok şükür şu an gayet iyi

bızımkıde aynı mash.emerken bı ses duysun hemen bı cekıo kafasını bakıo kım dıe yaramaz yaa

canım benim paşada öyle koca gün uyuduğu toplam 3 saati geçmez saatlerce ayakta uyudu rahatım diyorum en fazla yarım saat yada 15dk.. pooffss şimdide aynı sabah aşıları vardı 3 aşı yaptı doktor tetanoz, karma ve rota aşıları umarım huysuzlanmaz. zaten yeterince huysuz azıcık şöyle bakınayım ne var ne yok demiyor ağlamaklı sürekli mızmız 2 aylık olduk 3. aydan gün aldık hala aynı...

yarın bizimkininde aşıları var gitmeden önce agrı kesici fitil ver dedi hemşire.
siz kaç günde banyo yaptırıyorsunuz.ben 1 hafata bir azmıki

face de şubat annelerinde nicklerimiz ve gerçek isimlerimiz var ordan bakabilirsinn ekleyebilirsin canım

ah cnm bizim oğlanın başında nöbet tutarken yeni site açıp oraya girmek mi bu sayfalar bile hazır bekliyo pc sürekli uyuma modunda.yine başladı apartman tadilatı pat küt az uyumuşken çocuk yine uyanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…