ayyyyy kafayı yicem yaa şu akşamın 8iyle 11i hiç olmasa ne olurdu.gün içinde gayet iyi zart zurt az çok gaz da çıkartıyoruz ama saat 8 bi olsun tokta olsa gaz olmasada yüzü şekilden şekile giriyo kızarıyo bozarıyo ama gözünde damla yaş yok.özellikle ben başındayken bi mutfaya yada lavaboya bi gidiyim gözünün önünden az kaybolıyım Allah zaten start ı öyle başlatıyo resmen annnne gel diye ağlıyo diycem şaşıracaksınız valla bana oyle geliyodur dedim önceden ama dün akşam öyle bi bağırdıkı lavobadan duydum bu akşam videoya çekicem.birde ben giderken yan yan bakıp bi takip etmesi var sinrimi yatıştıran bu komik halleri olmasa kafayı yemiştim.akşam eşim geç çıkıyo işten.babası bi gelsin küt uyuyo yada o saatlerde bizde misafir olsun keyfi beyde yok paşanın gıkı çıkmıyo horul horul maşallah.bu kolikmidir nazlanmakmıdır, daha 2 aylık bebek şimdiden bu kadar anneci olunmaz herhalde ya
kızlar ben herkezin adresini bilmiyorum ama burdan istek yollarsınız faceden bazen gzüel paylaşımlar oluyo
derya sedat cenik
günaydın hanımklaar
bir kaç gün uzak kaldım sizlerden.cumartesi günü mevlüdümüz vardı onun hazırlıkları sonrası derken anca gelebildim
gayet güzel geçti atlattık mevlüdü.gündüz 40 kişi akşamda 15 kişi falan vardı.sağolsıun kayınvalidem herşeyi hazırlamıştı zaten.eşimin teyzesiyle yengeside tüm mutfak işlerini hallettiler.bende ortalarda süzüldüm durdumhiç bişi yapmadım ama çok yoruldum ne yalan söliimm
oğluma damatlıklarını giydirdimm herkes bi sevdi bi sevdii kapanın elinde kaldı valla.genelde odadaydık ama dışarıda çıktık nazar değecek diye korktum ama hoca duadan sonra kucağına alıp okudu maşallah oğluma çok usluydu.
akşamda ailemizin erkekleri geldi kalabalıktık gayet güzeldi
geçmiş epeeyy epeyy birikmiş.mete beyi uyutabilrsem okuyacağım şimdi mızırdanmaya başladı
bu arada bizde sezonu açtık sonundadün gece annem kuzenimde kaldı ilk defa başbaşa kaldık bizde bu durumu değerlendirdik gerçi benimki biraz korktu doktora sormadık bişi olurmu falan diye ama çok şükür bişi olmadı acıda olmadı sadece sonrası hafif bir lekelenme gibi kanama oldu ama o bende arayı uzun açtığımda hep olur ayyyhhh doktora bu kadar rahat anlatamıyorum valla
bu arada busenin fotolarını gördüm face de bayıldım çok özendim valla ilk fırsatta bende yapıcamm
metehanın sesi fazla çıkmaya başladı ben bi onla ilgileneyimm geçmişi okumaya gelicem.hepsini okuyamam ama bi göz gezdiririm en azından
günaydın kızlargüzel bi haftasonundan sonra herkese güzel bi hafta diliyorum
geçmişe şöyle bi göz attım
sevim sen bakma başkalarına bende önceden herkese cevap vercem die yorulurdum en öncede k.v ile eltime ama şimdi sallamıyorum tabii olabilir felan deyip geçiştiriyorum ben sürekli araştırıyorum dr.una herşeyi soruyorum sonra sizler varsınız içim rahat walla
faygen hiiç öyle şeyleri aklına getirme canımbiraz eşini heyecanlandır kendine güvenin olsun bende ilk öyle düşünmüştüm tombulum çirkin bi göbegim ve çatlaklarım var eşim beni eskisi gibi çekici bulmıcak die :85: ama boşuna üzmüşüm kendimi erkek bişi olcak die daha da çok korkuyo ondan öyle davranmıştır
derya ya o bizde de vardı şimdi biraz geçti gibi bi de nazar da tetikliyo canım sedanın dediği gibi 8 civarı yıkayp emziriyorum aglama krizi başlar gibi olursa şiiişşşşşşş diyerek hafif sallıyorum kucagımda sakinleyip uyuyoo
seda Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım şu senin k.v ye içim gidiyo benimki bi işin ucundan tutmaz
Günaydın kızlar demeden hoppp daldım hemen . Günaydın güzel anneler
Güzzel bir gün diliyorum hepinize. Kızlar kızacaksın biliyorum ama. Benim kız durmadan uyuyor.Akşam 9 da yattı. 2 saat sonra kalkar gibi oldu bakındı. Ben de uyandı diye emzirdim ve arkasından biberonla sağdığım sütü içti. İki göğsümü birden emmiş oldu yani.11.30 gibi yattı. Saat 4 de kalktı iki göğsümü emzirdim uyudu. Sabah kakasının sesiyle uyandım. Zarttt diye bir ses. Hemen altını açtım temizledim. Açtı gözlerini tekrar uyudu.4 saat geçmişti saat 8 olmuştu. Ben de emzirdim gözünü açmadan aldı memeyi. Normalde böyle değildi bizim kız. 2 ayımız doldu sayılır. Ondan mı böyle anlayamadım. Hemşire arkadaşımı aradım uyusun ne güzel işte dedi. Uyanmadan göğsünü vermek bakalım ağlayacak mı dene dedi. Sarılık ihtimalinden korktum.
aynen cnm em iyi hem kötü misafırler gelmişti eşimin tarafımdan onlarda farketmiş bende bıyık altından gülüyorumay benimkide anneci
yanından kalkıp odadan dışarı çıkıyorum hemen anlıyor basıyor yaygarayı
bi yandan güzel bi yandan kötü değilmi
deryacım suan ben ekledim seni onayla lütfen fatmanur:)
Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım
ben hala yavruma bişey okutamadım
mevlüt olmaz zaten burda akraba vs yok ama bi yasin okutayım pilavlı falan diye düşünüyorum
inşallah yapabilirim tek başıma
Güzzel bir gün diliyorum hepinize. Kızlar kızacaksın biliyorum ama. Benim kız durmadan uyuyor.Akşam 9 da yattı. 2 saat sonra kalkar gibi oldu bakındı. Ben de uyandı diye emzirdim ve arkasından biberonla sağdığım sütü içti. İki göğsümü birden emmiş oldu yani.11.30 gibi yattı. Saat 4 de kalktı iki göğsümü emzirdim uyudu. Sabah kakasının sesiyle uyandım. Zarttt diye bir ses. Hemen altını açtım temizledim. Açtı gözlerini tekrar uyudu.4 saat geçmişti saat 8 olmuştu. Ben de emzirdim gözünü açmadan aldı memeyi. Normalde böyle değildi bizim kız. 2 ayımız doldu sayılır. Ondan mı böyle anlayamadım. Hemşire arkadaşımı aradım uyusun ne güzel işte dedi. Uyanmadan göğsünü vermek bakalım ağlayacak mı dene dedi. Sarılık ihtimalinden korktum.
selam kızlar...kuzum anca uyudu.gögsüm sütlü gibi geldi..sağarken size içimi dökem dedim..biz sezonu açtık 45 günde..ama benim canım sıkkın sanki çok özlememiş eşim beni...daha doğrusu bi cuma oldu bidaha istemedi...dr kontrolüne kadar uzak dur benden dedi...özleseydi böyle diyemezdikiçok bozuldum...ria taktırmayı düşünüyom ama hevesim kaçtı ... 2 gündür hem kızım çok huysuz hemde bundan do layı çok sinirliyim...elimde değil...kızıma bile kızdım uyu artık diyeeskisi gibi olamıycaz sanırsam...kaç aydır insan özler dimi...çok sinir oldum çoook...
günaydın kızlar oglum 46 günlük ve 5 gündür büyük çisini kendi basına yapamıyor ıkınıyor aglamaktan catlayacak gibi oluyor bende zeytinyagı ile poposunu uyarmak zorunda kalıyrm ozaman yapıp rahatlıyor yavrum ama alısır ve zararı olur diye korkuyrm ben uyarmasam yapamıyr bu sorunu yasayan varsa lütfen yardım etsin doktora götürsem fitil verip gönderecek(( allahım bu gaz ve tuvalet sorunumuz nezaman gececek bilmiyrm
dün gecede biz aynı sorunu yaşadık biraz sırnaştım eşime ama eşim beni özlememiş gibi davranıyo doktora gitmeden açılış yapmayalım dedi çok bozuldum yanibeni özlemediğini gösterir bu.
dün gecede biz aynı sorunu yaşadık biraz sırnaştım eşime ama eşim beni özlememiş gibi davranıyo doktora gitmeden açılış yapmayalım dedi çok bozuldum yanibeni özlemediğini gösterir bu.
bazen bizdede oluyor o durum
bende uyarıyorum yapıyor
kızımdada yapmıştım ayrıca fitilde kullanmıştım korkma bişey olmaz sadece her kakasını sen yaptırma azcık ugrassın öğrensin:)
bence sana bişey olmasından korktugunuda gösterir
ya ama ameliyat oldukya onda garip geliyo galiba.bizimkide dibimden ayrılmıyordu neyse şimdi sesi çımıyo bizimkide unuttu galiba kaçacak yer arıyorum aman aklına gelmesin şimdi valla
inşallah öyledir yani tombiş olduğum için beğenmiyo desem ben zaten tombiştim yani...
bu arada kızlar keramet bende değil pompadaymış göğsümün ucu yara hem pompadan çekip hem emir emerken canım çok acıyo diye bırakmıştım sağolsun oğlum babasının tapulu malı gibi çekip çekip bırakıyo göğsümübirde o küçük damaklarıyla ısırıyo hiçibişiy bulmasa eliyle yumrukluyo yine akşmaları bir öğün mamaya başlıycaz galiba:26:
iyi akşamlar kızlar bu bıdıkların elinde maymun oldum 3 ten beri uyut yatır 5 dk sonra sanki satlerce uyumuş gibi kalkıyo hayır uyumaması önemli değil ama sürekli mızmız biliyorym uykusu var ama uyumuyor sizinkiler nasıl kızlar buarada biz 12sinde 2. ayı doldurucaz çıldırıcam artıkbelim sırtım omuzlarım ağrıdan kopuyo bak yine uyandı hadi görüşürüz
face de şubat annelerinde nicklerimiz ve gerçek isimlerimiz var ordan bakabilirsinn ekleyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?