2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen konyada hangi doktora gidiyorsun

Bende gostrcem doktora burnunu gunluk temzlym otrı bebele emerken bzmkınde ack.ama bazen oluyo bu hırıltı.bıde sımdler huymu edindı bılmem bogulck gıbı oluyo nefes bı anda alyo.korkutuyo mıngım annesnı aynı durumda olan varmı?

Hmm evet olabilir tek suphelenmedigim o kalmisti.devit 3 mu kullaniyosun sende.bana bi dr polivit onermisti ama onun icindede 3.aydan itibaren diyor,ondsn kullanmadim.ama o daha yagliymis kakasini yapar belki demisti.valla bu drlari hic anlamiyorum ben,bide cocuk cerrahina gostermeyi dusunuyorum

benim paşam uyuyor umarım gece uykusuna yatmamıştır yoksa geceyarısı ayaktayız sabahlarız valla allah korusun :)

bizimde öyle cnm ya hırıl hırıl nefes alıyo o nasıl geçecek bilmiyorum

aynı sıkıntı bizdede var:26:kızlar evler kalöriferli bence genizleri kuruyor,bende burnunu temizliyorum 5 dk sonra hırıl hırıl yine birde bizimki arada horluyor,dr söyledim iyice muayne etti bişey yok ciğerlerinde dedi,demekki buda bir süreç hepimizin bebeklerinde var.

Kızlar ya bıktım artık şu hıçkırıktan gaz çıkarmak içim omzumuza aldığımızda tutuyor çocuğumun rahatını kaçırıyor şöyle hıçkırığı kesecek bişey yokmu yaaa.Uyuzzz oldummm Bu arada sürmeli ve çiçekçiçek epeydir yoklar dimi?

Evet devit3 kullanıyorum.biz ziraz geç başladık d vitaminine.normalde bebek 15 günlük olduktan sonra baslaniyomus biz bir ayını doldurduktan sonra başladık ilk gittiğimiz Dr vermemişti.sonra Dr değiştirdik ve hemen d vitamini yazdı.
Biri hiç ilaç onermezken digeri d vitamini gaz ilacı,pisik kremi ateş düşürücü fitil,calpol hepsini yazdı.bende anlamıyom bu Dr lari. 3.Dr arayisindayim.

Evet bizde çok rahatsız oluyoruz hıçkırıktan.ben hemen emzik veriyorum emmek iyi geliyo
Bir de hickirirken arada yediğini cikariyo ya yazık oluyo süte.

slm kızlar ....bugün gezdik ailece :)) deniz kenarına gittik gerçi hava rüzgarlıydı kızım yine açık hava alamadı ..zavallı çocuk evden arabaya yaşıyor şimdilik.havalar bir düzelse :))cumartesi günü ben de uçakla konyaya geçeçem nasıl olcak bakalım !!

iyi akşamlar kızlar bu bıdıkların elinde maymun oldum 3 ten beri uyut yatır 5 dk sonra sanki satlerce uyumuş gibi kalkıyo hayır uyumaması önemli değil ama sürekli mızmız biliyorym uykusu var ama uyumuyor sizinkiler nasıl kızlar buarada biz 12sinde 2. ayı doldurucaz çıldırıcam artık belim sırtım omuzlarım ağrıdan kopuyo bak yine uyandı hadi görüşürüz

bcanım bizim 14 saatlik(sabah 5-akşam 7) uyumama rekorumuz var dün kafayı yiyordum az daha uyumasaydı ..hortlağa dönmüştüm artık..bir ik arkadaşta aynı şeyden bahsetti sanırım 2.ay sendromu .kitaplarda yok böyle bir şey ama söyleyecem eklesinler :))bizimkinin gazı vardı ondan oldu dedim ama gazdan çok etrafı tanıma merakı yüzünden oluyor dedim beşiğin üstündeki oyuncakları felan keşfetti onlara bakıp durdu ..

selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...

çok geçmiş olsun canım( inş şimdi iyisindirr...

ben hıçkırık tutunca Meme veriyorum emziriyorum yani 3-4 kez çekince kesiliyor canım istersen sende dene.

çok geçmiş olsun canım... aynı şeyi kaç kez bende yasadım gece yarısı acillik oldum artık korkum oldu bu durum bebegimi bırakacak kimse yok diye

Son düzenleme:
geçmiş olsun güzelim neden oluyor böyle sende de mi mastit var ??

selam herkese nasılsınız biz pek iyi değiliz gerçi oğlum azıcık üşütmüş onun dışında iyi ama ben değilim b u milletin çenesi ne kadar boş işlere çalışıyr ya cuma günü anneanneme gittik memlekete gidicek diye yengem geldi emiri kucağına aldı ayyyy bu çok yumuşak sert ve dik durmuyor aynı hamur bunda bi sorun olmasın işte ayşenin çocuğu daha bi aylıkken dikmiş kemikleri sertmiş kii doktorlarımız gelişimini gayet iyi buluyor maşallah kemikleride boyuda kilosuda gayet iyi 2,5 aylık ama 6 ay kıyafetleri oluyor boyundan dolayı neyse ogün anneme geldik c.tesi tekrar annne anneanneme gittik bu seferde teyzelerimn aynı şeyi söylüyor üşütmüş diye doktora götürdüm tanıdık bi doktor var babamın akrabası muayene etti annem kalktı doktora bu yumuşak meselesini sordu adam akraaba makraba dinlemedi fırçaladı annemi gayet iyi bu daha ne istiyorsunuz siz böyle deyip kızını üzüyorsun bu çocuk emiyor annesi iyi olmassa sütüde olmas filan diye 10 günde 380 gr ve 1,5 cm uzamış paşam buarada bugünkü mevzuda görümcelerim ayyy bu çocuk zayıflamış sütün yaramıyor demekki vahhh vahhh suratı kaşık kadar kalmış boğasım geldi valla zaten görümcem sayesinde üşüttüğü için bi sinirliyim ona bide böyle dedi eşim zor tuttu beni kalk dedim eve gidelim yoksa parçalıyacam geçen hafta kaynanama gittik görümcekte geldi çocuğu uyuttu ben tek kat giydiriyorum emiri alıştı bu haline buda çocuğun üzerine polar battaniye polar hırkası vardı onu bide ince battaniye örtmüş uyutmuş çocuk su gibi eve gelincede arabaya binene kadar üşüttü sonrada hastamı ettin çocuğu oldu ayyyyyy çok konuştum ama çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…