biz 25 günlükken knyadan istanbula gittik canım 1 saat urnu açık olsun yeter tabi ner kalkerken biraz huysuzlanıyolar ama olcak okadar
yaa bizim kızdada var o burnu açık aslında emerken gayet rahat nefes alıyo ama dr burnu tıkalı ondan dedi napcam bilmiyorum başka drmı gitsem diye düşünüyorum bende
Bende gostrcem doktora burnunu gunluk temzlym otrı bebele emerken bzmkınde ack.ama bazen oluyo bu hırıltı.bıde sımdler huymu edindı bılmem bogulck gıbı oluyo nefes bı anda alyo.korkutuyo mıngım annesnı aynı durumda olan varmı?biz 25 günlükken knyadan istanbula gittik canım 1 saat urnu açık olsun yeter tabi ner kalkerken biraz huysuzlanıyolar ama olcak okadar
yaa bizim kızdada var o burnu açık aslında emerken gayet rahat nefes alıyo ama dr burnu tıkalı ondan dedi napcam bilmiyorum başka drmı gitsem diye düşünüyorum bende
Bizim gaz ilacımızda tribudat canım ve ise yaramadı.sabah fitil vermek zorunda kaldım rahatladi yavrum misil misil uyuyo şimdi.
Bencede haklısın benim oğlumda son iki haftadır kakasini geç yapiyo 5-6 gün yapmıo d vitamininden olabilir mı acaba ya?
Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında
bizimde öyle cnm ya hırıl hırıl nefes alıyo o nasıl geçecek bilmiyorum
bizimde öyle cnm ya hırıl hırıl nefes alıyo o nasıl geçecek bilmiyorum
burnu tıkalı olAbilirmi ?
Hmm evet olabilir tek suphelenmedigim o kalmisti.devit 3 mu kullaniyosun sende.bana bi dr polivit onermisti ama onun icindede 3.aydan itibaren diyor,ondsn kullanmadim.ama o daha yagliymis kakasini yapar belki demisti.valla bu drlari hic anlamiyorum ben,bide cocuk cerrahina gostermeyi dusunuyorum
Kızlar ya bıktım artık şu hıçkırıktan gaz çıkarmak içim omzumuza aldığımızda tutuyor çocuğumun rahatını kaçırıyor şöyle hıçkırığı kesecek bişey yokmu yaaa.Uyuzzz oldummmBu arada sürmeli ve çiçekçiçek epeydir yoklar dimi?
bcanım bizim 14 saatlik(sabah 5-akşam 7) uyumama rekorumuz var dün kafayı yiyordum az daha uyumasaydı ..hortlağa dönmüştüm artık..bir ik arkadaşta aynı şeyden bahsetti sanırım 2.ay sendromu .kitaplarda yok böyle bir şey ama söyleyecem eklesinler :))bizimkinin gazı vardı ondan oldu dedim ama gazdan çok etrafı tanıma merakı yüzünden oluyor dedim beşiğin üstündeki oyuncakları felan keşfetti onlara bakıp durdu ..iyi akşamlar kızlar bu bıdıkların elinde maymun oldum 3 ten beri uyut yatır 5 dk sonra sanki satlerce uyumuş gibi kalkıyo hayır uyumaması önemli değil ama sürekli mızmız biliyorym uykusu var ama uyumuyor sizinkiler nasıl kızlar buarada biz 12sinde 2. ayı doldurucaz çıldırıcam artıkbelim sırtım omuzlarım ağrıdan kopuyo bak yine uyandı hadi görüşürüz
selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...
Kızlar ya bıktım artık şu hıçkırıktan gaz çıkarmak içim omzumuza aldığımızda tutuyor çocuğumun rahatını kaçırıyor şöyle hıçkırığı kesecek bişey yokmu yaaa.Uyuzzz oldummmBu arada sürmeli ve çiçekçiçek epeydir yoklar dimi?
selam kızlar
tek elle yazıyorumm..kuzum huysuzz..kolumda uyuduu. yatırıyorum uyanıyoo..ufffff..5dk uykularla ayaktayızz..
dün felaket sıtma tuttu..ardından ateşş..doğumdan itibaren 3. kez oluyo bu..antibiyotik delisi oldumm..işin acı veren tarafı eşim gece gece acile götürdü benii..(bebeğimizi bırakacak yerimiz olmadığından gitmek istememe direnmeme rağmenn) 3.müz gittik..eşimle bebişim arabada bekledi..ben sürünerek bankoya gittimm..ayakta duramıyorum ama güçlü olmalıyımm diyorumm..neysse bir iğne yaptılar bana gidebilirsin dedilerr ne mutlu oldumm..bebem hastanede sürünmeden dncem diye..2-3 adımdan sonra olduğum yere yıkıldımm..tansiyonum 3-6 ya düşmüşşş..meğer iğnenin yan etkisiymişş..salaklar yaa madem böyle bir yan etkisi var vurma dimiii..sonuç olarak acil yatırıldım serumlar filann..bebem acil servisin o pis ortamına bi kaç dk da olsa girmek zorunda kaldı eşimle...
geçmiş olsun güzelim neden oluyor böyle sende de mi mastit var ??selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?