teşekkür ederim canım daha iyiyim ama hala kızarıklık devam ediyor en son dr mr çekicez dedi ordada bişey çıkmazsa kuvvetli bir antibiyotik alacaksın mecbur süttende keseceksin dedi.sütüm varken ve sadece emziriyorken yavrumu sütümden mahrum bırakmak ağrıma gidiyorherşeyin hayırlısı cvanım
canım sanmıyorum antibiyotikle alakalı olduğunu çünkü bende mastit oldum dooğumdan 15 gün sonra halada devam ediyor yaklaşık 1,5 aydır antibiyotik kullanıyoruz öyle bir sorunumuz olmadı.hatta kaka sayımız artmıştı.bende korkuyorum antibiyotiklerden bebeğim kilo almayacak diye ama maşalllah şimdilik iyiyiz.bir dr götür istersen canım.bu arada mastitin geçtimi hangi antibiyotiği kullandın sen.
Aynı sorun bizde de var canım gaz cikariyo çok rahat bı sekilde ama kaka yapmıyor
Dr fitil ver diyo bende fitile alıştırmak istemiyorum
Bende sadece süt veriyorum mama yok ama yinede yapmıyor.
zeytinyagiylada uyardım yine yapmadı.birazonce bı gazilaci verdim bakalım ins.iyi gelirde pirtlatir kakalari:)
İshale kabizliga karsı iyi geliyomus prospektuste yaziyodu.iyi gelirse sende kullanırsın o ilaçtan.
Eki Görüntüle 174944 Eki Görüntüle 174945
Kızlar dün kızıma bebek arabası aldık chicconun duo ct 2 modelini aslında kafamda araba koltugu almak yoktu cunku zaten almıstım sımdı ıkı tane araba koltugumuz var dıgerı napcam bılmıyorum bu modelı begendıgım ıcın tek satılmadıgını soyledılerbende mecbur traveltel sıstem almak zorunda kaldım ıyı mı yaptım bılmıyorum gereksız geldı sımdı bana kızlar bu arabadan alıp memnun kalan var mı benım asıl arabayı almamtakı sebep tek elle kapanması terletmeyen kuması bılgısı olan varsa yazabılır mı acaba!!
Eki Görüntüle 174944 Eki Görüntüle 174945
Kızlar dün kızıma bebek arabası aldık chicconun duo ct 2 modelini aslında kafamda araba koltugu almak yoktu cunku zaten almıstım sımdı ıkı tane araba koltugumuz var dıgerı napcam bılmıyorum bu modelı begendıgım ıcın tek satılmadıgını soyledılerbende mecbur traveltel sıstem almak zorunda kaldım ıyı mı yaptım bılmıyorum gereksız geldı sımdı bana kızlar bu arabadan alıp memnun kalan var mı benım asıl arabayı almamtakı sebep tek elle kapanması terletmeyen kuması bılgısı olan varsa yazabılır mı acaba!!
cnm bendekide aynı model aynı renk hatta ama daha 1 kez kullanabildik ablamdan geldi bizede, eşim kullandı gayet güzeldi yolda çok sarsmıyo şimdilik memnunuz
bendede var aynısından..henüz evde kullanıyom amam emnunum...güle güle kullan
Bizim gaz ilacımızda tribudat canım ve ise yaramadı.sabah fitil vermek zorunda kaldım rahatladi yavrum misil misil uyuyo şimdi.ben tribudat kullandim ama sonuc yok sende kullandigindan sonuc alirsan aman haber ver:)
mrb kızlar nasılsınız hava yagmurlu burda bebekle dısarıda cıkılmıyor ben cok bunaldım evde.
birde su d vitamini kafamı karıstırdı bi arkadasım ben bebegime hiç vermedim cocukların sindirim sistemlerini bozuyor kabız yapıyor ilerki hayatlarındada devam ediyor bu dedi ane sütünde d vitamini yokmus gerekli olsaydı cocuk için sence sütte olmazmıydı dedi Allah onların ihtiyacı olan onlar için gerekli olan heseyi koymus d vitamini koymadıysa vardır sebebi dedi birde burda okumustum bi
arkadasın bebeginin bıngıldagı erken kapanmıs d vitaminini bırak demiş doktor siz ne
düşünüyorsunuz bu konuda?
Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında
mrb kızlar nasılsınız hava yagmurlu burda bebekle dısarıda cıkılmıyor ben cok bunaldım evde.
birde su d vitamini kafamı karıstırdı bi arkadasım ben bebegime hiç vermedim cocukların sindirim sistemlerini bozuyor kabız yapıyor ilerki hayatlarındada devam ediyor bu dedi ane sütünde d vitamini yokmus gerekli olsaydı cocuk için sence sütte olmazmıydı dedi Allah onların ihtiyacı olan onlar için gerekli olan heseyi koymus d vitamini koymadıysa vardır sebebi dedi birde burda okumustum bi arkadasın bebeginin bıngıldagı erken kapanmıs d vitaminini bırak demiş doktor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bnde dündün korktum rüyama girdi dün vermedim ama bugün verdi dr tavsiyesiyle veriyoz zaten kafadan vermiyoz bence ver
selam benim oğlumdada aynı sorun var kontrolünde dra söledim iicene muayene etti bişii yok dedi
selam ben geldiim (umarım bu sefer muhabbet edecek birilerini bulurum ):)))
mrb kızlar benim bebiş 2.5 yalık oldu ve çarşamaba antalyaya gidicem uçakla bi sorun olurmu acaba aradnızda uçak yolculuğu yapan var mı 1 saat sürüyor
Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?