2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün kızıma bebek arabası aldık chicconun duo ct 2 modelini aslında kafamda araba koltugu almak yoktu cunku zaten almıstım sımdı ıkı tane araba koltugumuz var dıgerı napcam bılmıyorum bu modelı begendıgım ıcın tek satılmadıgını soyledıler bende mecbur traveltel sıstem almak zorunda kaldım ıyı mı yaptım bılmıyorum gereksız geldı sımdı bana kızlar bu arabadan alıp memnun kalan var mı benım asıl arabayı almamtakı sebep tek elle kapanması terletmeyen kuması bılgısı olan varsa yazabılır mı acaba!!

Son düzenleme:
Canim ben penos kullandim 1000lik 2tane bitirdim gecmedi.sonra meiact kullandim.gecmedi ama yatistirdi.simdi o goguste top gibi yeri belli ama simdilik bisi yok.bem hergun 1kasik kestane bali yemege basladim.belki ondan sondu. Ama gecmezmis bu dr emzirme suresi boyunca devam eder dedi

ben tribudat kullandim ama sonuc yok sende kullandigindan sonuc alirsan aman haber ver:)

cnm bendekide aynı model aynı renk hatta ama daha 1 kez kullanabildik ablamdan geldi bizede, eşim kullandı gayet güzeldi yolda çok sarsmıyo şimdilik memnunuz

günaydın kızlarrr
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeliniz hepiniz
bu sıralar fazla giremiyorum iş bir türlü etişmiyor ay çalışınca anpcam ilmiyorum şimdiden kara kara düşünmeye başladım ben
inşallah hepiniz ve bbişleriniz iyidir
şimilik öptümmmmm

mrb kızlar benim bebiş 2.5 yalık oldu ve çarşamaba antalyaya gidicem uçakla bi sorun olurmu acaba aradnızda uçak yolculuğu yapan var mı 1 saat sürüyor

bendede var aynısından..henüz evde kullanıyom ama memnunum...güle güle kullan

cnm bendekide aynı model aynı renk hatta ama daha 1 kez kullanabildik ablamdan geldi bizede, eşim kullandı gayet güzeldi yolda çok sarsmıyo şimdilik memnunuz

bendede var aynısından..henüz evde kullanıyom ama memnunum...güle güle kullan

saolun kızlar içime su serptınız yanı alırken bu modelden cok bı fıkrım yoktu ama siz
memnunsanız bende memnun kalırım inş.

mrb kızlar nasılsınız hava yagmurlu burda bebekle dısarıda cıkılmıyor ben cok bunaldım evde.
birde su d vitamini kafamı karıstırdı bi arkadasım ben bebegime hiç vermedim cocukların sindirim sistemlerini bozuyor kabız yapıyor ilerki hayatlarındada devam ediyor bu dedi ane sütünde d vitamini yokmus gerekli olsaydı cocuk için sence sütte olmazmıydı dedi Allah onların ihtiyacı olan onlar için gerekli olan heseyi koymus d vitamini koymadıysa vardır sebebi dedi birde burda okumustum bi arkadasın bebeginin bıngıldagı erken kapanmıs d vitaminini bırak demiş doktor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

selamlar herkese..nasılsınız bakalım..biz iiyiz çok şükür..kızımla vakit geçiriyoruz..çalışmak falan istemiyorum..ben nasıl ayrı kalcam bitanemden..ama mecburum çalışmaya..
her akşam belli saatlerde açlık krizi tutyo bizimkinin..aslında ben gaz sancısı diye düşünmüştüm..dün akşam saat 10 gibi dolapta sağdığım 75 ml süt vardı..bir veryim dedim..hepsini içti..şok oldum..meğer benim süt iyice azalmış..çekiyomuş gelmiyomuş..açlıktan ağlıyormuş yavrum...
oyyy bizimki uyandı ..öptümmm

ben tribudat kullandim ama sonuc yok sende kullandigindan sonuc alirsan aman haber ver:)
Bizim gaz ilacımızda tribudat canım ve ise yaramadı.sabah fitil vermek zorunda kaldım rahatladi yavrum misil misil uyuyo şimdi.

Bencede haklısın benim oğlumda son iki haftadır kakasini geç yapiyo 5-6 gün yapmıo d vitamininden olabilir mı acaba ya?

Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında

bnde dündün korktum rüyama girdi dün vermedim ama bugün verdi dr tavsiyesiyle veriyoz zaten kafadan vermiyoz bence ver

bnde dündün korktum rüyama girdi dün vermedim ama bugün verdi dr tavsiyesiyle veriyoz zaten kafadan vermiyoz bence ver

ben veriyorum canım infavit diye bir vitamin verdi içinde tüm vitaminler var sadece d vitamini degil doktorumuzda tek d vitamni yerine bu daha iyi demişti arkadasımda öyle dedi biraz netten arastırdım kabız yaptıgını cogo kişi söylüyor birsey olmasından korkuyorum işte hersey endişelendiriyor benim kızımın saglıgı olunca.sanırım cok evhamlıyım

mrb kızlar benim bebiş 2.5 yalık oldu ve çarşamaba antalyaya gidicem uçakla bi sorun olurmu acaba aradnızda uçak yolculuğu yapan var mı 1 saat sürüyor

biz 25 günlükken knyadan istanbula gittik canım 1 saat urnu açık olsun yeter tabi ner kalkerken biraz huysuzlanıyolar ama olcak okadar

Ya bebegımde sureklı hırıltı gelıyo bogazından mı gelıyo cıgerınden mı anlamadım sankı balgam varmıs gıbı bogazında

yaa bizim kızdada var o burnu açık aslında emerken gayet rahat nefes alıyo ama dr burnu tıkalı ondan dedi napcam bilmiyorum başka drmı gitsem diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…