• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar oğlum yaklaşık 1 haftadır yeşil renkli oldukça da cıvık kaka yapıyor dr. görüştük kakalı bezini getirin test yapalım dedi önemli bişi çıkmadı testte, antibiyotik verdi 1 haftadır kullanmamıza rağmen hala 2 günde bir aynı yeşil kaka yapıyor günde 1 yada 2 kez yapıyor kakasını fakat o gün çok huzursuz ve çok ağlıyor yapınca rahatlıyor pazartesi günü kontrole gideceğiz dr. fakat ben endişeleniyorum inş. önmli bişi yoktur.

arkadaşlar oğlum yaklaşık 1 haftadır yeşil renkli oldukça da cıvık kaka yapıyor dr. görüştük kakalı bezini getirin test yapalım dedi önemli bişi çıkmadı testte, antibiyotik verdi 1 haftadır kullanmamıza rağmen hala 2 günde bir aynı yeşil kaka yapıyor günde 1 yada 2 kez yapıyor kakasını fakat o gün çok huzursuz ve çok ağlıyor yapınca rahatlıyor pazartesi günü kontrole gideceğiz dr. fakat ben endişeleniyorum inş. önmli bişi yoktur.

belki üşütüyordur canım ayaklarını sıçak tutmaya çalış iki kat çorap giydir inşallah önemli birşey yoktur.

:) ben doğumumu yaptım hastanede ilk günümdü görümcelerim geldi ilk 2 saat içinde bir tanesi demezmi "kız çıkara çıkara bunu mu çıkardın... küçücük bu" deli oldum ağrılarımamı yanarsın görümcemin densizliğine mi insan gözün aydın geçmiş olsun der ilk lafı buydu...

gercekten densizmiş
:47::47:

geçmiş olsun canım belki üşütüyordur bencede 2 kat çorap giydir yada ayaklı tulumunun üstüne patik giydir ben öyle yapıyorum

geçmiş olsun canım belki üşütüyordur bencede 2 kat çorap giydir yada ayaklı tulumunun üstüne patik giydir ben öyle yapıyorum

sıkı giydiriyorum aslında iki kat pijama ve çorap giysiriyorum. bağırsak düzeni bozuk bizimkinin gaz sancıları oluyor sürekli sanırım bu yüzden haftanın en az 3 günü akşamları saatlerce ağlıyor kolik... allah yardımcımız olsun hepimizin.

arkadaşlar malum haftasonu... pazartesi görüşmek dileğiyle (ömrümüz varsa tabi :))) iyi akşamlar sağlıcakla kalın allaha emanet olun.:3:

:) ben doğumumu yaptım hastanede ilk günümdü görümcelerim geldi ilk 2 saat içinde bir tanesi demezmi "kız çıkara çıkara bunu mu çıkardın... küçücük bu" deli oldum ağrılarımamı yanarsın görümcemin densizliğine mi insan gözün aydın geçmiş olsun der ilk lafı buydu...

:47::47:senişnki bide akraba olacak,deseydin sen çıkaraydında bi tane biz göreydik diye:33:

slm kızlar benim kıızm da 2 aylık olmak üzere..gaz sorunu gercekten cözümsüz bi durum..dr ların verdigi ilaçlar sadece hafifletiyor ama asla geçirmiyor.biz gazı hafiflettik ama bu seferde kaka yapmıyor poposunu zeytinyagı ile uyarmasam 7 8 gün kaka yapmıyor.sadece anne sutu alıyor ama cocuk yapmıyor.önceden yapıyordu.ben mastit oldum.antibiyotik kullandım ondan mı oldu olası mı vardı bilmiyorum ama...cok moralim bozuluyor..bu sorunu olan veya asan biri varsa beni aydınlatırsa cok sevinirim...hepinizi öpuyorumm..:82:

günaydıllarrr herkeseee:71::71::71:

ay benimkide en adi 5 kuruşluk emziği alıyor sadece
utanıyorum bir yere falan gidice çıkarmaya
evde 5 tane daha emzik var ama illa o olacak
acıyorum görünce bazen bebişime ama kurtarıcım oluyor bazen

hafucum nasıl oldun sen canım???

aktarlar zengin oldu sayemizde:1::1:
teşekkür ederim canım daha iyiyim ama hala kızarıklık devam ediyor en son dr mr çekicez dedi ordada bişey çıkmazsa kuvvetli bir antibiyotik alacaksın mecbur süttende keseceksin dedi.sütüm varken ve sadece emziriyorken yavrumu sütümden mahrum bırakmak ağrıma gidiyor:43:herşeyin hayırlısı cvanım
slm kızlar benim kıızm da 2 aylık olmak üzere..gaz sorunu gercekten cözümsüz bi durum..dr ların verdigi ilaçlar sadece hafifletiyor ama asla geçirmiyor.biz gazı hafiflettik ama bu seferde kaka yapmıyor poposunu zeytinyagı ile uyarmasam 7 8 gün kaka yapmıyor.sadece anne sutu alıyor ama cocuk yapmıyor.önceden yapıyordu.ben mastit oldum.antibiyotik kullandım ondan mı oldu olası mı vardı bilmiyorum ama...cok moralim bozuluyor..bu sorunu olan veya asan biri varsa beni aydınlatırsa cok sevinirim...hepinizi öpuyorumm..:82:

canım sanmıyorum antibiyotikle alakalı olduğunu çünkü bende mastit oldum dooğumdan 15 gün sonra halada devam ediyor yaklaşık 1,5 aydır antibiyotik kullanıyoruz öyle bir sorunumuz olmadı.hatta kaka sayımız artmıştı.bende korkuyorum antibiyotiklerden bebeğim kilo almayacak diye ama maşalllah şimdilik iyiyiz.bir dr götür istersen canım.bu arada mastitin geçtimi hangi antibiyotiği kullandın sen.

kızlar kızım saatlerdir uyumuyor .mapucci bunu doktora sormuştu sanırım hatırlayan var mı ?? sabah 5 ten beri biraz uyuyor hemen geri uyanıyor fikri olan var mı ??bu arada öyle çok ağlamıyor

benim eşimin babanneside ben bunu 'hıkk' desem çıkarırdım niye sezeryan oldun dedi:1::1: sadece güldüm geçtim

kızlar kızım saatlerdir uyumuyor .mapucci bunu doktora sormuştu sanırım hatırlayan var mı ?? sabah 5 ten beri biraz uyuyor hemen geri uyanıyor fikri olan var mı ??bu arada öyle çok ağlamıyor

canım şimdi bende tam bunu yazcaktım benimkide öyle benimki sabah 8,30 dan sonra hiç uyumadı 5 dk uyuyo 1 saat uyanık hemen uyanıyo aglıyo neden aceba aşılardan olabilirmiki

canım benim oğlanda bu hafta üst üste 2 gün böyle yaptı sabahın 7sinden akşam 10 a kadar 15 saat te 3 saat uyumuştu oda bölük salık bazen huysuzlanıp uyumuyorlar iyiki ağlamıyor ağlasa daha sıkıntı olurdu.

canım şimdi bende tam bunu yazcaktım benimkide öyle benimki sabah 8,30 dan sonra hiç uyumadı 5 dk uyuyo 1 saat uyanık hemen uyanıyo aglıyo neden aceba aşılardan olabilirmiki

canım benim oğlanda bu hafta üst üste 2 gün böyle yaptı sabahın 7sinden akşam 10 a kadar 15 saat te 3 saat uyumuştu oda bölük salık bazen huysuzlanıp uyumuyorlar iyiki ağlamıyor ağlasa daha sıkıntı olurdu.

büyüme atağı diye birşeyden bahsediyorlardı acaba bu dönemle ilgili bir durum mu yoksa bir yerinde bir sancı varda uyandırıyor mu anlamadım .ıkına ıkına da olsa kakasını yapıyor altan üstten gaz çıkarıyor ama sanki zorlanıyor da mı uyanıyor bilmiyorum :((

merhaba kızlar.uzun süredir sizleri takip ediyorum.bende şubat annesiyim.7 şubatta doğum yaptım.tavsiye ettiğiniz şeylerden yarlanıyorum.özellikle süt konusunda.hepinize teşekkürler.yine arada uğrarım.bebişlerinize ii bakın

Back