nasılsınız kızlar?bizde 2.ay aşılarmızı olduk acayip huzsuz 2 gündür bizimki sanırım aşı yerleri acıyor bizim ateşimiz en fazla 37.5 oldu allaha şükür ateşlenmedi fazla.bu günde rota virüsünü aldı babamız 2.dozluk olandan onu yapıcaz akşama.zaten ağızdan veriliyormuş canı yanmicak kuzumun
bu arada salı apartman günü vardı,evine gittiğimiz arkadaşın kayınvalidesi gelmiş erzurumdan .oturuyoruz yaklaşık 12-13 kişi varız kadın habire benisüzyor bir bana bir emirhana bakıyor,en sonunda teyzem çıkardı ağzındakiş baklayı anası iri bebe ufacık dediayyyy çıldırıciğdimsen ne doğurdun teyze sanırım seninki tosun falandı dicektim yaşlı diye seslenmedim.bu eskiler sanırım kendileri 50 kg çocuk doğuruyordu bizim doğurduğumuz çocukları beğenmiyorlar.
:) ben doğumumu yaptım hastanede ilk günümdü görümcelerim geldi ilk 2 saat içinde bir tanesi demezmi "kız çıkara çıkara bunu mu çıkardın... küçücük bu" deli oldum ağrılarımamı yanarsın görümcemin densizliğine mi insan gözün aydın geçmiş olsun der ilk lafı buydu...