nasılsınız kızlar?bizde 2.ay aşılarmızı olduk acayip huzsuz 2 gündür bizimki sanırım aşı yerleri acıyor bizim ateşimiz en fazla 37.5 oldu allaha şükür ateşlenmedi fazla.bu günde rota virüsünü aldı babamız 2.dozluk olandan onu yapıcaz akşama.zaten ağızdan veriliyormuş canı yanmicak kuzumun
bu arada salı apartman günü vardı,evine gittiğimiz arkadaşın kayınvalidesi gelmiş erzurumdan .oturuyoruz yaklaşık 12-13 kişi varız kadın habire benisüzyor bir bana bir emirhana bakıyor,en sonunda teyzem çıkardı ağzındakiş baklayı anası iri bebe ufacık dediayyyy çıldırıciğdim sen ne doğurdun teyze sanırım seninki tosun falandı dicektim yaşlı diye seslenmedim.bu eskiler sanırım kendileri 50 kg çocuk doğuruyordu bizim doğurduğumuz çocukları beğenmiyorlar.
aktarlar zengin oldu sayemizde
nasılsınız kızlar?bizde 2.ay aşılarmızı olduk acayip huzsuz 2 gündür bizimki sanırım aşı yerleri acıyor bizim ateşimiz en fazla 37.5 oldu allaha şükür ateşlenmedi fazla.bu günde rota virüsünü aldı babamız 2.dozluk olandan onu yapıcaz akşama.zaten ağızdan veriliyormuş canı yanmicak kuzumun
bu arada salı apartman günü vardı,evine gittiğimiz arkadaşın kayınvalidesi gelmiş erzurumdan .oturuyoruz yaklaşık 12-13 kişi varız kadın habire benisüzyor bir bana bir emirhana bakıyor,en sonunda teyzem çıkardı ağzındakiş baklayı anası iri bebe ufacık dediayyyy çıldırıciğdim sen ne doğurdun teyze sanırım seninki tosun falandı dicektim yaşlı diye seslenmedim.bu eskiler sanırım kendileri 50 kg çocuk doğuruyordu bizim doğurduğumuz çocukları beğenmiyorlar.
:) ben doğumumu yaptım hastanede ilk günümdü görümcelerim geldi ilk 2 saat içinde bir tanesi demezmi "kız çıkara çıkara bunu mu çıkardın... küçücük bu" deli oldum ağrılarımamı yanarsın görümcemin densizliğine mi insan gözün aydın geçmiş olsun der ilk lafı buydu...
5 gün olmaması normal mi?. Ben bazen yapamadığnda poposunu uyarıyorum kulak çöpüyle. Zeytinyağı içiriyorum yada poposuna sürüyorum.Kızlar su humananin kimyonlu rezene cayı kaka yaptırir mi acaba
Benimki yine 5 gün oldu kaka yapmadı ya ne yapiyim fitil vermek istemiyorum çok ağlıyor yavrum.
Hemen açtım .Şimdi de reflüden bahsediyorlar.Show Tv'de AguBugu Programında Gazlı, Kolik Bebekleri Konuşuyorlar ;}
slm kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim birazda üşüyorum gripmi olcam ne kuzucum gece 1,5 saate falan kalktı sanırım onun sersemliğide var
kızlar agu bugudaki dr annenin yedikleriyle gazın alakası yok diyo haa bide 3 ay dolunca gaz ve kolik bıçak gibi kesilir diyo hadi bakalım az kaldı son 24 gün :))
kızlar bize max baby diye bi markadan acaip güzel hediyeler gelmiş mevlütte ama kim getirmiş bilmiyorum tabi o yoğunlukta ama hepsi o kadar ciciki hatta fotolarını çeker koyarım ama bu max baby nerde satılır kim satar bulamadım yaaa bayıldım ürünlerine bileniniz varmı
Canım o Baby Max Olmasın? Eminmisin MaxBaby Olduğuna?
slm kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim birazda üşüyorum gripmi olcam ne kuzucum gece 1,5 saate falan kalktı sanırım onun sersemliğide var
kızlar agu bugudaki dr annenin yedikleriyle gazın alakası yok diyo haa bide 3 ay dolunca gaz ve kolik bıçak gibi kesilir diyo hadi bakalım az kaldı son 24 gün :))
eminim canım yaa hatta google a yazınca direkt bayb max çıkıyo aynı şey sandım ama sadece araba koltuğu falan var babay max de kıyafet yok yükleyemedimde aksi gibi fotoları
Cnm yorgunluk ve uykusuzluktan olmuş olabilir. Benim de olmuştu birden bire başlamıştı. Geceleyin ateşim çıktı acile gitmiştik. Faranjit başlangıcı dedi. İlaç yazdı ama kullanmadım. Bol sıvı al özellikle C vitamini. Bal tarçın. Bitki çayları. Hasta olursan kullandığın ilaçlar bebeğin sütüne geçermiş.O yüzden başlamadan dikkat et.
İNŞ 3 AY sonra tamamen geçer. Bizimde bir ay 3 günümüz kaldı.
herkese günaydın kızlar,
denizcim emreyi sünnet ettirdik biz 42günlüktü. aslında doğumda yaptıracaktım ama benim doğum biraz sıkıntılı oldu ve bebeğin gelişimi son bir aydır durmuştu çok küçük doğunca kıyamadık bekleik biraz. şimdi keşke hiç beklemeden yaptırsaymışız diyorum çünkü çok kolay oldu pansuman falan yapılmadan sadece bir pomat sürüp bezin içine kapattık 1 hafta boyunca. hiç ağrı acı hiisetmiyor küçükken bebekler. doğru zamanı soruyorsan 2 yaşından önce ya da 7 yaşından sonra yapılmalı canım.
yalnız değilsin canım benim oğlum da 4500'e ulaşamadı hala ama sağlık olsun. başka mesajlarda da yazılmış aylık en az 600gr almalı, eğer alıyorsa sorun yok.
selam güzel annişler..
oğlum uyuyorken yazayım dedim daha önce acı elma yağı aldım kullanayım işe yararsa söylerim demiştim. yaklaşık iki haftadır kullanıyoruz ilk bir kaç gün çokfazla etkisini görmedim ama sonra bayağı rahatlattı böcüğümü karnına (göbek deliğine gelmeyecek şekilde) ve ayak topuklarına ovarak masaj yapıyorum biraz sonra bebişim gazını çıkarıp kakasını yapıyor ve rahatça uyuyor ben memnun kaldım tavsiye ediyorum. bir tatlı elma yağı varmış birde acı elma yağı ama acısı olacak birde fiyatları değşiyor aktar en iyisi dolayısıyla en pahalısını verdi diğerlerine zeytinyağı ekliyorlar etkisi azaltıyor dedi adamın yalancısıyım ama ben memnunum birde doktora sordum tavsiye ediyorum kullanmaya devam et dedi kısaca tavsiye edilir...
gunaydın kızlar dun sut yok dıye uzuluyordum ya aksam gordugum bır bebekten sonra sutumun bu gıdısle hıc artmıycagına kanaat getırdım bı arkımın bebegı sırf anne sutuyle beslenıyor ve daha 5 aylık olmasına ragmen ende boyda masallah 15 aylık gıbı ama cocuk annesını bır emıyorkı yanaklar dudaklar ıcerı kacıyor cork cork dıye kadının memesını yutucak sandım hatta bı arabızım pasada memeyı cıgnıyor dudagının ucuyla cocuga sankı acı bısey verıyorum gıbı
canım benim bebişte bol gazlı olduğu için çok zorlanıyoruz gazını çıkarınca rahat yavrum kendi kendine uyuyor beşiğinde hele gazı varsa çıkaramıyorsa ne yaparsam yaapyım rahatlatamıyorum yavrumu bende aldırıcam az sonra senin tavsiyen üzerine:) umarım bizde de işe yarar. çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?