günaydın hepinize bol sütlü az gazlı günler :))
ayy canım benim ailem istanbulda annem umayı çok özlüyo sen benim anneme ben senin annene gidiyim bari diycektim ama senin annede çok uzakmış :))
ben 25 günlükken uçağa bindim umayla biraz huysuzlandı ama 1 saat nede olsa
saol canım inş sizinkinin çıkmamıştır
maşallah selin hanıma ayy hale umay 15 günde 1 kilo almıştı geçen ay bana dr anne sütü veriyosan sadece sorun yok demişti ama ben korkuyorum
benimde sütüm sarı renkte geliyo sanırım ondan daha çok kilo alıyo
seda dr bana her istediğinde ver daha ne istiyosun emsin bebek dedi anne sütünden obez olunmaz dedi hem umay tam bi tombiş yani
ağlayıp kızarıp bozarıp kavga ediyorsa memeyle belki yetmiyor olabilir???
benim sütüm yaylımda hala gelecek
tek memeden 15 diğerinden 20ml çıkıyo sağınca genelde
kızıma biberonla 120lik yapınca baygınlık geçiriyo resmen birgün fotosunu eklicem yıgılıp kalıyo yavrucak
zaten 5300 gr olmuş kilosu
annesi gibi obez olcak diye ödüm çıkıyo ya
yarından itibaren 1 biberon az vercem diete sokcam kuzuyu
ay kızlar bu arada aşağıdaki link çok komik bikaç sayfa okudum gülmekten öldüm vkit bulupta bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
[/QUOTE]
sen bide benimkini görsen bende çok korkuyorum o obezlikten anası zaten kilodan çekiyo şimdiden 6100 gr olmuş sıpam
benim durumumda karışık canım.dilekçem onaylandıysa 15 mayısa kadar uzatıyorum en fazla ...sonra raporla uğraşacaz(
evet canım ..beyşehir ilçesi yakın zamanda gitmek istiyorum yaa ..kardeşlerim babam daha kızımı görmediler..uçakla konya ya inip ordan beyşehir e geçmeyi planlıyorum ama elimde bebekle de korkuyorum((
ayy canım benim ailem istanbulda annem umayı çok özlüyo sen benim anneme ben senin annene gidiyim bari diycektim ama senin annede çok uzakmış :))
ben 25 günlükken uçağa bindim umayla biraz huysuzlandı ama 1 saat nede olsa
yaa hani bu aşı uyku yapıyodu bizm kız aynı 2ye kadar uyudu şimdi ayakta ama pek keyfi yok aglamaya mecali yok eşime diyorum da böyle o da huysuzlaştıgında aşı mı yaptırsak diyoben kıyamam ama neyse ateşi çıkmasında :18:
nurcum gözünaydın manisadaymışın
deryacım seni çoook ii anlıyorum amannn onlarda bebekli yere geliyolar hoş görsünler zaten habersiz saylıyr önceden söylememişlerdışardan al bişiler eşin de erken gelsin biraz gelebilirse en azında duş alırsın
gözdecim umayın ateşi çıkmış gece geçmiş olsun canım aman bizimki çıkmaz inş eşim de yok akşam :18:
walla bu babalık yaramadı kocalalrımza benimki de bazen tuhaflaşıyo
saol canım inş sizinkinin çıkmamıştır
Kızlar ben geldim... Bugün karma aşımızı olmaya gittik kızım 57 cm ve 5200 gr olmuşGeçen ay 4000 gr dık 1 ayda 1200 almışız ebe çok şaşırdı ve çok kemikli bi bebek bu dedi.D vitaminni kesin dedi çünkü bıngıldağı hızlı kapanmış en azından 3 ayın sonuna kadar kapanmasın isteriz dedi sinir oldum ya ee siz verdiniz bu damlayı dedim.Evet her bebeğe veriyoruz zaten ama sizin bebeğinizin kemik gelişimi bayağı ileri dedi.İyi bişeymi söyledi kötümü anlamadım doğrusu.Rota virüsünüde yaptırmadık kızlar ya kadın konuşa konuşa ikna etti bizi valla iyimi ettik kötü mü ettik bilmiyorum ama biranda öyle karar verdik Allah sonumuzu hayreylesin.Baş çevremiz 39 cm. Kızlar sütüm çok çok bol değil ama çok sarı kızımın kilo alımını buna bağlıyorum ne kadar sarıysa o kadar yağlıdır derler.sizin renkler nasıl?
maşallah selin hanıma ayy hale umay 15 günde 1 kilo almıştı geçen ay bana dr anne sütü veriyosan sadece sorun yok demişti ama ben korkuyorum
benimde sütüm sarı renkte geliyo sanırım ondan daha çok kilo alıyo
canım ben yeni yeni sağmaya başladım artık gündüz oylandığı için eskisi kadar emmiyo bi göğüsten 120-150 arası çıkmıştı ama gündüz sağmadım gece iyice dolunca sağmıştımsütü olupta mama takviyesi yapmayan anneler Allah askına bana bı cevap verın sutunuzu hıc bebgınız emmeden sagdınızmı kac cc cıkıyorda cocuklarınız doyuyor ??
ben artık cıldırmak uzereyım cunku emzır sutun artar sagma dedıler dıye emzırıyorum fakat cocuk doymuyor ustune mama yapıyorum bunu sılıp supuruyor sagıdıgım zaman ıkı gogusten 110cc 120cc cıkıyor ama bebek doyuyor ustune mama yaptıgımda kusuyor artık neyapıcagımı neye ınanacgımı sasırdım sut yapan herseyı yıyorum artın dıye ama yok yok yok!! neolu rbana yardımcı olun sutu olan anneler:26:
selam kızlarr ben geldimm
bugün oğlum öğlen uyandı huysuzlandı ağladı durdu çamaşır makinası çalışıyodu sıkmaya başladı hemen banyoya gittik meteyi makinanın üstüne yatırdımmanında sustu sıkarken makina biraz sallanıyo ya pek hoşuna gitti.esnedi durduu.sonra makina bitti durdu ayhh benimki ağlamaya başladıı
sonra giyindik süslendik babannemize gittik misafir vardı.pek huysuzluk yapmadı uyudu falan bende uyumuşum 2 saat valla çok iyi geldi
cumartesi mevlüdümüz var malum internetten şu mavi puantiyeli mevlüt şekeri kutularından almıştm onların için şeker koydum hazırladım. mete beyide yıkadık pakladık uyuyo şimdi
maşallah maşallahh kızınaaa
bizde 41. gün gitmiştik kontrole 5000 gr dı boyuda 56 cm. doktor her istediğinde emzirme aşağı yukarı 2 saat olsun bikere emsin tam emsin dedi.oyala o arada oynat konuş emzik falan ver dedi ama ben yapamıyorum yazık ağlayınca nasıl dicem saatin gelmedi bekle diye emziriyorum valla
ben artık hiç sağmıyorum bnimde sağınca acayip acıyo göğüs uçlarım oğlum emiyoo artık boşaltıyomu boşaltaıyomu bilmiyrum ama doyuyo çok şükür bazen kendi bırakıyo emmeyii doymasa bırakmaz dimi
bide benim sütün rengi beyaz
benim emzirdikçe çoğaldı benime biara azdı akşamları bitiyodu çok şükür şimdi kıvamı iyi
seda dr bana her istediğinde ver daha ne istiyosun emsin bebek dedi anne sütünden obez olunmaz dedi hem umay tam bi tombiş yani
yok canım mama falan verme sen illa kilolu olması gerekmez hem gayet iyi bence kilosukızlar yaa bu süt işini hiç anlamadım...benim sabahları falan göğüslerim çok dolu oluyoo gündüzleri arada bii tek göğüsten sabahlarıı 150 ml sağıyorum ama gündzleri 70 i geçmiyo mesela...kızım emdikçe sütün geldiğini hissediyorum ama...doyuyomudur acabaa yaa...3 kilo doğdu şimdii 5.100 meselaa....siz mamada takviye yapıorum diince bnmde yapasım gelioo
başka ilden alınan heyet raporu geçerli oluyor canım ama normal raporları bilmiyorum
kahverengi olmadan al canım fırından:) ben pembemsi olunca alırım hep dakika tutmam rengine bakarım
ben çok zorda kalınca mutfakta falan iş yaparken koyuyorum :)
40 ı çıkınca koydum 1-2 kere şimdiye kadar
ama benimkisi hafif yatar gibi kafa koycak yeri var
moralini bozmak gibi olmasında ben ilk kızımdada bundada ne varsa ne denilirse ne duydumsa ne okudumsa heoppsini yaptum hepsini yedim
internette dolaşan tüm siteleri inceledim uyguladım yedim yedim yedim içtim içtim içtim
olsa bende süt olurdu
arttımı?
eh 20ml kadar
kilo olarak kaldı sonra
olmayınca olmuyor arkadaşım bizim bebeklerin rızkı bukadarmış benim vicdanım rahat elimden geleni yaptım sende strese girme artık
bence yani
ben ondanda içtim ama
asa ortalığı yıkar ağlar o annesi
sen mama falan verme
yetiyordur ona
yok lal bence öyle değil
sabahtan akşama kadar emzirdiğimi biliyorum en arttımı yook
bence vücut yapıyor
her bünye farklı işte
zayıflığa şişmanlığa uzunluğa kısalığa memelerin büyüklüğüne bakmıyor bu
varsa var yoksa yok maalesef
bence :))
QUOTE=too__be;18574954]benim kız memeyide zor emiyoo zaten kavga dövüş sankii kaçırcaklarmış gibii emiyo memeyi biberonuda beceremiyoo zavallıcık dışsrı çıktığımda sağıp koyuyorum ilkk bii eveliyoo geveliyoo ağzındaa bu nasıl bişii der gibii sonraaa acemi acemi emiyoo...bugün dr sordum emerkn kavga ediyo memeyle diee o da hırslı bi bebek dedii ne alakaysaaAllahım hepimizin sütüne bolluk versin ama hemen pes etmeyinn
ağlayıp kızarıp bozarıp kavga ediyorsa memeyle belki yetmiyor olabilir???
benim sütüm yaylımda hala gelecek
tek memeden 15 diğerinden 20ml çıkıyo sağınca genelde
kızıma biberonla 120lik yapınca baygınlık geçiriyo resmen birgün fotosunu eklicem yıgılıp kalıyo yavrucak
zaten 5300 gr olmuş kilosu
annesi gibi obez olcak diye ödüm çıkıyo ya
yarından itibaren 1 biberon az vercem diete sokcam kuzuyu
ay kızlar bu arada aşağıdaki link çok komik bikaç sayfa okudum gülmekten öldüm vkit bulupta bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
sen bide benimkini görsen bende çok korkuyorum o obezlikten anası zaten kilodan çekiyo şimdiden 6100 gr olmuş sıpam