mrb bende sütüm az olduğu için mamada veriyorum bizdede çok gaz yapıyor aptamil1 kullanıyoruz birde bebeğimin reflüsü var oyüzden aptamilar da kullanıyoruz bizde 300 lira veriyoruz conformil dahamı az gaz yapıyor
slm kızlar 2 gündür gece çayı veriyorum ama fazlamı geliyor nedir oğlum sürekli uyuyor.hele dün 30 ml verdim sarhoş gibi yavrum yarım saatlik zar zor kaldırıyorum mama yiyip uyuyor.ağır mı geldi oğluma nedir
Kızlar yaz geliyor artık üzerimize daha ince şeyler giyeceğiz. O yüzden sütyen araştırmaya başladım. Penye olmayan tiplerden. Emzirme atleti kullanıyorum şu an ama penye olduğu için göğüs uçları gözükebiliyor bazen ve daha salaş oluyor.
İnternetten bu ürünü buldum alanınız var mı? Almaya karar verdim
Chezelle Lingerie / Elegant Emzirme Styeni Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
Bu da penye gibi ama daha kalın duruyor.
Chezelle Lingerie / zel Destekli Emzirme Styeni ( Modal ) Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
bebişleri ekleyen arkadaşlar çok ama çok tatlılar bayıldım resimlere bakıyorum hemen hemen herkesin bebişi maşallah saçlı benim kızımın saçı yok o yüzden şapkasız aynı erkek
MANİKK canım biz aptamil 1 i kullandık çok gaz yaptı dikkat et.aptamilin sitesinden mama çeşitlerine bak uygun olanı seç.tabi dr una da sor.bize milumil yada conformil (aptamilin)alın dedi.conformil daha az gaz yaptığı için onu aldık.
HÜZÜNÇİÇEĞİ sana da geçmiş olsun
CNNP sağol canım bebeklerle anca yazıyoruz
EMELMUHAMMED nazardan lolabilir canım.evden çıkmadan ben her zaman felek nas ve ayetel kürsi okuyorum bebeişime dene sende.
DİLLERİM LAL hoşgeldin canım
BUSEMM zor valla bizde 2 gün yoğun bakımda yattık seni anlayabiliyorum
GÖZDE canım kolay gelsin bebekle zor oluyor
FUFUKA canım biz ana dizi aldık bir bak işine yarar bence ben de çok sallıyorum çünkü
bende senin gibi çıkartıyorum canım ama mutlaka bi miktar kusuyolar fazlası çıkıyoı derler ama miktar fazlaysa yani 1 çay bardağı kadar ve fışkırtarak kusuyosa o sıkıntı oluyo yoksa gerisi sorun diilmişKızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba(
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
slm kızlar 2 gündür gece çayı veriyorum ama fazlamı geliyor nedir oğlum sürekli uyuyor.hele dün 30 ml verdim sarhoş gibi yavrum yarım saatlik zar zor kaldırıyorum mama yiyip uyuyor.ağır mı geldi oğluma nedir
gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
muhabbete son mesajdan dalayım canım benim kızım ilk doğduğunda bir komşum demişti eceleri açma altını alışsın diye bende olurmu öyle şey çocuk b.k içinde mi kalsın demiştim ama zaten artık uyurken yapmıyor çişini bende artık her emzirmeye almıyorum ya yaptıysa diye açıyorum bazen yapmamış oluyor .alışıyor demekki :))
kızlar biraz yorumlara baktım da bu gece çayındaki anason bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkide bulunuyormuş uyuşturduğu için.gece çayı kullananların dikkatine
Canım ben neden mi üzüldüm.. Benim oğlum 1.300 gr doğdu 1 kiloya kadar düştü. 1 AY yoğun bakımda kaldı ve her yeri delik deşik içinde mosmordu. Sabah gittiğimizde bebeğimizi görmeye ii dediyseler öğlen gidişimizde herşeye hazırlıklı olun diyebildiler.. Ben bebeğimi her an kaybedicem korkusuyla büyümesini bekledimm.. Sütüm gitti.. Doktoru anne sütü almalı bu bebek yoksa bağırsakları patlar ameliyat gerekir yada ölür dediğinde 1 damla gelen sütümde yok oldu. Süt anne buldum bebeğime.. 2.300 olana kadar anne sütüyle beslendi.. Benim bebeğim keşke 2 kilo doğmuş olsaydı çünkü bebeğimin 2 kilo olabilmesi benim bi zamanlar en lüks hayalimdi( Ama çok şükür şimdi bizimle sağlıklı.. En güzel emeğim en güçlü erkeğimm o benimmmm.
ben de veriyorum zeytinyağı hatta kızıma verdiim diğer şeylerin yanında en çok içim bunda rahat ..doğal bir şey sonuçta.boşuna mucize demiyorlar ....Zincoyu bende hiç beğenmedim içinde dereotu yağı olduğundan bebişime kokusu ağır geldi. Ne zaman verdiysem o gün daha da huzursuz oldu bebişim vermiyorum artık hiçbir damla.
Kakasını zor yapan bebişler için ağızdan da zeytinyağı veriliyormuş veren var mı? Aynı zzamanda kalp doktoru da önermiş bir arkadaşıma.
ben de pırasa yedim canım dün ..gaz yapıp yapmadığını ayırt edemedim ama en çok süt yapan yemeklerden biri prasa yemeği ...herkese selam kızlar gazlı ve zor bir gecenin ardından sabah oldu; kaka yapıp rahatladı bizimki nihayet. akşam pırasa yemeği yapmıştım acaba o mu dokundu? siz yiyormusunuz gaz yapar mı pırasa? artık ne yesem şaşırdım
seda hoşgeldin
gözde ben süpürge yaparken salona alıyorum bebeği o zaten uyanıksa bile süpürge sesiyle uyuya kalıyor, diğer odaları süpürürken de süpürgeyi kapatmadan yanına gelip kontrol ediyorum. hem sese alışsın hem de ben işimi yapıyorum böylece. dene bakalım belki umay da sever süpürge sesini.
moonsun çalışmaya başlamışsın, kolay gelsin. bebekten ayrılmak kimbilir ne zor gelmiştir.
arzuh bebek açsa çabuk uyanıp tekrar emmek isteyebilir, sıvı alımını arttır sütler çoğalınca daha çok doyup daha çok uyur belki bebiş
mapuci kızı uyutmuşsun sonunda, sen de dinlen biraz. zorlu bir maraton var hepimizin önünde fırsat buldukça yatmak lazım
fatmacım tarifler devam ediyor, hani biz zayıflayacaktık canım ya))) böyle dediğime bakma hemen kaydettim tarifi. yok yok kendim yemem tabi ki misafirler için )))
anadizi çözüm olabilir canım zaten arkadaşlar söylemiş :))merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....
bizde de aynı oldu canım yarıda pes ettik :)))slm kızlar bbeğim gündüzleri pek uyumuyor o yüzden çok uğrayamadım.
Bu arada bebeğimin yanaklarında önce sivilce vardı sonra kırmızılıklar oluşmuştu. Hametan sürdüm sonunda geçti:76:
Bu arada dün açılışı yapmaya çalıştık ama pek başarılı olamadık. Bende yanma oldu sezeryanlıyım bu arada.Eşim de çok ısrar etmedi. Bu yanma herkes de oldu mu zamanla geçti mi kızlar?
canım kesik peynir halinde geri veriyorsa sorun yok ama sütü çıkarıyor sanırım seninki çok emiyor da olabilir bebekler bazen hırs yapıp hızlı hızlı emiyorlar ..o da fazla gelyor tabi :))Kızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba(
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
kızlar biraz yorumlara baktım da bu gece çayındaki anason bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkide bulunuyormuş uyuşturduğu için.gece çayı kullananların dikkatine
selam kızlar ayyy 1 günde bile geçmiş birikmiş az okuyayım didim ama hepsini okuyamadım
valla meğer ne kadar hayatımda önemli bir yereymişsiniz haberim yokmuş hepinizi çok özlemişim
sabah kayınvalidem geldii sağolsunlar annemle birlikte dip köşe bucak temizlediler yine camları sildiler falan cumartesi malum mevlüd yapıcaz.bende bi toz aldım sonra mete uyandı onu uyt falan derken yine hi bişi yapmadım
kayınvalidem Allah razı olsun herşeyi yaptı yapıoda mevlüt i,çin tatlıyı yemekleri herşeyi o yapacak getircek temizliğimide yaptı daha ne isterim
sezonlar açılmış ohh ohh ne güzel.bizde tık yok dahamalum 40ım daha yeni çıktı zaten annemde var evde.ahh yazık kocama bak acıdım şimdi.hiç bişi demiyoo gerçi.napsın hergün göğsü dışarda bir kadın her ne kadar seksi olmasada sütten büyümüş göğüsler tahrik unsuru ama o uzaktan bakabiliyo ancak hakimiyet oğlumun elinde ahahaha
bu arada kızlar real de canbebe nin alt açmaları ve milupanın emziren anne çayı indirimde.alt aöçma 7 lira çay 11 lira valla paket paket aldık stokladık haberiniz olsunn
Bende acmıyorum üşür diye zaten gece yapmıyor sabah bezi çok dolu olmuyo.kaka yaparsa acıyorum.gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
canım kesik peynir halinde geri veriyorsa sorun yok ama sütü çıkarıyor sanırım seninki çok emiyor da olabilir bebekler bazen hırs yapıp hızlı hızlı emiyorlar ..o da fazla gelyor tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?