2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel ya bizim aile hekimi biz yapamıyız kapsamda olmadığı için dedi öfff bi oraya git bi buraya olucaz yani hayret bişiii

Zincoyu bende hiç beğenmedim içinde dereotu yağı olduğundan bebişime kokusu ağır geldi. Ne zaman verdiysem o gün daha da huzursuz oldu bebişim vermiyorum artık hiçbir damla.

Kakasını zor yapan bebişler için ağızdan da zeytinyağı veriliyormuş veren var mı? Aynı zzamanda kalp doktoru da önermiş bir arkadaşıma.

herkese selam kızlar gazlı ve zor bir gecenin ardından sabah oldu; kaka yapıp rahatladı bizimki nihayet. akşam pırasa yemeği yapmıştım acaba o mu dokundu? siz yiyormusunuz gaz yapar mı pırasa? artık ne yesem şaşırdım
seda hoşgeldin
gözde ben süpürge yaparken salona alıyorum bebeği o zaten uyanıksa bile süpürge sesiyle uyuya kalıyor, diğer odaları süpürürken de süpürgeyi kapatmadan yanına gelip kontrol ediyorum. hem sese alışsın hem de ben işimi yapıyorum böylece. dene bakalım belki umay da sever süpürge sesini.
moonsun çalışmaya başlamışsın, kolay gelsin. bebekten ayrılmak kimbilir ne zor gelmiştir.
arzuh bebek açsa çabuk uyanıp tekrar emmek isteyebilir, sıvı alımını arttır sütler çoğalınca daha çok doyup daha çok uyur belki bebiş
mapuci kızı uyutmuşsun sonunda, sen de dinlen biraz. zorlu bir maraton var hepimizin önünde fırsat buldukça yatmak lazım
fatmacım tarifler devam ediyor, hani biz zayıflayacaktık canım ya))) böyle dediğime bakma hemen kaydettim tarifi. yok yok kendim yemem tabi ki misafirler için)))

ben bir kaç defa verdim, ama önce ılıtıp soğuttuktan sonra ver. asidi gitsin yoksa bebeğin midesine zararı olur. ben bir tatlı kaşığıyla ocağın üstünde ılıtıp sonra çay kaşığına aktarıp 1 kaşık verdim. her seferinde de 1-2 saate yaptı kakasını

merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....

slm kızlar bbeğim gündüzleri pek uyumuyor o yüzden çok uğrayamadım.
Bu arada bebeğimin yanaklarında önce sivilce vardı sonra kırmızılıklar oluşmuştu. Hametan sürdüm sonunda geçti:76:

Bu arada dün açılışı yapmaya çalıştık ama pek başarılı olamadık. Bende yanma oldu sezeryanlıyım bu arada.Eşim de çok ısrar etmedi. Bu yanma herkes de oldu mu zamanla geçti mi kızlar?

canım 2 doz oluyo benim bildiğim marka bilgim yoktu adam da bişi demedi tel.den konuştuk zaten
aile hekimim bi yorum yapmadı ama dr.umuz tavsiye etti sonuçta dr çocuk-bebek uzmanı aile hekimi pratisyen... ayrıca etrafımızda baya sorduk herkes yaptırın dedi bide kaynım amerikada onlara sorduk burda aşı takviminde devlet yapıyo yaptırın dedi

Ay ne güzel ya bizim aile hekimi biz yapamıyız kapsamda olmadığı için dedi öfff bi oraya git bi buraya olucaz yani hayret bişiii

ne alaka yaa bi damla sonuçta hadi aşı olsa vursa neyse saçmalamış bence

canım ben 1 kere verdim yağı kaşıkla ısıttım soguttum ,biraz sütümü sagıp karıştırıp verdim direkt vermedim hemen yaptı kakasını

merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....

canım valla ben ayakta sallamaya başladım yoksa altından kalkamazdım hanfedni şimdiden 6 kilo oldu bile

Söylediğin iyi oldu cnm bilmiyordu asidinin gitmesi gerektiğini

sallanarak uyuyorsa aşağıdaki gibi bişey işini görür canım
çok paralar vermene gerek yok bence

bende yanma değilde acı oldu biraz
yanma varsa sistit olmayasın?

Anladım canım bizim aile helimi uzman da o her aşıyı yaptırmayın küçücük çocuğa bazıları para tuazğı daha aklanmadı bu aşı dedi de o yüzden sordum sonunda biz de yaptırcaz galiba :}

Kızlar yaz geliyor artık üzerimize daha ince şeyler giyeceğiz. O yüzden sütyen araştırmaya başladım. Penye olmayan tiplerden. Emzirme atleti kullanıyorum şu an ama penye olduğu için göğüs uçları gözükebiliyor bazen ve daha salaş oluyor.

İnternetten bu ürünü buldum alanınız var mı? Almaya karar verdim

Chezelle Lingerie / Elegant Emzirme Styeni Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com

Bu da penye gibi ama daha kalın duruyor.

Chezelle Lingerie / zel Destekli Emzirme Styeni ( Modal ) Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com

Canım evet oral damla.

Aşı 2 çeşit. 3 doz vurulan 115, 2 doz vurulan 142 lira.

Biz 2 dozluktan yaptırdık...

bende yanma değilde acı oldu biraz
yanma varsa sistit olmayasın?[/QUOTE]

Canım acı oldu işte yani o an ne bilim tam da anlayamadım. Biz gene denemelere devam edelim.Acı zamanla geçti mi peki?

kızlar sağolun ya..resimdeki uygun fiyatlı birşeye benziyor..onu alsm işimi görür..teşekkür ederim tekrar:)))))))))))

doktorlar genelde penye öneriyor canım emzirirken,süt kanlları rahat etsin die göğüs ucu için zaten göğüs pedi kullanıyoruz ucu görünmüyor göğsünün rahat ol ;}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…