kızlar rota aşısı yaptıranlar bu aşı damla şeklinde mi? ben bugun siparişi verdim de eczaneye 115 tl dedi ben 140 civarı duymuştum ucuz geldi bi sorun olmaz dimi yaa :26: perşembe yaptırcaz diğer aşılarıyla aile hekimiyle de görüştüm biz verelim hastaneye gitmeyin dedi damlaymış meger
zinco kullandık çok iyi gelmedi sanki sonra biz de neo baby gripe water kullanıyoruz ama o da işe yaramadı sanki dediğin gibi bi de saati saatine uygulamaya başlıyım faydaı olcak mı.. elma yağınıda hep duydum da almadım bi alıyım..Sağol canım
Zincoyu bende hiç beğenmedim içinde dereotu yağı olduğundan bebişime kokusu ağır geldi. Ne zaman verdiysem o gün daha da huzursuz oldu bebişim vermiyorum artık hiçbir damla.
Kakasını zor yapan bebişler için ağızdan da zeytinyağı veriliyormuş veren var mı? Aynı zzamanda kalp doktoru da önermiş bir arkadaşıma.
evet canım ağızdan damla şeklinde hangş markayı sipariş verdin? 2 marka varmış biri 2 doz biri 3 dozmuş belki fiyatı da farkediyordur..
Aile Hekimin yapmanı önerdi mi rota virüü aşısını,bizimki gereksiz dedi de
Ay ne güzel ya bizim aile hekimi biz yapamıyız kapsamda olmadığı için dedi öfff bi oraya git bi buraya olucaz yani hayret bişiii
Zincoyu bende hiç beğenmedim içinde dereotu yağı olduğundan bebişime kokusu ağır geldi. Ne zaman verdiysem o gün daha da huzursuz oldu bebişim vermiyorum artık hiçbir damla.
Kakasını zor yapan bebişler için ağızdan da zeytinyağı veriliyormuş veren var mı? Aynı zzamanda kalp doktoru da önermiş bir arkadaşıma.
merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....
ben bir kaç defa verdim, ama önce ılıtıp soğuttuktan sonra ver. asidi gitsin yoksa bebeğin midesine zararı olur. ben bir tatlı kaşığıyla ocağın üstünde ılıtıp sonra çay kaşığına aktarıp 1 kaşık verdim. her seferinde de 1-2 saate yaptı kakasını
merhaba güzel anneler..kızım 8 de kalktı..kolarımda salla salla anca uyudu..buna bir çözüm yok mu..
ayakta sallamaya mı alıştırmalı yoksa sallanan birşeyler mi almalı beşik dışında tabi....
slm kızlar bbeğim gündüzleri pek uyumuyor o yüzden çok uğrayamadım.
Bu arada bebeğimin yanaklarında önce sivilce vardı sonra kırmızılıklar oluşmuştu. Hametan sürdüm sonunda geçti:76:
Bu arada dün açılışı yapmaya çalıştık ama pek başarılı olamadık. Bende yanma oldu sezeryanlıyım bu arada.Eşim de çok ısrar etmedi. Bu yanma herkes de oldu mu zamanla geçti mi kızlar?
canım valla ben ayakta sallamaya başladım yoksa altından kalkamazdım hanfedni şimdiden 6 kilo oldu bile
canım 2 doz oluyo benim bildiğim marka bilgim yoktu adam da bişi demedi tel.den konuştuk zaten
aile hekimim bi yorum yapmadı ama dr.umuz tavsiye etti sonuçta dr çocuk-bebek uzmanı aile hekimi pratisyen... ayrıca etrafımızda baya sorduk herkes yaptırın dedi bide kaynım amerikada onlara sorduk burda aşı takviminde devlet yapıyo yaptırın dedi
kızlar rota aşısı yaptıranlar bu aşı damla şeklinde mi? ben bugun siparişi verdim de eczaneye 115 tl dedi ben 140 civarı duymuştum ucuz geldi bi sorun olmaz dimi yaa :26: perşembe yaptırcaz diğer aşılarıyla aile hekimiyle de görüştüm biz verelim hastaneye gitmeyin dedi damlaymış meger
Kızlar yaz geliyor artık üzerimize daha ince şeyler giyeceğiz. O yüzden sütyen araştırmaya başladım. Penye olmayan tiplerden. Emzirme atleti kullanıyorum şu an ama penye olduğu için göğüs uçları gözükebiliyor bazen ve daha salaş oluyor.
İnternetten bu ürünü buldum alanınız var mı? Almaya karar verdim
Chezelle Lingerie / Elegant Emzirme Styeni Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
Bu da penye gibi ama daha kalın duruyor.
Chezelle Lingerie / zel Destekli Emzirme Styeni ( Modal ) Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?