2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben artık işe başladım erken doğum nedeniyle doğum iznim yanınca mecbur başladık rapordu yıllık izindi ancak bu zaman kadar uzatabildim ama işim evime çok yakın arbamla 10 dakidada evdeyim o yüzden çok kafama takmadım şimdi kayınvalidem evde bebişime bakıyor ama gerçekten 12 ye kadarda olsa acayip özlüyorum canım o benim uzun süre görmeyip eve gidince bir büyümüş geliyor bana anlatamam
zaten çok büyüdük 3,5 aylık olduk artık acayip ya eve gidip anneciğim diye sesleniyorum nasıl o minik ağzı büküpte ağlıyor benide ağlatacak resmen beni artık tanıyor o gülücükler içlenmeler nazlar allahım ne kadar güzel şeyler yaratıyor dedim gerçekten anne olmak muhteşemmiş

tşkler cnm tarif için. bişi sorucam.bu sos gibi bişey olucak dimi.yani hazır pasta tabanının üzerine sürüp pişiricez.sonra diğer keki üstüne kapatıp,kesip mi servis edicez?

kızlar günaydın dün dr gittik 40 kontrolu vardı. dr normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi eşşimin gözleri parladı sonuç kaçamadım sezonu açtık

hmmm ama çok lezzetli ouyooo :)

tşkler cnm tarif için. bişi sorucam.bu sos gibi bişey olucak dimi.yani hazır pasta tabanının üzerine sürüp pişiricez.sonra diğer keki üstüne kapatıp,kesip mi servis edicez?

diğer pastabanı hiç kullanmayacaksın onu stretchfilme sarıp sakla sonra birdaha yaparsın bundan
bu kekin üstüne dökülüp yayılıyor sonra üstü kızarınca servis ediliyor okadar

hayırlı olsun canım
bende şimdiden kara kara düşünmeye başladım işe başlayınca nolcak diye bide biz bakıcıya vercez iki ailede burda yok hazirana kadar uzatabiliyorum ancak:26:

kızlar günaydın dün dr gittik 40 kontrolu vardı. dr normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi eşşimin gözleri parladı sonuç kaçamadım sezonu açtık

hadi hayırlı olsun

SEDACIM ÇOK GÜZEL ÇOK FARKLI GÜZEL GÜNLERDE TAK

begenmene çook sevindim canım ay bide ççooooookkk kolay bir tarif buldum nette yaptım eşimle ben çok beğendik
5 dk oluyor pişme süresiyle 15 dk kurtarıcınız olabilir bi misafir gelince yazayım bak:

5 DAKİKA KEKİ
1 su bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 su bardağından biraz eksik pudra şekeri
malzemenin hepsini karıştır bırak çayları koyacağın zaman hazır pasta altının birine bu karışımı sür fırını yak ve üstünü hafif kızart (burada dikkat çabuk oluyor) ...
[/QUOTE]

CANIM BAYILIRIM BÖYLE KOLAY TARİFLERE HELEKİ ŞU DURUMDA NE KADAR HIZLI OLURSA İŞLERİMİZ O KADAR İYİ AMA BEN TAM OLRAK ANLAMADIM BU TARİFİ ÇOK BEĞENİLMİŞ BİR KEZ DAHA ANLATIRMISIN ESKİLERİ OKUYAMADIM BİZDE DENEYELİM BAKALIM

BU TARİFTE HARİKA SANIRIM MALZEMELER SADECE BU KADARMI ÇOK AZMIŞ ÖZELLİKLE KURABİYEKERDE MARGARİN OLUYORYA GENELDE BEN HİÇ SEVMİYORUM HİÇ SAĞLIKLI OLMUYOR BU TARİFE BAYILDIM O YÜZEN BENDE SİZE YARIN BİR TAHİNLİ KURABİYE TARİFİ VEREYİM BENİM ÇOK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR EMİNİM SİZDE ÇOK BEĞENİRSİNİZ TAHİN HEM SÜTÜDE ARTIRIYORMUŞ YA BAYAĞI İYİ GELİYOR BANA

OHOOO BİZ O SEZONU ÇOKTAN AÇTIK KAÇIŞ YOK EŞLER SABIRSIZLIKLA O ANI BEKLİYORLAR ÇÜNKÜ AMA ESKİYE DÖNDÜĞÜM İÇİN BENDE ÇOK MUTLUYUM ÇOĞU KİŞİ O KADAR ZAMANDAN SONRA ZOR OLUYOR AĞRILAR OLUYOR FELAN DEMİŞLER BENDE STRESE GİRMİŞTİM AY NASIL OLACAK YAPAMAYACAĞIM İSTEMEYECEĞİM GİBİ AMA ŞÜKÜR ONUDA KAZASIZ BELASIZ ATLATTIK :)))

Günaydın Kızlar Dün Gece Sadece 3 Kez Uyandı Bi 3 Saat Bi 2,5 Saat Arayla Valla Maşallahı Vardı Ama Dün Gündüz Çok Uyumadı, Gecede Sağlam Süt İçti Onlardan Oldu Heralde.. Akşam Gece Çayı Alalım Diye Gittik Gittiğimiz Markette Yoktu Reale Gidecektik Ama Hava Soğuktu Ve Arabasız Çıkmıştık Vazgeçtik Bi Almak Nasip Olmadı Şu Gece Çayını :}

yaa biz 3 günlükken dr direk aptamil 1 vermişti biz onu kullanmıştık bi süre hani o kilo verdiği arılık riski olduğu dönemde niye bize onu verdi ki direk :S

Hoşgeldin canım özledik seni, valla seni tahmin edebiliyorum ben işim olup da foruma giremediğim zaman ayy acaba ne yaptılar neler oldu ayy şunu da paylaşsaydım kızlarla diye deliriyorum :}

neyseki geldin hoşgeldin metehan da kocaman olmuş maşallah.. öpüyorum seni de metehanıda ;}

CANIM BAYILIRIM BÖYLE KOLAY TARİFLERE HELEKİ ŞU DURUMDA NE KADAR HIZLI OLURSA İŞLERİMİZ O KADAR İYİ AMA BEN TAM OLRAK ANLAMADIM BU TARİFİ ÇOK BEĞENİLMİŞ BİR KEZ DAHA ANLATIRMISIN ESKİLERİ OKUYAMADIM BİZDE DENEYELİM BAKALIM

BU TARİFTE HARİKA SANIRIM MALZEMELER SADECE BU KADARMI ÇOK AZMIŞ ÖZELLİKLE KURABİYEKERDE MARGARİN OLUYORYA GENELDE BEN HİÇ SEVMİYORUM HİÇ SAĞLIKLI OLMUYOR BU TARİFE BAYILDIM O YÜZEN BENDE SİZE YARIN BİR TAHİNLİ KURABİYE TARİFİ VEREYİM BENİM ÇOK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR EMİNİM SİZDE ÇOK BEĞENİRSİNİZ TAHİN HEM SÜTÜDE ARTIRIYORMUŞ YA BAYAĞI İYİ GELİYOR BANA

OHOOO BİZ O SEZONU ÇOKTAN AÇTIK KAÇIŞ YOK EŞLER SABIRSIZLIKLA O ANI BEKLİYORLAR ÇÜNKÜ AMA ESKİYE DÖNDÜĞÜM İÇİN BENDE ÇOK MUTLUYUM ÇOĞU KİŞİ O KADAR ZAMANDAN SONRA ZOR OLUYOR AĞRILAR OLUYOR FELAN DEMİŞLER BENDE STRESE GİRMİŞTİM AY NASIL OLACAK YAPAMAYACAĞIM İSTEMEYECEĞİM GİBİ AMA ŞÜKÜR ONUDA KAZASIZ BELASIZ ATLATTIK :)))[/QUOTE]

aynen bende çok korkup kastım ama hiç bişiycik olmadı

OHOOO BİZ O SEZONU ÇOKTAN AÇTIK KAÇIŞ YOK EŞLER SABIRSIZLIKLA O ANI BEKLİYORLAR ÇÜNKÜ AMA ESKİYE DÖNDÜĞÜM İÇİN BENDE ÇOK MUTLUYUM ÇOĞU KİŞİ O KADAR ZAMANDAN SONRA ZOR OLUYOR AĞRILAR OLUYOR FELAN DEMİŞLER BENDE STRESE GİRMİŞTİM AY NASIL OLACAK YAPAMAYACAĞIM İSTEMEYECEĞİM GİBİ AMA ŞÜKÜR ONUDA KAZASIZ BELASIZ ATLATTIK :)))[/QUOTE]

canım pastabanın birini kenara koy
verilen malzemeleri çırp pastabanın üstüne dök yaydır
fırına ver bukadar:)

aaay bayağıda basitmiş ya sonra fırından çıktıktan sonra diğer katıda üstüne mi koyuyoruz peki

slm güzel annişler kızım uyudu 8 de kalkmıştı bende size bakerken bişer atıştırdım şimdi eğer uyanmazsa planım azcık yatmak akşama misafir var poğaçamı kurabiyemi yaptım yanınada bi kısır yaparım tamam ama evi süpürmek lazım yalnızken süpürge açamıyorum ya ağlarda sesini duymazsam diye

günaydın kızlar nasılsınız biz eve döndük annemlerde rahata alısmısım evde tek basıma olmak cok zor geldi.kızım dünden beri 1 saatte bir emmek istiyor neden acaba anlayamadım varmı fikri olan bi rahatsızlıgı falan olabilirmi?

bizimkide 2 haftadır öyle emerken uyuyakalıyor 10-15dk falan emiyor sonra da 1 saat sonra uyanıyor özellikle gündüzleri hep böyle 2 haftadır.. annem daha küçük uykuya yeniliyordur diyor ama bilemiyorum

Günaydın kızlar...Bebişle işimi yeni bitirdim ama çok işim var çok.Perşembe gününe temizlikçi byan gelcek bende şu iki günü dolap içlerini düzenlemekle geçireyim diyorum.Cuma günü kızkardeşim geliyor yeğenini görmeye Ankaradan.Salı gününe kadar bizimle olacak Ay sonundada üç kız kardeş İzmir de memleketimizde buluşacağız ablam geliyo çünkü Almanyadan.Yani Mayısa bayramımız var.Annem babam ne mutlu olcaklar kimbilir.Bu arada kızımın tulumlaru küçüldü artık bacakları bükük duruyor içinde hediye gelnelerde genelde 6 aylık bakalım bişeyler alıcam yine inş uygun boylardan bulurum.
Sedacım hoşgeldin valla bilg. bozuk olduğunu duydukta rahatladık yoksa çok merak etmiştik seni yüzüğünede bayıldım güle güle kullan.

yaa biz 3 günlükken dr direk aptamil 1 vermişti biz onu kullanmıştık bi süre hani o kilo verdiği arılık riski olduğu dönemde niye bize onu verdi ki direk :S

;}

Canım o zmanlar hiç bilgimiz yoktuki bebek mamalrıyla ilgili bende eşimi milupa al diye göndermiştim hii haberim yoktu pre aptamilden ama eczacı bundan başlayın diyerek vermiş eşime sağolsun çokda severek içti kızım şimdiye kadar ama nedense bu aralar mama içmek istemiyor.Öncesinde sütümü içtiği için belkide zaten 30 ml filan yapıyorum gece uyanmasın diye hani gögsümden 100 ml filan çıktığında.Ondanda olabilir belki aç olsa daha iştahlı yer.

o zamanlar bizimki biliyorsun emmiyordu dr özellikle aptamil 1 yazmıştı almıştım ben de.. neyse yaa süt içiyorsa zaten çok zorda kalmadıkça mama vermeyelim bi de gaz yapıyor diyorlar kabız yapıyor diyorlar anne sütü forever :}

süt yapan süt arttıran içecek ve yiyecekler listesi yapalım mı ben aklıma gelenleri yazıyım..

Başta elbette SU, ıhlamur,hoşaf,susam,badem,tahin,helva,yeşil soğan, pırasa,maydonoz ve koyu yeşil yapraklı sebzeler,nohut {tabi kimyonla :}},ananas

Son düzenleme:
kızlar rota aşısı yaptıranlar bu aşı damla şeklinde mi? ben bugun siparişi verdim de eczaneye 115 tl dedi ben 140 civarı duymuştum ucuz geldi bi sorun olmaz dimi yaa :26: perşembe yaptırcaz diğer aşılarıyla aile hekimiyle de görüştüm biz verelim hastaneye gitmeyin dedi damlaymış meger

canım izmirlimisin? işlerinde kolay gelsin ve gözünaydın kardeşin geliyomuş

evet canım ağızdan damla şeklinde hangş markayı sipariş verdin? 2 marka varmış biri 2 doz biri 3 dozmuş belki fiyatı da farkediyordur..

Aile Hekimin yapmanı önerdi mi rota virüü aşısını,bizimki gereksiz dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…