begenmene çook sevindim canım ay bide ççooooookkk kolay bir tarif buldum nette yaptım eşimle ben çok beğendik
5 dk oluyor pişme süresiyle 15 dk kurtarıcınız olabilir bi misafir gelince yazayım bak:
5 DAKİKA KEKİ
1 su bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 su bardağından biraz eksik pudra şekeri
malzemenin hepsini karıştır bırak çayları koyacağın zaman hazır pasta altının birine bu karışımı sür fırını yak ve üstünü hafif kızart (burada dikkat çabuk oluyor) ...
al benden de o kadar.burda verilen her tarifi deniyorum.afiyetle yiyoruz.sonra off yaza nasıl tshirt vs giycem ben göbişim kocaman yaa diyorum
tarifi de veriyim hemen :)
1 subardağı sıvıyağla 1 paket toz kremşantiyi karıştırıyosun.sonra buna 2-3 su bardağı (yani şöyle kurabiye hamuru kıvamını bulacak kadar) un ekleyip güzelce yoğuruyosun.ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağladığın tepsiye diziyosun.tarifte şeker olmadığı için piştikten sonra üzerine puddra şekeri eliyosun.(ben pudra şekeri hemen dökülüvermesin diye kurabiyeleri tepsiye dizdikten sonra bide çatalla iz yapyorum üzerlerine) ÇOK ÇABUK PİŞİYO YALNIZ.FIRINDA BIRAKIP GİTME.MALESEF YAKANLAR OLDU
tşkler cnm tarif için. bişi sorucam.bu sos gibi bişey olucak dimi.yani hazır pasta tabanının üzerine sürüp pişiricez.sonra diğer keki üstüne kapatıp,kesip mi servis edicez?
hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ben artık işe başladım erken doğum nedeniyle doğum iznim yanınca mecbur başladık rapordu yıllık izindi ancak bu zaman kadar uzatabildim ama işim evime çok yakın arbamla 10 dakidada evdeyim o yüzden çok kafama takmadım şimdi kayınvalidem evde bebişime bakıyor ama gerçekten 12 ye kadarda olsa acayip özlüyorum canım o benim uzun süre görmeyip eve gidince bir büyümüş geliyor bana anlatamam
zaten çok büyüdük 3,5 aylık olduk artık acayip ya eve gidip anneciğim diye sesleniyorum nasıl o minik ağzı büküpte ağlıyor benide ağlatacak resmen beni artık tanıyor o gülücükler içlenmeler nazlar allahım ne kadar güzel şeyler yaratıyor dedim gerçekten anne olmak muhteşemmiş
kızlar günaydın dün dr gittik 40 kontrolu vardı. dr normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi eşşimin gözleri parladı sonuç kaçamadımsezonu açtık
hoşgördükkk
benimkide uyumamak için direniyo inadına annem uyutmaya çalışıyor ayy yaa annem gidince ben napıcam hiç bilmiyorummmm.akşamları hep annem uyutuyoooo.
iki gündür o avm senin bu avm benim geziyorum alt tarafı bi elbise alıcam hadi elbisedende geçtim şöyle güzel bi kaç parça bişi alayı diyorum ama yokk anammm yokkk hiç istediğim beğendiğim bişi çıkmadı karşıma sırf almak için almakta istemiyorum.sinir oldumeli oldummm
bugün kocacım doğum hediyemi aldıı.yüzük aldıkkk roberto bravo nun beyaz düşler serisindenn
http://static.pudra.com/archive/8095/taki_mkle2.jpg
al benden de o kadar.burda verilen her tarifi deniyorum.afiyetle yiyoruz.sonra off yaza nasıl tshirt vs giycem ben göbişim kocaman yaa diyorum
tarifi de veriyim hemen :)
1 subardağı sıvıyağla 1 paket toz kremşantiyi karıştırıyosun.sonra buna 2-3 su bardağı (yani şöyle kurabiye hamuru kıvamını bulacak kadar) un ekleyip güzelce yoğuruyosun.ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağladığın tepsiye diziyosun.tarifte şeker olmadığı için piştikten sonra üzerine puddra şekeri eliyosun.(ben pudra şekeri hemen dökülüvermesin diye kurabiyeleri tepsiye dizdikten sonra bide çatalla iz yapyorum üzerlerine) ÇOK ÇABUK PİŞİYO YALNIZ.FIRINDA BIRAKIP GİTME.MALESEF YAKANLAR OLDU
kızlar günaydın dün dr gittik 40 kontrolu vardı. dr normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi eşşimin gözleri parladı sonuç kaçamadımsezonu açtık
Kızlar pre aptldi banaamil kullanıyordum aptamil 1 e geçeyim dedim ama aptamil 1 bi değişik geldi ban akışkan değil biberon deliğinden akmıyor kolumda sıcaklığına bakamıyorum.Böyle bişey yaşayan var mI?
selam gençlikkk
ben geldiimmm.kızlarrrr bilgisayarım bozulmutu epey bir aman uzak kaldım buralardannn.pc yokken sanki elim kolum yokmuş gibi oldummm sizi bir merak bir merakkkk bende sormayın yanii.
geçmişi okumak gib bir durumum yok maalesef milyonlarca sayfa var biriniz bana özet geçseniz yaaa
naptınız bakiim ben yokken ne var ne yokk herşey yolundadır herkeslerde inşallahh,
biz bu arada 40 ımızı çıkardıkk.cumarteside mevlüdümüzü yapıcaz.artık dışarılara gezmelere de gidiyoruz hatta pikniğe bile gittik yaniii
huylarımız değiştii kolik sancıları tutuyor arada büyüdük gülüyoruz tepki veriyoruz artıkın
5 kilo oldukk adam olduk yanii
ayy özlemişim yaaa nerden başlasam ne anlatsamm bi kaç sayfa geriyemi baksamm ayy bilemedimmm
SEDACIM ÇOK GÜZEL ÇOK FARKLI GÜZEL GÜNLERDE TAK
begenmene çook sevindim canım ay bide ççooooookkk kolay bir tarif buldum nette yaptım eşimle ben çok beğendik
5 dk oluyor pişme süresiyle 15 dk kurtarıcınız olabilir bi misafir gelince yazayım bak:
5 DAKİKA KEKİ
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
malzemenin hepsini karıştır bırak çayları koyacağın zaman hazır pasta altının birine bu karışımı sür fırını yak ve üstünü hafif kızart (burada dikkat çabuk oluyor) ...
SEDACIM ÇOK GÜZEL ÇOK FARKLI GÜZEL GÜNLERDE TAK
5 DAKİKA KEKİ
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
canım bayılırım böyle kolay tariflere heleki şu durumda ne kadar hızlı olursa işlerimiz o kadar iyi ama ben tam olrak anlamadım bu tarifi çok beğenilmiş bir kez daha anlatırmısın eskileri okuyamadım bizde deneyelim bakalım
canım pastabanın birini kenara koy
verilen malzemeleri çırp pastabanın üstüne dök yaydır
fırına ver bukadar:)
günaydın kızlar nasılsınız biz eve döndük annemlerde rahata alısmısım evde tek basıma olmak cok zor geldi.kızım dünden beri 1 saatte bir emmek istiyor neden acaba anlayamadım varmı fikri olan bi rahatsızlıgı falan olabilirmi?
yaa biz 3 günlükken dr direk aptamil 1 vermişti biz onu kullanmıştık bi süre hani o kilo verdiği arılık riski olduğu dönemde niye bize onu verdi ki direk :S
;}
Canım o zmanlar hiç bilgimiz yoktuki bebek mamalrıyla ilgili bende eşimi milupa al diye göndermiştim hii haberim yoktu pre aptamilden ama eczacı bundan başlayın diyerek vermiş eşime sağolsun çokda severek içti kızım şimdiye kadar ama nedense bu aralar mama içmek istemiyor.Öncesinde sütümü içtiği için belkide zaten 30 ml filan yapıyorum gece uyanmasın diye hani gögsümden 100 ml filan çıktığında.Ondanda olabilir belki aç olsa daha iştahlı yer.
aaay bayağıda basitmiş ya sonra fırından çıktıktan sonra diğer katıda üstüne mi koyuyoruz peki
Günaydın kızlar...Bebişle işimi yeni bitirdim ama çok işim var çok.Perşembe gününe temizlikçi byan gelcek bende şu iki günü dolap içlerini düzenlemekle geçireyim diyorum.Cuma günü kızkardeşim geliyor yeğenini görmeye Ankaradan.Salı gününe kadar bizimle olacakAy sonundada üç kız kardeş İzmir de memleketimizde buluşacağız ablam geliyo çünkü Almanyadan.Yani Mayısa bayramımız var.Annem babam ne mutlu olcaklar kimbilir.Bu arada kızımın tulumlaru küçüldü artık bacakları bükük duruyor içinde hediye gelnelerde genelde 6 aylık bakalım bişeyler alıcam yine inş uygun boylardan bulurum.
Sedacım hoşgeldin valla bilg. bozuk olduğunu duydukta rahatladık yoksa çok merak etmiştik seni yüzüğünede bayıldım güle güle kullan.
kızlar rota aşısı yaptıranlar bu aşı damla şeklinde mi? ben bugun siparişi verdim de eczaneye 115 tl dedi ben 140 civarı duymuştum ucuz geldi bi sorun olmaz dimi yaa :26: perşembe yaptırcaz diğer aşılarıyla aile hekimiyle de görüştüm biz verelim hastaneye gitmeyin dedi damlaymış meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?