SEVİMLİ canım her akşam kaçta veriyorsun bu çayı.içinde anason var diye az veriyordum bari biraz daha fazla vereyim.
mama veren arkadaşlar biz de gaz çok yaptığı için doktorumuz conformil verin dedi.benim süt az olunca mama çok veriyorum en az 300 lira veriyoruz.conformil biraz pahalı çünkü
kızlar ben yeni yasadan önce doğum yaptığım için hakkım yandı diye biliyordum şimdi geriye dönük dilekçe verdim kabul edildi sanırım 37inci haftada doğum yatım geri kalan 3 hafta eklenecek..çalışanların işine yarar belki :))
benimkinde varı ama zaten çirkin değil doğum lekesi galiba birde saçında kalıyo zaten senbi göster ama için rahatlar enazından
merhaba
bahsettiğin leke benim oğlumda da vardı. doktora götürdüm.korkulacak bir durum değil dedi.şükür
geçiciymiş her bebekte olurmuş ve büyüdükçe geçermiş.
slm kızlar bebişleri tuzlamaktan bahsetmişsiniz bizde tuzlamadık öyle saatlerce yatırıyorlarmış benim k.v ler ben daha doğum yapmadan tavrımı koymuştum ben öyle tuzlatmam diye sinirleniyordu sonra dopum yaptım annem geldi suyunun içine biraz tuz attı k.v one öyle çok az attın dünür biraz daha at annemde ben atmam çocuk pişer dedi bizimkinin suratı asıldı hemen sonra annem gitti eşimin teyzesi geldi tuzladınızmı diye sordu k.v hemen sessiz sessiz azıcık tuz attı annesi dedi tabi ben duydum teyzeside kokar ya çocuk dedi bende kızdım benide tuzlayan aynı anne ben kokmuyorum kızımda kokmaz dedim çeneleri kapandı benim kızacagımı bile bile inadıma yapıyor bazı şeyleri.hele birde birgün kızımı yıkayacagımızda kavga ettik.yardım etmedi sonra eşimle yıkadık aradan iki gün geçti yine yıkıycaz geldi oturdu yanımıza karışmıyım dedim ama şöyle yıkayın böyle yıkayın dedi bende artık dayanamadım karışma o zaman dedi hooop bir güzel kavga çıktı yine sonra yine dedim büyüklük bende kalsın başka birgün yıkayacagımızda eşime annenle birlikte yıkayın hadi dedim neyse yıkadılar ben çocukları böyle yapardım dedi kızımın bacaklarından tutup sallayacakmış yerimden nasıl kalktım ne yapıyorsun diye bagırmamla kızımı almam bir oldu ben istemiyorum dedim anlamıyorsun sen benim inadıma yapyorsun dedim eşimde kızdı anne sonra emel kızınca kızdı diyorsun istemediği şeyleri neden yapıyorsun dedi allah'tan eşim büyük destekçim.sizi çok seviyorum canım kocacım ve ikimizin parçası olan tatlımı tatlı melek kızım
slm kızlar bebişleri tuzlamaktan bahsetmişsiniz bizde tuzlamadık öyle saatlerce yatırıyorlarmış benim k.v ler ben daha doğum yapmadan tavrımı koymuştum ben öyle tuzlatmam diye sinirleniyordu sonra dopum yaptım annem geldi suyunun içine biraz tuz attı k.v one öyle çok az attın dünür biraz daha at annemde ben atmam çocuk pişer dedi bizimkinin suratı asıldı hemen sonra annem gitti eşimin teyzesi geldi tuzladınızmı diye sordu k.v hemen sessiz sessiz azıcık tuz attı annesi dedi tabi ben duydum teyzeside kokar ya çocuk dedi bende kızdım benide tuzlayan aynı anne ben kokmuyorum kızımda kokmaz dedim çeneleri kapandı benim kızacagımı bile bile inadıma yapıyor bazı şeyleri.hele birde birgün kızımı yıkayacagımızda kavga ettik.yardım etmedi sonra eşimle yıkadık aradan iki gün geçti yine yıkıycaz geldi oturdu yanımıza karışmıyım dedim ama şöyle yıkayın böyle yıkayın dedi bende artık dayanamadım karışma o zaman dedi hooop bir güzel kavga çıktı yine sonra yine dedim büyüklük bende kalsın başka birgün yıkayacagımızda eşime annenle birlikte yıkayın hadi dedim neyse yıkadılar ben çocukları böyle yapardım dedi kızımın bacaklarından tutup sallayacakmış yerimden nasıl kalktım ne yapıyorsun diye bagırmamla kızımı almam bir oldu ben istemiyorum dedim anlamıyorsun sen benim inadıma yapyorsun dedim eşimde kızdı anne sonra emel kızınca kızdı diyorsun istemediği şeyleri neden yapıyorsun dedi allah'tan eşim büyük destekçim.sizi çok seviyorum canım kocacım ve ikimizin parçası olan tatlımı tatlı melek kızım
bu arada uygarın arabası geldi sbh kaargodan,şunu aldk, juliet cnm sznkyle aynı oldu:)
Muhsin BEBE
inşallah memenun kalırız.
yanlız kolu diğer yöne çevirmeyi beceremedm bi türlü:26:
öfffffffff sular da kesik bgn,uyuz oldm ya..
bi de temzliğe gelen kadınları deiştrcm bulamıorm yeni birini,ona da sıkıldm..
mevlüt yapıcm daha,dönünce yapıcm da bişi sorucm kızlar
şimdi dönşte uygarı sünnet de ettiricez,acaba sünnet mevlütüylemi birleştrsm tek seferde çıkarsam aradn???
uygun olurmu ne dersnz?
ay bi de te3k başıma yapıcm herşeyi inşallah altndan kalkabilirim.
gerçi çok kimseyi çağrmycm 15-20 kişi ama...
yine de kavurmasını pilavını,servisini vs ben yapıcm hep
hayırlı olsun canım.güle güle kullanın :) bu arada pazar günü ben ilk kez sürdüm arabayı.çoook rahat geldi bana önceki arabadan sonra.cnm itme sapını diğer yöne geçirmek istiyosan sapın ortasında elini koyduğun zaman parmaklarına gelen yerde mandal gibi düğmeler varya sanırım sağdakiydi onu bastırıyosun hoop tek elle öbür tarafa geçiriyosun zaten kendisi sabitleniyo hemen.bide tam yatırmak için sırt kısmının arkasında düğme var ona basıcan.kitapçığında da şekillerle anlatıyo zaten :)
bu arada bence de iki mevlüdü birlikte yap.hem kısa aralıklarla tekrar tekrar sana da zahmet olmaz :)
kızlar bu rota aşısında bi Rotarix var bi de Rotateq (nettn baktım)
rotarix 142 tl ve 2 doz .. rotateq 115 tl ve 3 doz
şimdi ben anlamdım her doz için alcakmıyız yoksa kutunun içinden 2 doz mu çıkıyo???
eczacı da bilmiyo sen 2sini de getir dedim geri göndermem sıkıntı olur dedii :44: bilen varsa cevap lütfen
Kızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba(
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
Kızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba(
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
ben de senin gibi omzuma ya da göğsüme yaslayıp çıkarıyordum ama dediğin gibi çok kususyor hem o hem benim üstüm berbat, sütler ziyan oluyor. şimdi en zından gündüzleri yüzü öne bakacak şekilde kucağıma alıp biraz gezdiriyorum çıkıyor gaz. daha uzun sürede çıkıyor ama bu şekilde kusmuyor çok fazla
Anaa inatçı sanırım senin kv de. Yalnız bırakma bak tuza falan yatırır farketmezsin Allah korusun. Ben gerekmedikçe yalnız bırakmıyorum. (Biraz çekinir benden k.v. dem eşim de destek olduğı için. ) Ki işim olduğunda da kaldığı yok. Bugün çat kapı gelmiş bende sen burdayken dışarda işim var onu göreyip geleyim dedim. Ben fazla durmucam benim de işim var bebeği sevmeye geldim dedi. Şarteller attı bende daha öncede yarın gelirmisin demiştim bahaneler sunmuştu misafir falan sonra belim ağrıyo deyip kaytardı. Yarın geleyim dedi gitti. Ne olcak bakalım yarın. Görümcem ve eşim büyük destekçim dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?