2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr kızımla son 4 günüm uma günü iş bsı yapıcam bas basa zamn geciriyoruzzz kanamam kesilmişti ama tekrar basladı acaba adet mi oldumm aranızdaa hastalanan vr mı?

aynen canım ben de şuan regl oldum 40 olmadan kesilmişti 43. günde tekrar başladı ama bu sefer regl kanaması gibi..

çok geçmiş olsn cnm,allah korumuş

mapuçi cnm hakkaten allah sabrını versin...
şu ana kadr bile çok ii dayanmışsn,inşallah bi hale yola girer artık kznın düzeni

Kzılar ya benim göbek deliğim hala yerli yerine oturamadı sizlerde durum nasıl?

bnmki otrdu cnm

bnmki de doğum kanalında çok bekledi cnm doğuma grdm 2,5 saatte çıktm,ama sivrilik yok şu an

ay aynen ddğin gbi cnm biogaiaya başladk 1 hafta kdr oldu,hç bi gelişme yok daha,sabırszlıkla bekliyorz
ikide bir de ilaç değiştrmek bişiler vermek istemiorm,bitene kadar dvm edicem bakalm snç vericekmi,ama geceleri çok zorluyo yaaa

ay iğrenilmicek gbi diil ki cnm,ivreennnççç çnkü:26:

ay çok işime geldi walla cnm,tşkrler

canım gaz için zinco mu kullanıyorsun ne kullanıyorsunuz?

rica ederim canım

Son düzenleme:
neo baby gripe water kullanıyorum canım ....

zinco kullandık çok iyi gelmedi sanki sonra biz de neo baby gripe water kullanıyoruz ama o da işe yaramadı sanki dediğin gibi bi de saati saatine uygulamaya başlıyım faydaı olcak mı.. elma yağınıda hep duydum da almadım bi alıyım..Sağol canım

çok oldu farkedeli canım tam ensesinde kızarıklık gibi umarım geçeer zamana bırakacaz artık

üzülme canım benim ilk kızımda göz kapağında kızarıklık vardı aynı dediğin gibi doğumlekesi zannetmiştik dr geçer demişti öylede oldu 6-7 aydan sonra geçti şimdi 6 yaşında hiçbişey yok eğer doğduğunda böyle bi leke yoksa sonradan olduysa büyük ihtimalle geçicidir

günde üç defa 2.5 ml dedi canım doktorumuz 8 saat arayla veriyorum canım..kesmiştim bir ara gazını çıkarmak yeter diye daha doğrusu bitince yenisini almadım çok huzursuzlandı farkını o zaman anladım ...gazını çıkarıyor artık ama uyumuyor yaaa .....

sağol canım yaa.doğduğunda olsa farkederdik sanırım ....sonradan oldu galiba annem sıcaktandır dedi ama geçmedi ..ama üzülmüyorum hem nurdan yazmıştı ya herşeyi normal çok şükür o kadarı da nazarlık olsun geçmezse :)))

ayne canım 2,5 ml dedi 3 defa ama her seferinde saati tutturamıyordum ama denicem

manikcim gece çayını denemem lazım en kısa zamanda. 2 saatten fazla uykuya hasretim 2 aydır. yatmadan önce midesini dolduruyorum demişsin ya nasıl yapıyorsun canım ya? bizimki her zamanki kadar emiyor ve tabi sonuçta 2 saat sonra ayakta geceleri de. zorluyorum daha çok emsin diye ama almıyor memeyi kendi istemedikçe

özellikle gece öğününü sağarak veriyorum mutlaka emin olayım doyduğundan diye...130 ml içiriyorum biberonla olunca içiyor kendi emince yorulup uykuya geçiyor sonrada hemen uyanıyor dediğin gibi.Sütü bitincede gaz çıkarma alt açma ve sonra uyutma çalışmalarına geçiyoruz.

slm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım sana ablana ve bebişine...Titremelerinin nedeni neymiş peki bişey dedilermi

sizinde mi ensede canım bir de küçük noktalar gibi değil biraz büyük büyük çok büyük de değil ama sanki doğum lekesi gibi pütür pütür de değil leke şeklinde

Tam saçlarının bittiği yerde oldu. Noktalar halinde olmadığı için doğum lekesi sandım bende. Biraz geç bir yanıt oldu ama, bebekli olmak böyle

Doğum izni biten anneler neler yaptı? Ben 35. haftaya kadar çalıştım, yani 8+3=11 haftam var. Yinde de 57. günde mi gideceğim sgk'ya, giden varsa noolur yardım etsin, eşime izin aldırmam lazım, valla boş yere gidersek bir ton trip çekerim :)
Bir de hangi belge gerekti?

hüzüncıcegı canım cok gecmıs olsun ..

canım benım dogum sancılarım bır hafta surdu ve bebek cok asagıdaydı.son 4 gun hastanede serum yedı hep hanı o sırada dogum kanlaında mıydı da ondan mı sıvrı oldu dedım yanı.2,5 saat cok uzun bır sure deıl canım ..dogum ıcın uzunda sıvrı olması ıcın deıldır ondan sıvrı deıldır yada benımkı o yuzden sıvrı deıldır bılmıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar pre aptldi banaamil kullanıyordum aptamil 1 e geçeyim dedim ama aptamil 1 bi değişik geldi ban akışkan değil biberon deliğinden akmıyor kolumda sıcaklığına bakamıyorum.Böyle bişey yaşayan var mI?

cnm işine yararmı bilmem ama ben söyliyim.ben 32.haftada izne ayrıldım üstüne doğum sonrası 56 gün eklediler 8 şubatta yaptım doğumu normalde yarın iş başıydı ama ben 4 ayda üzretsiz izin aldığım için iş başı yapmadım

kumralperi geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız bu sefer. unutkanlık normal tabi hepimiz için... uykusuz her gece....
burcu hoşgeldin canım ne zamandır yoksun, özledik sohbetini. iki minik bir olup anneyi yoruyorlar galiba
manik benim de göbek deliğim hala bir acayip. eski haline dönmeyecek sanırım, kahverengi çizgi de tamamen kaybolmadı
paradise link için teşekkürler
hüzünçiçeği geçmiş olsun

üst üste gelmiş hepsi canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…