slm kızlarr kızımla son 4 günüm uma günü iş bsı yapıcam bas basa zamn geciriyoruzzz kanamam kesilmişti ama tekrar basladı acaba adet mi oldumm aranızdaa hastalanan vr mı?
kızlar güzel pazarlar hepınıze...
ben pazar gününe çok kötübaşladım.gece bıberonla mamasını yedı oglusum ..sonra yatmadan bıberonları kaynatayım dedım.her defasında kaynatıyorum ben.ama bıktım yanı.dun gece yıne kaynatıp yatayım uaynınca beklemez dedım veee attım tencerenın ıcnıne basladı kaynamaya..ben o sırada yatagımızı hazırladım ve yattıkkk.gece bır plastık kokusu bole yarı uyur halde duydum kokuyu.hemen fırladım yataktan ama sankı ruyaydı yanı duydugum koku.o an dank ettı.bıberonlardan eser kalmamıs.tencerenın dıbınde erimıs plastıkler sadece emzıklerle kapak kısımları kalmıs onlarda yarım( ev desen nerdeyse zehırlenıyormusuz.korıdor mutfak dumanaltı.bızım bebek odası yok oturma odasında bebısın yanında yatıyoruz..oturma odasının kapısı kapalı oldugu ıcın kurtulmusuz dıyebılırım.yoksa hepımız belkıdee ölmüştük zehırlerdı (( butun penxcereler ve kapıları actım ıkı saat uyuymadım tamn o sırada ege uyandı çok şükürki bır tane de cam bıberonum vardı onunla yedırdım mamasını.ay çok kötüydü hala kokuyo ev.eşim çok kızdı yakında evide yakıcaksın sen dedı .....bu sıralar çok ama çok unutkanım bunuyorum sanırım (((neyse bu kadarla atlattık ya ona da şükür..aman kızlar siz siz olun gece kaynatmayın bıberonları ((
selam kızlar herkes inş. iyidir
ben recep ivediğin dediği gibi bu ne b..ktan bu ne dingil bir hayat modlarındayım,haftalardır acaip bi stres var üzerimde,sürekli içimden kendi kendime konuşur oldum,birşeyleri devamlı sorguluyorum,ne oluyor bana anlamış değilim,heralde tırlatıyorum,eşimi sürekli kırasım geliyor,sürekli ters ve sert konuşuyorum,yüz mimiklerim hep sinirli hep asık,eşimi görmek dahi istemiyorum,büyümü yaptılar bana ne,tövbe ya
bir kaç gündür kızım çok zorluyor,geceleri uyumadığı gibi sabah ve öğlene kadarda uyumuyor,inanın dün akşam saat 8 den beri uyanık,tam 22 saat oldu 22 dakika uyumuş değil,birde sürekli memeyle kavga halinde,bi emiyor bi sinirlenip atıyor ağzından,tekrar alıyor ağzına,bu sefer kızarıyor,gazımı var diyorum ama yok,sütümmü az diyorum sıkıyorum göğüs ucunu damlıyor,ama süt yetmiyorda olabilir,damlaması yetiyor anlamına gelmez heralde,sonra sabaha kadar meme ağzında durdu,memeyi çekince yada ağzından düşünce hemen saldırıyor memenin sağını solunu yemeye çalışıyor,olmuyor ellerini yiyor yalıyor,ya sütmü yetmiyor bu durumda,kalktım ıhlamur yaptım çorba yaptım içtim bişeyler yedim,yine aynı,çok üzülüyorum,şuan yazarken bile ağlıyorum,çok daraldım,dünden beri savaş halindeyiz kızımla,ya sabır
Kzılar ya benim göbek deliğim hala yerli yerine oturamadı sizlerde durum nasıl?
kızlar ya konu acılmısken bende sorayım barı benım oglumunda kafası cok sıvrı gelıyo dogum kanalında cok uzun sure bekledıgı ıcınmı acaba ..bır ara sarmak ıyı gelıyormus dıye duydum ama cesaret edemedım ole bırsey yapmaya.kıyamamdımda...bırde benım oglumda hep saga yatmak ıstıyrdu bırkac gece basının arkasına yastık koyup denedım sımdı de sola yatmak ıstıyor:))) ayar dugmelerı bu yokmu bebeklerın:))) sımdı gecelerı sola gunduzerı saga yatırıyorum kafasının seklı bozulmasın dıye:)))
biogaiayı bizim arkadaş önermedi bize,15 günde etki eder ama o süreçte daha çok gaz yapar dedi,zaten bebeğin kendi florası artık oluşuyor ve 3 ayda tamamlanıyormuş,elektrik süpürgesi bizde işe yarıyor,çok ağlayınca onu açıyoruz az da olsa rahatlıyor sanki,birde badem yağı iyi geldi gibi3 damla verdim zincoya katıp,günde 3 çay kaşığıda rezene,kimyon,anason kaynatıp veriyorum,anasonu çok az katıyorum ama....kraftın dody si var,ileri geri otomatik sallanıyor,çaresiz kalınca gitti eşim ondan aldı,çok sancısı olmadığı zaman yatırıyorum ona elektirk süpürgesinide açıyorum yavaş yavaş dalıyo...tavsiye ederim...of of dahaneler deniycez acaba..........bir bugün kızımla ilk kez evde yalnızım,panik atak oldum walla,ağlar sancısı tutarsa ne yaparım diyorum,inanılmaz stres yaptım offfff
Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaa
Kızlar Silinmeden Link Buyrun Gerçi Silinirse Bende Var Yine Yüklerim Ama Beyaz Gürültü MP3 Hali..
Ben Telefonuma da Yüklicem Nerde Ne Zaman LAzım Oalcağı Belli Olmaz ;}
DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Swf Upload
mısra gaz sorunu için her ne yapıyorsan düzenli yapacaksın ben ona karar veridm rezene veriyorsan hep aynı saatte vereceksin gaz şurubunu da düzenli kullanacaksın ..ben hep söylüyorum ilacımdan memnunum diye ama gazı olmadan da ağlıyor bazen aynı saatte bir de uyku sorunumuz var artık ne olacak bilmem .elma yağıyla masaj çok işe yaradı bizde özellikle ıkındığı zamanlarda karnına güzelce masaj yaparsan çişini yapabiliyor..21 kez iki elinle birini aşağı doğru indirip sonra diğerini yapıyorsun birde hep saat yönünde yapıyorsun 21 kez ... bir de ayaklarını karnına doğru basıyorsun rahatlıyor...bir kimyon iyi geliyor kendimde günde iki kere bir kaşık kimyonu ağzıma atıp su içiyorum....birde yüzüstü yatırmak iyi geliyor ...sıcak tutmak sıcak su torbası karnına ve ayaklarına iyi geliyor....
çok geçmiş olsn cnm,allah korumuş
mapuçi cnm hakkaten allah sabrını versin...
şu ana kadr bile çok ii dayanmışsn,inşallah bi hale yola girer artık kznın düzeni
bnmki otrdu cnm
bnmki de doğum kanalında çok bekledi cnm doğuma grdm 2,5 saatte çıktm,ama sivrilik yok şu an
ay aynen ddğin gbi cnm biogaiaya başladk 1 hafta kdr oldu,hç bi gelişme yok daha,sabırszlıkla bekliyorz
ikide bir de ilaç değiştrmek bişiler vermek istemiorm,bitene kadar dvm edicem bakalm snç vericekmi,ama geceleri çok zorluyo yaaa
ay iğrenilmicek gbi diil ki cnm,ivreennnççç çnkü:26:
ay çok işime geldi walla cnm,tşkrler
neo baby gripe water kullanıyorum canım ....canım gaz için zinco mu kullanıyorsun ne kullanıyorsunuz?
neo baby gripe water kullanıyorum canım ....
çok oldu farkedeli canım tam ensesinde kızarıklık gibi umarım geçeer zamana bırakacaz artık
günde üç defa 2.5 ml dedi canım doktorumuz 8 saat arayla veriyorum canım..kesmiştim bir ara gazını çıkarmak yeter diye daha doğrusu bitince yenisini almadım çok huzursuzlandı farkını o zaman anladım ...gazını çıkarıyor artık ama uyumuyor yaaa .....zinco kullandık çok iyi gelmedi sanki sonra biz de neo baby gripe water kullanıyoruz ama o da işe yaramadı sanki dediğin gibi bi de saati saatine uygulamaya başlıyım faydaı olcak mı.. elma yağınıda hep duydum da almadım bi alıyım..Sağol canım
sağol canım yaa.doğduğunda olsa farkederdik sanırım ....sonradan oldu galiba annem sıcaktandır dedi ama geçmedi ..ama üzülmüyorum hem nurdan yazmıştı ya herşeyi normal çok şükür o kadarı da nazarlık olsun geçmezse :)))üzülme canım benim ilk kızımda göz kapağında kızarıklık vardı aynı dediğin gibi doğumlekesi zannetmiştik dr geçer demişti öylede oldu 6-7 aydan sonra geçti şimdi 6 yaşında hiçbişey yok eğer doğduğunda böyle bi leke yoksa sonradan olduysa büyük ihtimalle geçicidir
günde üç defa 2.5 ml dedi canım doktorumuz 8 saat arayla veriyorum canım..kesmiştim bir ara gazını çıkarmak yeter diye daha doğrusu bitince yenisini almadım çok huzursuzlandı farkını o zaman anladım ...gazını çıkarıyor artık ama uyumuyor yaaa .....
sağol canım yaa.doğduğunda olsa farkederdik sanırım ....sonradan oldu galiba annem sıcaktandır dedi ama geçmedi ..ama üzülmüyorum hem nurdan yazmıştı ya herşeyi normal çok şükür o kadarı da nazarlık olsun geçmezse :)))
manikcim gece çayını denemem lazım en kısa zamanda. 2 saatten fazla uykuya hasretim 2 aydır. yatmadan önce midesini dolduruyorum demişsin ya nasıl yapıyorsun canım ya? bizimki her zamanki kadar emiyor ve tabi sonuçta 2 saat sonra ayakta geceleri de. zorluyorum daha çok emsin diye ama almıyor memeyi kendi istemedikçe
slm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...
slm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...
sizinde mi ensede canım bir de küçük noktalar gibi değil biraz büyük büyük çok büyük de değil ama sanki doğum lekesi gibi pütür pütür de değil leke şeklinde
çok geçmiş olsn cnm,allah korumuş
mapuçi cnm hakkaten allah sabrını versin...
şu ana kadr bile çok ii dayanmışsn,inşallah bi hale yola girer artık kznın düzeni
bnmki otrdu cnm
bnmki de doğum kanalında çok bekledi cnm doğuma grdm 2,5 saatte çıktm,ama sivrilik yok şu an
ay aynen ddğin gbi cnm biogaiaya başladk 1 hafta kdr oldu,hç bi gelişme yok daha,sabırszlıkla bekliyorz
ikide bir de ilaç değiştrmek bişiler vermek istemiorm,bitene kadar dvm edicem bakalm snç vericekmi,ama geceleri çok zorluyo yaaa
ay iğrenilmicek gbi diil ki cnm,ivreennnççç çnkü:26:
ay çok işime geldi walla cnm,tşkrler
Doğum izni biten anneler neler yaptı? Ben 35. haftaya kadar çalıştım, yani 8+3=11 haftam var. Yinde de 57. günde mi gideceğim sgk'ya, giden varsa noolur yardım etsin, eşime izin aldırmam lazım, valla boş yere gidersek bir ton trip çekerim :)
Bir de hangi belge gerekti?
üst üste gelmiş hepsi canım geçmiş olsunslm hanımlar...ben çok kötüyüm dungece bi baş ağrsı bir titreme gırdı vucuduma anlatamam oğlumu ble emzıremedım kızımlada ılgılenemedım allahtan annemlerdeyım...gecmeyınce titreme doktora gıttık yatırdılarserum verdıler baya bı oğlumu emzıremdım annem mama verdı mecbur..sonra sabaha kadar uyumadı kızkardeşim salladı sabaha kadar yanı bende emzırecek hal bıle yoktu....zar zor emzırıp düşüyodum yıne...bugun 40 mızda çıktı ama bıeyerede gıdemıyorum hava yağmurlu.ben hasta ablamız hasta offff..bıde oğlumun kulağında ıltıhaplanma var sanırım akıyo çunkı yara gıbı bu konuda bılgısı olan varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?