2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa aynen.benim bebeğinde aynı ona ne iyi gelirki kaç gündür canımı sıkıyo

berbat berbat berrrbaaat bi geceydiiii,sabaha kadar ağlamalar uyumamalarrr beynim bulandı,eşimle perişan olduk,sabah anneme gidecektim malesef olmadı hanımefendinin ağlamalarından,40 kere uyutma teşebbüsünde bulundum her seferinde başarısız oldum,neyse geceyi ve ardından sabahı zehir ettikden sonra ancak öğlen 12 de uyuyabildi,bende vurdum kafayı yattım 3 saat,çok karışık ve kötü rüyalar görüp durdum,bide bugün apartmanın merdiven temizliği için su koyma sırası bendeydi onuda kaçırmışım suyu koymadım,zaten bu su koyma hep sorun yaratır binada,gerçi ilk defa koyamadım ama neyse salı günü fazlasıyla bırakırım kapıya,birazdan kalkıp akşam yemeğimi yapıcam sabahtan beri sadece 1 bardakıhlamur içtim hepsi bu,ne yemeye ne giyinmeye fırsatım olmuyor zaten aynalarla küsmüş bir halim var berbat haldeyimmm

canım mutlaka uyandırmaya çalış uyutma gündüz gece çok rahat edersin

ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)

ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))

saolun kızlar geçti gitti işte birde haziran ayında 15 gün görüşmek zorunda kalacağım kv ile.senede 15 gün bütün yılıma bedel oluyo neredeyse.

selam kızlar.. çok yorgunum.. gece hiç uyumadı kızım ciyak ciyaktı..gaz sancısı mahvetti bizi... çözümleriniz varsa yazın bekliyorum..bi zinco veriyom ben.
bide kayınvalidemgil bebeği görmeye geliyolar ilk defa... 1-2 saate gelirler.. bana sabır ve kolaylıklar dileyin...
bide size bi sorum olacak... şu süt sağma makinası işini ne yaptınız...önerdiğiniz marka ne....elektriklimi manuelmi alem..yarın almak istiyom..yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. öptüm sizi

benim oğlumdada var hırıltı bende aynı serum fizyoloji damlatıyorum ama çıkmıyo daha derinden var burnuna elletmiyo damlayı gördüğü zaman burnuna dokunmadan kafasını sağa sola çeviriyo.üşüttüğü zaman oluyo oğlumda

çok kullavaksan medela elektrikli öneririm kullanıyorum çok memnunum eğer az kullanıcam diyorsan manuel yeterli bence

allah kolaylık versin canım.gazı olduğu zaman karnına saat yönünde masaj yapıyorum bacaklarınıda ıkındığı zaman havaya kaldırıyorum
birde bi arkadaş kimyon tarifi vermişti bilgisayara kaydetmiştim lazım olur diye ama adını almamışım yazan arkadaşın.tşk ederim bu arada.
arkadaşlar bir çay kaşığı kimyon ve bir çay kaşığı rezeneyi yarım çay bardağı suda demleyip veriyorlar ...ben sadece kimyon yapıyorum çünkü milupanın rezenesinden veriyorum..ama en fazla kimyondan fayda gördüm ..dediğim gibi yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyonu demle dibine çöküp soğuyunca 2-3 çay kaşığı ver yani ben öyle yapıyorum :))
ben medelanın elektrikli pilli pompasını aldım.göğsüme üstten basınca anca çıkarıyo sütü.çekişimi iyi değil yoksa benden okadarmı süt çıkıyo anlamadım.Ama tıkalı olan damarları açtı önceden 3 tane delikten süt geliyodu şimdi 6-7 tane delikten süt geliyo tabi sıktığım zaman.

ay çok güldüm:))))))))

biz sab simplex diye bi damlaya başladık aman maşallah diyimde iyiyiz bi kaç gündür ööle çıldırmış gibi ağlamaları yok enazından ama bu arada elma yağıyla masaj ve humana rezene çayı veriyorum hangisi iyi geldi bilmem ama hepsini gün içinde yapıyorum
bide kızlar bi tanıdığın dru rezene kabızlık yapar demiş çok şükür bizde ööle bi sorun yok şimdilik ama gerçi kızım pek sevmedi yarısını içiyo yarısını tükürüyo. o tanıdık da büyük kızımda ben çok ezene verdim hala kabızlık sorunu var dedi bilmem doğrumudur bi sormak lazım

kızlarrr
eşim nöbete gittii..bu değilde canımı sıkan yarın k.v ler geliyoo..tüm aileee..geçen gelişleri kötü anlarla dolu..bebem 10 günlükken gelmişlerdi..hatırlamak bile istemiyorumm..üfff şimdide kırkımı çıkarmaya geliyolarmışş..bebemi kırklıycaklarmışş..ya sabırrrrrrrrrr çekmeye başladım bilee..bana yine yatak odasının yolu gözüktü(
gelecekler tabi gelmelerinde bir sıkıntım yokta eşimi doldurup gitmeselerrr ben onlar burdayken yaşadıklarım koymayacak bana(

canımm çokkk geçmiş olsunnn..neyse ki gitmişşş

atık darısı başıma mı desemm ne desemm..hormonlarım alındı sankii...eşim gün sayıyo oysaaa:)

çokk yaratıcısın canımm ama gerçekten çok ağır bi şaka olmuşş..insanın yüreği yerinden hoplar...allah iyiliğini versin emiii:))))

canım şimdiden bolll sabırrrrrrr...ben sütüm gelmeyince ameliyatlı ameliyatlı eşimle eczane medikal gezdik ve önümüze gelen ilk cihazı aldık..markası santebebe..75 tl ye almıştık..ben memnunum.elektrikli..ama ben kafamda medelayı alırım diye düşünüyodum ama o aceleyle bulamadık iştee...

canım benim pompada madele üstten sıkınca fışkırıyor süt 7-8 delikten 10 k da 100-120 cc falan çıkıyo ama üstten sıkmazsam dediğin gibi 3 yerden fışkırıyor oda anca 50 cc sağıyor,ya bizde problem var yada makinada anlamadım bazı arkadaşlarda çok memnun,acaba göğüs ucumuz mu büyük geliyor.

kabızlık yaptığını zannetmiyorum canım yaa. bende milupanın rezene çayını kullanıyorum. tadı şekerli kızım çok severek içiyor.. ve onu içmeye başlayalı hergün kakasını yapıyor hemde her seferinde üst baş değiştirecek kadar.. önceden 2-3 güne bir yapardı

belkide biz tek bu pompayı denediğimiz için çok beğeniyoruzdur ama iş görüyor benim göğsümü tamamen boşaltıyor ve fiyatıda uygun.Ben mesela aventinkini gereksiz pahalı olduğu için almamıştım.Halbuki tüm biberonlarım avent ve medelaya takamıyorum onları bana extradan medela biberonu yıkama işi çıkıyor.

Evet rezene bağırsakları rahatlatır diye biliyorum bende...

canım sorun makinayı beğenmekte değil,mesela sen göğsünü hiç sıkmadanmı hepsini boşaltıyor ben sıkıyporum üstten o şekilde iyi çıkıyor ama dediğim gibi sıkmazsam pek gelmiyor,belkide göğüs ucumuza uygun değildir.birde tamamen boşaldığını nerden anlıyorsunuz ben makinayı kapatırkan hala damla damla süt geliyor oluyor acaba tam boşalmıyormu göğsüm rahatsızlığımda belki bu yüzden geçmiyordur.sizinkinden sağma işlemi bittiğinde hiç bir damla bile süt gelmiyormu.

valla göğsü en iyi bebek boşaltır diyolar o yüzden bende denemek için sağdıktan sonra bebişe vermiştim göğsümü emdi emdi süt gelmedi ve ağlamaya başladı.Evet tabiki bırakırken bi kaç damla süt geliyor ama o kadarcık olur yoksa devam edersem süt gelmiyor canım acıyor.Bide makinayı ayırırken vakumunda kalan sütler damlıyo bayağı onları görmüşte olabilirsin.ben bastırma filan yapmıyordum bide öyle deneyeyim bakayım.

kızlar göğsümü sağıyorum ama kanlı geliyo süt görünürdede bişey yok nolduki acep

kızlar dün 2.ay aşımızı olduk dün kızım çok rahattı ama bugün felaket bişiydii...bi saniye kucaktan inmedi bıraktığımız an feryat figan ağladıı calpol verdim o da banamısın demedi papatya çayı rezene falan verdşm bu seferde gaz sancısından kvrım kıvrım kıvrandı.dün gaz için om-x aldım sankii daha çok gazlandırdı kızı yaa...bir an önce geçsin istiyorum gazz...bende rezene veriyorum ama kabızlık yapmadı şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…