ya kızlar size bişi sorcam benim kızımda hırıltı var burnu açık sürekli serum fizyoloji damlatıyorum arada da çekiyorum ama öle pompa gibi olan aspiratörle diil bildiğiniz ağızla çekilen aspiratölerden aldım daha iyi çekiyo ama hala hırıltı var sanki genzi akıyomuş gibi geliyo bana dr kusuyo diye olabilr demişti ama sizinkilerde de varmı bu durum
canım mutlaka uyandırmaya çalış uyutma gündüz gece çok rahat edersinberbat berbat berrrbaaat bi geceydiiii,sabaha kadar ağlamalar uyumamalarrr beynim bulandı,eşimle perişan olduk,sabah anneme gidecektim malesef olmadı hanımefendinin ağlamalarından,40 kere uyutma teşebbüsünde bulundum her seferinde başarısız oldum,neyse geceyi ve ardından sabahı zehir ettikden sonra ancak öğlen 12 de uyuyabildi,bende vurdum kafayı yattım 3 saat,çok karışık ve kötü rüyalar görüp durdum,bide bugün apartmanın merdiven temizliği için su koyma sırası bendeydi onuda kaçırmışım suyu koymadım,zaten bu su koyma hep sorun yaratır binada,gerçi ilk defa koyamadım ama neyse salı günü fazlasıyla bırakırım kapıya,birazdan kalkıp akşam yemeğimi yapıcam sabahtan beri sadece 1 bardakıhlamur içtim hepsi bu,ne yemeye ne giyinmeye fırsatım olmuyor zaten aynalarla küsmüş bir halim var berbat haldeyimmm
ya kızlar size bişi sorcam benim kızımda hırıltı var burnu açık sürekli serum fizyoloji damlatıyorum arada da çekiyorum ama öle pompa gibi olan aspiratörle diil bildiğiniz ağızla çekilen aspiratölerden aldım daha iyi çekiyo ama hala hırıltı var sanki genzi akıyomuş gibi geliyo bana dr kusuyo diye olabilr demişti ama sizinkilerde de varmı bu durum
selam kızlar.. çok yorgunum.. gece hiç uyumadı kızım ciyak ciyaktı..gaz sancısı mahvetti bizi... çözümleriniz varsa yazın bekliyorum..bi zinco veriyom ben.
bide kayınvalidemgil bebeği görmeye geliyolar ilk defa... 1-2 saate gelirler.. bana sabır ve kolaylıklar dileyin...
bide size bi sorum olacak... şu süt sağma makinası işini ne yaptınız...önerdiğiniz marka ne....elektriklimi manuelmi alem..yarın almak istiyom..yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. öptüm sizi
selam kızlar.. çok yorgunum.. gece hiç uyumadı kızım ciyak ciyaktı..gaz sancısı mahvetti bizi... çözümleriniz varsa yazın bekliyorum..bi zinco veriyom ben.
bide kayınvalidemgil bebeği görmeye geliyolar ilk defa... 1-2 saate gelirler.. bana sabır ve kolaylıklar dileyin...
bide size bi sorum olacak... şu süt sağma makinası işini ne yaptınız...önerdiğiniz marka ne....elektriklimi manuelmi alem..yarın almak istiyom..yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. öptüm sizi
ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)
ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))
ayy kızlar çarşamba akşamı kv gitti başbaşa kaldım oğlumla ilk zamanlar burnumdan getirmişti 1 aydır bizdeydi.ikide bir laf sokuyo eşime söylediğimde hiç bişey demiyo idare et idare et.1 aydır idare lambasına döndüm allahtan yakın değilde mesafemiz 14 saatlik yol.kendi evimde misafir gibiydim 1 aydır.ilk zamanlar çok uğraştım bebeğim emsin diye ama göğsümün ucu yok diye oğlum ememiyodu laf söylüyo aklı sıra kilolusun süt gelmiyo sanki kiloyla alakalı.İlk zamanlar diyodu cici annesi gelmiş benim için göğsümü almıyoya.Zaten depresyona girmişim iyice beter etti beni.Eve halası gelir eşimin.Fısır fısır beni konuşurlar.7 den 70 ine kadar herkes bi şey söylüyo mamayla ilgili.
15 yaşında kardeşi var eşimin telde diyoki ayyy yenge hala mamaylamı besleniyo sanki zehir içiyo bebeğim.ben istemezmiydin anne sütü alsın.Bende hala değil hep mama içiyo vss patladım sonunda.Çay kaşığı gibi ortalık karıştırıyo başka bişi değil.Yaklaşık bir aydır her günüm ağlamaklı geçiyodu yardım etsin diye çağırdım kv. burnumdan getirdi.
Oğlumun adı toprak efe.Neymiş toprak diye isim olurmuymuş efe diye seviyodu.ama benim ağzım hiç efe ye gitmiyo.dolduruşa geldi kimliği çıkaracağı gün eşim efe isminide yazdırdı.Eltime gıkı çıkmaz anca güçleri bana yetiyo.Eltimde akrabaları onların o yüzden.Dedim eltim için niye ona kimse bişey demiyo kızına ismi koyarken kimse bişey demedi.karışmadılar bana gelince ağızları açıldı.Saygı sevgi gösterdikçe tepeme bindi.Yemek yaparım biz böyle yapmayız şöyle yaparız geçte yap o zaman ne beni yoruyon dimi.Pcyi açtığımda gözüne batıyo geçer bakar arkamdan.Çok giriyon pc.ye hiç işin bitmiyo vss.
Ohh bee rahatladım gidince.uykusuzda kalsam yorgunda olsam bebeğimle başbaşayım.
canım hadi gözün aydın eçmiş olsun.bende nerdeyse 2 aydır k.v beraberim hiç bu kadar uzun beraber olmamıştık iyi iyi diyordumda şu 10 gündür yaptıkları batmaya başladı ben biran önce iyileşsemde çıksa evine gitse off,ben artık normale dönmek eşim ve çocuğumla baş başa kalmak istiyorum
sağol canım darısı başına
ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)
ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))
allah kolaylık versin canım.gazı olduğu zaman karnına saat yönünde masaj yapıyorum bacaklarınıda ıkındığı zaman havaya kaldırıyorum
birde bi arkadaş kimyon tarifi vermişti bilgisayara kaydetmiştim lazım olur diye ama adını almamışım yazan arkadaşın.tşk ederim bu arada.
arkadaşlar bir çay kaşığı kimyon ve bir çay kaşığı rezeneyi yarım çay bardağı suda demleyip veriyorlar ...ben sadece kimyon yapıyorum çünkü milupanın rezenesinden veriyorum..ama en fazla kimyondan fayda gördüm ..dediğim gibi yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyonu demle dibine çöküp soğuyunca 2-3 çay kaşığı ver yani ben öyle yapıyorum :))
ben medelanın elektrikli pilli pompasını aldım.göğsüme üstten basınca anca çıkarıyo sütü.çekişimi iyi değil yoksa benden okadarmı süt çıkıyo anlamadım.Ama tıkalı olan damarları açtı önceden 3 tane delikten süt geliyodu şimdi 6-7 tane delikten süt geliyo tabi sıktığım zaman.
biz sab simplex diye bi damlaya başladık aman maşallah diyimde iyiyiz bi kaç gündür ööle çıldırmış gibi ağlamaları yok enazından ama bu arada elma yağıyla masaj ve humana rezene çayı veriyorum hangisi iyi geldi bilmem ama hepsini gün içinde yapıyorum
bide kızlar bi tanıdığın dru rezene kabızlık yapar demiş çok şükür bizde ööle bi sorun yok şimdilik ama gerçi kızım pek sevmedi yarısını içiyo yarısını tükürüyo. o tanıdık da büyük kızımda ben çok ezene verdim hala kabızlık sorunu var dedi bilmem doğrumudur bi sormak lazım
belkide biz tek bu pompayı denediğimiz için çok beğeniyoruzdur ama iş görüyor benim göğsümü tamamen boşaltıyor ve fiyatıda uygun.Ben mesela aventinkini gereksiz pahalı olduğu için almamıştım.Halbuki tüm biberonlarım avent ve medelaya takamıyorum onları bana extradan medela biberonu yıkama işi çıkıyor.canım benim pompada madele üstten sıkınca fışkırıyor süt 7-8 delikten 10 k da 100-120 cc falan çıkıyo ama üstten sıkmazsam dediğin gibi 3 yerden fışkırıyor oda anca 50 cc sağıyor,ya bizde problem var yada makinada anlamadım bazı arkadaşlarda çok memnun,acaba göğüs ucumuz mu büyük geliyor.
kabızlık yaptığını zannetmiyorum canım yaa. bende milupanın rezene çayını kullanıyorum. tadı şekerli kızım çok severek içiyor.. ve onu içmeye başlayalı hergün kakasını yapıyor hemde her seferinde üst baş değiştirecek kadar.. önceden 2-3 güne bir yapardı
belkide biz tek bu pompayı denediğimiz için çok beğeniyoruzdur ama iş görüyor benim göğsümü tamamen boşaltıyor ve fiyatıda uygun.Ben mesela aventinkini gereksiz pahalı olduğu için almamıştım.Halbuki tüm biberonlarım avent ve medelaya takamıyorum onları bana extradan medela biberonu yıkama işi çıkıyor.
Evet rezene bağırsakları rahatlatır diye biliyorum bende...
canım sorun makinayı beğenmekte değil,mesela sen göğsünü hiç sıkmadanmı hepsini boşaltıyor ben sıkıyporum üstten o şekilde iyi çıkıyor ama dediğim gibi sıkmazsam pek gelmiyor,belkide göğüs ucumuza uygun değildir.birde tamamen boşaldığını nerden anlıyorsunuz ben makinayı kapatırkan hala damla damla süt geliyor oluyor acaba tam boşalmıyormu göğsüm rahatsızlığımda belki bu yüzden geçmiyordur.sizinkinden sağma işlemi bittiğinde hiç bir damla bile süt gelmiyormu.
kızlar göğsümü sağıyorum ama kanlı geliyo süt görünürdede bişey yok nolduki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?