2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için razıyım ben de beklemeye. Test sonucunu aldın mı bu gün galiba senin için beklediğin umut ettiğin haber olur inşallah

Arkadaşlar merhaba,

Bizde geçen ay başarısız bir aşılama denedik, bu ay boş geçiyoruz, önümüzdeki ay ilk defa tüp bebek denicez. Yediyepe ünv.hastanesinde Cem Bey’e gidicez. aranızda Yeditepe’ye giden var mı?
Ayrıca sizlerde yaşadıklarınızı bana biraz anlatır mısınız, şimdiye kadar hiç narkoz almadım, özellikle yumurta toplama kısmından korkuyor. Korkumdan rahim filmini bile uyuşturulmadan çektirmiştim
Sizler neler yaşadınız, hamiş kalanlar şimdiden bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?

tancredi canım cevap yazdıktan sonra gördüm müjdeni allah sağlıkla büyütmek nasip etsinn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah senin adına çok sevindim

kızlar zaman geçmiyor bugün transferimin 9.cu günü acaba eczaneden test alıp yapsammı diyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar istiyorum böyle böyle günleri dolduruyorum Allahım nolur isteyen hekeze nasip etsin banada etsin

Pınarcım, burada kimsenin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum, hepimiz aynı dava için savaşan insanlarız ve bu yolda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Arkadaşlar ben sorduğum için açıklama yapmıştı, doktorum bana 5. gün transfer yapacağım dedi ama 3.gün acil çağırdılar bu nedenle bende neden acaba diye merak edip burada sormuştum.

Kullandığımız ilaçlardan sanırım bu ara alınganlıklarımız biraz fazla olabiliyor. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir, şu dönemde hiçbirşeyi kafana dert etme.

Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı biz isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah.

canım tedavi sürecinden korkarak hiç kendine boşuna stres yaratma öncelikle bu tedavinin en stresli aşaması zaten tedavi bitip transferin olduktan sonraki bekleme aşaması :)
Tedavi kısmına gelince internetten tüp bebek tedavi aşamasını güzelce bir oku fikir edin ki yaşarken neler olup bittiğinin farkında olup doğru sorular sorabilesin ve aklına takılan herşeyi doktorunla paylaş mutlaka çünki için ne kadar rahat ederse kendini o kadar güvende hissedersin, rahat olursun. Anestezi konusuna gelincede tedavinin bence en basit aşaması uyuyosun uyanıyosun toplam yarım saati geçmiyor. 3 kere tüp bebek tedavisi gören biri olarak söylüyorum bunu. Hem o kadar ağır ameliyatlarda kullanılan bir anestezi şekli değil bir nevi bayıltma gibi. Hiç endişelenme sakin ol tek tavsiyem bu ve bol bol dua et. Umarım hayırlıyısla ilk tedavinde olayı bitirirsin... Bende sana ve bu uğurda mücade eden herkese dua ediyorum

canım bende transferden sonra 4. günümdeyim.yarına kadar bekle 10. gün yap canım ya....

canımmmmmmmmmmmmm tebrikler.... kan değerinde çok güzel, çoğul gebelikmi acep:) canım kaçıncı gün yaptın?

Az kalmış canım sık dişini, benim daha bugün 2.gün geçmez bugünlerr...

Çok sağol canım, umarım sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun.
Tüp bebekle ilgili epey bi araştırma yaptım ama doktor sitelerinde yazılanların yerine sizin gibi bizzat yaşayanların yazdıkları daha kıymetli benim için.
Yemek tarifide öyledirya, kitaptan değil yapan birinden alıcaksın  o misal benimkide 

canımcım tecrübeler önemli ama şöyle bişey var TÜP BEBEKTE.. Her insanın vucuduna göre ilaç dozu ayarlanıyor, herkesin yaşadıklarıda farklı oluyor..Umutsuz ve kötü şeyle r yazılmışsa sakın okuma iyi haberleri oku..

Teşekkür ederim canım umarım bende bu sefer olayı bitirmişimdir. :) Yaşayanlardan öğrenmek yaşayanlardan destek almak adına da çok öenmli bence.... Ne sorarsan 3 tedavili bir hatun olrak ben hep burdayımmm

ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm

ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm

Benimde akıntım var sürekli fakat ben onu vajinal yoldan kullandığım ilaca bağlıyorum, sende jel ya da ilaç gibii birşey kullanıyorsan ondan olabilir.

İnşallah hayırlısı olur, benim 2. denemem ve başarısız sonuçlanırsa sanki bir daha yaptıramazmışım gibi geliyor.

canım zor bir süreç benim ilk denemem..gerçekten bu iş hem maddi hem manevi zor ..İnşşalh sonu hepimiz için iyi olur..nerde yaptırdın?

progestron jel kullanıyorsan ondan olabilir belki.bende bazen jel kullanımından sonra oluyo..Takılma bence buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…