benim butun işlemler bitti canım transfer 31 ocakta yapıldı. Yarın test günüm :26: Acıbadem'de biraz bekleme olayı fazla oluyo açıkçası tayfun bey çok yoğun çalıştığım için de zor oluyordu ama ekip çok güvenilir sonuçta hepsi dalında herkesçe bilinen doktorlar o yüzden katlandık bekletmelerine onun dılında doktor ve ekibi çok güleryüzlü yumurta toplama ve transfer işlemlerinde gayet iyiydi herşey rahat ettim hastanede bir sorun yoktu canım
hadi inşallah git bakalım görüşmeye güzel haberlerle dön..
bende ankara tüp bebekte tedavi gördüm yarında test günümmm... afakanlar basıyo allahım sen yardım et:18:
sadece durumumu bildirmiştim 5.gün embriyosu die hava atmışım gibi hava yaratıp 5.gün embriyosunun çokta önemli olmadığını açıklamışsınız gerçekten çok üzüldüm yaniibir açıklama ve bir soru vevabı bukadar abartılmamalıydı neyse bişi demiyorum allah büyükk
aaa üzüldüm bak şimdi canım benim burcunun transferi 3. gün yapılmış niye acaba 5. gün değil diye sorunca transfer gününün %100 belirleyici olmadığı yönünde bişeyler yazdım ben. Ayrıca benim de 5. gün transferi ben de açıkladım hava atmak gibi olur mu hiç valla üzüldüm kafana takma bu dönemde böyle şeyleri Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıbiz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı
Arkadaşlar merhaba,
Bizde geçen ay başarısız bir aşılama denedik, bu ay boş geçiyoruz, önümüzdeki ay ilk defa tüp bebek denicez. Yediyepe ünv.hastanesinde Cem Bey’e gidicez. aranızda Yeditepe’ye giden var mı?
Ayrıca sizlerde yaşadıklarınızı bana biraz anlatır mısınız, şimdiye kadar hiç narkoz almadım, özellikle yumurta toplama kısmından korkuyor. Korkumdan rahim filmini bile uyuşturulmadan çektirmiştim
Sizler neler yaşadınız, hamiş kalanlar şimdiden bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?
kızlar zaman geçmiyor bugün transferimin 9.cu günü acaba eczaneden test alıp yapsammı diyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar istiyorum böyle böyle günleri dolduruyorum Allahım nolur isteyen hekeze nasip etsin banada etsin
aaa üzüldüm bak şimdi canım benim burcunun transferi 3. gün yapılmış niye acaba 5. gün değil diye sorunca transfer gününün %100 belirleyici olmadığı yönünde bişeyler yazdım ben. Ayrıca benim de 5. gün transferi ben de açıkladım hava atmak gibi olur mu hiç valla üzüldüm kafana takma bu dönemde böyle şeyleri Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Bu arada benim müjdeli haberim var hamileyim dün dayanamayıp akşam idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıbiz de eşimle gittik hastaneye kanda baktırdık 187.26 çıktı
kızlar zaman geçmiyor bugün transferimin 9.cu günü acaba eczaneden test alıp yapsammı diyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar istiyorum böyle böyle günleri dolduruyorum Allahım nolur isteyen hekeze nasip etsin banada etsin
canım tedavi sürecinden korkarak hiç kendine boşuna stres yaratma öncelikle bu tedavinin en stresli aşaması zaten tedavi bitip transferin olduktan sonraki bekleme aşaması :)
Tedavi kısmına gelince internetten tüp bebek tedavi aşamasını güzelce bir oku fikir edin ki yaşarken neler olup bittiğinin farkında olup doğru sorular sorabilesin ve aklına takılan herşeyi doktorunla paylaş mutlaka çünki için ne kadar rahat ederse kendini o kadar güvende hissedersin, rahat olursun. Anestezi konusuna gelincede tedavinin bence en basit aşaması uyuyosun uyanıyosun toplam yarım saati geçmiyor. 3 kere tüp bebek tedavisi gören biri olarak söylüyorum bunu. Hem o kadar ağır ameliyatlarda kullanılan bir anestezi şekli değil bir nevi bayıltma gibi. Hiç endişelenme sakin ol tek tavsiyem bu ve bol bol dua et. Umarım hayırlıyısla ilk tedavinde olayı bitirirsin... Bende sana ve bu uğurda mücade eden herkese dua ediyorum
Çok sağol canım, umarım sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun.
Tüp bebekle ilgili epey bi araştırma yaptım ama doktor sitelerinde yazılanların yerine sizin gibi bizzat yaşayanların yazdıkları daha kıymetli benim için.
Yemek tarifide öyledirya, kitaptan değil yapan birinden alıcaksın  o misal benimkide 
Az kalmış canım sık dişini, benim daha bugün 2.gün geçmez bugünlerr...
Çok sağol canım, umarım sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun.
Tüp bebekle ilgili epey bi araştırma yaptım ama doktor sitelerinde yazılanların yerine sizin gibi bizzat yaşayanların yazdıkları daha kıymetli benim için.
Yemek tarifide öyledirya, kitaptan değil yapan birinden alıcaksın  o misal benimkide 
beimde 4. günüm canım ya benim de 3. gün embriyo transferi senin gibi..
ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm
İnşallah hayırlısı olur, benim 2. denemem ve başarısız sonuçlanırsa sanki bir daha yaptıramazmışım gibi geliyor.
ya kızlar benim transfer gününden beri hep akıntım oluyo..bazen su gibi bazende beyaz bi akıntı.bugün 7.gün ve akıntım daha bi arttı..bu durumda olan başka kimse var mı..bu ii mi kötü mü bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?