,leones22,SUSESI,
nasılsınız?
slm herkese yarın ısalah transferım olucak arkadaslar dr la gorustum az once yumurtaların cok hızlı gelısıyo sbh gb de yapabılırız dedı daha once gorustugumuzde aksamsutu demıstıde sımdı sabah dedı 5. gun embrıyosu benımkı ısalah hersey yolunda gıder cok ugrastık 4 kez asılama snr tup bebek dua edın ltfn:))
Canım iyiym ya işte biraz kafam karışık.yarın 11.günüm ve kandan baktırcam hayırlısyla.Aslında perşembe günüydü test tarihim ogün misafir gelcek ounca eğer olumsuz birşey olursa bi gügünde biraz atlatırım diyom nasipsee offf ya işte böye canım sabahı bekliyom yarın belli olur demi kanda yaa bi günden bişey olmaz? Canım sen nasılsın?sen hangi aşamadaydın ya şimdi hatırlayamadım kafam karmakarışıkda:18:
Test günün ne zaman canım...benim 18 şubat. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
cimcime arkadaşım
sen de maya tüp merkezne gidiyordun dimi ben de oraya başladım bir kez görüştük ama güvendik, sen nasıl buluyorsun
bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee
slm herkese yarın ısalah transferım olucak arkadaslar dr la gorustum az once yumurtaların cok hızlı gelısıyo sbh gb de yapabılırız dedı daha once gorustugumuzde aksamsutu demıstıde sımdı sabah dedı 5. gun embrıyosu benımkı ısalah hersey yolunda gıder cok ugrastık 4 kez asılama snr tup bebek dua edın ltfn:))
Canım iyiym ya işte biraz kafam karışık.yarın 11.günüm ve kandan baktırcam hayırlısyla.Aslında perşembe günüydü test tarihim ogün misafir gelcek ounca eğer olumsuz birşey olursa bi gügünde biraz atlatırım diyom nasipsee offf ya işte böye canım sabahı bekliyom yarın belli olur demi kanda yaa bi günden bişey olmaz? Canım sen nasılsın?sen hangi aşamadaydın ya şimdi hatırlayamadım kafam karmakarışıkda:18:
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum desteklerinzi ve tecrübelerinizi bekliyorum bende tedaviye yeni başladım yumurta toplama yapıldı transfer gününü bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar, benim de 2. denemem dün transferim yapıldı bugün evde dinleniyorum. Bekleyen herkese hayırlı haberler inşallah.
Merhaba Arkadaşlar, benim de 2. denemem dün transferim yapıldı bugün evde dinleniyorum. Bekleyen herkese hayırlı haberler inşallah.
Allah yardımcın olsun canım
hayırlısı inşallah
benim de yarın transfer heyecanlıyım :)
hayırlısı olsun cnm. ilk denemenmi olucak. ohh ne güzel yumurtaların falan toplanmış sen yolu yarılamışsın bile ben daha adetimi bekliyorum(
slm kızlar bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama daha 6.günüm sanırım ilaçlarla alakalı neyse gözüm korktu daha test yapmamama bendeki belirtiler şunlar göğüslerim çok şişti ve içi su toplamış gibi sanki yani balona su doldurup dokununca nasıl olur aynı öle artı siyah yerleri daha büyüdü ve daha kabardı kasıklarım deseniz aynı batıyor sanki sanki şey gibi off sölemeye dilim varmıo regl gibi allah hepimizin yardımcısı olsun bu yola baş koyanların kucaklarını boş bırakmasın inş aminnnn
Canım hadi inşallah hayırlısıyla hamilesindir. bendede akıntıyla birlikte kahverengi leke birazda kan geldi dün ve bugün ne oldugunu anlayamadım ama hayırlısıyla inşallah hamileyizdir :))
inş cnm ya inş hamiş oluruz dediğin gibi yaa negüzel senin kanaman gelmiş o tutunma kanaması oluyormuş bende gelmedii :97: sen kesin hamiş olcan görürsün inş gece uykusuna hasret kalırsın
bilmiyorum canım ya tutunma kanaması diyolar ama ben son ana kadar beklicem çok fazla umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum( aşılama yaptırdıgım zamanda çok umutlanmıştım ama tabiki herşey kısmet.. Hayırlısıyla sende bende burdaki bütün arkadaşlarımızında yüzü güler..
slm kızlar bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama daha 6.günüm sanırım ilaçlarla alakalı neyse gözüm korktu daha test yapmamama bendeki belirtiler şunlar göğüslerim çok şişti ve içi su toplamış gibi sanki yani balona su doldurup dokununca nasıl olur aynı öle artı siyah yerleri daha büyüdü ve daha kabardı kasıklarım deseniz aynı batıyor sanki sanki şey gibi off sölemeye dilim varmıo regl gibi allah hepimizin yardımcısı olsun bu yola baş koyanların kucaklarını boş bırakmasın inş aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?