2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

öyle aman istemiyom ananas felan..
geçsin şu mide ağrısı..bende gebeliktede kullanılan bi şurup var onu içiyom. Doktorum başka ilaç yok dedi(((((

nasıl dayanıyosun ya..10.gün olmuş daha ne bekliyosunn..tek embriyo mu transfer edildi sende..güzel haberlerini bekliyoruzz..

Ben de bilmiyorum tatlım bu sefer içimden hiiç test yapmak gelmiyo.Ben iki yıldır uğraşıyorum ve hemen heray kendim evde yaptım ve ertesi gün adet oldum zaten bişey de çıkmamıştım. belki ondandır şimdi ilkez deniyorum tüpbebek yöntemini ve yine endişeerim var yine o teste çizgi çıkmazsa çok üzülcem biliyorum o nedenle kendimi perşembeye hazırladım ne olacaksa o gün olsun dedim tabi öncesinde bişey olmazsa.Aslında korkuyorum yine olumsuzluk yaşamaktan.: Hakkımızda hayrılsı olsun kızlarr

10. günmüş daha canım birkaç gün daha bekle. benim yumoşlarım toplanırken bir arkadaşa transfer yapılmıştı 14. gün gel test yapalım dediler. benimde inşallah yarın transferim olacak. hayırlısı olsun inşallah bekle bugüne kadar beklemişsin

yarın mı transferin? hadi hayırlısı olsun canım. izin alabilecek misin transferden sonra?

yarın mı transferin? hadi hayırlısı olsun canım. izin alabilecek misin transferden sonra?

rapor al dediler cnm 3 gün alabilirsem yarın alıcam inşallah. 8 yumoş döllenmiş orta düzeyde gelişmeleri var dedi yarın sabah bakıcaz ona göre transfere alıcaz dedi embriyolog hayılrısı allahtan artık. yarın sabahı iple çekiyorum. transferim bi gerçekleşse şu anda başka bişey istemiyorum.

hadi allah yardımcın olsun. diğerlerini de dondururlar belki..

hayırlısıyla transferin güzel geçicek inşallah ve meleğin sana sımsıkı tutunacak inşallah canım Allahım emkelerimizin çırpınışlarımızın karşılığını boş çevirmez inşallah ilk 3 gün çok önemli diyorlar zaten peki 5 alsan olmuyormuymuş canım işyerin kızar mı

bişi sorcam kızlarr
kabızlık ve gaz sorununuz oldu mu opu dan sonra
ay çatlıcam gazdan ben
ohhs mi ne o olmaz dimi bendeee

teşekkür ederim canlarım artık pazartesi görüşürüz inşallah hayırlısıyla

BALIM NURUM inşallah yarın güzel geçcek transferi..benimde pazar günü oldu, 3. gün embriyodu 8 hücreli..bebişim umarım tutunur...sizde sorun neydi?

bişi sorcam kızlarr
ay çatlıcam gazdan ben

canımcım bende olmadı ama sen duphalac ilacını iç bana transfreden sonra iyi geliyor...
İncir iyi gelemdimi? bide susam yesen iyi gelir belki...

bişi sorcam kızlarr
ay çatlıcam gazdan ben

canım benim yumurtalarım toplandıktan sonra kabızlık başladı. transferim oldu hala devam ediyo duphalac diye bi şurup vermişti doktorum onu içince rahat çıkıyorum ama içmeyince kabızlık tekrar başlıo.. sinir oldum şurupta içmiyorum artık :)) her sabah erkenden kalkıyorum aç karnına bi tane elma yiyorum üstüne 1 bardak su içiyorum 2-3 saat sonra kahvaltı yapıyorum kabızlık falan kalmıo. sende bi dene istersen

Test günün ne zaman canım...benim 18 şubat. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

slm herkese yarın ısalah transferım olucak arkadaslar dr la gorustum az once yumurtaların cok hızlı gelısıyo sbh gb de yapabılırız dedı daha once gorustugumuzde aksamsutu demıstıde sımdı sabah dedı 5. gun embrıyosu benımkı ısalah hersey yolunda gıder cok ugrastık 4 kez asılama snr tup bebek dua edın ltfn:))

İnşallah olmaz canım, gönlünü ferah tut.. Allah hepimiizn yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…