• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ben kadıköy acıbadem'de yaptım canım tayfun bağış pko da var ben de tayfun bey bu konuda çok uzman bir doktor ama işimiz Allah'a kalmış tabi o istemezse hiçbir şey olmuyo işte ne kadar uğraşsak da.. Senin test tarihin ne zaman? belirti var mı?

canım benim daha transfer olmadı yumurta toplandı döllendi cuma yada CUMARTESİ TRANSFER OLACAK

canım benim daha transfer olmadı yumurta toplandı döllendi cuma yada CUMARTESİ TRANSFER OLACAK
hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsın bizi de gelişmelerden haberdar et topiğe baktım da olumulu ya da olumsuz sonuç çok az var iyi- kötü paylaşalım bence iyiyse moral olur kötüyse destek oluruz birbirimize..

Dün yapıldı transferim ama geçen sefer yaptırdığımda bu kadar gaz olmamıştı, ciddi rahatsızlık veriyor bu durum :-(

Birşey sorucam blast dediğiniz nedir? açıklarsan sevinirim.
en kaliteli embriyo demek. çok hücreli. 5. gün transfer ediliyo.Gebelik şansını arttırıyo. Ama dediğim gibi herşey kader kısmet bence..

hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsın bizi de gelişmelerden haberdar et topiğe baktım da olumulu ya da olumsuz sonuç çok az var iyi- kötü paylaşalım bence iyiyse moral olur kötüyse destek oluruz birbirimize..

en kaliteli embriyo demek. çok hücreli. 5. gün transfer ediliyo.Gebelik şansını arttırıyo. Ama dediğim gibi herşey kader kısmet bence..

Anladım canım, benim doktorumda 5. gün demişti ama 3. gün arayıp çağırdılar demekki dayanmama ihtimali vardı 5.güne:-(

Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Anladım canım, benim doktorumda 5. gün demişti ama 3. gün arayıp çağırdılar demekki dayanmama ihtimali vardı 5.güne:-(

hiç üzülmeee
ne çok 5. gün olmayan ne çok 2. 3. olan gördüm ben
rabbim yardımcımız olsun HAYIRLISINI versin
bende yarın transferimi olcam 5. gün ama korkuorum
acaba hepimizde bol miktarda mevcut

hiç üzülmeee
ne çok 5. gün olmayan ne çok 2. 3. olan gördüm ben
rabbim yardımcımız olsun HAYIRLISINI versin
bende yarın transferimi olcam 5. gün ama korkuorum
acaba hepimizde bol miktarda mevcut

İnşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün. Simdiden iyi şanslar canım. Tedavini nerde yaptırıyorsun?

Bende Umut' da yaptırdım, birincisini de orada yaptırmıştım. 2. denemem de sgk dan rapor aldım raporla yaptırdım.

1. de sorun neydi özel olmazsa?
Ben rapora cesaret edemedim bi gün gittim çapaya ağla ağla döndüm geri
sen nerden ve ne kadar sürede aldın?

ben kadıköy acıbadem'de yaptım canım tayfun bağış pko da var ben de tayfun bey bu konuda çok uzman bir doktor ama işimiz Allah'a kalmış tabi o istemezse hiçbir şey olmuyo işte ne kadar uğraşsak da.. Senin test tarihin ne zaman? belirti var mı?

canım kısmet olursa ben de acıbadem de yaptırcam 19 şubatta ön görüşme var muhtemelen martta başlıycaz ama biraz bilgi almak istiyorum gözlemlerini paylaşırmısın ilk deneyimim olacak daha önce iki aşılama
bu arada hangi aşamadasın allah yardımcın olsun mutlu haberi alırsın inşallah

yok ya öyle düşünme 5. güne bırakmak da içinde bazı riskler taşıyo o yüzden o riski almak istememiş olabilir doktorlar 5. gün olunca mutlaka tutacak diye bişey yok sonuçta..

canım kısmet olursa ben de acıbadem de yaptırcam 19 şubatta ön görüşme var muhtemelen martta başlıycaz ama biraz bilgi almak istiyorum gözlemlerini paylaşırmısın ilk deneyimim olacak daha önce iki aşılama
bu arada hangi aşamadasın allah yardımcın olsun mutlu haberi alırsın inşallah

benim butun işlemler bitti canım transfer 31 ocakta yapıldı. yarın test günüm :26: acıbadem'de biraz bekleme olayı fazla oluyo açıkçası tayfun bey çok yoğun çalıştığım için de zor oluyordu ama ekip çok güvenilir sonuçta hepsi dalında herkesçe bilinen doktorlar o yüzden katlandık bekletmelerine onun dılında doktor ve ekibi çok güleryüzlü yumurta toplama ve transfer işlemlerinde gayet iyiydi herşey rahat ettim hastanede bir sorun yoktu canım
hadi inşallah git bakalım görüşmeye güzel haberlerle dön..

1. de sorun neydi özel olmazsa?
Ben rapora cesaret edemedim bi gün gittim çapaya ağla ağla döndüm geri
sen nerden ve ne kadar sürede aldın?

Benim tüplerim tıkalıydı, 1.sinde zeynep kamilden rapor almmaya çalıştım 3 yıl evlilik şartı aradılar vermediler.
Ağustos ayında Semiha Şakir Doğum hastanesine gittim, raporu alabilmem Aralık ayını buldu biraz sancılı bir süreç tabii ama inat ettim alıcam diye ve aldım sonunda :-) maddi olarak 1. denememize göre yarı yarıya fayda sağladık rapor sayesinde.

yok ya öyle düşünme 5. güne bırakmak da içinde bazı riskler taşıyo o yüzden o riski almak istememiş olabilir doktorlar 5. gün olunca mutlaka tutacak diye bişey yok sonuçta..

öyle nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız, şu bekleme süresi olmasa herşey daha kolay olacak bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum.

Arkadaşlar bişey sorucam. bugün transferimin 8,günü hafif kanamam oldu korktum doktorumu aradım bana pregnyl iğnesi kullanmamı söyledi bu iğne ne işe yarar bilen varmı ??

Back