kızlar ilk denemesi olan kimse yokmu
benim ilk denemem ve 6.günüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ilk denemesi olan kimse yokmu
bana 1 tane blast embriyo tranfer edildi cnm inş dediğin gibi olur 10.gündede görürüm allah herkesin gönlüne göre verir inş
Kızlar sizde gaz oldumu? transfeerden sonra inanılmaz gazım var, tutamıyorum utanıyorum valla :-(
ben kadıköy acıbadem'de yaptım canım tayfun bağış pko da var ben de tayfun bey bu konuda çok uzman bir doktor ama işimiz Allah'a kalmış tabi o istemezse hiçbir şey olmuyo işte ne kadar uğraşsak da.. Senin test tarihin ne zaman? belirti var mı?
oldu canım benim de utanma koyver evde değil misin kaçıncı günündesin?
hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsın bizi de gelişmelerden haberdar et topiğe baktım da olumulu ya da olumsuz sonuç çok az var iyi- kötü paylaşalım bence iyiyse moral olur kötüyse destek oluruz birbirimize..canım benim daha transfer olmadı yumurta toplandı döllendi cuma yada CUMARTESİ TRANSFER OLACAK
en kaliteli embriyo demek. çok hücreli. 5. gün transfer ediliyo.Gebelik şansını arttırıyo. Ama dediğim gibi herşey kader kısmet bence..Dün yapıldı transferim ama geçen sefer yaptırdığımda bu kadar gaz olmamıştı, ciddi rahatsızlık veriyor bu durum :-(
Birşey sorucam blast dediğiniz nedir? açıklarsan sevinirim.
hadi inşallah canım hayırlı haberler alırsın bizi de gelişmelerden haberdar et topiğe baktım da olumulu ya da olumsuz sonuç çok az var iyi- kötü paylaşalım bence iyiyse moral olur kötüyse destek oluruz birbirimize..
en kaliteli embriyo demek. çok hücreli. 5. gün transfer ediliyo.Gebelik şansını arttırıyo. Ama dediğim gibi herşey kader kısmet bence..
Anladım canım, benim doktorumda 5. gün demişti ama 3. gün arayıp çağırdılar demekki dayanmama ihtimali vardı 5.güne:-(
Hepimiz için hayırlısı inşallah.
hiç üzülmeee
ne çok 5. gün olmayan ne çok 2. 3. olan gördüm ben
rabbim yardımcımız olsun HAYIRLISINI versin
bende yarın transferimi olcam 5. gün ama korkuorum
acaba hepimizde bol miktarda mevcut
İnşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün. Simdiden iyi şanslar canım. Tedavini nerde yaptırıyorsun?
memorial cnm
senin nerde
Bende Umut' da yaptırdım, birincisini de orada yaptırmıştım. 2. denemem de sgk dan rapor aldım raporla yaptırdım.
ben kadıköy acıbadem'de yaptım canım tayfun bağış pko da var ben de tayfun bey bu konuda çok uzman bir doktor ama işimiz Allah'a kalmış tabi o istemezse hiçbir şey olmuyo işte ne kadar uğraşsak da.. Senin test tarihin ne zaman? belirti var mı?
Anladım canım, benim doktorumda 5. gün demişti ama 3. gün arayıp çağırdılar demekki dayanmama ihtimali vardı 5.güne:-(
Hepimiz için hayırlısı inşallah.
canım kısmet olursa ben de acıbadem de yaptırcam 19 şubatta ön görüşme var muhtemelen martta başlıycaz ama biraz bilgi almak istiyorum gözlemlerini paylaşırmısın ilk deneyimim olacak daha önce iki aşılama
bu arada hangi aşamadasın allah yardımcın olsun mutlu haberi alırsın inşallah
1. de sorun neydi özel olmazsa?
Ben rapora cesaret edemedim bi gün gittim çapaya ağla ağla döndüm geri
sen nerden ve ne kadar sürede aldın?
yok ya öyle düşünme 5. güne bırakmak da içinde bazı riskler taşıyo o yüzden o riski almak istememiş olabilir doktorlar 5. gün olunca mutlaka tutacak diye bişey yok sonuçta..
inşallah güzel haberlerini yazarsın, bizlerde seviniriz.
Doktorun kimdi, ben Umut'ta yaptırdım.