• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

kızlarrr... 11 şubatta hamilemiyim değilmiyim belli olacak. Transferden beri ara ara yoklayan adet olacakmışım hissi daha sık yoklamaya başladı. Ama olmuyorum zaten regl günümde normal şartlarda 12 şubat. Bel ağrısı da daha sık yoklamaya başladı. İkiside yoklayıp geçiyor. Sizce durumum ne yaaa :(((((((( ben bieşy anlaömadım bu işten

slm kızlar bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama daha 6.günüm sanırım ilaçlarla alakalı neyse gözüm korktu daha test yapmam :9: ama bendeki belirtiler şunlar göğüslerim çok şişti ve içi su toplamış gibi sanki yani balona su doldurup dokununca nasıl olur aynı öle artı siyah yerleri daha büyüdü ve daha kabardı kasıklarım deseniz aynı batıyor sanki sanki şey gibi off sölemeye dilim varmıo regl gibi:14: allah hepimizin yardımcısı olsun bu yola baş koyanların kucaklarını boş bırakmasın inş aminnnn :49:

Dayanamayıp hemen yaptın demek testii..ama ne güzel 2.çizgi silikte olsa çıkmış..kesin hamilesin sen..benimde 6.günüm.meraktan çatlıyorum ama 8.günü bekliycem ben.hayırlısı artıkk..

kızlarrr... 11 şubatta hamilemiyim değilmiyim belli olacak. Transferden beri ara ara yoklayan adet olacakmışım hissi daha sık yoklamaya başladı. Ama olmuyorum zaten regl günümde normal şartlarda 12 şubat. Bel ağrısı da daha sık yoklamaya başladı. İkiside yoklayıp geçiyor. Sizce durumum ne yaaa :(((((((( ben bieşy anlaömadım bu işten

herkesin söylediğine göre hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı..sanırım senin 10.gün bugün.tek embriyo mu transfer edildi sana?bence bugün test yapabilirsin artıkk..genelde belii oluomuş 10 günde.benim 6.günüm bugün.8. gün test yapcam

Ben de bilmiyorum tatlım bu sefer içimden hiiç test yapmak gelmiyo.Ben iki yıldır uğraşıyorum ve hemen heray kendim evde yaptım ve ertesi gün adet oldum zaten bişey de çıkmamıştım. belki ondandır şimdi ilkez deniyorum tüpbebek yöntemini ve yine endişeerim var yine o teste çizgi çıkmazsa çok üzülcem biliyorum o nedenle kendimi perşembeye hazırladım ne olacaksa o gün olsun dedim tabi öncesinde bişey olmazsa.Aslında korkuyorum yine olumsuzluk yaşamaktan.::58: Hakkımızda hayrılsı olsun kızlarr

umarım hepimiz güzel haberler alırız ama önce sen :) yarınmış keza

ay hadi bitmiş nerdeyse maşallah
Allah ii haberleri vermeyi nasip etsin

ayyy ne güzel sona gelmişsin inşallah güzel haberler alırız senden..Beklemek zor ya.............

çok sağolun kızlar ben de testi 6. günde yaptım negatif tabi çıkmadı sonra da korktum yapmadım bi daha bir bildikleri var ki bu zamana kadar bekletiyolar hiç belirti yok bende yaaa karın ağrısı boşluklarım falan ağrıyo alakasız yerler yani tuhaf :44:

inşallahhh bu arada doktorunuz kim öğrenebilirmiyim benimde ilk denemem gebze asm de tedavi görüyorum

ben kadıköy acıbadem'de yaptım canım tayfun bağış pko da var ben de tayfun bey bu konuda çok uzman bir doktor ama işimiz Allah'a kalmış tabi o istemezse hiçbir şey olmuyo işte ne kadar uğraşsak da.. Senin test tarihin ne zaman? belirti var mı?

Back