arkadaşım sanki nane-limon gibi bitki çayı içme iyi gelmyormuş hamişliğe
yakşalım 5-6 gündür öksürüyorum deli gibi, kriz geliyor resmen yerlerde iki büklüm kalıyorum, ayrıca aynen senin gibi transferin 6. günü şiddetli, daha sonrasında azalan adet sancısı yaşadım, bugün 13. günüm vee hamileyimmmhayırlısı olsun seninde bence sende hamilesin )
inş. canım inş. hamileliğin hayırlısı olsun canım inş. Allahım sağlıkla sihhatle kocağına almayı nasip etsin
inşallah yarabbimm ağzından bal damlıyo arkadaşım, medicana da iyi ama ben onuda araştırmıştım ama istanbulda kalacak yerimiz yoktu bide maya daki MACS denilen alet için mayaya gittik kısmet
ilk denemem olduğu için çok araştırmıştım ben, bi de spermlerde sorun olunca eşimde orasını istedi.
Bugün 5.günümüz..8.gün test yapmayı düşünüyorum..ikiz olunca erken çıkıomuşş testte.bakalım ne çıkacakk..
Bugün 5.günümüz..8.gün test yapmayı düşünüyorum..ikiz olunca erken çıkıomuşş testte.bakalım ne çıkacakk..
yumoşlarımın nasıl olduğunu öğrenmek için gittik biraz önce. orta düzeyde gelişim gösteriyormuş yarın sabahki duruma göre yarın transfer edilecek inşallah. 8 yumurtamın 8ide döllenmiş ama hepsi orta düzeyde gelişim gösteriyormuş. bu biraz canımı sıktı yarını iple çekiyorum inşallah yumoşlarım gelişimi sürdürürler.
macs yöntemi nedir ?ilk defa duydum ben bunu..
bugün benimde 5.günüm bende teste kafayı takmış durumdaım ama ben yarın yapçam dayanamıom
bugün benimde 5.günüm bende teste kafayı takmış durumdaım ama ben yarın yapçam dayanamıom
Kızlaar çok erken değil mi test yapmak için? 5. gün ve 8. günde çıkmayabilir sonra üzülürsünüz bekeyin azcık daha .sadece düşünmemeye çalışın.benimde bugün 10. günüm ben test yapmaya korkuyorum sizi tebrik ediyorum bu konuda.bide bi değişikik var mı sizlerde.Ben de herhangi bi değişiklik yok.Hiç bişey hisstmiyom yaaaaaaaaa.Ama test sonucunu öğrenmekte istiyom.hakkımızda hayırlısı bakalımm
Kızlar merhaba;
benim transferim pazar günü sabah oldu, buğün 3. gün. Dünden beri çok mide ağrım var, mide şurubu verdi doktor. Umarım geçer.. Çok enteresan mide ağrımdan bebiş mevzusunu unuttum.
benim test günüm 18 Şubat, o günden önce test yapmak istemiyorum.. O gün işte çok önemli bir toplantım var, o günden önce yapmak istemiyorum..
Kızlar siz hep yatıyormusunuz? ben arada kalkıyorum, midem için çok yatmakta kötü geliyor..
hele bi yap zaten :)
mide yanıo mu ağrıo mu
ilaçtan tannselim o ya
demin 3 kat oldum ben ağrıdan
Allah'tan rulid ve perednol bugün son
canım ben o antibiyotikleri içdiğim son günden sonra bu hale geldim.Bide transferin ilk günü ananas, portakal suyu bol bol içip yatınca reflü tavan yaptı::) Umarım geçer..canımcım senin transfer ne zaman aradılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?