slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. BENİMDE İLK TÜP BEBEK DENEMEM. SALI GÜNÜ OLDU BENİM TRANSFER. BENDE 13 ŞUBATTA TEST YAPTIRICAM :)) HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH...
arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
sonuç: 95,5
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?
doktorum aslında ptesi baktırmamı istemişti kanda, ama ben dayanamadım
Kızlar merhaba;
Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..
benimde dün yumoşlarım toplandı soldan 8n tane toplandığın biliyorumda sağı bilemiyorum söylemediler. bugün öğreneceğiz inşallah gelişimleri güzeldir. benim çok ağrım var ama bu kadar ağrı olacağını düşünmüyordum şimdide geldim işe çalışıyorum ne yazıkki. toplamanın yarısında uyandım tekrar anestezi verdiler :)))))
halev benim 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebeyimi raporla yaptım özel hastane ikincisini para ile yaptım malesef kimyasal gebelikti 12.3 çıktı ve düştü şimdi 3. deneme için tekrar rapor çıkartmak istiyorum ama haseki 5 yada 6 ay sürer diyo ne yapacağımı şaşırdım malüm çok malitli bi tedavi ve üstelik benim ikl tüp bebeyimden raporum var işdi 3 . deneme için bütün kan testleri sıperm testi rahim filmi hepsini yeniden istiyolar
slm kizlar bende bugün ignelere basladim.nekadar sürer asagi yukari?YUMOSLAR NE ZAMAN TOPLANIR?
Luveris 75IU ve Gonal-F verdi doktor tecrübesi olanlar yazsin ltfn.yanisira ignelerin folsan ve metformin haplari aliyorum ilac küpü oldum resmen.insallah cektiklerimize deger gelir artik bebisler insssaaalllllaaaaah.
Kızlar merhaba;
Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..
slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. BENİMDE İLK TÜP BEBEK DENEMEM. SALI GÜNÜ OLDU BENİM TRANSFER. BENDE 13 ŞUBATTA TEST YAPTIRICAM :)) HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH...
benimde dün yumoşlarım toplandı soldan 8n tane toplandığın biliyorumda sağı bilemiyorum söylemediler. bugün öğreneceğiz inşallah gelişimleri güzeldir. benim çok ağrım var ama bu kadar ağrı olacağını düşünmüyordum şimdide geldim işe çalışıyorum ne yazıkki. toplamanın yarısında uyandım tekrar anestezi verdiler :)))))
merhaba hayırlısı ile bende yarın başlıyorum.nelere olacak bilmiyorum ilk denemem olucak
arkadaslar transfer işleminden sonra sizden e2 ve progesteron tahlili istedilermi ?
canım ben 3 kere tüp bebek yaptırdım şu an transfer sonrası 9.günümdeyim ama benden transfer sonrası hiçbirinde kan istenmedi. Benden istenmedi die senden istenmeyek die bi durum yok tabi.. Değerlerinden dolayı gerek görmüştür belki doktorun ama genelde istenmediğini biliyorum sor istersen doktoruna için rahat etsin. Benim ayrıca tedavi sırasında bile gerek görmemişlerdi çokta mutlu olmuştum:))
ay geçmiş olsun canım yaaa nasıl oldu da uyandın.. ben de opunun ertesi günü işe gelmiştim ama oturamadım eve dönmek zorunda kaldım.. bir de kuvvetli ağrı kesiciler rahmin dokusunu bozar alma sadece parol minoset falan al demişti doktor.. Allah yardımcın olsun
canım ben 3 kere tüp bebek yaptırdım şu an transfer sonrası 9.günümdeyim ama benden transfer sonrası hiçbirinde kan istenmedi. Benden istenmedi die senden istenmeyek die bi durum yok tabi.. Değerlerinden dolayı gerek görmüştür belki doktorun ama genelde istenmediğini biliyorum sor istersen doktoruna için rahat etsin. Benim ayrıca tedavi sırasında bile gerek görmemişlerdi çokta mutlu olmuştum:))
e2 ? tedavide bakılmadı mı ???
e dozlar ona göre ayarlanıo
hangi merkez tatlım senin
aklım karıştı valla
Evet haklısın ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
bugün 2 ye kadar beklicem armazlarsa tekrar arayıp sorucam. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
canım inşallah ilkinde tutturursun canı gönülden dilerim bunu... ikimizde birbirimize güzel haberler veririrz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?