benımde dun toplandı arkasım hemde 11 tane bıraz once dr la gorustum hepsı dollenmıs ama 6 tanesı daha ıyı dedıler sen hangı dr a gıdıyosun ılk tup bebek denemenmı transfer ıcın 5.gun olucak dedı yanı carsamba gunu ben sonucu nezaman ogrenırım acaba bılgıdsı olan varsa paylasabılırmı
arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
sonuç: 95,5
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?
doktorum aslında ptesi baktırmamı istemişti kanda, ama ben dayanamadım
bütün anne adaylarına günaydın ve iyi pazarlar. inşallah en kısa zamanda bebişlerimizle birlikte uyanacağımız acaba yavrumuzu nereye götürsek diyeceğimiz pazarlarda gelirrrr.
bugün benim transferimin 3.günü.merakla 12.günün gelmesini bekliyorumm..
arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
sonuç: 95,5
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?
doktorum aslında ptesi baktırmamı istemişti kanda, ama ben dayanamadım
canım ben rapor çıkarmayı düşündüğüm 1 ay öncesinde adetin 2.günü baktırılması gereken kan değerlerime baktırdım rahim filmim vardı eşimin 3 adet sperm sonucu vardı yani elimde rapor için istenilen bütün belgeler hazırdı ondan sonraki ayda raporu çıkaracağım Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesine gittim ve sadece rapor çıkarmak istediğimi söyledim ve sağolsunlar hiç uğraştırmadılar sadece raporu çıkardığın hastaneye ait eşinin sperm testi olması gerektiğinden orda test verdi ve hemen ardından rapor için başvuruda bulundum ve 10 gün sonrada çıkarmışlardı canım ama ben raporumu özel hastanede kullandım
halev benim 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebeyimi raporla yaptım özel hastane ikincisini para ile yaptım malesef kimyasal gebelikti 12.3 çıktı ve düştü şimdi 3. deneme için tekrar rapor çıkartmak istiyorum ama haseki 5 yada 6 ay sürer diyo ne yapacağımı şaşırdım malüm çok malitli bi tedavi ve üstelik benim ikl tüp bebeyimden raporum var işdi 3 . deneme için bütün kan testleri sıperm testi rahim filmi hepsini yeniden istiyolar
hayırlı olsun kocağına almayı allah nasip etsin sonuç süper tabiki kaçıncı denemen
slm kizlar bende bugün ignelere basladim.nekadar sürer asagi yukari?YUMOSLAR NE ZAMAN TOPLANIR?
Luveris 75IU ve Gonal-F verdi doktor tecrübesi olanlar yazsin ltfn.yanisira ignelerin folsan ve metformin haplari aliyorum ilac küpü oldum resmen.insallah cektiklerimize deger gelir artik bebisler insssaaalllllaaaaah.
Hadi bakalım hayırlı olsun,bebişler sana sımsıkı tutunsun,bol bo istirahat artık,dikkat et kendine sen artık bir anne adayısınn..Kızlar merhaba;
Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..
Canım tüm işlemler 15 gün üçerisinde bitiyor ve test gününü bekemeye başlıyorsun.Şimdi ki süreç daha hızlı geçer,ama bekleme 12 gün geçmek bilmiyor sanki.Şimdiden tedavin hayırlı olsun bebşin saana sımsıkı tutunsun annesiiiiiiiii
Kızlar merhaba;
Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..
slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş
hayirli olsun arkadasim insallah bebegin sana birakmamasina tutunmustur.allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.
Kızlar merhaba;
canım allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alacağız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?