2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım benimde yumurtalarım perşembe günü toplandı 11 tane:) benimde 6 tanesinin durumu iyiymiş.yarın transferim var.

süperrrrrrrrrrrrrr

bütün anne adaylarına günaydın ve iyi pazarlar. inşallah en kısa zamanda bebişlerimizle birlikte uyanacağımız acaba yavrumuzu nereye götürsek diyeceğimiz pazarlarda gelirrrr.

hayırlı olsun kocağına almayı allah nasip etsin sonuç süper tabiki kaçıncı denemen

slm kizlar bende bugün ignelere basladim.nekadar sürer asagi yukari?YUMOSLAR NE ZAMAN TOPLANIR?
Luveris 75IU ve Gonal-F verdi doktor tecrübesi olanlar yazsin ltfn.yanisira ignelerin folsan ve metformin haplari aliyorum ilac küpü oldum resmen.insallah cektiklerimize deger gelir artik bebisler insssaaalllllaaaaah.

Kızlar merhaba;

Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..

Canım tüm işlemler 15 gün üçerisinde bitiyor ve test gününü bekemeye başlıyorsun.Şimdi ki süreç daha hızlı geçer,ama bekleme 12 gün geçmek bilmiyor sanki.Şimdiden tedavin hayırlı olsun bebşin saana sımsıkı tutunsun annesiiiiiiiii

Kızlar merhaba;

Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..
Hadi bakalım hayırlı olsun,bebişler sana sımsıkı tutunsun,bol bo istirahat artık,dikkat et kendine sen artık bir anne adayısınn..

canim benim cok sagol pozitif birseyler duymak o kadar güzelki tskr ederim.allah hepimizi bebislerine kavustursun.öyle heyecanliyimki oysaki heyecan stress yapmiycaktim ama elimde degil allahin izniyle az kaldi o kadar beklemelerden tedavilerden sonra 15 gün kaldigini bilmek cok heyecanlandiriyor beni

slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş

Kızlar merhaba;

senin icin dua ediyorum allahim bebegin sana sende bebegine öyle tutununki 9 ay 10 gün sonra kucaginda olsun dikkatli ol,dikkatli beslen ve stress yapma .. allah yüzünü güldürsün

slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş

hayirli olsun arkadasim insallah bebegin sana birakmamasina tutunmustur.allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.

Kızlar merhaba;

canım allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alacağız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…