• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş :49::49::55::55:

RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. BENİMDE İLK TÜP BEBEK DENEMEM. SALI GÜNÜ OLDU BENİM TRANSFER. BENDE 13 ŞUBATTA TEST YAPTIRICAM :)) HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH...:emir_bebek:

benimde dün yumoşlarım toplandı soldan 8n tane toplandığın biliyorumda sağı bilemiyorum söylemediler. bugün öğreneceğiz inşallah gelişimleri güzeldir. benim çok ağrım var ama bu kadar ağrı olacağını düşünmüyordum şimdide geldim işe çalışıyorum ne yazıkki. toplamanın yarısında uyandım tekrar anestezi verdiler :)))))

arkadaşlar biraz önce test sonucumu aldım, transferin 11. günü 1 tane 3. günü embryosu.
sonuç: 95,5
çok mutluyum
nasıl sizce sonuç?
doktorum aslında ptesi baktırmamı istemişti kanda, ama ben dayanamadım

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunnn

Kızlar merhaba;

Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..

transferin hayırlı olsun canım inşallah sen de burdan gebeliğini ilan edersin stres yapma sakın allah yardımcın olsun

benimde dün yumoşlarım toplandı soldan 8n tane toplandığın biliyorumda sağı bilemiyorum söylemediler. bugün öğreneceğiz inşallah gelişimleri güzeldir. benim çok ağrım var ama bu kadar ağrı olacağını düşünmüyordum şimdide geldim işe çalışıyorum ne yazıkki. toplamanın yarısında uyandım tekrar anestezi verdiler :)))))

aaaa
hangi hastane ki bu ayarlayamamış ilacı ilginç...
hemen iğne yaptırsaydın şekerim yaaa
minosetle fln geçmez o ağrı
ara bence iğne adı versinler yaptır

halev benim 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebeyimi raporla yaptım özel hastane ikincisini para ile yaptım malesef kimyasal gebelikti 12.3 çıktı ve düştü şimdi 3. deneme için tekrar rapor çıkartmak istiyorum ama haseki 5 yada 6 ay sürer diyo ne yapacağımı şaşırdım malüm çok malitli bi tedavi ve üstelik benim ikl tüp bebeyimden raporum var işdi 3 . deneme için bütün kan testleri sıperm testi rahim filmi hepsini yeniden istiyolar

canım neden raporun geçerli değil ki benim bildiğim rapor en az 6 en fazla 1 yıl geçerli ve neden 5-6 ay sürüyor bir rapor çıkartması belki başka tetkiklerde isteyebilirler bu 3.denemen olacağı için canım, ben bu 2.denememi dondurulmuşlarımla yaptıracağım ve hastane benden sadece çözdürme parası olarak 650tl vereceğimi sölediler hayırlısı olsun bakalım Allahım fazla bekletmeden meleklerimize kavuşturur bizleri inşallah

slm kizlar bende bugün ignelere basladim.nekadar sürer asagi yukari?YUMOSLAR NE ZAMAN TOPLANIR?
Luveris 75IU ve Gonal-F verdi doktor tecrübesi olanlar yazsin ltfn.yanisira ignelerin folsan ve metformin haplari aliyorum ilac küpü oldum resmen.insallah cektiklerimize deger gelir artik bebisler insssaaalllllaaaaah.

canım tedavin hayırlı olsun en fazla 15-20 gün sürüyor tedavi Allahım gönlünün muradını nasip eder inşallah

Kızlar merhaba;

Buğün transferim gerçekleşti, test günüm 18 şubat..Bizler elimizden geleni yaptık, Allahım nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sımsıkı tutunur da hiç bırakmaz seni 9 ay boyunca

slm herkese kızlar benim transferde perşembe günü oldu şimdi 3.günümüzdeyiz 13 şubat test tarihim allah bekleyen ve isteyen herkesin gönlüne göre verir inş :49::49::55::55:

az kalmış canım Allahım meleğini nasip etmiştir inşallah güzel haberlerini vermek nasip olsun inşallah canım

RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.. BENİMDE İLK TÜP BEBEK DENEMEM. SALI GÜNÜ OLDU BENİM TRANSFER. BENDE 13 ŞUBATTA TEST YAPTIRICAM :)) HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH...:emir_bebek:

hayırlı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini almak nasip olur Allahım bebeğini 9 ay boyunca göbüşünden düşürtmesin inşallah

çoğu gitti azı kaldı canım inşallah en güzel en kaliteli yumoş transfer olur canım demek toplama işleminin yarısında uyandın :1: demekki anestezi hafif geldi sana hayır olsun canım

maya tüp bebek merkezinde başlıyorum.eşimde sperm azlığı var inşallah hayırlısı ile olur.doktor bende problem olmadığını söyledi ama yarın belli olucak sanırım ne olucağı...

ay geçmiş olsun canım yaaa nasıl oldu da uyandın.. ben de opunun ertesi günü işe gelmiştim ama oturamadım eve dönmek zorunda kaldım.. bir de kuvvetli ağrı kesiciler rahmin dokusunu bozar alma sadece parol minoset falan al demişti doktor.. Allah yardımcın olsun

arkadaslar transfer işleminden sonra sizden e2 ve progesteron tahlili istedilermi ?

canım ben 3 kere tüp bebek yaptırdım şu an transfer sonrası 9.günümdeyim ama benden transfer sonrası hiçbirinde kan istenmedi. Benden istenmedi die senden istenmeyek die bi durum yok tabi.. Değerlerinden dolayı gerek görmüştür belki doktorun ama genelde istenmediğini biliyorum sor istersen doktoruna için rahat etsin. Benim ayrıca tedavi sırasında bile gerek görmemişlerdi çokta mutlu olmuştum:))

canım ben 3 kere tüp bebek yaptırdım şu an transfer sonrası 9.günümdeyim ama benden transfer sonrası hiçbirinde kan istenmedi. Benden istenmedi die senden istenmeyek die bi durum yok tabi.. Değerlerinden dolayı gerek görmüştür belki doktorun ama genelde istenmediğini biliyorum sor istersen doktoruna için rahat etsin. Benim ayrıca tedavi sırasında bile gerek görmemişlerdi çokta mutlu olmuştum:))

e2 ? tedavide bakılmadı mı ???
e dozlar ona göre ayarlanıo
hangi merkez tatlım senin
aklım karıştı valla

ay geçmiş olsun canım yaaa nasıl oldu da uyandın.. ben de opunun ertesi günü işe gelmiştim ama oturamadım eve dönmek zorunda kaldım.. bir de kuvvetli ağrı kesiciler rahmin dokusunu bozar alma sadece parol minoset falan al demişti doktor.. Allah yardımcın olsun

dün 2 defa parol aldım cnm bugün içmedim hiç ama ağrım var hala. son zamanlarda muayenede bile acıtıyorlardı zaten ama bu kadar acım olacağını düşünmemeiştim. hala işyerindeyim mecburen oturup çalışıyorum ne yapayım. allah bize sabır versin bebişlerimiz gelsinde biz bu acılara dayanırız

Hayırlı olsun. hayırlı sonuclar alırız inşallah.benimde bugün 6.günüm ilk tüp bebek denemem. pko var bende bide biraz kiloluyum sanırım oyuzden istedi sonucumu faxladım doktoruma, arayıp bilgilendireceklerini söylediler bekliyorum hala...

e2 ? tedavide bakılmadı mı ???
e dozlar ona göre ayarlanıo
hangi merkez tatlım senin
aklım karıştı valla

e2 tedavide sırasında bakılıyor tabi. Ama ilkinde Anatolia'da yaptırdığımda hemen hergün kan alıyorlardı otomatiğe bağlamış gibi. İkincisini özel bir doktorla beraber hastanede yaptık o doktoruma sormuştum neden hergün kan almıyosunuz die. Bu bence eziyet demişti çünki hergün alınmasına hiç gerek yok demişti, hastanın durmuna göre o belli olur demişti. Üçüncü tedavimi Ankara Tüp bebekte yaptırdım oradaki doktorum hiç istemedi gerek görmüyorum size demişti. Benim durumum böyle canım. Ama sen doktoruna sor ve kafana takma bunu o kadar önemli bi konu değil sadece transfer sonu istemeleri biraz sıradışı onu üstüne basa basa ssor ve aklında kalmasın.

Evet haklısın ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
bugün 2 ye kadar beklicem armazlarsa tekrar arayıp sorucam. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.. :emir_bebek:

Evet haklısın ama insan düşünmeden duramıyor işte :)
bugün 2 ye kadar beklicem armazlarsa tekrar arayıp sorucam. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.. :emir_bebek:

canım inşallah ilkinde tutturursun canı gönülden dilerim bunu... ikimizde birbirimize güzel haberler veririrz inşallah

canım inşallah ilkinde tutturursun canı gönülden dilerim bunu... ikimizde birbirimize güzel haberler veririrz inşallah

ALLAH razı olsun.. Pek fazla umutlanıp sonra hayal kırıklıgına uğramak istemiyorum. bi aşılama denemiştik tüp bebek öncesi o tutmadı. ama tabiki umudumu yitirmedim hiç bi zaman.. Seninde İnşallah hayırlısıyla bu denemende olur. Rabbim isteyen herkese ve bizede nasip eder inşallah..

arkadaslar ilk tüp bebek denemem,lucrin iğnelerim devam ediyo adetime de daha 1 hafta var ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyoo sizce normal miii :44:

Back