Merhaba 2011 anneleri;
Ben 8 yıllık evliyim,27 yaşındayım 3 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu ama bebişim olmadı şu anda ıvı tüp bebek merkezine gidiyorum dr..erdal budak süper bir yer hiç bu dereceli bir araştırmadan geçmemiştim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu cumartesi günüde allahın izniyle transfer gerçekleşecek çok mutlu ve umutluyum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Tek dileğim 2011 yılı bize sağlıklı bebişer getirsin...hepimize bol şanslar
arkadaşlar ben de bu akşam 6. lucrine yaptırcam.
merhaba 2011 anneleri;
ben 8 yıllık evliyim,27 yaşındayım 3 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu ama bebişim olmadı şu anda IVI tüp bebek merkezine gidiyorum dr..Erdal BUDAK süper bir yer hiç bu dereceli bir araştırmadan geçmemiştim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu cumartesi günüde allahın izniyle transfer gerçekleşecek çok mutlu ve umutluyum allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaslar ben burda ilk defa bulunuyorum ve tüp bebek ile ilgili yorumlarınızı okudum bende tüp bebek tedavisindeyim allah hepimizin yardımcısı olsun....
merhaba 2011 anneleri;
ben 8 yıllık evliyim,27 yaşındayım 3 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu ama bebişim olmadı şu anda IVI tüp bebek merkezine gidiyorum dr..Erdal BUDAK süper bir yer hiç bu dereceli bir araştırmadan geçmemiştim pazartesi günü yumurta toplama işlemim oldu cumartesi günüde allahın izniyle transfer gerçekleşecek çok mutlu ve umutluyum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bu sefer bebeğinin senden ilk ayrılışı okula başlamak için olsun inşallah :)))benimde 2011 de şubat ta başlıyor tedavim ankara gata ibenie listenize ekleyin ikinci denemem ve ilk denemem de düşük oldu 5.haftada
dün doktor bilgilendirme toplantısı yaptı. öyle pekde ümitlenmeyin hemen bebeğinizi kucağınıza alıp gideceksiniz diyemeyiz dedi. hepinizin farklı sorunları sonuçlarda buna göre değişecektir felan anlattı durdu. en kötüsünü konuşarak en iyisine ulaşmaya çalışıyorlar. inşallah bebişlerimiz daha fazla üzmezler bizleri. 2012 ye bebişimle girmek istiyorum ve mevlama yalvarıyorum.
özel hastaneler alıyor maalesef cnm. ben üniversite hastanesinde başladığım için öyle dediler. aman bebişlerimiz gelsinler şöyle bir kokularını içimize çekelimde varsın gitsin paracıklar be arkadaşım. yeterki gelsinler artık nazlanmasınlar.
merhaba 2011 anneleri;
arkadaşlar ben de bu akşam 6. lucrine yaptırcam.
benimde 2011 de şubat ta başlıyor tedavim ankara gata ibenie listenize ekleyin ikinci denemem ve ilk denemem de düşük oldu 5.haftada
dün doktor bilgilendirme toplantısı yaptı. öyle pekde ümitlenmeyin hemen bebeğinizi kucağınıza alıp gideceksiniz diyemeyiz dedi. hepinizin farklı sorunları sonuçlarda buna göre değişecektir felan anlattı durdu. en kötüsünü konuşarak en iyisine ulaşmaya çalışıyorlar. inşallah bebişlerimiz daha fazla üzmezler bizleri. 2012 ye bebişimle girmek istiyorum ve mevlama yalvarıyorum.
Olmazsa onlardan hesap sormayalım diye kendilerini garantiye alıyorlar olmama ihtimali her zaman çok yüksek unutmayın diyorlar kendilerine göre haklılar tabi ama ben de doktorum tarafından biraz yüreklendirilmek istiyorum. Bir tıp insanının ağzından da olur sözünü duymak içimi rahatlatabilir.
İnşallah bu yıl yalnız geçirdiğimiz son yıl olur..
benim drum çok şükür hiç böle şeyler konuşmuyor zaten biz iyisini de kötüsünüde düşünüyoruz değil mi Ayşe arkadaşımın dediği gibi kendilerini suçlamamamız için böle bi konuşma yapıyor olabilirler, benim drum ilk defa benim gibi yumurtaya sahip olan hastayla karşılaşmışmaşallah şükürler olsun Rabbime daha kötü durumda olanları bile varmış ve hepsi şimdi hamişmiş yeter ki Rabbim kaderimize bi evlat yazsın her türlü olur canım
haklısın canım bunun içinde yapmış olabilir konuşmayı, dr bizi yüreklendirmezse kim umut dolduracak içimize sonuçta tedavimizi yapan kendileri ne olup olmadığımızı gayet iyi biliyorlar neyse inşallah çocuksuz geçireceğimiz son yıl olur Ayşecim
allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse,mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört.benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol,her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut.her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.cennetinin en güzel yerine al ve bir daha çıkarma...amin...
amin amin
yüregine sağlık
çok duygulandım
Aminnnnnnnnnnnnnn
Amin canım inşallah senin yaşın genç heralde çok iyiymiş yumurta syın, doktorun kimdi bu arada?
halev cnm 20 yumoş çok güzel sayı inşallah yüksek kalitedelerdir ve öyle döllenirlerde bebişin seninle olur. bu günlerde stres yapmamaya çalış cnm. gerçi ben şimdiden stres yapıyorum ne olacak nasıl olacak diye.
birde tüp bebeğe başlamadan önce birkaç sayfadan oluşan bişey imzalattılar bize. içerisinde tüm riskleri anlatıyordu. herşeyde olduğu gibi bundada riskler var tabiiiki ama bebişlerimiz gelmesi için herşeye değer. şanslı olacak pıtırcıklar onalrı bu kadar çok isteyen anniş ve babişleri var. kolay kazanılanın kıymeti bilinmezmiş. allah hayırlı evlatlar versin hepimize en önemli o.
Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse,mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört.benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol,her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut.her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma...AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?