arkadaşım sen nerde hiteraskopi oldun bide oğrısı çok varmı bende aralığın 24 2. denememi yaptım negatif olunca dukturum histeraskopi dedi endişelendim yani nasıl bi parça senin kaçıncı denemen beni bilgilendirir sen çok sevinirim
Gerçi bana sormamışsın ama yazayım yine de 2 kez histereskopi oldum ben de. Zaten anestezi ile yapılıyor o nedenle operasyonun hiç ağrısı yok sonrasında da ilk gün hafif bir adet sancısı gibi snacım oldu, ikisinde de myom alındı benden. 2. denemeden önce benim doktorum mutlaka yapıyorum rahmin içini görmek çok önemli demişti. Şimdiden geçmiş olsun.
arkadaşlar yumoşlarım gayet iyiymişbüyümüşler yarın tekrar çağırdı drum kan sonucuma göre ilacımın dozajını azaltabilirmiş bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
canım histeraskopi için endişelenme ..anestesi altında olduğu için hiç bir şey hissetmiyorsun hatta ben hangi arada uyuduğumu bile hatırlamıyorum cook ilginc bir durum yani ...hazırlanma aşaması korkutucu gibi geliyor ama hiç birşeycik olmuyor..korkma
nasıl bir parca aldığını bilmiyorum görmedim ama ağrı verecek birşey değil ..
ben ilk kez yaptırdım 3 başarısız aşılama ve ilk tüp deneyimim olacak....
çok teşekkürler verdiğin bilgi için neden 2 kez histeraskopi oldun histeraskopi olduktan sonra tüp bebek yaptınmı bide ben histeraskopi olduğum da rahim içerisin de bi problem olduğunu gürüncemi duktur büdahale ediyo yok sa ben uyann ca durumu anlatıp başka bi zamana mı erteliyo
Şimdi ben ilkini ilk denememizden önce olmuştum çünkü myomum vardı onu almak için yaptı. Sonrakini de ilk denememiz tutmayınca yaptı ve onda da önceki myomdan kalan bir parça görmüş ve almış yani beklemiyor ufak birşeyse hemen alıyor zaten. Şimdi de adetim devam ediyor bu adetim bitince tekrar yapacak histereskopiyi rahmin iyileştiğine emin olduktan sonra 2. tedavime geçilecek.
tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor.
Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.
devamını oku: ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler lütfen dikkate alın
Şimdi ben ilkini ilk denememizden önce olmuştum çünkü myomum vardı onu almak için yaptı. Sonrakini de ilk denememiz tutmayınca yaptı ve onda da önceki myomdan kalan bir parça görmüş ve almış yani beklemiyor ufak birşeyse hemen alıyor zaten. Şimdi de adetim devam ediyor bu adetim bitince tekrar yapacak histereskopiyi rahmin iyileştiğine emin olduktan sonra 2. tedavime geçilecek.
tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor.
Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.
devamını oku: ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler lütfen dikkate alın
tedaviden önce özellikle farklı bişiler yedinizmi?
çok teşşekürler histeraskopinin fiyatı ne kadar
Şu meşhuuur bal çörek otu tarçın karışımından kullandım gerçi tutmadı ama beklenenden fazla yumurtam gelişmişti. Bir de hergün 2-3 incir kurusu yemiştim.
acaba sence sadece bayan içinmi bu öneri erkek içinde geçerlimidir?
şekerler biraz iş vardı yaptım geldim sizler ne yaptınız bakalım
vallahi bilmiyorum ben 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra ibrahim saraçoğluna bu gün başvurdum resmi sitesin de büyle yazıyodu sizinle paylaşayım dedim lütfen sitesini araştırın 39 yaşında 5 dafa tüp bebek yapmış olmamış bu dukturun ilacı ile kadın hamile kalmış normal yulla yani da niceleri yorumları okuyun araştırın
sağol cabım inşallah hep birlikte ekim kasım anne topiğine geçeriz burdan hamileliğimizde ne yiyeceğiz onu konuşuruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?