2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım histeraskopi için endişelenme ..anestesi altında olduğu için hiç bir şey hissetmiyorsun hatta ben hangi arada uyuduğumu bile hatırlamıyorum cook ilginc bir durum yani ...hazırlanma aşaması korkutucu gibi geliyor ama hiç birşeycik olmuyor..korkma
nasıl bir parca aldığını bilmiyorum görmedim ama ağrı verecek birşey değil ..
ben ilk kez yaptırdım 3 başarısız aşılama ve ilk tüp deneyimim olacak....

çok teşekkürler verdiğin bilgi için neden 2 kez histeraskopi oldun histeraskopi olduktan sonra tüp bebek yaptınmı bide ben histeraskopi olduğum da rahim içerisin de bi problem olduğunu gürüncemi duktur büdahale ediyo yok sa ben uyann ca durumu anlatıp başka bi zamana mı erteliyo

arkadaşlar yumoşlarım gayet iyiymiş büyümüşler yarın tekrar çağırdı drum kan sonucuma göre ilacımın dozajını azaltabilirmiş bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Gözün aydın inşallah sonuna kadar hiç bir olumsuzluk yaşamadan bebeğini alırsın kucağına..

bilgilerin için teşşekürler

Şimdi ben ilkini ilk denememizden önce olmuştum çünkü myomum vardı onu almak için yaptı. Sonrakini de ilk denememiz tutmayınca yaptı ve onda da önceki myomdan kalan bir parça görmüş ve almış yani beklemiyor ufak birşeyse hemen alıyor zaten. Şimdi de adetim devam ediyor bu adetim bitince tekrar yapacak histereskopiyi rahmin iyileştiğine emin olduktan sonra 2. tedavime geçilecek.

tedaviden önce özellikle farklı bişiler yedinizmi?

tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor.

Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.

Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.

devamını oku: ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler ibrahim saraçoğlu Tüp bebek yapmaya karar verenler dikkat-mucize iksirler lütfen dikkate alın

çok teşekkür ederim cnaım

çok teşşekürler histeraskopinin fiyatı ne kadar

acaba sence sadece bayan içinmi bu öneri erkek içinde geçerlimidir?

tedaviden önce özellikle farklı bişiler yedinizmi?

Şu meşhuuur bal çörek otu tarçın karışımından kullandım gerçi tutmadı ama beklenenden fazla yumurtam gelişmişti. Bir de hergün 2-3 incir kurusu yemiştim.

çok teşşekürler histeraskopinin fiyatı ne kadar

İlk yaptırdığım sadece histereskopi değildi histereskopik myom eksizyonu diye geçiyor ismi onun için 1500 tl doktora vermiştim + ameliyathane ücretleri. 2. olduğum daha basit birşeydi tüp bebek merkezinde yaptılar hastaneye gitmedim onun için 1000 tl ödedim.

Şu meşhuuur bal çörek otu tarçın karışımından kullandım gerçi tutmadı ama beklenenden fazla yumurtam gelişmişti. Bir de hergün 2-3 incir kurusu yemiştim.

sağol cabım inşallah hep birlikte ekim kasım anne topiğine geçeriz burdan hamileliğimizde ne yiyeceğiz onu konuşuruz:))

şekerler biraz iş vardı yaptım geldim sizler ne yaptınız bakalım

acaba sence sadece bayan içinmi bu öneri erkek içinde geçerlimidir?

vallahi bilmiyorum ben 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra ibrahim saraçoğluna bu gün başvurdum resmi sitesin de büyle yazıyodu sizinle paylaşayım dedim lütfen sitesini araştırın 39 yaşında 5 dafa tüp bebek yapmış olmamış bu dukturun ilacı ile kadın hamile kalmış normal yulla yani da niceleri yorumları okuyun araştırın

çok teşekkürler paylaşımınz için...hepşmizin allah hakkında haıyrlısını versin inşallah

sağol cabım inşallah hep birlikte ekim kasım anne topiğine geçeriz burdan hamileliğimizde ne yiyeceğiz onu konuşuruz:))

Amin amin inşallah, bir yazabilsem şurdam hamileyim diye.. İnşallah bu sefer yüzümüz güler.

arkadaşlar drum aradı kan sonucum gayet güzel çıkmış aynı dozda iğnelerini vurul dedi bende hemencik vuruldum geldim yarın sabah yine kontrolüm var ki inşallah bugün ki iğnelerim yumoşlarıma biraz daha katkıda bulunmuşlardır da çatlatma iğneme geçerim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…