2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

canım ya bana cevap vermiş olman bile bana morel oldu ....henüz sonuçum gelmemiş aradım merkezi içimi ferah tutuyorum herşey gececek bebeğime kavuşacağım diyorum ....bende ocak 28 doğumluyum ve peryot değişmeden önce o güne denk geliyordu transferim nasip değilmiş demek ki ..
senin dr sana ne güzel acıklamış nedenini benim dr da bana birşeyler söyledi ama narkozun etkisi ile ben zaten yarım yarım anladım anlatılanları ....
ama haklısın arkadaşım gereksiz üzüntüye gerek yok ...sende subat regl ini bekliyorsan aynı zamanları bekliyoruz demektir hakkımızda hayırlısı birbirimizi takip edelim o zaman ben senin gelişmenle sen benimkiyle mutlu oluruz ve inşallah allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz güzel allahım isteyen herkeze nasip etsin ...bu arada bu gün 3 arkadaşımın gebelik haberini aldım ve onlara cok şanslısınız dedim ...inşallah bizde o şansa erişiriz...
tekrar morel yazın için teşekkürler...

arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??

bence 13 gün sabır etmişsin dr aramasını bekle sakin ol üzülme test gercekten yanlış olabilir ...ben aşılamamda yaptırmıştım 1 saat sonra vermişlerdi ...ama dediğim gibi sakin ol ....dr bekle canım ...

bilmiyorm moralim çok bozuk.. psikolojim alt üst oldu.. kan tahlilindeki sonuç 0.00 yazıyor böyle değer yok yani.. anlatabiliyormuyum. olmasa bile normalde değer kaç çıkıyor bilgin var mı?

Selam dilhusar, bende bugün 5. yi vuruldum. Benim sadece yumurtalıklarım sancıyor. Bugün iyice arttı.
Sen nerede oluyorsun tedaviyi?

ben bahçecide tedavi oluyorum.akşam 6 da vuruluyorum.8e doğru çok kötü oluyorum.üşüyorum.biraz sonra sıtmalanıyorum.kasıklarım. ağrıyo.istifra ediyorum.bu gün okulda zor durdum.sen nerde tedavi oluyorsun.kaçıncı denemen.problem ne sizde.

bilmiyorm moralim çok bozuk.. psikolojim alt üst oldu.. kan tahlilindeki sonuç 0.00 yazıyor böyle değer yok yani.. anlatabiliyormuyum. olmasa bile normalde değer kaç çıkıyor bilgin var mı?

benim ilk denememde 8,5 idi sonra 12,6 oldu doktorum düşecek sağlıklı bir gebelik değil dedi.sağlıklı olsa sonuçların katlanarak artar demişti.sonra yaptık 0 çıktı mevlam görelim ne eyler.ne elerse güzel eyler.sen nerde yaptırdın.

ben d.bakır veni-vidi hastanesinde yaptırdım. herşey çok güzel gidiyordu ama bu sonuç çok kötü etkiledi beni..

benim aşılamam sonucumda kan tahlilim -0.01 di hatırladığım kadarıyla yani gebe değildim ..ama hemen dr gittiğimde ve daha hastalanmadığım için bekleyelim dedi dr gec gelişen gebelik olabilir demişti ..birde lab. sonuçları hatta verebilir demişti...ne olur sıkma canını bekle biraz biliyorum cook can sıkıcı bir sonuç ama bekle ihtimaleride var yaniiii

peki sonuç ne olmuştu şuanda nasılsın ??

kızlar nasılsınız sayfalar bayığı ilerlemiş kaynatmışınız

arkadaşlar yumoşlarım gayet iyiymiş büyümüşler yarın tekrar çağırdı drum kan sonucuma göre ilacımın dozajını azaltabilirmiş bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar yumoşlarım gayet iyiymiş büyümüşler yarın tekrar çağırdı drum kan sonucuma göre ilacımın dozajını azaltabilirmiş bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah

ay yumşlarınmı çatlayacak buv arada eşinle ilişkiyel ilgili bişi diyorlarmı

ay yumşlarınmı çatlayacak buv arada eşinle ilişkiyel ilgili bişi diyorlarmı

yok edutcanım ona dair hiçbişi demiyor dr ama antibiyotik vermişti eşimin ve benim kullanabileceğim enfeksiyona karşı sanırım ilişkide bulunursak diye verdi :97:

arkadaşlar ben bu akşam 3.lucrine vurulacam.yan etkisi olan var mı.ben çok kötü oluyorum...

Benim de yumurtalıklarında çok ağrı ve göğüslerimde hassasiyet yapmıştı ama ben sadece lucrin değil ilave olarak merional de yaptırıyordum. Umarım bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını bu dünyada göstersin Rabbim.

sonuçlar yarım saatte çıkıyor. tabiki bir süpriz olabilir ama sonradan daha çok üzülmemek için kendini kötüye de hazırla, unutma ki herşey yolunda gitse bile %50 den fazla şansımız yok ki bu tedavide umutsuz olmasak da bu gerçeği hep aklımızda tutmamız gerek canım..

arkadaşım sen nerde hiteraskopi oldun bide oğrısı çok varmı bende aralığın 24 2. denememi yaptım negatif olunca dukturum histeraskopi dedi endişelendim yani nasıl bi parça senin kaçıncı denemen beni bilgilendirir sen çok sevinirim

Ne demek her zaman elimden geleni yaparım, bizi en iyi biz anlarız. benim de en yakın 3 arkadaşım hamile nasıl özeniyorum nasıl içim sızlıyor anlatamam.
benim son hesaplarıma göre 10-15 şubat gibi olacak transferim tabii Allah kısmet ederse.. her zaman yazdığım birşey var Rabbim hepimize birlikte nasip etsin mutluluğumuz eksik kalmasın inşallah..

Gerçi bana sormamışsın ama yazayım yine de 2 kez histereskopi oldum ben de. Zaten anestezi ile yapılıyor o nedenle operasyonun hiç ağrısı yok sonrasında da ilk gün hafif bir adet sancısı gibi snacım oldu, ikisinde de myom alındı benden. 2. denemeden önce benim doktorum mutlaka yapıyorum rahmin içini görmek çok önemli demişti. Şimdiden geçmiş olsun.

arkadaşım sakın güvenme banada aynı şey oldu benimki yarım satte çık tı 2.00 dıhastanem uzak olduğu için başka bi hastanede yaptı aksılık dukturuma o gün olaşamadım hastane dışın daydı diye cep kapalıydı akşama kadar ağladım dukturu aradım ben 8. gün yapmıştım çok erken dedi ben negatif diye akşama kadar ağladım dukturu aradım 2 gün sonra hastaneye gel dedi 12.3 olmuştu ama çok üzüldüğün için çok fazla çıkmamış dedi hemen o gün bebeyim düştü yani işin kısası ben kendi sabırsızlığım yüzünden bu defaki tüp bebek baceram hüsranla bitti sabret sakın üzülme dukturun dediğini yap allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…