arkadaşlar ben bu akşam 3.lucrine vurulacam.yan etkisi olan var mı.ben çok kötü oluyorum...
Hemeeen düzeltelim moralleriii. Benim doktorum üniversite hocası olduğu için yeni çalışmaları baya yakın takip ediyor ben de histereskopi oldum iki kez ikisinde de myom alındı bana söylediği yeni yapılan bir çalışmaya göre nedeni anlaşılamayan bir şekilde tüp bebek öncesi rahme yapılan butür ufak müdahaleler tutunma şansını arttırıyormuş :))) Parça alıp patolojiye göndermek zaten rutin bir iş her aldıklarını mutlaka patolojiye gönderiyorlar hiiiç aklına takma benim ikisi de gitti bişey çıkmadı. Kötü bişey olsa önceden bin türlü belirtisi olurdu. Tedavim benim de ocaktaydı 24 arlıkta yapılan histereskopimden sonra benimki de şubat adetime ertelendi ama doktor acele etmeyelim rahmin kendini toparlasın dedi emeklerimiz boşa gitmesin dedi. Bekliyoruz işte ama gereksiz üzüntü yapma nolursun..
arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
Selam dilhusar, bende bugün 5. yi vuruldum. Benim sadece yumurtalıklarım sancıyor. Bugün iyice arttı.
Sen nerede oluyorsun tedaviyi?
bilmiyorm moralim çok bozuk.. psikolojim alt üst oldu.. kan tahlilindeki sonuç 0.00 yazıyor böyle değer yok yani.. anlatabiliyormuyum. olmasa bile normalde değer kaç çıkıyor bilgin var mı?
bilmiyorm moralim çok bozuk.. psikolojim alt üst oldu.. kan tahlilindeki sonuç 0.00 yazıyor böyle değer yok yani.. anlatabiliyormuyum. olmasa bile normalde değer kaç çıkıyor bilgin var mı?
benim aşılamam sonucumda kan tahlilim -0.01 di hatırladığım kadarıyla yani gebe değildim ..ama hemen dr gittiğimde ve daha hastalanmadığım için bekleyelim dedi dr gec gelişen gebelik olabilir demişti ..birde lab. sonuçları hatta verebilir demişti...ne olur sıkma canını bekle biraz biliyorum cook can sıkıcı bir sonuç ama bekle ihtimaleride var yaniiii
arkadaşlar yumoşlarım gayet iyiymişbüyümüşler yarın tekrar çağırdı drum kan sonucuma göre ilacımın dozajını azaltabilirmiş bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
ay yumşlarınmı çatlayacak buv arada eşinle ilişkiyel ilgili bişi diyorlarmı
arkadaşlar ben bu akşam 3.lucrine vurulacam.yan etkisi olan var mı.ben çok kötü oluyorum...
arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
selam arkadaşlar bende ocak ayında başlayacaktım doğum konrol hapı kullanıyordum ve 30 aralıkta hiseroskopi yapıldı bana moralım cok bozuldu tedavi sürecim değişti dr doğum kontrol hapımı yarıda bıraktırdı anlamadım .....ve bana cyclo progynova verdi ...şimdi tekrar hastalandım yarıda bıraktım tabi sürec 31 ocağa uzadı ....cok üzüldüm hem uzamasına hemde hisreroskopi sonrası bana beğenmediği bir şey gördüğünü parca aldığını ve onu patalojiye gönderdiğini söyledi ...ağlamaktan gözlerim şişti o gün ....gerginim yarın sonucumu alacağım ama kötü birşey olmuş olsaydı ultrosonda görülürdü değilmi arkadaşlar bana morel verin ....ve birde cyclo progynova kullanan var mı ....kafam karma karışıkkk...heyecanla beklerken bambaşka bir boyutayımm
canım ya bana cevap vermiş olman bile bana morel oldu ....henüz sonuçum gelmemiş aradım merkezi içimi ferah tutuyorum herşey gececek bebeğime kavuşacağım diyorum ....bende ocak 28 doğumluyum ve peryot değişmeden önce o güne denk geliyordu transferim nasip değilmiş demek ki ..
senin dr sana ne güzel acıklamış nedenini benim dr da bana birşeyler söyledi ama narkozun etkisi ile ben zaten yarım yarım anladım anlatılanları ....
ama haklısın arkadaşım gereksiz üzüntüye gerek yok ...sende subat regl ini bekliyorsan aynı zamanları bekliyoruz demektir hakkımızda hayırlısı birbirimizi takip edelim o zaman ben senin gelişmenle sen benimkiyle mutlu oluruz ve inşallah allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz güzel allahım isteyen herkeze nasip etsin ...bu arada bu gün 3 arkadaşımın gebelik haberini aldım ve onlara cok şanslısınız dedim ...inşallah bizde o şansa erişiriz...
tekrar morel yazın için teşekkürler...
arkadaşım sen nerde hiteraskopi oldun bide oğrısı çok varmı bende aralığın 24 2. denememi yaptım negatif olunca dukturum histeraskopi dedi endişelendim yani nasıl bi parça senin kaçıncı denemen beni bilgilendirir sen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?