2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

Az daha uğraşsak tıp diploması alıcaz artık :)) Demek ki arısütü bal polene devam..

Evet biraz daha okumaya devam edersek ya tıp diplaması alacaz yada deli raporu.Ben kestane balı polen kullanıyorum arı sütünü ve çörek otunuda kullanacam alırsam çünkü unutuyorum

Evet biraz daha okumaya devam edersek ya tıp diplaması alacaz yada deli raporu.Ben kestane balı polen kullanıyorum arı sütünü ve çörek otunuda kullanacam alırsam çünkü unutuyorum

benim tanıdığım doktorlardan anladığım kadarıyla tıp diplomasının yanında zaten deli raporu da veriyorlar :)))
çörek otunu öğütülmüş alırsan daha iyi olur bence. gerçek bal bulmak da zor aslında.

valla hemşireler anlatıyor anlamayan kadınlar 10 defa soruyor bana bir anlatıyorlar tamam diyorum yürüyorum arkamdan baka kalıyorlar :)))) şimdi gelecek soracak diye daha çok beklerler. çıkıyoruz eşim soruyor anladınmı sen diye anladım tabi diyorum ona anlatıyorum detaylı bir şekilde şunu bunun için verdi bunu şunun için hesabı. ama bunalrı demediki hemşire sen çok tehlikelisin valla diyor bide. bende kork benden diyorum gülüşüyoruz

ben burada gerçek bal buluyorum kendileri yetiştiriyorlar.çörek otunuda öğütülmemiş olanı alıp hemen öğütüp bala katın yazıyor öğütülüp beklediği zaman uçucu yağlar varmış uçuyormuş faydası azalıyormuş.bende okuduklarımı söylüyorum

ya hiçbir işe yaramasa bile psikolojime iyi geliyor kendimi bu uğurda bişeyler yapmış gibi hissediyorum içim rahatlıyor..

olurmu kuzum bu bitkilerin bazıları kuranıkerimde bile geçiyor

öüğtücü almıştım ben de o iş için küçk elektrikli kahve değirmeni. balı da dağ yolunda filan bulurum artık.

benim eşimde anlamıyor her söyleneni sonra ben anlatıyorum benim dr a sorduğum soruları bile anlamıyor çoğu zaman okadar işlemden kendileri geçseler noktasına virgülüne kadar ezberler.geçen kan aldılar çocuk gibi bitiremedi amma çok kan aldılar diye ben her gittiğimde kan alıyorlar diyorum.

canım ben işte bu yüzden eşime hiç bir şy güvenmiyorum tedavilerde
her şeyle kendim ilgileniyorummm yoksa okadar emek boşa gider diye korkuyorum

yaaaaaaaa geçen gün biz gnetikler için kan vermey gittik
şimdi girdik içeriye bende aldılar eşime siz gelin dediler girdi içeriye açtı kolunu
dişlerini sıkıyor gözlerini kaatıyor nerdeyse ağlayacak
bende yarlara yatım gülmekten kocama adam koluna girdim çıkartım labaratuvardan
Deminki demekki tedavide benim yerime her seferinde kan versen ölecekmişsin

geçen gün ben 2 a4 kağıdı dolusu soru yazdım doktora gittik 45 dk falan doktorla konuştuk adam yoruldu sonra ya bitanecik de sen sorsana dedi eşime tık yok.. bi satır bile okumuyor, ben okuyunca da kızıyor sanki evde kendin mi yapacaksın sana ne bu kadar teknik ayrıntıdan diyor. doktorun her söylediğine neden teslim olayım tabiki okurum can da benim para da benim..

Arkadaşlar selam,

Bu polen bal arı sütü karışımı nasıl yapılyor ? bir de bal tarçın çörek otu var. her ikisini de ayrı ayrı mı yapayım ? Lütfen yardım eddiiinnn yarın öbür gün adet olacağım. :44:

Ben 1 haftadır yogaya gidiyorum çok iyi geliyor. Stresimi alıyor. Gonal f başladığında yumurtalar fazlalaştığında yoga yapmak zararlı mı ? Benim ağrım olmuştu ilk denemede. Artık rahat oturup kalkamıyordum yumurtalıklarım ağrımıştı.

Herkesin eşi sanırım aynı, bu erkeklerde tepkiler aynı çok garip ! Benim eşim de herşeyden bihaber. Anlatıyorum anlamıyor mu dinlemiyor mu bilmiyorum, doktora kendi üroloğuna ne soracaksın diyorum soru bile bulamıyor. Adama bütün soruları ben sordum gerçekten çok komikti.

Geçen gün psikolog bir arkadaşım yumurtalıklarımla konuşma işi için beni tebrik etti. Ben de eşime kendininkilerle konuşmasını önerdim. Herşey psikoloji ! Bunu unutmayalım..

2010 beni fena sarstı, 2011'den pek bir umutluyum Burdaki tüüüüm müstakbel annelere iyi seneler :81: içinizden ne geçiyorsa ne diliyorsanız o olsun.. :76:

Sevgiler
Happy

tüm müstakbel anne adaylarııııııııı
bir kaç gündür işlerim yoğunnn yazılanları okuyamadımmm.. umarım herşey yolundadır... hepinizin yeni yılını kutlarımm. bu yıl bütün dilekleriniz kabul olsunnn... umutsuzluklar son bulsunnn.. sevdiklerinizle mutlu bir yıl diliyorummm...
pazartesi doktorla görüşmem var dua edin benim içinnn.

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun. 2010 a veda ediyoruz bu akşam yeni yıl umutlarla dolsun. kucağımızda dolar inşallah. allah 2011 i bizlere hayırlı etsin.

herkese günaydın
hayrlı cumalar
rabbim bu mübarek günün hürmeytine dualrımızı kabul etsin
ellerimizi boş çevirmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizlere bekledeğimizi mucizelerimizi göndersin

nisa hayırlı olsun öncelikle .bugun cuma insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.benim ilk tüp bebek denemem de bebisimi yakalasım gibiydim düstü demek kı daha zamanı gelmemis dedim
ikinci si cok kötü sonuclan dı bahceci klinigin de yaptırdım yumurta rezerv az ama ilkinde transfere gitmistim bunda ona da gidemedim neyse klinikle görüsmeye gittim salı günü nedenlerini sordum aldıgım cevaplar beni tatmin etmedi murat berksoy yönlendirdi zaten tedaviye basladan bir sürü tahlil yaptırmıstım murat bey neredeyse yapılmıs olan tahlillerin aynısını istedi bu arada hayvansal gıdaların yasak oldugu diyet listesi önüme getirdi sasırdım sadece ben zaten vejetaryanım anlayacagın nasıl kactıgımı bilmiyorum ordan .neyse cok uzun oldu kusura bakmayın hala kendime gelemedim arkadaslar ben cok yoruldum .simdi arastırdım tüm tahlillerim elimde bende
lemi ibrahimoguna gitmeyi düsünüyorum cevremde ki herkes cok methetti .insallah 2011 de imtihanım sona erer tam olarak baslayacagım ay belli degil ama insallah subat mart gibi olur.bu arada yumurta rezerv az olanları kesinlikle tavsiye etmiyorum bahceci klinigini cok yorucu bir yol rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.......

canım yumurta rezervının az oldugunu nerden anlıyorsunuz.benım de oyle olabılır mı .ben yumurta takıbı hormon testı rahım fılmı hesını cektrdım ama yumurta rezervınden kımse bahstemedı.
yani bunu nasıl bılebılırız.hangı testlerle.
evet bahcecıyı cok duydum burda.cok memnun olanlarda var.ama sakunyaya bosuna hırpalamayın gıbı seyler soylemıs.yanı ne demek bu.Rabbımın ısı bellımı olur.29 mılyon sperm var.elbet bulunacak 1 tanede olsa az hasarlı sperm yada hasarsız sperm.ben de orayı dusunuyordum ama pek umut verıcı gelmedı.sız dıger tedavıye ne zaman baslıycaksınız.ben nısan gıbı tekrardan testlerımı yaptrıp ılk mıkro denemem ıcın hazrlıklara baslıycam.sanırım mayıs hazıran gıbıde tedavım baslar.rabbım ınsallah 2011 de hepımızı bırer anne yapar.ınsallah seneye bu zamanlar bebeklerımız ya gobişlerimizde yada kucaklarımızda olur.cok ıstıyorum.ben ve benım gıbı evlat hasretıyle yanıp tutusan herkese Rabbim saglıklı evlatlar nasıp eder ınsallah.AMİN

merhaba canım
yumurta rezerv azlıgını adet bitimi usg bakıyorlar olusan folikülleri sayıyorlar oradan anlasılıyor.
insallah böyle bir problemin yoktur isler biraz daha zorlasıyor fakat rabbim büyük olucakca hepsi bos ben hep bunu söylüyorum sonucta olusan 1 yumurta ve bir spermle bu is oluyo biliyosun .Benim esimin de 15 milyon cıkmıs yıkanınca bu sayı 5 milyona mı inmıs felan ama onun üzerinde pek durmadı genelde benim üstüme gitti.embro olusamamıs ben biraz doktora kızdım nasıl yani ben daha öncede denedim benim iki embro transfer edildi diye oda aynen rahat rahat bana kucagına mı aldın kızım sanki dedi.senin bana bu yasda 40 50 yumurta vermen lazında dedi. iyi ama ben siz gelmeden önce herseyi anlattim rezerv az dedim dedim .versem iyi ama veremiyorum bende isterim vermeyi
gibi laflar ettim .valla adamın umrunda degil para yı alana kadar cok iyi davran dı ben seni bu klinikten gebe cıkarıcam dedi ucurdu benisimdi dedi ki yani en konustugumda murat berksoy seni görsün bi tedavi etsin o bana ne zaman okey verirse tekrar deneyelim aynısı basımıza gelirse bir yöntem varmıs adını söylemedi onuda yaparız olmadı ugrasma dedi daha fazla.doldum aglamamak icin kendimi zor tuttum cok sıktım sonra dedim yarabbim nasıl da rahat söylüyo rabbim sen hic bir denene fırsat verme senin herseye gücün yeter (amin)

"dus" ne gerizekalı doktorlarla karşılaşmışsın canım yaa. moralini sakın bozma başka iyi doktor araştır canım allahımın kudreti sonsuzdur doktorların olmaz dedikleri hamile kalıyor. dahası bu forumda ne arkadaşalr var tüp bebek yaptırıyor tutmuyor diğer ay kendiliğinden ahmile kalıyor, tüple bebişleri oluyor sonrasında normal gebelik. bazı doktorlar kendilerini bir halt sanıyorlar aman iyi araştır doktorunu inşallah bebişine kavuşursun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…