Senin buğün 4. gün transferden sonra. Belkide normaldir.
niye? seninde mi oldu 4. gün böyle ağrıların?
ya bi yerde sanki okumuştum. Transferden sonraki erken günler böyle ağrılar oluyomuş.
son günler daha çok oluo ağrı..yani bende öyle oldu..9.günden beridir adet sancısı gibi çok kötü ağrım var....ama sanırım sonuç pozitif..umarım sizin de öyledir.
evet deneyimli bir arkadaş ağrın yoksa korkarım ben dedi ama ne biliim ya hep bi tedirginlik işte...
Anlarsın sen de
günaydın hepinize .
arkadaşlar ağrılarım devam ediyor dün akşam birde akıntım oldu koyu kahve dedim herahlde adet olucam.bebek gitti dedim şimdide ara ara oluyor ağrılarım hafifledi biraz çok korkuyorum benzer durumla karşı karşıya gelen varmı arkadaşlar buna çok ihtiyacım var inanın moralim çok boızuk
cnm kırmızı deilse sorun yok o bebeğin tutunmaya çalıştığı anlamına geliyor sen güzelce dinlenmene bak bu güzel haber bence hadi inş pozitif sonucu alcaz sonunda
kızlarr test sonucumm 52 çıktı...sanırımm hamileyimm.2 gün sonra tekrarlıyacakmışız testii..:)
merhaba, ben de ankarada anatolia tüp bebek merkezinde kısa protokol ile tüp bebek tedavisine başlayanlardanım. yarın adetimin 2.günü ve sabaha merkezde olacağım. doktorum da bülent hoca. sizlerden benim gibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sizlerden de benimle paralel tedaviye başlayan var mı?.
günaydın hepinize .
arkadaşlar ağrılarım devam ediyor dün akşam birde akıntım oldu koyu kahve dedim herahlde adet olucam.bebek gitti dedim şimdide ara ara oluyor ağrılarım hafifledi biraz çok korkuyorum benzer durumla karşı karşıya gelen varmı arkadaşlar buna çok ihtiyacım var inanın moralim çok boızuk
canım hayırlı olsun inşallah değerin kat be kat artar da meleğin seni hiç bırakmaz Allahımın izniyle
tedavin hayırlı olsun canım kısa protokolde hemen ilaçlara başlanıyor merak etme yumoşların iyiyse en fazla 20 günde tedavin sonlanmış oluyor ve transfer sonrası 12.günde inşallah güzel haber vermek nasip olsun
canım yerleşme kanaması derler kahverengi kanamaya merak etme bencede kırmızı olmadığı sürece moralini bozma hem adet görüp pozitif sonuç alanda var sen içini ferah tut inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
akadaşlar transferden sırasınds çok sıkışıktım.
transferden 10 dakika sonra altıma bir kap koydular epey bir idrar yaptım.
bir 20 dakika sonra yine idrarım geldiğimde hemşire tuvalete gidebilirsin dedi.
tuvalete gittim.
zaten yarım saat de geçmeden taburcu ettiler beni..
siz nasıl ne zaman yaptınız idrarınızı bir sorun olmaz inşallah arkadaşlar dua edin..
offf moralim çok bozuk, transferimin 4. günü hafif pembe bir kanamam oldu bugün 7. gün onun dışında hiçbir hareket yok, ne kanama ne ağrı sızı, hiç bir belirti vermemesi kötü herhalde dimi?
canım yerleşme kanaması derler sıkıntı etme şimdiden de bebğini üzme stresde en büyük tehlike biliyorsun ki sabırlı ol dualarını eksik etme inşallah bebeğin seninle kalacak 9 ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?