2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tmm teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırsam bende bu topicde yerimi alırım :)

evet arkadaşlar içinizi ferah tutun ben adet görmeye başladı bu ay 2 gün gecikme ile fakat az olduğunu farkedince kan testi yaptırdım gebelik çıktı ama kanama 10 gn sürdü üstüne görme oluyormuş doktor normal dedi sdaha sonra da iki gün arayla kahverengi lekeler geldi her gelişinde acile gittik bi şey yok en son perşembe gittim vajinal ultrasonda göründü kese ama çok erken bir gebelik henüz dediler ama herşey de normal görünüyor dedierl istirat etmemi söylediler bir iki gün içinde işten ayrılağım iki hafta sonra gel kalp atışı için dediler beklemedeyim şimdi ...

elif sanırım hamilesin 5 den yuklarısı gebelik oluyor genelde.ama bazı ilaçların etkisiyle de yüksek çıkabiliyormuş.en iyisi 2 gun sonra kan testini tekrarlaman ikiye katlıyorsa deger hamişsindir.

amın ısallah yanılmıyorumdur dr.umlada konustum cuma gunu ne kadar beklememı ole tekrarlamamı ıstedı

selam cici anne adayları,
ben aslında bu aralar anniş olacaktım ama 13 haftalıkken bebişimi anensafali yüzünden benden ayırdılar. tabi bu kadar geç olunca suni sancıyla normal dogum yaptırdılar.çok zor günler geçirdim ama bebişim dogum tarihinde bana kardeşini gönderdi cennetten. ben de artık -ve umarım- ocak annesi olacağım. sat:01 nisan, yaş:30, kilo:48
umarim sizlerle beraber çoook keyifli bir dönem geçirir ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. şimdilik iyi akşamlar...

teşekkürler YusNes
kafatası oluşurken beyninin bir kısmı dışarıda kalmış. gelişimi çok normaldi ama doğsa bile yaşama şansının olmadığını söyledi doktorlar. aman folik asit alımınıza dikkat edin!

bende dört gözle kalp atışını duymayı bekliyorum günler saatler geçmiyo sanki inş güzel haberlerini alırsınız bebişin...

defalarca denedim bir çok siteden ama olmadı formatı uygun değil dyor önceden evlilik için yaptığımda kaybolmuş üstelik vazgeçtim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…