- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #31.141
canım misafirlikte oynamıştı bizimki çok hoşuna gitti.Anneler nerelerdesinizz yahuuuu ??????? topik iyice sessizleştii.
Bir sorum olacak, denizin oyuncaklara karşı pek ilgisi yok,. Alındığı zaman 10-15 dk. zevkle oynuyor daha sonra getirip bana oynatıyor. Yada kendi eline alsa 2 dk. sonra sıkılıyor. Bu sebeple onun ilgisini çekebilecek eğitici oyuncaklar almak istiyorum. Geçen gün piyano gibi bişi aldım sesli ışıklı falan, daha sonra aynalı bir oyuncak aldım üzerinde harfler rakamlar var, hem türkçe hem ing. şarkı sölüor, hayvan sesleri çıkarıyor ama yine olmadı bi kenara attık duruyor.
Şimdide şu aktivite masalarından alsammı diyorum. Fisher price'dan bi tane beğendim ama fiyatıda oldukça tuzlu . Hoş babası hemen alma taraftarı ama ben Alıp kenara atılsın istemiyorum. Siz böle bir ürün kullandınız mı ? Memnunmusunuz ?
ama eminim alsam oynamayacak.başkasının oyuncakları çok hoşuna gidiyor.
mesela oğluma kova,tırmık,kürek felan aldık,parkta oynasın diye.ama ne zaman parka gitse kendi kovası dururken başkasının
kovasına,küreğine saldırıyor.kısacası eğer alırsan, bir kenara atabilirsin.
en fazla 1 hafta boyunca ilgisini çeker sonra sıkılır.bizim en fazla ilgimizi çeken oyuncağımız
chicco eğitici ayıcık oldu.şimdi yüzüne bakmıyor.tencere tavayla oynuyor.
bilemiyorum aldın mı ama o fiyatlara dışarda sürmeye bisiklet alabilirsin.arkada itmek için sapı var uzun.
şimdi dışarda başkasında görünce saldırıyoruz.alsam okadar ilgilenir sürermiyiz sıkılmadan bilemiyorum.
Son düzenleme: