- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum benii
mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum benii
arkadaslar bugun ebenın bırı bana 590 düşük deger dedı sınırlerım hopladı.bende dedım daha adetıme 2 gun var normal deıl mı degerlerım dedım yok 1000 olması gerek dedı sınır oldum. gercekten 1000 mı olması gerek hamıle değil miyim ya
bende ocak annesi olacağım inşallah,13 Ocak...
bugün kan testimde çıktı 4 haftalık hamileyim,haftaya ya da ondan sonraki haftaya doktora gideceğim,yaşım 33 kilom 57 şu an için:) en son 8 Nisanda regli olmuştum...
inşallah gelmiştir bebişin cnm:Saruboceq:kizlarr gunaydinnn herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
bugun bende test yapcam ama aksama cunku ise gidecegim birazdann bana dua edin arkadaslarr hamislerin duasi kabul olurr:Saruboceq:bende bu yolu sizinle tamamlarimm :Saruboceq:insallahhh
slm bengusucum benim 5+4 günlük bizde cuma günü gittik karnımdan baktı dktr keseyi gördük 8 haftalık oluncada kalp atışını duyacaz dedi inşallah:Saruboceq: senin kaç haftalık cnm sanırım 4 haftalıksa alttan muayene yapıyor bilmiyorumkismilegünaydın arkadaşlar,
ben bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ve merak ettiğim heğiniz vajinal ultrason mu oldunuz yoksa karından mı bakıldı ?
ben nedense endişeleniyorum karından baktırmak istiyorum ama belki o zamanda tam görünmeyebilir?