- Konu Sahibi didempolat
-
Üzülme canım.Kaç ay bekledik biraz daha bekleriz artık. Bizim de sağlık sorunları nedeniyle erteleme riski var ama şimdilik ertelemeyi aklıma getirmiyorum.
Üzülme canım.Kaç ay bekledik biraz daha bekleriz artık. Bizim de sağlık sorunları nedeniyle erteleme riski var ama şimdilik ertelemeyi aklıma getirmiyorum.
bende haziran geliniyim benide aranıza alın yaffff bizim haziran gelinleri uykuda daha çok var die sesleride çıkmıo heralde
canım buarada eğer ikimizin de erteleme durumlarımız olmazsa 1 gün arayla evleniyoruz:) ne güzel ya
sooooooooon 95 gün
gün sayıyorum saat sayıyorum
yavaş yavaş çeyizlerimi alıyorum
yetiştirebilirim inş.:18:
merhaba arkadaslar bende 24 nısanda evlenıyorum..e baya az kaldı.benım ceyızler tamam sayılır..hafta sonu evımıze esya bakmaya gttım..sahane mobılyalar var dogrusu.ınsanın ıcı gıdıyo..ve ıster ıstemez nerden nereye geldık dıye dusunmeden edemıyosunuz.gun saymaya basladım bıle son 107 gun...:)))
selam kızlar
10 nisan 2011 saat 17 de ben de evleniyorummmmmmmmmmmmmm
ortada çeyiz yok oda ayrı konu
öncelikle hayırlı seneler,merhaba ve tebrikler:)tatlım 4,000tl gelinlik için çok uçuk bir rakam ama o gelinliğin resmini çekip dikimine güvendiğin bir terziye diktirebilirsin..hem belki terziyle beraber modelde beğeneceğin şekilde onayabilme fırsatın da olacaktır.ama bunun için iyi terzi arayışına başlamalısın.
bir de gelinliği 2 ay kala bakmaya başlasak çok iyi olur.ve netten bakmakla üstünde denemek de çok farklı şeyler.o yüzden gelinlikçileri gezmemiz lazım.modeli beğenip üstümüze göre diktirebiliriz.model belirlendikten sonra dikilmesi 15 günü fazla geçmiyormuş gerçekten de nişan döneminde gelinlikçilerin birçoğundan duydum bunu.önemli olan modeli belirlemek...
Neden yetiştiremeyesin ki daha çok zaman var. Çeyizler eksik diyorsan eksik hiç bitmiyor
Ben çeyizlerimi almaya başladım. Epey alışveriş yaptık sadece ihtiyacım olanları aldık.
Annem yatak örtüsü alınmadan olmaz dedi. Onun dışında herşeyi kendi istediğim gibi aldık ohh
içim rahatladı :) çok tşk karbeyaz.oceansanada iyi seneler ,tbrkler.o modelin resmini çektim evet ,terzide 2 yerde buldum bakalım.dikimde sorun çıkarsa diye korkuyorum sadece artık ii birini karar vereyimde :) bugün beni beğendiğim 4,000 tl lik gelinlik vardıya pronovıas gelinlikte bakmıştım 15 ocakta özel bir kampanya var gelinlik yuzde 50 indirimli olcak o tarihte dediler.ama bu teşhir ürünlerinde geçerliymiş bende o kadar sevinmiştim orda denenen gelinliği kuru temizlemeye götürüyolarmış çok yeni oluyo anlamazsınız dediler ama istemedim arkadaşrım kiralık gelinlik diktirdiler ilk onu giydiler ben 40 kişinin denedii gelinliği satın mı alıcam diye düşündüm vazgeçtim napalım bakmaya devam grşrz
tbrkler bende 9 nisanda düğün yapıcam 26 mart nikah:) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin
aaa ne güzel bir gün aramız var
benim nikah olacak evlendiğim gün yani
düğün yapmıyoruz
hayırlı olsun
Ben de sadece nikah olsun istedim. İlla düğün olacak dediler. Ayrı şehirlerdeyiz bir de.
Mağdurum ben mağdurum
ben ucuz atlattım düğünü
oda şöyle oldu
nişanım 500-600 kişilik salonda oldu isteğim dışında
ailem sağolsun
ki yetmedi bile o salon
bidaha aynı şeyi istemem dedim
çokta gereksiz olacaktı iki kere aynı şey
yırttık paçayı nikaha ikna ettik
Tabi nişanın düğün gibi olmuş senin.Benim çatıda aile arasında oldu. Ben ona rağmen düğünüm olsun hiç istemiyorum. off
Neyse ağlasam da sızlasam da olacak artık.
boşver keyfini çıkar
bende nişana çok karşı gelmiştim ama güzeldi
en azından ilerde pişman olmayız keşke demeyiz
böyle teselli edelim kendimizi napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?