- Konu Sahibi didempolat
-
teşekkür ediyorum. Sana da mutluluklar dilerim.
Sen çeyiz için neler yapıyorsun?
Biz bir gün çeyiz dükkanına gittik. Yemek takımı, çelik tencere tak, çatal bıçak tak, yatak örtüsü, nevresimler, pikeler aldık. Diğer gün mutfak için ihtiyaç olan kepçe, plastik kap, baharatlık, kavanozlar, çay bardağı gibi ucuz ama gerekli olan şeyleri aldık. Tüm bunlar 2 günümüzü aldı epey de alışveriş yaptık. Ama beğendiğim istediğim şeyleri aldık.
Cepte para olunca bütün bir ev 1 haftada hazırlanır
bende nisan sonu Alah nasip ederse gelin oluyorumbirbuçuk yıla yakın nişanlıyım ama hazırlıklara şimdi başladım diyebilirim bide uzattık anca hazırlanırız diye bende çeyizim için nevresim takımı aldım,pike takımı,dantel falan sevimiyorum sadece bi takımım var annem yaptırmıştı önceden havlular dantelli dantelsiz,yemek takımı 2 takım,çerezlikler vs baya bişeyler aldım gerçi ama daha çok eksik varr
hayırlı olsun canım.valla dediğin gibi herşey paraya bakıyor..biz daha çeyiz kısmına alışveriş olarak başlayamadık.yaza doğru kampanyalar oluyor ya evlenenlere o dönemlere baksam daha iyi olacak.ufaktan öyle tuzluk,kepçe felan gördükçe ben de alıyorum:)
Teşekkür ederim. Öğrencilik hayatım boyunca hiç çeyiz aldırmadım iyiki aldırmamışım şimdi beğendiklerimi aldım ohh
Çeyizleri koliledik odamı kapladı evde koyacak yer yokEvimiz kiralansa da yerleştirsek artık
ayrıca şöyle bir durumda var benim 26 martta istanbulda nikahım olacak 9 nisandada izmirde düğün olacak 2 kere giyicem gelinliği:) yani 26 marta göre gelinlik hazırlanması gerekiyor bugün bi gelinlik denedim süperdi ama çok pahalıydı 4,000 tl geliyor resmini çektirdim aynısı olmasada benzeri diklir mi sizzce ya ? benim birtek perdelerim ve halılarım kaldı.ufak tefek eksikler var mutfak için o kolay diye düşünüyorum temel şeyler alındı bende izmirede oturcam ev doldu taştı ,aşağıda boş bir daire var orayada aldığım mutfak eşyalarını kolilerle koydum işte ,şu an en çok gelinlliği taktım kafama ya
dimi ya içimize sinenleri almış olucaz annemin eskiden aldığı takımı da günlük kullanıcam böyle daha iyi oldu:) aynen benim odamda zaten yer yoktu şimdi 4 koli var ve çarpa çarpa yürüyoruz kendi evime aitler ya bi hoşuma gidiyo sorma:))))
yalnız bizim düğün ertelendi inanılmaz üzgünümnişanlım işten ayrıldı tam da 1 ocakta düğün nisandan sonraya kaldı tarih de belirleyemedik işe girmesini bekliyoruz bu çok kötü oldu...bu yıl kötü başladı iyi biter inşallah umutsuzum ama....
ayrıca şöyle bir durumda var benim 26 martta istanbulda nikahım olacak 9 nisandada izmirde düğün olacak 2 kere giyicem gelinliği:) yani 26 marta göre gelinlik hazırlanması gerekiyor bugün bi gelinlik denedim süperdi ama çok pahalıydı 4,000 tl geliyor resmini çektirdim aynısı olmasada benzeri diklir mi sizzce ya ? benim birtek perdelerim ve halılarım kaldı.ufak tefek eksikler var mutfak için o kolay diye düşünüyorum temel şeyler alındı bende izmirede oturcam ev doldu taştı ,aşağıda boş bir daire var orayada aldığım mutfak eşyalarını kolilerle koydum işte ,şu an en çok gelinlliği taktım kafama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?