Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inceciksin kızznegüzel bayanssulusmile
kızlar daha sabah bu haldeyim akşamı düşünün artık.:bbo:
bir önden bir yandanopuyorumnanaktan
![]()
buda benim göbiş
![]()
işte kızlar göbüşüm
evet baya çıktı benim göbüş :1rolleyes:maşallah baya belli canım senin göbiş![]()
a.s.çocuktan sonra nasıl olcak bakalımbilmiyorumkismile
sultancım hedi seninde göbüşü görelim kaydirigubbakcemile
yarın doktora giderken eşime çektiririm canım elbise giyecem. çektirir eklerim buraya. ama yarının heyecanı yüzünden bu gece uyuyamıycam herhalde yaa. nasıl bişeyler görecem acaba. elleri kolları görürüm değilmi canım yaaa. bu arada hazır seni görmüşken benim sanki oğlum olacak gibi . herkeste öyle diyor. olursa adı yiğit ali olacak kız olursa eylül eklermisin canım
canmm daha erken göremezsin sanırım...ellerini falan.
kızlar daha sabah bu haldeyim akşamı düşünün artık.:bbo:
bir önden bir yandanopuyorumnanaktan
![]()
buda benim göbiş
![]()
işte kızlar göbüşüm
canım doktor randevu verirken görürsünüz demişti ellerini falan ne bilim canım. zaten benim karından görünmüyor rahmim ters vajinal bakılacak yine belki görürüz canım yaaa. ne bilim. insan çok merak ediyor yaaa.
canım doktor randevu verirken görürsünüz demişti ellerini falan ne bilim canım. zaten benim karından görünmüyor rahmim ters vajinal bakılacak yine belki görürüz canım yaaa. ne bilim. insan çok merak ediyor yaaa.
azizecim maşallah sana bende senin gibiyim çıktı iyice benimde bir ara resim eklicem kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
kızlar 2 ayrı topicte dağılmıyormuyuz sizcede?? niye bizim topicte resim eklemedik???:uhm:
belki najinadan bakılırsa görürsün canmm...canım doktor randevu verirken görürsünüz demişti ellerini falan ne bilim canım. zaten benim karından görünmüyor rahmim ters vajinal bakılacak yine belki görürüz canım yaaa. ne bilim. insan çok merak ediyor yaaa.
evet canmm hızlı benim kimaşallah azize göbiş baya belli olmuş.:CüvCüv:
azizecim maşallah sana bende senin gibiyim çıktı iyice benimde bir ara resim eklicem kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
sağol canmm...
kızlar 2 ayrı topicte dağılmıyormuyuz sizcede?? niye bizim topicte resim eklemedik???:uhm:
kIZLAR ÇOK GÜZEL YA,EN YAKIN ZAMANDA BENDE EKLEMEYE ÇELIŞICAM,BU ARADA S&U NERDESİN KIZ YOKSUN.... MERAK ETTİM SENİ.
canmm daha erken göremezsin sanırım...ellerini falan.