• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

hamim.jpg

evet kızlar oldu resim ekliyebildim sonunda.
tabi bu ben değilim sırnaşık şey

kızlar daha sabah bu haldeyim akşamı düşünün artık.:bbo:

bir önden bir yandanopuyorumnanaktan

grnt048m.jpg

buda benim göbiş

picture0105.jpg

işte kızlar göbüşüm

ayyy göbüşler ne güzel çıkmış yaaa Maşallah Allahım korusunnnn. benimde çıktı kızlar yaaa. elbise giyince bayağı bi çıkıyor. pantolonlar olmuyor zaten fermuarı açık bırakıyorum bigün biri görecek ama görmeden kurtarırım inşallah. yarın doktora gidiyoruuuuz. bakalım neler görecez çok merak ediyorum yaaaaaaa.

sultancım hedi seninde göbüşü görelim kaydirigubbakcemile

yarın doktora giderken eşime çektiririm canım elbise giyecem. çektirir eklerim buraya. ama yarının heyecanı yüzünden bu gece uyuyamıycam herhalde yaa. nasıl bişeyler görecem acaba. elleri kolları görürüm değilmi canım yaaa. bu arada hazır seni görmüşken benim sanki oğlum olacak gibi . herkeste öyle diyor. olursa adı yiğit ali olacak kız olursa eylül eklermisin canım

yarın doktora giderken eşime çektiririm canım elbise giyecem. çektirir eklerim buraya. ama yarının heyecanı yüzünden bu gece uyuyamıycam herhalde yaa. nasıl bişeyler görecem acaba. elleri kolları görürüm değilmi canım yaaa. bu arada hazır seni görmüşken benim sanki oğlum olacak gibi . herkeste öyle diyor. olursa adı yiğit ali olacak kız olursa eylül eklermisin canım

canmm daha erken göremezsin sanırım...ellerini falan.

canmm daha erken göremezsin sanırım...ellerini falan.

canım doktor randevu verirken görürsünüz demişti ellerini falan ne bilim canım. zaten benim karından görünmüyor rahmim ters vajinal bakılacak yine belki görürüz canım yaaa. ne bilim. insan çok merak ediyor yaaa.

kızlar daha sabah bu haldeyim akşamı düşünün artık.:bbo:

bir önden bir yandanopuyorumnanaktan

grnt048m.jpg

buda benim göbiş

picture0105.jpg

işte kızlar göbüşüm

hepinize kocaman birer maşallahh:nazar:

canım doktor randevu verirken görürsünüz demişti ellerini falan ne bilim canım. zaten benim karından görünmüyor rahmim ters vajinal bakılacak yine belki görürüz canım yaaa. ne bilim. insan çok merak ediyor yaaa.

tatlım ben 8+2de gittigimde gördüm bebişin el taslagını parmak tomurcuklarını
insallah sen de görürsün hayırlısıyla

azizecim maşallah sana bende senin gibiyim çıktı iyice benimde bir ara resim eklicem kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

kızlar 2 ayrı topicte dağılmıyormuyuz sizcede?? niye bizim topicte resim eklemedik???:uhm:

canım ben senin haftanda parmaklarını bile görmüştüm..doktorun biraz sabırla göstersin yeter ki..opuyorumnanaktan

azizecim maşallah sana bende senin gibiyim çıktı iyice benimde bir ara resim eklicem kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

kızlar 2 ayrı topicte dağılmıyormuyuz sizcede?? niye bizim topicte resim eklemedik???:uhm:

Tivoli bende senin gibi demiştim ilk topik açıldığında.Buranın açılma amacı sadece resimlere bakmak. görsel öğe paylaşım yeri diyelim burası için :CüvCüv:

belki najinadan bakılırsa görürsün canmm...
maşallah azize göbiş baya belli olmuş.:CüvCüv:
evet canmm hızlı benim ki :1:
sağol canmm...

canmm burasıda bizim göbüş topikimiz sadece...resim ekliyip yorum yapcaz.
sohpet topikimiz öteki.

kIZLAR ÇOK GÜZEL YA,EN YAKIN ZAMANDA BENDE EKLEMEYE ÇELIŞICAM,BU ARADA S&U NERDESİN KIZ YOKSUN.... MERAK ETTİM SENİ.

kIZLAR ÇOK GÜZEL YA,EN YAKIN ZAMANDA BENDE EKLEMEYE ÇELIŞICAM,BU ARADA S&U NERDESİN KIZ YOKSUN.... MERAK ETTİM SENİ.

canım bugünlerde telefon susmadı pek fırsat bulamadım. pazarteside işe başlıyorum artık nasıl olacak bilmiyorum yaaa. sen nasılsın canım bebiş nasıl?

Back